Home / Dating 2000 – Kosten, Review en Ervaringen
Dating 2000 logo

Dating 2000 - Kosten, Review en Ervaringen

Dating 2000 is een mooie datingsite waar je echt gaat genieten van alle aandacht. Met wie wil jij daten en waar heb je precies zin in? Misschien ben je op zoek naar een leuke dame voor een leuke avond, of een hele nacht, of wil je samen een weekendje ergens gaan genieten. 

Dating 2000
4 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Je hoeft het maar aan te geven en je vindt hier snel iemand die met je mee wil genieten. Het is goed dat je nu die stap hebt gezet en los durft te gaan. Soms heb je geen zin meer in alleen zijn en wil je je gevoelens eens lekker de vrije loop laten! Gelukkig kan dat hier ook. Ga het daarom eens aanvoelen en ontdekken wat jouw mooie dromen zijn en zorg dat je deze gaat realiseren. Het voelt vanzelf goed als je bij Dating 2000 berichten krijgt van andere mannen of vrouwen die met je willen daten. Je hebt helemaal zelf in de hand met wie je af wil spreken, het gaat er om dat je gaat genieten en dat is wat je hier gaat doen!

Gratis daten bij Dating 2000

Het wordt tijd voor actie en daarom kun je je nu maar beter aanmelden bij Dating 2000. Het is helemaal gratis en daar kun jij nu jouw voordeel mee doen. Je vult nu in of je een man of vrouw bent, je geeft aan waar je naar op zoek bent, een andere man of vrouw en dan geef je de leeftijd aan. Dan kies je een land en dan selecteer je alleen online of alleen met foto of beide. Dan kan het daten beginnen. Het mooiste is dat je echt gratis kunt daten hier. Je kunt daarbij onbeperkt berichten krijgen en sturen. Vaak moet je eerst betalen, maar hier niet dus doe daar ook jouw voordeel mee en geniet van alle opties die je worden aangeboden. Het is in een woord genieten, dus zorg dat je nu ook gaat inzien wat de voordelen zijn en met wie je af wil spreken. Een mooi moment om elkaar nader te leren kennen en te ontdekken wie de ware voor jou kan zijn.

Waarom Dating 2000?

Er kan voor Dating 2000 gekozen worden, waarom? Omdat het helemaal gratis is. Je krijgt waardevolle tips om te daten, het is een uitgebreid systeem en een uniek matchsysteem. Het zijn allemaal gecontroleerde profielen en je hebt een eigen mailbox. Het is een gratis datingsite voor singles die op zoek zijn naar een leuke partner, relatie, date, maatje of vriendschap en het is echt helemaal gratis. Je gaat eerst jezelf aanmelden en een profiel invullen. Dan krijg je hier informatie over wat voor partner je kunt zoeken en je gaat ook wat over jezelf vertellen. Zo weten anderen wat je hen te bieden hebt en waar je naar op zoek bent. Het is daarom goed dat je je profiel ook goed gaat vullen. Iedere dag melden vel mensen zich aan en daar kun jij nu je voordeel mee doen door je hier ook aan te melden.

Dating 2000 screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Dating2000.nl?

 • Gratis daten
 • NIet erg populair
 • 2.5
  Populariteit
 • 2.5
  Gebruikersgemak
 • 2.5
  Functionaliteiten
 • 2.5
  Klantenservice
 • 5
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore

Dating 2000 FAQ

Hoe kan ik Dating 2000 opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Dating 2000? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw dating2000.nl account.

Dating 2000 opzeggen

Dating2000.nl account verwijderen

Helaas hebben wij geen simpele mogelijkheid gevonden voor het opzeggen van je account bij dating2000.nl. Hiervoor zul je dus contact moeten opnemen met de helpdesk.

Je kunt de helpdesk bereiken door gebruik te maken van het contactformulier. Je opent de contact pagina door op “Contact” link te klikken aan de onderzijde van de de website van Dating 2000.

 

Geef in een bericht aan dat je je account wilt verwijderen. Denk hierbij er aan dat je je gegevens ook doorstuurt.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Dating 2000!

Laats bijgewerkt: 14 mei 2021

4 reacties op “Dating 2000 – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Angel Angel schreef:

  Steeds kon ik inloggen en plotseling moet ik wachten tot mijn profiel geactiveerd wordt al zit ik er al de hele dsg op. Ze zeggen duurt 30 min ben inmiddels al een uur verder. Zeiden ook je krijgt een mail als je profiel geactiveerd is maar ook niets gekregen. Zeer teleurstellend was aan het chatte en nu kan ik niets meer

 2. Avatar for Richard prins Richard prins schreef:

  Ik ben lid op de dating maar kan niet meer op mijn profiel komen of inloggen mailtje sturen werkt ook niet dus graag wil ik weten hoe het zit ben vanmorgen nog online geweest en nu ineens lijkt mn profiel verdwenen graag reactie terug mvg casanova

 3. Avatar for Danielle Danielle schreef:

  Geachte collega,

  Ik ben erg geschrokken dat staat op dating 2000 NL dat staat Leo40 uit Utrecht stond op foto en geboorte datum 11-11-1977 staat.
  Leo heeft mij niet verteld via het whatsapp en lang geblokkeerd en ook niet reageren mijn e-mailtjes en bericht van mijn zus via whatsapp.

  Ik ben heel erg teleurgesteld en ik voel me niet eerlijk!!!!

  Wilt u de profiel van Leo40 graag blokkeren dating 2000 NL alsjeblieft?…
  Graag niet meer inloggen.
  Ik wil graag niet meer zien en weten!!!

  Met vriendelijk de groet,
  Danielle.

 4. Avatar for Erick de Braal Erick de Braal schreef:

  goede site voor mensen die van gratis houden en geduldig (kunnen) zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *