datingsite parship

Home » Pepper – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites Pepper logo

Laatst bijgewerkt op februari 1st, 2020 | door Welke online datingsite?

57

Pepper – Kosten, Review en Ervaringen

Op datingsite Pepper heb je een grote kans om de ware liefde te vinden!

Daten via Pepper

Bij online datingsite Pepper laat elk lid zien hoe hij in het echte leven is door het delen van video’s en foto’s. Beelden zeggen meer dan woorden. In één keer kan je zien hoe iemand daadwerkelijk is en hoef je zelf niet druk te maken over allerlei profielteksten.

Online daten bij bij deze datingsite is natuurlijk maar de eerste fase. Het doel van Pepper.nl is dat je zo snel als mogelijk een leuke date of partner vindt. Pepper geeft je verschillende tips en suggesties die het contact makkelijker moeten maken. Zo hebben ze de zogenaamde “Just Coffee” button. Deze moet er voor zorgen dat je eenvoudig een date kunt regelen. De datingsite doet een suggestie van een plek waar jullie kunnen afspreken.

Pepper App

Wil je ook graag daten als je even niet achter je pc of tablet zit? Dat kan met de nieuwe Pepper App! Met de app kun je net zoveel als met de gewone website, maar deze is geoptimaliseerd speciaal voor je smartphone. Je krijgt een live notificatie wanneer je een bericht hebt ontvangen of een match jou leuk vindt. Met de App voor Apple Ios kun je chatten, foto’s sturen en liken. Om gebruik te maken van de app moet je je eerst inschrijven via de website, dan de app downloaden via de Apple Appstore en vervolgens kun je inloggen op de app.

Helaas is er nog geen App beschikbaar voor Android en Windowsphone. Pepper.nl laat weten dat deze er spoedig aan komt!

Keurmerk Veilig Daten

Pepper is aangesloten bij het “Keurmerk veilig daten“. Hierdoor verplicht deze datingsite zich te houden aan een aantal regels die hiermee verbonden zijn. Door zich aan deze opgelegde regels te houden is het voor singles een betrouwbare plaats om online te daten. Naast dit keurmerk is het ook nog eens aangesloten bij het bekende Thuiswinkel Waarborg.

 

Veilig en betrouwbaar daten

Uit het resultaat van een bekend onderzoek onder datingsites is deze datingsite op de tweede plaats geëindigd qua betrouwbaarheid. Mede doordat alle nieuwe leden worden gecontrolleerd is de datingsite zeer veilig. Pepper vindt het belangrijk dat haar leden zich niet druk hoeven te maken over de veiligheid van online daten. Jouw gegevens zijn dus bij deze datingsite in goede handen.

Pepper.nl won de thuiswinkel award voor “favorite datingsite” . Nederlandse singles stemden massaal op Pepper! Volgens deze singles scoort de datingsite zeer goed op de prijs en kwaliteit verhouding. Ook werd de klantenservice geroemd.

Ook datingsite Pepper.nl is aangesloten bij het “keurmerk veilig daten”. Samen met andere datingsites maakte Pepper afspraken over veilig en betrouwbaar daten. Elders op onze website vind je meer informatie over dit keurmerk.

Contact maken via Pepper

Chatten op deze datingsite is heel gemakkelijk! De afbeeldingen uit je datingprofiel wordt in de chat weergegeven. Op deze manier heb je al snel een beeld van de andere partij, Waardoor het gesprek direct op gang kan komen.

Gratis aanmelden bij Pepper

Ben jij nieuwsgierig geworden of Pepper ook bij jou past? Aanmelden bij deze datingsite is ook nog eens geheel gratis zonder verplichting. Je hoeft enkel je e-mailadres en voornaam in te voeren op de homepage van deze datingsite. Vervolgens krijg je e-mail met verdere instructies.

Pepper screenshot

Video Tutorial – Een profiel aanmaken bij Pepper.nl

Vind je het lastig om je in te schrijven bij Pepper.nl en heb je geen idee hoe dit moet? Geen probleem! Wij maakten een video tutorial waarin uitgelegd wordt hoe dit in zijn werk gaat. In onderstaande video leggen we je stapsgewijs uit hoe je eenvoudig een profiel kunt aanmaken bij datingsite Pepper.

 

Een profiel aanmaken bij Pepper is eenvoudig. Je geeft aan of je een man of vrouw bent en wat je zoekt. Vervolgens vul je een e-mailadres, voornaam en wachtwoord in. Daarna komen andere gegevens zoals je geboortejaar, opleidingsniveau en uiterlijke kenmerken aan bod. Wanneer je deze velden hebt ingevuld kun je wat meer vertellen over jezelf. Met behulp van vijf foto’s en video’s kun je laten zien wat jou interesses zijn en wie je bent. Deze afbeeldingen en filmpjes kun je zelf uploaden of bijvoorbeeld van Youtube of Facebook halen. Wanneer je deze stappen hebt doorlopen ben je klaar om te starten met daten bij Pepper.nl!

 

Pepper kosten abonnement

prijs 1 maand

€ 25,00
€ 25,00
 • Full Membership

prijs 3 maanden

€15,00 p.m.
€15,00 p.m.
 • Full Membership

prijs 6 maanden

€9,95 p.m.
€9,95 p.m.
 • Full Membership

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Membership

Het goedkoopste Pepper abonnement kost €9,95 per maand. En heeft een looptijd van 6 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van deze datingsite kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van  Pepper . Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Pepper korting en acties

 

Momenteel zijn er geen acties of kortingen.

Kijk hier voor actuele datingsite acties en kortingen!

 

Pepper Review

Populariteit ★ ★ ★ ★
Pepper is een sterk groeiende datingsite. Ze zijn zeer actief bezig met het werven van leden via de televisie, radio en internet. Hierdoor is deze datingsite in korte tijd uitgegroeid tot een van de grotere datingsites van Nederland. Onze schatting is dat Pepper op dit moment ongeveer 200.000 leden heeft. De datingsite is als 2e geëindigd in het betrouwbaarheids onderzoek van Reader`s Digest.  De verhouding man en vrouw op deze datingsite is ongeveer 50/50. Op dit moment kan Pepper zich nog niet meten qua leden met de andere grote datingsites. Maar als Pepper.nl net zo blijft groeien als het de laatste jaren deed, dan zien we deze datingsite zeker in de komende jaren de aansluiting maken.

Gebruikersgemak ★ ★ ★ ★
Layout – de website heeft een moderne heldere interface. Helemaal van deze tijd.  Dit maakt het gebruik maken van deze datingsite een prettige ervaring. Doordat de datingsite veel gebruik maakt van foto´s en video´s doet het denken aan de bekende social media. Wellicht kunnen we stellen dat van de bekende datingsites Pepper de meest vooruitstrevende design heeft.
duidelijkheid – De website is zeer duidelijk. Navigeren door de dating site is eenvoudig zonder daarbij veel te moeten zoeken.

Functionaliteiten ★ ★ ★ ★
De hoeveelheid functionaliteiten zijn uitstekend. Leden van Pepper kunnen gebruik maken van de volgende functionaliteiten:
Chatten, Berichten sturen, Foto’s en Video’s, Eigen profiel pagina, Profielen bekijken, Favorieten opslaan, Uitgebreid zoeken, Pepper app en een Helpdesk.

Mogelijk kunnen we dit rijtje binnenkort aanvullen, want datingsite Pepper blijft zich ontwikkelen.

Klantenservice ★ ★ ★ ★
De klantenservice van Pepper kun je bereiken door gebruik te maken van de chat het contactformulier of door hun direct te mailen. Het Nederlandse emailadres van Pepper is support@pepper.nl . Ervaring leert dat Pepper snel is met het afhandelen van klachten en vragen. Doordat deze datingsite nog redelijk nieuw is hebben wij nog niet heel veel ervaringen over de klantenservice kunnen verzamelen, maar de ervaringen die we hebben waren over het algemeen positief.

Kosten ★ ★ ★ ★
De prijs kwaliteit verhouding bij Pepper.nl is goed. Pepper geldt zeker niet als de goedkoopste datingsite, maar doordat Pepper een grote en sterk opkomende datingsite is heeft het al een fors aantal leden en dus een prima kans tot een succesvolle match. Zeker als je Pepper vergelijkt met andere datingsites heeft het nette abonnement prijzen. Bovendien is aanmelden is geheel gratis!

Meer over Pepper.nl

Pepper opzeggen en account verwijderen

Pepper Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Pepper. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met deze datingsite? Geef hieronder jouw reactie!

 

Pepper Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary: Pepper is een jonge snelgroeiende datingsite. Doordat ze zeer actief nieuwe leden werven via de bekende media kanalen blijven ze steeds verder groeien. De website is onderscheidend ten opzichte van andere datingsites. Pepper lijkt op de bekende social media zoals Facebook doordat er veel gebruik wordt gemaakt van foto's en video's. Deze datingsite is een aanrader!

3

Uitstekend!About the Author

Anoniem57 Ervaringen - Pepper – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Willem Willem schreef:

  Pepper is een verschrikkelijk slechte site. Misschien is het ooit beter geweest maar nu is het chaotisch, onduidelijk, prive berichten zijn geen prive berichten maar een allegaar van likes ed. Er staan ook erg weinig profielen op. De wijze waarop deze site is opgebouwd is zeer karig en de layout van profielen en de site zelf nodigt niet uit tot spontaan reageren op elkaar. Lidmaatschap is dan wel erg goedkoop in vergelijking tot andere sites maar het is beslist zo dat de prijs wel aangeeft dat je niet veel hoeft te verwachten van pepper.

 2. bert bert schreef:

  Heren : Alles begint met het maken van een leuk profiel. Ze er op hoe je bent, en daarmee bedoel ik geen foto’s van racefietsen of ander rollend materieel. Laat zien dat je houdt van sporten, speciaalbieren, schouwburg of museum op z’n tijd, fragmenten van je favoriete muziek.
  Beantwoord enkele vragen op je profiel, maar zeker niet alle. Schrijf je in voor 6 maanden zodat er geen druk achter zit.
  Mijn resultaat ? 40 vrouwen die me in 1 maand hebben gemaild.

  En dames : hou eens op met plaatsen van alleen maar reisfoto’s, hier horen profielfoto’s met een zonnebril op ook bij. Echt, reisfoto’s zeggen niets over je. Wie vind reizen nou niet leuk ?

  • Ima Ching Ima Ching schreef:

   … en dames: stop met die foto’s met oortjes en snuitjes over je gezicht. Kom op zeg, word eens volwassen!

   Die reisfoto’s vind ik dan wel weer handig: als blijkt dat madam niet goed haar eigen broek kan ophouden, kan ik inschatten dat ik straks de financier van deze reisjes mag worden. Dan kan ik het plezier beleven tot zij er (ongemerkt gedwongen) een eind aan mag maken. 😉

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Dames, stop met klagen over ONS, ik kan er nml niets aan doen indien je niet voor herhaling vatbaar bent. Als je dik bent dan ben je dik, niet ‘volslank’ of bourgondisch. Waarom zijn alle moeders trots? En wat is de functie van de ‘springfoto’ ? Een hangtietencheck? En is het knuffelen van gedrogeerde tijgers wel legaal?
    Maar goed, terwijl wij mannen ons profiel echt wel volgens de regels moeten maken, kunnen vrouwen met vrijwel elk denkbaar profiel, hoe belabberd ook, wegkomen.

 3. Desirée Desirée schreef:

  Een beetje jammer dat is wat ik van pepper vind. Je krijgt een vragen lijst waarmee je match persentage bepaald wordt, maar actief zoeken kun je alleen op leeftijd, afstand en let op, opleidigns niveau. Leuk dat ik een hoog match persentage heb met iemand. Maar dan moet ik nog steeds alle profielen zelf gaan screenen om te zien of iemand wle het zelfde denkt over een kinder wens als ik doe, of al dan niet rookt. Dit zijn toch 2 punten die regelmatig bij singels als breek punten genoemd worden. Ik vind het echt hinderlijk dat tussen mijn matches meerdere personen staan waar op ik op deze punten dan toch nog steeds niet match?!?! Ik heb ook geen enkel idee hoe we dan wel zouden matchen. Ook staat er tussen de matches regelmatig meerdere keren het zelfde profiel, waardoor ik eerst dacht dat ik dan ‘rond’ was en dacht geen verdere matches te hebben.

  Dan is er de chat en de inbox… Waarom is dit niet gewoon het zelfde? chaten kan alleen met mensen die online zijn. Het groene wolkj met het hummer betekend dat er zo veel mensen online zijn als het nummer zegt. Niet dat je zo veel nieuwe berichten hebt. Als je iemand die niet online is een berichtje wil struen dan gaat dit via de inbox. Als iemand reageert op dit bericht dan gaat dit ook naar jou inbox. Maar! Ben jij online terwijl je dit bericht ontvangt? Dan zie je dit bericht niet tot dat je de pagina ververst… … …?!?!!!! Waarom werkt dit niet gewoon als een chat? Ja je krijgt wel weer een mailtje, maar het maakt een gesprek voeren wel echt heel erg moeizaam.

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Alle datingsites zijn achterhaald.
   Er zijn nauwelijks nog actieve leden, zeker wat betreft het vrouwelijke deel.
   Dan zijn de vrouwen doorgaans ook nog eens uberkritisch omdat ze zo veel berichten krijgen van het overschot aan mannen.
   Tot een match, laat staan een date, komt het zelden.

 4. Superboer Superboer schreef:

  wie geeft me advies? welke datingsite werkt wel dan?

 5. Nien Nien schreef:

  Een beperkte datingsite waarop gezegd wordt dat er “Iedere dag zoeken we nieuwe matches voor je.”
  Ik begon met zo’n 50 matches, na een paar dagen zij het er nog maar 20 en dat zijn zeker geen 20 nieuwe elke dag. Ik zie dezelfde profielen elke dag weer in mijn zogenaamde Matches. Zeer beperkt aanbod dus. Om te zoeken naar andere profielen kan je alleen leeftijd, afstand en opleiding invullen. Hier krijg je dus een aanbod waarvan de meeste niet voldoen aan wat jij zoekt.
  Er is ook geen mogelijkheid om Matches uit je lijst te verwijderen. Je blijft ermee opgescheept en blijft ze zien. Zelfs wanneer de online zijn…

  Een afrader 1ste klas door de zeer beperkte mogelijkheid om andere profielen te zien dan de Matches die Pepper voor je bedacht heeft.

 6. Erik Erik schreef:

  Nou, totaal ontevreden, je krijgt ” matches” aangeboden die wel 80 km verderop wonen. Zonde van het geld, dus ga t niet betalen.

 7. joyce joyce schreef:

  Al die datingsites, dus ook LEXA zijn zeker niet betrouwbaar, beloven veel wat ze niet waar kunnen maken. Daarnaast zitten er veel oplichters op de site, onder verschillende namen. Mannen die vrouwen binnen halen via de datingsites en de vrouwen berooid achter laten, Liegen Bedriegen enz. en veel geld afhandig maken.
  Door deze mensen en nog steeds geen duidelijke en strengere regels op de datingsites kan dit zooitje ongeregeld nog steeds ongehinderd doorgaan. Als de datingsites zich hier eens hard voor maken, dat er strengere regels komen en dat per persoon maar 1 account kan worden aangemaakt dan zal ik er weer eens over denken om op een datingsite te gaan. Maar nu lopen er hier meer gevaarlijke gekken rond dan dat er vast zitten!!!!!!!! Dus let goed op, want je wordt vergiftigd, geld afhandig gemaakt en nog veel meer ellende…………..

 8. Gregor Gregor schreef:

  Ik vind het een slechte datingsite:
  Je kunt je profiel niet tijdelijk inactief maken.
  Er zijn veel matches die helemaal niet meer actief zijn omdat je je account niet kan pauzeren dus schrijf je iemand aan die misschien helemaal niet meer op zoek is.
  zoekfunctie klopt niet. Sommige mensen kom je zelfs 2 keer tegen
  Je kunt niet zien wanneer iemand voor het laatst actief is geweest.

  De opzet is wel leuk.
  De slechte punten overheersen duidelijk.
  Zwaar onvoldoende.

 9. jeroen jeroen schreef:

  heb na aanmelding 1 dag contact gehad met een vrouw en daarna was zij en alle matches 45 stuks(nu al 4 dagen) offline . als ik bij lexa kijk dan zijn er van de 40 pers in de buurt altijd wel 6 a 10 online.
  Weet niet wat ik er van zeggen moet, zou dit echt toeval zijn ;-(.
  Heb ook een bericht gestuurd naar pepper en lees dat ze binnen 14 dagen gaan reageren .
  dus een k.. !! site

 10. Nico R Nico R schreef:

  Waardeloze site. Drie dagen na het overmaken van het gevraagde bedrag, was mijn profiel niet actief. Dit bedrijf is gewoon geld aan het vragen zonder iets daar tegenover te stellen.
  Welke andere onderneming vraagt om betaling om daarna te concluderen dat ze toch niet willen/ kunnen leveren?
  Uiteraard, geen terugbetaling.
  Vermijd het tegen elke prijs, er zijn genoeg sites die hun klanten wel correct behandelen

 11. Mois Mois schreef:

  Gezien ik mijn profiel volledig met dezelfde fotos en tekst als man aantrof misbruiken ze dus ook nog eens je gegevens en fotos!!!!
  Reactie van de “klantenservice” : ” nee hoor, dat kan niet” en na aandringen nog eens “dat is gewoon toeval”
  En heel “toevallig” reageert de man van dit profiel natuurlijk ook niet.

  Andere hekelpunten: zoekfunctie werkt niet voor datgene waar je naar zoekt en op interesses en meer kun je ook niet zoeken (vind dan maar eens een match); berichten worden zelden/nooit beantwoord, veel fakeprofielen (ga voor de grap profielfotos maar eens via google image search checken) en meer.

  Echt een waardeloze site die het geld niet waard is!!!

  • els els schreef:

   en niet te vergeten dat ze je gegevens jaren lang in hun bestand houden

   vind zoiets totaal ongepast ze zouden die ook kunnen gebruiken
   als zo`n klanten bestand word gehackt waar komen dan je gegevens terecht

  • Edwin Edwin schreef:

   klopt en jen je kan niet zien wie er wel of niet betalend lid is
   als je niet allebei lid ben kan je ook niet met elkaar in contact komen
   dus als je een leuk profiel ziet en niet alle bij BETALEND LID BEN kan je er niets mee

 12. Rick Sedoeboen Rick Sedoeboen schreef:

  hallo ik zou graag willen weten of ik al Lid bent of dat ik me alleen gratis hebt aangemeld ?

 13. Claudia Claudia schreef:

  Heb verschillende mensen ontmoet via Pepper. Vond het makkelijk in gebruik en heb geen nep profielen gevonden. Heb er leuke vrienden aan overgehouden!!

 14. Lotte Lotte schreef:

  Geen goede datingsite. Je kunt niet zien wie er betalend lid is of wanneer iemand voor het laatst online is geweest. Ook zijn de zoekopties heel beperkt. Ik wil bijv. graag zoeken op interesses. Ook is het niet handig dat je vaak profielen te zien krijgt van mensen die helemaal niet geïnteresseerd zijn in mensen van jou leeftijd. Ik heb spijt dat ik een abonnement van 6 maanden heb afgesloten.

 15. Gert Gert schreef:

  Trap er niet in , vol met zogenaamde lokprofielen.

  Is echt gewoon oplichterij.

 16. Melvie Melvie schreef:

  Heeft voor mij geen bevredigend resultaat opgeleverd. Ga het nu ergens ander proberen. Iemand tips??

 17. Erik Erik schreef:

  Op zichzelf is Pepper een prima datingsite.
  Ik ben 1 keer op date geweest met een vrouw. Er worden door de vrouwen veel eisen gesteld, waardoor het soms moeilijk wordt om in contact te komen met een vrouw. Vaak blijft het alleen bij chatten. Hierdoor ontstaan er soms misverstanden in de communicatie omdat men een antwoord verkeert opvat of niet begrijpt. Kort mailen en visueel contact blijft het beste.

 18. Nick Nick schreef:

  Dure zooi voor maar een dating site
  Mijn sport abo is goedkoper belachelijk

  • Jille Jille schreef:

   Beetje vreemde vergelijking lijkt me. Niemand verplicht jou om je in te schrijven bij een datingsite. Voor mij is online daten een welkome aanvulling aan de zoektocht naar een partner. Natuurlijk hoop ik dat ik iemand tegen kom op straat en dat het vervolgens eindigt als in de film. Maar helaas is dit nog niet gebeurt en denk ik dat dit ook niet zal gebeuren. Dus ja, het kost wat, maar als ik daardoor wel de liefde van mijn leven vind lijkt me dat voor mij en voor vele anderen geen enkel probleem! Stay positive!

 19. Visje Visje schreef:

  Het is een leuke datingsite. Erg leuk dat je je profiel opstelt d.m.v foto’s. Ziet er gezellig uit.
  Ik wilde het voor een jaar proberen. Kost €8,50 per maand wordt er geprezen. Maar je betaald niet per maand, je moet in één keer €102,- betalen. Is best een groot bedrag.
  Via de live chat gevraagd of dit niet anders kan. Ik kreeg wel meteen antwoord. Maar op dit moment kan het nog niet anders.

 20. Ruurd Ruurd schreef:

  Pepper is voor mij de beste datingsite gebleken. Vind het zeer professioneel opgezet en heb veel contacten kunnen opdoen. Exact wat je mag verwachten van een datingsite. Wel heb ik gemerkt dat je zelf echt heel actief bezig moet gaan, want je moet niet verwachten dat het aan komt waaien. Al met al zeer positief ervaren.

 21. Jansen Jansen schreef:

  Je wordt voor de gek gehouden met de zgn. “maandprijs”. Je moet het bedrag ineens voldoen, niet maandelijks.
  Je krijgt mails van ze met “probeer Pepper voor 8,50”. Wat nou proberen als je er meteen een jaar aan vastzit. Goedkope truukjes.

 22. killjoy killjoy schreef:

  Heb via Pepper een date gehad met een vrouw. Deze date was alleen vergeten te vertellen dat ze eigenlijk een man was. 😐 Gelukkig had ik dat wel meteen door!!

 23. danielle danielle schreef:

  waardeloos, krijg matches met allemaal mannen die kleiner zijn dan mij, kun je dus ook niet op zoeken op lengte, dus ben je langer dan 1.70, zeker niet doen!!!..niet aan beginnen, ook als je klacht erover geven ze geen antwoord… zonde van t geld!

 24. Marcy Marcy schreef:

  Voor een gepeperde rekening ben je hier aan het juiste adres!

 25. gespot gespot schreef:

  Pepper heeft een tijdelijke actie waarbij je abonnementsduur wordt verdubbeld!

 26. Laffra Laffra schreef:

  Te duur en te weinig kans op een echte date. Ga liever naar een andere datingsite.

 27. Luf Luf schreef:

  Zeer fijne manier van online contacten opdoen! Sinds begin dit jaar lid en zeer goed bevallen. Wel lijkt het dat je voornamelijk zelf het initiatief moet nemen anders gebeurt er te weinig. Ik heb 1 keer iemand ontmoet die ik via pepper heb leren kennen. We zijn toen naar het casino gegaan, maar helaas daar minder geluk gehad.

 28. senior senior schreef:

  Een beetje teleurgesteld in Pepper. Denk dat je al 50 plussers beter voor een andere datingsite kunt kiezen. Aanbod is te beperkt voor wat ik zoek. Als dertiger is er volop keus denk ik, maar als”senior” ben zelf 63 kun je beter even verder kijken.

 29. Rikkie Rikkie schreef:

  Eindelijk een datingsite die gewoon doet wat het belooft! helemaal goed!

 30. Tip Tip schreef:

  Je kunt bij deze datingsite alleen berichten terug ontvangen van mensen die betaald lid zijn. Wanneer je dus een lang doordacht bericht hebt verzonden aan iemand die niet betaald lid is; krijg je geen bericht terug. Uit commercieel oogpunt snap ik wel dat Pepper dit zo doet, het is alleen jammer voor degene die zijn nek uitsteekt en wel lid is. Op deze manier benadeel je je eigen betalende leden een beetje in mijn ogen. Ik zou liever zien dat Pepper aangeeft welke leden dus betalend lid zijn, en waar ik eventueel een bericht van terug kan verwachten. Op deze manier steek je tijd en energie in iets wat onnodig is.

 31. Jildert Jildert schreef:

  Pepper heeft zo maar geld van mijn rekening afgeschreven. Dit is niet de bedoeling en ik heb ik ook geen toestemming voor gegeven. Gelukkig heb ik via de Rabobank mijn geld gestorneerd gekregen! Kijk goed waarmee je akkoord gaat!

 32. Davey Davey schreef:

  Ik heb geporbeerd mijn geld terug te krijgen van Pepper, omdat ik niet de ware liefde ontmoet heb via deze datingsite. Want ze adverteren hiermee. Natuurlijk dacht ik al dat ze nooit het bedrag zouden terugstorten en dit hebben ze ook niet gedaan. Vind dit eigenlijk niet kunnen. heel onduidelijk ook omschrven allemaal. Dit is inmiddels meer dan een jaar geleden. Als ik andere mensen mag adviseren dan zou ik zeggen kijk eens bij Relatieplanet.

 33. Lulu Lulu schreef:

  Na een tijdje lid te zijn geweest van Relatieplanet en daarna Lexa heb ik het eens geprobeerd bij Pepper. Pepper is kleinschaliger dan de andere grote en bekende datingsites. Een kleinere vijver dus waar je uit kunt vissen. Dat is aan de ene kant jammer, maar de leden van Pepper vallen mij in positieve zin op. Het zijn voor mij gevoel een net verfijnder slag mensen. Ik kan iedereen eens aanraden om er eens te kijken als je daar naar op zoekt bent.

  groet,
  Lulu

 34. Joke L. Joke L. schreef:

  De matches die Pepper voor mij maakt vallen mij tegen. Had liever een wat uitgebreidere manier gehad. Ik ehb op een paar mensen gereageerd , maar geen reactie terug. Mogelijk zijn dit geen actieve leden. Wel heb ik met 2 mensen nu contact dus dat is wel goed gegaan. Liever toch een datingsite met meer leden zoals relatieplanet. Vorig jaar ben ik hier lid geweest en kreeg daar dus meer contacten. Al met al is het geen slechte datingsite maar er zijn betere alternatieven.

  groet, Joke

 35. Honkert Honkert schreef:

  Leuke datingsite! Ben nu 2 weken lid en heb al heel wat leuke contacten opgedaan.

 36. Auke Auke schreef:

  Heb een abonnement van 3 maanden afgesloten, maar ben er na 2 weken wel klaar mee. Krijg echt heel moeizaam contact met andere leden. Voor mij werkt deze datingsite niet. Misschien dat anderen er meer geluk hebben! Kijk liever verder naar bijvoorbeeld relatieplanet.

  groet,
  Auke

 37. Richairo Richairo schreef:

  Belachelijk hoeveel fake profielen deze site heeft!!! Het enige wat ze willen is winst maken en zeker niet jou aan een date helpen. Maar ja had ik moeten weten nu ik weet wie de eigenaar is: RTL bekend van alle sms en bel shows met enkel als doel zoveel mogelijk geld binnen harken! IK geef deze oplichters een 1-.

 38. Haarsma sen Haarsma sen schreef:

  Pepper is nog niet zo groot als bijvoorbeeld Relatieplanet en Lexa. Waarschijnlijk zijn deze andere grote datingsites gewoon bekender om dat ze er al veel langer zijn. Voordeel aan Pepper vind ik dat alle profielen ook nieuwer zijn en alles is in een veel moderner jasje. Wat mij betreft mogen de kosten wel wat naar beneden. Dat moet allemaal niet te gek worden met de crisis heb je al kosten genoeg.

 39. Danie64 Danie64 schreef:

  Ook ik heb de liefde gevonden via deze datingsite. Natuurlijk was de eerste stap moeilijk, Want je schrijft je niet zo maar in. En ik had wat schaamte dat een bekende het zou zien. Achteraf bleken er nog wat kennissen ingeschreven staan. Nu denk ik er wel anders over. Erg leuke manier om iemand op deze manier te ontmoeten. En voor mij heeft het gewerkt.

 40. Carlijntje Carlijntje schreef:

  Deze datingsite is een grote aanrader!!!

  Door mijn drukke baan en een paar andere redenen was het maar niet gelukt om de man van mijn leven te vinden. En aangezien ik niet echt het type ben dat je in een bar zou kunnen vinden, ja dan moet je creatief zijn.. Ik zag de reclame van Pepper op tv en dacht. Kijk dat lijkt mij nu een leuke datingsite. Leuke Jonge dertigers, daar kan ik wat mee! Niet dat andere oubollige gedoe. Bij bevoorbeeld relatieplanet heb ik het idee dat daar wat ouderen rondlopen. Anyways over Pepper dus.. Geef het een kans! Het is echt de moeite waard. Wel wil ik een tip meegeven. Wees actief met het benaderen van andere mannen. Ga niet wachten tot je zelf een berichtje ontvangt. Je weet vaak al snel wat voor vlees je nu weer in de kuip hebt liggen 🙂

  Om mijn verhaal af te ronden. Pepper is een succes voor mij geweest. Helaas voor alle andere vrouwen. De leukste kerel is inmiddels niet meer lid… Die is nu van mij!

 41. Marloes Marloes schreef:

  Wat een slechte datingsite. Alleen maar lelijke en domme mannen. Heb een abonnement van 3 maanden genomen. Weg geld dus. Kan hier helemaal niks mee! Als ik zie wat voor matches ik krijg bij Pepper. pffff slaat er nergens op. Als ik een bouwvakker wil ga ik wel bij de bouwput hier om de hoek kijken. En als ik al een bericht naar een leuke man stuur, dan krijg ik niks terug. zal dus wel nep zijn!

 42. Claus Claus schreef:

  Ik ben vorig jaar lid geweest van Pepper. Dit is zeker succesvol geweest!

  Na 3 dates heb ik de ware liefde gevonden.We zijn inmiddels getrouwd. Vind dit best even de moeite waard om dit te vermelden.

  .

 43. Lieke Lieke schreef:

  Ik vind pepper echt top! Tot nu toe de beste datingsite die ik geprobeerd heb!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑