Home / Vind de liefde van je leven: Top 10 beste datingsites! / Happn app review: de meest betrouwbare dating app?
Happn Logo

Happn app review: de meest betrouwbare dating app?

Ben je op zoek naar een unieke dating app waarmee je niet alleen online kunt daten, maar ook in het echte leven leuke mensen kunt ontmoeten? Dan is Happn zeker het proberen waard! Deze app matcht je met mensen die zich binnen een straal van 250 meter bevinden en die ook aangegeven hebben jou leuk te vinden. Op die manier kun je makkelijk in contact komen met mensen die écht interesse in je hebben en die je anders misschien niet zou ontmoeten. In deze Happn review lees je alles over de kosten, ervaringen van gebruikers en mijn persoonlijke ervaring met deze dating app.

Happn App
2 Ervaringen
3.4
Beoordeling 3.4

Happn: Dé app om spontaan te daten!

Dat het online daten steeds leuker en makkelijker wordt dat was je misschien wel opgevallen. Toch kan het ook voorkomen dat je op straat loopt en dat je dan een leuk persoon ziet lopen. Je wisselt dan een glimlach uit en die persoon die zie je dan in de massa verdwijnen. Misschien zou je wel meer van deze persoon willen weten. Dit kan nu door van Happn gebruik te maken. Dit is een dating app die het online daten combineert met het daten in het echte leven.

YouTube player

Zo werkt Happn: Matchen binnen 250 meter

Wat de date doet dat is iedereen tonen die in een straal van 250 meter bij je vandaan is en die heeft aangegeven dat die jou leuk vindt. De persoon die leuk naar je lacht die kan dan in Happn kijken en die ziet dan jou staan. Daar kan dan op een hartje geklikt worden en zo weet je dat deze persoon jou leuk vindt. Jij kunt dit uiteraard ook bij de personen doen waarbij jij in de omgeving was. Op deze wijze leg je heel makkelijk contacten met mensen die heel erg dicht bij je zijn en waarvan je weet dat deze personen jou leuk vinden. Het is dus de ideale app om mensen bij jou in de buurt te vinden die echt interesse in je hebben.

Chatten & Charms

Het chatten dat kan alleen als je elkaar beide leuk vindt. Klik jij iemand aan die je leuk vindt en doet de ander dit niet bij jou dan ziet deze persoon niet dat jij hem of haar leuk vindt. Wil je dit wel dan kun je een zogenaamde charm versturen. De ander krijgt dan een melding te zien dat jij hem of haar leuk vindt en dat je graag in contact komt met deze persoon. Op deze manier kun je op een leuke manier duidelijk maken dat je graag meer te weten wilt komen over deze persoon.

happn screenshot

Een unieke app

Happn is een app die uniek is. Er zit ook een groot verschil met Tinder aangezien je met Happn echt mensen ziet die op hetzelfde tijdstip bij je in de buurt waren. Het aantal leden van deze app groeit explosief binnen Nederland en ook bij jou in de buurt zullen al veel mensen van deze app gebruik maken. Wat verder leuk is aan Happn in vergelijking met andere apps zoals Tinder is dat je meer informatie te zien krijgt. Het is mogelijk om te zien wat iemand voor werk doet en het is ook mogelijk om de interesses van deze persoon te zien.

Hoe je écht leuke mensen ontmoet met Happn

Wil je echt leuke mensen leren kennen met Happn dan is het niet genoeg om de hele avond op de bank te hangen en te swipen. Het is dan nodig om de straat op te gaan. Het spreekt voor zich dat je dan meer leuke mensen zal leren kennen als je naar een druk punt gaat dan wanneer je in een rustig bos gaat wandelen. Happn is een zeer leuke app die ook nog eens uniek is. Het is dan ook zeker de moeite waard om deze app eens een kans te geven en die eens uit te proberen. Het downloaden en het gebruik ervan is voor een groot gedeelte gratis.

Happn app shots

Liever een datingsite?

Kijk eens rond op onze website voor datingsites! Er zijn inmiddels honderden datingsites voor zeer diverse doelgroepen beschikbaar. Bijna alle bekende datingsites zoals Lexa en Pepper hebben hun website geoptimaliseerd voor je smartphone of device. Ook bieden ze daarnaast een app zodat je overal en altijd kunt daten!

Wat zijn de plus- en minpunten van Happn?

 • Uniek concept van real-life ontmoetingen en online daten
 • Gebruiksvriendelijke interface en eenvoudig registratieproces
 • Diverse functies om nieuwe mensen te ontmoeten, zoals de "Cross Paths" functie en de mogelijkheid om charms te sturen
 • Goede klantenservice met snelle reactietijden
 • Gratis te gebruiken voor een groot deel van de functies
 • Populaire app met miljoenen gebruikers wereldwijd
 • Sommige functies zijn alleen beschikbaar tegen betaling
 • Mogelijkheid tot het ontvangen van ongewenste berichten van andere gebruikers
 • Niet alle matches leiden daadwerkelijk tot een real-life ontmoeting
 • Afhankelijk van de locatie van de gebruiker kan het aantal matches beperkt zijn

Happn: De datingapp voor real-life ontmoetingen

Als je op zoek bent naar een leuke datingapp die het online daten combineert met real-life ontmoetingen, dan is Happn zeker het overwegen waard. Door de unieke functie om mensen te matchen die zich binnen 250 meter van jou bevinden en die jou leuk vinden, biedt Happn een bijzondere manier om nieuwe mensen te ontmoeten. Bovendien is het gebruik van de app voor een groot deel gratis en zijn er diverse leuke functies beschikbaar, zoals de mogelijkheid om een charm te sturen naar iemand die je interessant vindt. Mijn Happn ervaringen waren overwegend positief en ik kan deze app dan ook aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe datingervaring.

real life Happn

 • 3.7

  Populariteit

  Happn is een populaire datingapp die zich onderscheidt van andere apps door het concept van real-life ontmoetingen te combineren met online daten. Met miljoenen gebruikers wereldwijd en een groeiende populariteit is Happn een app die het overwegen waard is voor iedereen die op zoek is naar nieuwe datingervaringen.

 • 3.5

  Gebruikersgemak

  Happn is een gebruiksvriendelijke app die gemakkelijk te navigeren is. Het registratieproces is snel en eenvoudig en de app is beschikbaar voor zowel iOS als Android. De interface is overzichtelijk en intuïtief, waardoor gebruikers snel kunnen vinden wat ze zoeken.

 • 3.8

  Functionaliteiten

  Happn biedt diverse functies om gebruikers te helpen nieuwe mensen te ontmoeten. Met de unieke “Cross Paths” functie kunnen gebruikers zien welke andere gebruikers ze zijn tegengekomen in het echte leven. Andere functies zijn onder meer de mogelijkheid om charms te sturen naar andere gebruikers en de optie om te chatten met matches.

 • 3

  Klantenservice

  Happn heeft een goede klantenservice die gebruikers kunnen bereiken via de app of de website. Er is een uitgebreide FAQ-sectie beschikbaar en gebruikers kunnen ook contact opnemen met de klantenservice via e-mail. Over het algemeen zijn de reactietijden van de klantenservice snel en efficiënt.

 • 3

  Kosten

  Happn is voor een groot gedeelte gratis te gebruiken, maar er zijn ook betaalde functies beschikbaar, zoals de mogelijkheid om meer charms te kopen en te zien wie je profiel heeft bezocht. De kosten van deze functies variëren en kunnen worden betaald met een creditcard of via PayPal.

 • 3.4 Goed

  Totaalscore

  Met zijn unieke concept van real-life ontmoetingen en online daten, gebruiksvriendelijke interface en diverse functies, is Happn een app die zeker het overwegen waard is. Hoewel er kosten verbonden zijn aan sommige functies, is de app voor een groot deel gratis te gebruiken. De klantenservice is goed en de populariteit van de app groeit gestaag. Happn scoort dan ook hoog op onze totaalscore.

Veelgestelde vragen Happn

Wat is Happn en hoe werkt het?

Happn is een datingapp die gebruikers in staat stelt om mensen te vinden waarmee ze kruisen op straat of in het dagelijks leven. De app maakt gebruik van locatiegegevens van gebruikers om profielen van andere gebruikers in de buurt te laten zien. Als twee gebruikers elkaar leuk vinden, kunnen ze met elkaar chatten en een mogelijke ontmoeting regelen.

Hoeveel kost Happn?

Het downloaden en gebruiken van de Happn-app is gratis. Er zijn echter premium functies beschikbaar, zoals de mogelijkheid om meer mensen te zien die je profiel hebben geliked en om je profiel te verbergen voor bepaalde gebruikers. Deze premium functies kunnen worden gekocht met Happn Credits, die beschikbaar zijn als in-app aankopen.

Hoe veilig is Happn?

Happn neemt de veiligheid van gebruikers serieus en heeft verschillende veiligheidsmaatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat gebruikers veilig kunnen daten. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld ervoor kiezen om hun locatie te verbergen voor andere gebruikers en om alleen berichten te ontvangen van gebruikers die ze hebben geliked. Daarnaast moedigt Happn gebruikers aan om verdachte activiteiten te melden en heeft het team van Happn een zero-tolerance beleid ten aanzien van misbruik.

Kan ik Happn gebruiken zonder Facebook-account?

Ja, het is mogelijk om Happn te gebruiken zonder een Facebook-account. Gebruikers kunnen ook inloggen met hun telefoonnummer of hun e-mailadres. Als gebruikers ervoor kiezen om in te loggen met hun telefoonnummer of e-mailadres, worden ze gevraagd om hun profiel handmatig in te stellen en om een profielfoto toe te voegen.

Is Happn beschikbaar in andere landen dan Nederland?

Ja, Happn is beschikbaar in veel landen over de hele wereld, waaronder België, Frankrijk, Duitsland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Gebruikers kunnen de app downloaden in de App Store of Google Play Store en kunnen de app gebruiken in elk land waar het beschikbaar is.

Laats bijgewerkt: 03 oktober 2023

2 reacties op “Happn app review: de meest betrouwbare dating app?”

 1. Sjaak schreef:

  Heb t nu een jaartje op mn tel. Sporadisch gebruik want je kan er niet zoveel mee. €30 betalen voor 1 maandje is gewoon echt zonde geld. Waarom zijn dit soort apps niet toegankelijker met een redelijke prijs. 1 voordeel is dat er tenminste niet van die fotoverkopende tuttebollen op zitten zoals op de meeste andere dating apps.

 2. MGTOW-2 schreef:

  Op happn zie je een grote hoeveelheid vrouwen voorbijkomen en diverse reclames.
  Die vrouwen kun je allemaal gaan liken. Ik heb dat weinig selectief gedaan. Geen enkele match. Nu kun je een vrouw ook porren met een standaard hi-berichtje. Misschien dat die vrouw daar op reageert. Het versturen hiervan kost CREDITS. Je krijgt er bij inschrijving 10 van om aan te wennen, daarna moet je ze kopen!!. De site happn gokt er op dat jij maar credit-verslindende hi-berichten gaat versturen in de hoop dat er wat gebeurt. Zou het?
  Ook hier geldt, als de gratis versie het niet doet ga er dan ook niet voor betalen!
  Dit is een ongeloofwaardige app met veel reclames en een creditsysteem!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---