Home / Happn App – Kosten, Review en Ervaringen
Happn Logo

Happn App - Kosten, Review en Ervaringen

Dat het online daten steeds leuker en makkelijker wordt dat was je misschien wel opgevallen. Toch kan het ook voorkomen dat je op straat loopt en dat je dan een leuk persoon ziet lopen. Je wisselt dan een glimlach uit en die persoon die zie je dan in de massa verdwijnen. Misschien zou je wel meer van deze persoon willen weten. Dit kan nu door van Happn gebruik te maken. Dit is een app die het online daten combineert met het daten in het echte leven. 

Happn App
2 Ervaringen
3.3
Beoordeling 3.3

Wat de date doet dat is iedereen tonen die in een straal van 250 meter bij je vandaan is en die heeft aangegeven dat die jou leuk vindt. De persoon die leuk naar je lacht die kan dan in Happn kijken en die ziet dan jou staan. Daar kan dan op een hartje geklikt worden en zo weet je dat deze persoon jou leuk vindt. Jij kunt dit uiteraard ook bij de personen doen waarbij jij in de omgeving was. Op deze wijze leg je heel makkelijk contacten met mensen die heel erg dicht bij je zijn en waarvan je weet dat deze personen jou leuk vinden. Het is dus de ideale app om mensen bij jou in de buurt te vinden die echt interesse in je hebben.

Chatten & Charms

Het chatten dat kan alleen als je elkaar beide leuk vindt. Klik jij iemand aan die je leuk vindt en doet de ander dit niet bij jou dan ziet deze persoon niet dat jij hem of haar leuk vindt. Wil je dit wel dan kun je een zogenaamde charm versturen. De ander krijgt dan een melding te zien dat jij hem of haar leuk vindt en dat je graag in contact komt met deze persoon. Op deze manier kun je op een leuke manier duidelijk maken dat je graag meer te weten wilt komen over deze persoon.

Een unieke app

Happn is een app die uniek is. Er zit ook een groot verschil met Tinder aangezien je met Happn echt mensen ziet die op hetzelfde tijdstip bij je in de buurt waren. Het aantal leden van deze app groeit explosief binnen Nederland en ook bij jou in de buurt zullen al veel mensen van deze app gebruik maken. Wat verder leuk is aan Happn in vergelijking met andere apps zoals Tinder is dat je meer informatie te zien krijgt. Het is mogelijk om te zien wat iemand voor werk doet en het is ook mogelijk om de interesses van deze persoon te zien.

Wil je echt leuke mensen leren kennen met Happn dan is het niet genoeg om de hele avond op de bank te hangen en te swipen. Het is dan nodig om de straat op te gaan. Het spreekt voor zich dat je dan meer leuke mensen zal leren kennen als je naar een druk punt gaat dan wanneer je in een rustig bos gaat wandelen. Happn is een zeer leuke app die ook nog eens uniek is. Het is dan ook zeker de moeite waard om deze app eens een kans te geven en die eens uit te proberen. Het downloaden en het gebruik ervan is voor een groot gedeelte gratis.

Liever een datingsite?

Kijk eens rond op onze website voor datingsites! Er zijn inmiddels honderden datingsites voor zeer diverse doelgroepen beschikbaar. Bijna alle bekende datingsites zoals Lexa en Pepper hebben hun website geoptimaliseerd voor je smartphone of device. Ook bieden ze daarnaast een app zodat je overal en altijd kunt daten!

Happn screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Happn?

 • Unieke app
 • Meer info over leden dan Tinder beschikbaar
 • Nog niet heel populair in Nederland
 • 3
  Populariteit
 • 3.5
  Gebruikersgemak
 • 3.8
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3.3 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 13 september 2021

2 reacties op “Happn App – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Sjaak Sjaak schreef:

  Heb t nu een jaartje op mn tel. Sporadisch gebruik want je kan er niet zoveel mee. €30 betalen voor 1 maandje is gewoon echt zonde geld. Waarom zijn dit soort apps niet toegankelijker met een redelijke prijs. 1 voordeel is dat er tenminste niet van die fotoverkopende tuttebollen op zitten zoals op de meeste andere dating apps.

 2. Avatar for MGTOW-2 MGTOW-2 schreef:

  Op happn zie je een grote hoeveelheid vrouwen voorbijkomen en diverse reclames.
  Die vrouwen kun je allemaal gaan liken. Ik heb dat weinig selectief gedaan. Geen enkele match. Nu kun je een vrouw ook porren met een standaard hi-berichtje. Misschien dat die vrouw daar op reageert. Het versturen hiervan kost CREDITS. Je krijgt er bij inschrijving 10 van om aan te wennen, daarna moet je ze kopen!!. De site happn gokt er op dat jij maar credit-verslindende hi-berichten gaat versturen in de hoop dat er wat gebeurt. Zou het?
  Ook hier geldt, als de gratis versie het niet doet ga er dan ook niet voor betalen!
  Dit is een ongeloofwaardige app met veel reclames en een creditsysteem!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *