Twoo opzeggen

Twoo opzeggen

Welke online datingsite?
01 februari 2020

Vaak vinden mensen het lastig of onduidelijk hoe je een account bij een datingsite op moet zeggen. Wij helpen je graag aan de juiste datingsite, maar zijn je ook graag van dienst wanneer je weer uit wil schrijven. Daarom beschrijven we voor de populairste datingsites stapsgewijs hoe je een abonnement moet opzeggen.

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Twoo? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Twoo.com account.

Twoo.com account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Twoo.com en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account. Je meldt je aan door op de grijze “Aanmelden” button aan de rechter bovenzijde te klikken. Vervolgens kun je je E-mailadres en wachtwoord invullen.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op de 3 puntjes aan de rechter bovenzijde van de pagina. Een nieuwe menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op “instellingen”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik op het bovenste pen icoontje achter Account. Het menu klapt nu uit. Klik nu op “Verwijder account”.

Stap 4: Een pop up is nu geopend. Klik het rondje aan voor de tekst: “Verwijder account” en klik op “Verdergaan”. Klik nogmaals op “Verwijder account” onderaan in de nieuwe pop-up window.

Stap 5: Een nieuwe pop-up is geopend. Geef een reden en klik dan op “Verdergaan”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Twoo!

 

 

 

 

 

30 reacties op “Twoo opzeggen”

 1. ben schreef:

  “Verwijder account”. ik hep geen intres meer bij julli

 2. pieraets eug. schreef:

  verwijderen van d site

 3. Sneyers schreef:

  Wil gewoon opzeggen en jullie schreven we stuurden bericht maar noot toegekomen op patricksneyers@hotmail.com
  Groeten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste items