Home / Chatplaza.com – Kosten, Review en Ervaringen
Chatplaza logo

Chatplaza.com - Kosten, Review en Ervaringen

Als je zin hebt om gezellig te chatten, bezoek dan nu de grootste chatsite van Nederland, Chatplaza. Je kunt hier gezellig chatten met anderen en daarvoor hoef je je niet te registreren. Je gaat snel nieuwe mensen ontmoeten en die hebben dezelfde interesses. Je kunt ook gratis online spelletjes spelen en leuke nieuwe mensen leren kennen. Lekker flirten met elkaar of misschien ga je wel voor een serieuze relatie, bij Chatplaza kan het allemaal!

Chatplaza.com
9 Ervaringen
2.5
Beoordeling 2.5

Gezellig chatten

Chatten is iets wat al lang bestaat. Veel mensen maken er ook gebruik van. Dit kan zijn om een avondje plezier te maken en nieuwe mensen te leren kennen. Of om zomaar over wat algemene dingen te praten met elkaar. Maar het kan ook zijn dat je er een bepaalde bedoeling of intentie mee hebt. Je wil misschien wel je vriendenkring uitbreiden en daarom nieuwe mensen leren kennen. Maar het kan ook zijn dat je graag een relatie op wil bouwen met iemand en zo samen de toekomst wil beginnen. Je vindt deze mensen allemaal bij Chatplaza, iedereen is ergens naar op zoek en samen kun je ontdekken waar je naar op zoek bent.

Online mensen leren kennen bij Chatplaza

Het leukste aan online nieuwe mensen leren kennen, is dat je gewoon thuis kunt blijven, dus de deur niet uit hoeft. Je hoeft ook niet direct een foto van jezelf te tonen, je kunt juist kijken of dat er zo een klik is als je samen wat gaat chatten bij Chatplaza. Een goede manier om te kijken welke klik je hebt en waar je naar op zoek bent. Is het leuk kun je altijd afspreken, maar het gaat er om dat je elkaar nu leert kennen en samen plezier gaat maken. Geniet van dat moment en je kunt op ieder gewenst moment komen chatten bij Chatplaza. Blijf jezelf, geef je grenzen aan en ben duidelijk in wat je wil en niet wil. Hierdoor ga je niet over je grenzen heen en weet je ook wat je aan elkaar hebt!

chatplaza screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij ChatPlaza?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven.

De actuele prijs van Chatplaza.com kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Chatplaza.com?

  • Laagdrempelig contact
  • Kans op een serieuze relatie is nihil
  • 2.5
   Populariteit
  • 2.5
   Gebruikersgemak
  • 2.5
   Functionaliteiten
  • 2.5
   Klantenservice
  • 2.5
   Kosten
  • 2.5 Gemiddeld
   Totaalscore
  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  9 reacties op “Chatplaza.com – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Ik. Ik. schreef:

   nou ik dacht laat in eens betalen meschien kan ik dan weer chatten maar nee hoor kan wel op Chat-Plaza komen maar geen chat weer voor niets betaald helaas . ik weet niet wat er aan de hand is waarom ik niet meer kan chatten ook als ik heb betaals gaat de chatrooms niet open op chatplaza vreemd dus!!

  2. Avatar for HENNY 71 HENNY 71 schreef:

   ik kan niet meer chatten op chatplaza kan wel op de box van chatplaza komen maar geen berichten meer versturen en terug krijgen! ik krijg dan steeds dit te zien als ik iets in typt>>fout bij het versturen van het bericht”. zou u me kunnen helpen ik ben ook Vip Member en kan niet meer op de chatboxen van chatplaza komen ik kan wel inloggen kom er wel in maar niet meer woorden typen naar andere chatters op chatplaza.

  3. Avatar for Rickofmack Rickofmack schreef:

   Geachte,
   gisteren meldde ik reeks dat ik niet meer kon chatten. Bij het versturen van een bericht kreeg ik telkens de melding: “fout bij het versturen van het bericht”.
   Daarna kon ik weer normaal chatten, maar vandaag krijg ik weer dezelfde melding.
   Wat moet ik doen om weer normaal te kunnen chatten?
   Bij voorbaat dank, met vriendelijke groeten
   Rick

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items