datingsite parship

Home » SingleSpeeddate.nl – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op september 23rd, 2017 | door Welke online datingsite?

0

SingleSpeeddate.nl – Kosten, Review en Ervaringen

 

Heb jij eigenlijk helemaal geen zin om maandenlang ingeschreven te staan bij een datingsite zonder een echt goede match te ontmoeten? Mag het voor jou allemaal wel een beetje sneller gaan en ben je niet bang om de deur uit te stappen om misschien wel de liefde van je leven te ontmoeten? Dan is het de moeite waard om kennis te maken met SingleSpeeddate.nl. Dit is geen datingsite, maar een organisatie die speeddate evenementen organiseert in Rotterdam en Amsterdam. De evenementen worden georganiseerd voor verschillende leeftijdscategorieën, waardoor er voor iedereen goede mogelijkheden zijn.

Ontmoet tot wel 20 singles op een avond!

Op de website van SingleSpeeddate.nl kun je een praktische agenda vinden. Hierin staan alle speeddate evenementen vermeld die er op de planning staan. Je kunt hier natuurlijk ook alle nodige informatie vinden, zoals de locatie en de leeftijdsgroep voor wie het betreffende evenement is bedoeld. Spreekt het evenement je aan? Dan kun je je inschrijven voor deze avond speeddaten. Je betaalt hiervoor € 27,50. Op deze avond kun je dan tot wel 20 singles ontmoeten die misschien wel heel goed bij jou passen. Je hebt de kans om iedere single voor de duur van 4 minuten te spreken. Na deze tijd wissel je weer van gesprekspartner. Zo heb je makkelijk de mogelijkheid om veel singles al een beetje te leren kennen tijdens een georganiseerd speeddate evenement van SingleSpeeddate.nl.

Hoe gaat het verder na het speeddaten?

Na afloop van het evenement krijg je een zogenaamde Matchmail. Hierin staan de singles die aanwezig waren op de avond. Je krijgt deze mail binnen 24 uur na het event, dus je kunt niet vergeten hoe je het vond met iemand. Je kunt in deze mail aangeven of je iemand beter wil leren kennen of niet. Kortom, je geeft aan of het wat jou betreft een match was of niet. Iedere single die aanwezig was krijgt deze lijst en zo kan worden bepaald welke mensen een match hadden. Je mag meerdere mensen aangeven als mogelijke match. Is er een wederzijdse match? Dan kan er onderling een afspraak worden gemaakt voor een nieuwe ontmoeting. Heb je geen match gevonden tijdens de speeddate avond? Dan mag je gratis deelnemen aan het volgende speeddate evenement.

Speeddaten voor alle leeftijden

SingleSpeeddate.nl zorgt ervoor dat je zeker bent dat je kennis maakt met singles die binnen jouw leeftijdscategorie vallen. De avonden worden namelijk op basis van leeftijden georganiseerd. De categorieën zijn ingedeeld op 20-35 jaar, 30-45 jaar en 40-55 jaar. Er wordt voor gezorgd dat er voldoende singles zijn om deel te nemen. Zijn er te weinig aanmeldingen, waardoor je kansen sterk dalen? Dan wordt het evenement gewoon verplaatst. Het komt dus niet voor dat je naar een avond gaat waar maar 5 singles aanwezig zijn.

Goede organisatie van de events

Mensen die al eens hebben deelgenomen aan de speeddate events van SingleSpeeddate.nl zijn zeer tevreden over de organisatie en hebben zich goed vermaakt. De avonden worden door een leuke host begeleid, dus je hoeft je geen zorgen te maken om een juist verloop. Ben jij klaar voor een gezellig avondje speeddaten? Meld je dan aan voor een event via SingleSpeeddate.nl.

 


Pluspunten SingleSpeeddate.nl

  • Snel en resultaatgericht daten
  • Bij geen match mag je de volgende keer gratis deelnemen

Minpunten SingleSpeeddate.nl

  • Alleen geschikt voor Rotterdam en Amsterdam en omstreken

 

 

SingleSpeeddate Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van SingleSpeeddate kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

SingleSpeeddate.nl actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

Single Speeddate Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met Single Speeddate. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over SingleSpeeddate.nl? Geef hieronder jouw reactie!

 

SingleSpeeddate.nl – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

SingleSpeeddate.nl Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑