Home / Bullchat – Kosten, Review en Ervaringen
bullchat logo

Bullchat - Kosten, Review en Ervaringen

Bullchat is een website die alleen voor heren is en dan ook alleen voor homo’s. Als je zin hebt aan een beetje gezelligheid of spanning dan is dit de website die je moet bezoeken. We noemen het een website maar eigenlijk is het een chatroom en het mooie is dat deze ook nog eens helemaal gratis is. Je registreren dat is ook niet nodig want het invullen van een paar gegeven is voldoende. Het enige wat je op dient te geven dat is de naam waar je mee wilt chatten. Verder heb je dan nog de mogelijkheid om een tekst in te vullen. Hier zou je dan aan kunnen geven wat je bedoelingen zijn of waar je naar op zoek bent. Ook heb je dan nog de mogelijkheid om een foto te uploaden. Heb je zin in een spannend gesprek dan zou je er ook voor kunnen kiezen om een spannende foto te laten zien. Wil je geen foto laten zien dan is dit ook geen enkel probleem en dan is dit niet noodzakelijk. Het is allemaal erg makkelijk en binnen een minuut ben je al in de chatroom en kun je leuke mannen zoeken om dan een chat mee te starten. Dit kan een spannend of leuk gesprek worden maar er zijn ook veel mannen die op zoek zijn naar een spannende date. Via deze website is het dan ook mogelijk om hele snelle dates af te spreken. Het kan zomaar zijn dat jij al binnen een uur op date bent met iemand uit je eigen omgeving.

Bullchat
108 Ervaringen
2.5
Beoordeling 2.5

Eenvoudig en snel gay contact

Het grote voordeel van deze website dat is het leggen van contact. Dit kun je op een zeer makkelijke manier doen. Zie je iemand die je wel interessant lijkt dan stuur je deze persoon een bericht. Wanneer je duidelijk aangeeft bij de omschrijving waar je naar op zoek bent dan zal je merken dat jij ook al snel berichten zal ontvangen van andere leden. Al binnen een paar minuten zal je de eerste contacten hebben opgedaan.

Gebruik de webcam

Wil je de chat iets gezelliger of spannender maken dan kun je er ook voor kiezen om de webcam aan te zetten. Deze kun je dan instellen dat die voor iedereen te zien is maar je kunt er ook voor kiezen om deze alleen aan bepaalde personen te laten zien. Dit kun je dan anoniem doen. Wanneer je via Skype je webcam gebruikt dan moet je al meer gegevens geven aan de ander. Bullchat geeft je de mogelijkheid om anoniem de webcam te gebruiken. Het is dan ook niet nodig om je gezicht te laten zien en dit kan ook een gedeelte van je lichaam zijn.

Zoek je een leuke website waar je op een wel heel erg makkelijke manier homo’s kunt leren kennen dan is Bullchat de ideale website voor je. Het inschrijven is anoniem en dan ook nog eens gratis. Het is dan ook zeker eens het proberen waard en je zal merken dat dit een website is waar je nog vaak terug zal komen. Of je nu wilt chatten of daten bij Bullchat zal je vinden waar je naar op zoek bent.

Meer gay datingsites

Wij maken reviews van alle datingsites. Wil je graag weten welke datingsites er voor homo’s er allemaal zijn? Kijk dan eens naar ons datingsite overzicht voor gaydating of gay sex dating voor een spannende date!

Wat kost een lidmaatschap bij Bullchat?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Bullchat kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Bullchat.com?

  • Daten speciaal voor gays
  • Veel klachten over de werking van de datingsite
  • 2.5
   Populariteit
  • 2.5
   Gebruikersgemak
  • 2.5
   Populariteit
  • 2.5
   Klantenservice
  • 2.5
   Kosten
  • 2.5 Gemiddeld
   Totaalscore
  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 september 2020

  108 reacties op “Bullchat – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Rob de Leeuw schreef:

   Ik krijg ook geregeld acces denied en als het wel lukt zit ik voor joker online want berichten worden wel verzonden zoals het dan lijkt maar het gebeurt dus niet en ook ziet een ander mij niet online. Ik vind dit zo vreselijk misleidend. En log je weer in moet je ineens €0,99 cent betalen. Ik ben nu wel eens benieuwd wat voor mensen er achter deze site zitten. Het laatste jaar is het echt bagger.
   Daarvoor had ik wel leuke kontakten maar het is heel erg achter uit gegaan.

  2. Michael schreef:

   Bullchat is bij mij opeens betaald. 99 cent per inlog.
   Dat doe ik niet.

  3. Biversa57 schreef:

   Waarom kan je niet op bullchat kome al 2 dagen niet meer

  4. CEDERIC schreef:

   waarom is er AL DAGEN geen inlog mogelijk ?

  5. Michel schreef:

   Weer betalen waarom? Straf wel ze zeggen dat gratis is en ge moet betalen

  6. Michel schreef:

   Moet weer betalen terwijl ze zeggen dat het gratis is , kan iemand mij zeggen waarom aub

  7. Wim schreef:

   Hoe kan het dat je nu moet betalen voor Bullchat?

  8. Artur schreef:

   Ja klopt het wordt maar niet beter op bull char

  9. John C schreef:

   Ik kom bullchat niet meer op of ik moet € 0,99 betalen. Ik heb geen commerciële instelling en ik bied geen betaalde diensten aan. Wat ik ook doe wat ik ook verander ik kom er niet in. Ze geven mij automatisch zo’n betaal account. Je hebt al reclames er tussen. Je logt in en anderen zien dan een reclame uiting. Deze site wordt met de dag slechter en slechter!

  10. Toffeke schreef:

   En weer ligt bull eens plat . Sedert de vernieuwing niet anders dan miserie . Iets veranderen ok , maar zorg dat het tenminste werkt

  11. Marcel schreef:

   Moet men nu 99 cent betalen om Bulkchat in te kunnen.Wat is er aan de hand.

  12. sneakers schreef:

   ben al jaren vrij frequent aktief op Bullchat. Plots kan ik niet meer op de site inloggen en krijg ik steeds een zwart scherm. Zonder enige informatie noch oplossing om verder te geraken.

  13. Dave schreef:

   Kom Bullchat niet meer in, spirngt meteen op beginscherm, het is er wel veel slechter geworden de laatste tijd, mensen laten elkaar niet meer in elkaars waarde, en erg veel bimannen die stiekem willen daten.

   Ik had afgelopen weekend een afspraak gepland via bullchat, nr uitgewisseld en alles. Maar op locatie waren er meerderen kennelijk uitgenodigd, maar adres klopte niet c.q. er was niemand. Zijn toen met iedereen wat gaan drinken. Sommigen hadden een flink end gereden voor deze oplichter. Maar dit geeft wel aan dat je erg moet uitkijken. Er wordt door bullchat niet gecontroleerd op drugshandel en fake accounts en oplichters. Het lijkt soms alsof de eerlijke mensen worden afgestraft, en de handelaren van drugs en oplichters welig kunnen tieren. De blokkade knop levert ook niks op.

   Het zou fijn zijn als er telkens een beheerder online zou zijn bij wie je misstanden kunt aangeven.

  14. birdy schreef:

   beste allemaal, is er geen alternatief voor Bull, kan niet meer inloggen, soms wel, maar is me foto niet meer te zien, berichten kan ik niet verzenden, laat staan ontvangen, terwijl het druk is op de site?

   • sars@ schreef:

    Je moet als je profiel hebt ingevuld en en daarna krijgt je een scherm en dan moetje drukken op pagina verlaten dan komt in de chat van bullchat terecht. Blijkbaar zit er een mankement aan de webpage van bullchat zelf.

   • Robert schreef:

    Ook ik kan sinds een paar dagen geen chatberichten meer ontvangen. Ook mijn verzonden berichten komen niet aan. Ik kan wel gewoon inloggen en zie een hoop gebruikers. Hebben meer mensen dat? Vrij waardeloos zo..

  15. oompje schreef:

   ik kan niet meer inloggen…

  16. allinslaaf schreef:

   Ik onderdanige slaaf bttm vindt bullchat goede site ik heb er paar goede afspraken gehad en aan overgehouden. Kom uit Zuid limburg en krijg contact met iedereen uit nederland dit is ook makkelijk als je eens die kant op gaat.
   Ik gebruik ook kik en mijn alias is daar mijn naam.

  17. Martijn schreef:

   Ik kom al ruim 10 jaar op Bullchat en het was in het begin ook heel anders dan nu, eerst waren er nog een hoop homo mannen te vinden maar dat is nu erg ver te zoeken, het lijkt nu meer een uitlaatklep te zijn geworden voor bi-seksuelen mannen die naar een avontuurtje zoeken buiten hun relatie om, dus erg leuk is het er niet meer op geworden. Ook merk ik dat mensen elkaar onnodig zwart worden maken omdat ze zijn afgewezen, en dan heb ik het nog niet eens over alle andere ongure fguren die er opkomen. Nee Bullchat heeft voor mij zijn beste tijd gehad, en met alle vele storingen en zomaar geweigerd te worden zonder enige reden, is het voor mij eigenlijk nu wel duidelijk geworden om weg te blijven van Bull, ik ben er in ieder geval er klaar mee, gelukkig zijn er nog genoeg andere opties om echte homo mannen te leren kennen.

   • Claudio schreef:

    Idd een grote flop als je niet date met iemand doen ze je rapporteren en word je erafgegooid kan er hele dagen niet op zonder reden ik wel een leuke gast die geen fake is word geweigerd en alle dealers hoeren vuiligheid doodsbedreigers en viespeuken zitten erop gewoon en kutapo die zenvan het internet zouden moeten halen ipv deze mensen kansen te geven of geef eens uitleg !!

  18. bisenior67 schreef:

   krijg steed access.denied. waarom doe niks verkeerd en blijf altijd netjes! waardeloos zo

  19. Bear61Plus schreef:

   Ik was een trouwe bezoeker van Bullchat. Ik viel niemand lastig en deed ook geen oneerbare voorstellen. Plot ontving ik de melding acces denied en ik weet echt niet waarom?? Als iemand van de Bull dit leest zou ik het graag weer herstellen….. thanks….

  20. walter schreef:

   kan nog steeds niet op bullchat steeds access denied

   • Bear61Plus schreef:

    Ik was een trouwe bezoeker van Bullchat. Ik viel niemand lastig en deed ook geen oneerbare voorstellen. Plot ontving ik de melding acces denied en ik weet echt niet waarom?? Als iemand van de Bull dit leest zou ik het graag weer herstellen….. thanks….

  21. alex schreef:

   ik kun niet inglogen,,, acces dinais warommmmmmm

  22. Christof schreef:

   Kan.niet.meer.op bullchat al.paar dagen.accied.denied en.weet niet hoe.het komt

  23. koen schreef:

   Bullchat is niet langer een chatsite voor ‘man zoekt man’. De redacteur is in de waan dat ‘man zoekt man’ enkel homo-mannen zijn. Dat is een fabel. Er zijn meer biseksuele mannen in deze chatroom dan authentieke homo-mannen.
   Onderhuids zijn op Bullchat mannen aanwezig die aan wraakporno willen doen (bvb op hun ex- danwel hun huidige vriendin/partner).
   Neen, Bullchat is géén gay-chatroom; het is tegenwoordig een allegaartje van gespuis waar authenticiteit ver te zoeken is.

  24. lex schreef:

   sinds paar weken kom ik niet meer goed op bullchat; soms lukt het wel eventjes maar dan komt m’n profiel niet zichtbaar terug in de lijst (dus niemand kan me vinden); en al na korte tijd wordt de verbinding verbroken; opnieuw inloggen levert dan “access denied” op; wat kan ik hier tegen doen??

  25. Jan schreef:

   Weet ook niet wat er fout gaat maar bij het inloggen de melding
   Error 1020
   Ray id 4c4b0071bdfcb79
   Weet iemand hoe je dit kunt oplossen

  26. DIRK schreef:

   Kom nog steeds niet op bull chat site.

  27. Henny schreef:

   Iemand gebruikt MIJN FOTO ,ik blokkeer HEM . TOT groote verbazing wordt ik geblokkeerd .

  28. nieuwegein schreef:

   krijg steeds access.denied
   Ik doe er niet raars maar blijkbaar accepteerd bullchat dat mensen je mogen blokken
   en dit dan alleen als je geen interesse in iemand hebt
   laat ze de fakers blokken
   en als je een vraag stelt hoor je hier nooit wat van

  29. senior. schreef:

   Bullchat is aan het klooien met de site.en het inloggen.

  30. Wes schreef:

   Bullchat is in 2018 zo dadig veranderd dat het niet goed aan voel ik kan niet inloggen en je moet zijvers in tikken en dan kom ik er niét in

  31. rutten schreef:

   ik kan geen verbinding krijgen met bullchat

  32. Maxx schreef:

   Bullchat, site met veel fakers. Ben altijd voorzichtig met daten via deze site. Heb zelf veel goede ervaringen, maar kom ook agressieve types tegen. Die beledigen, dreigen etc. Zodra ik daar melding van maak word ik geblokkeerd. De agressieve types blijven wel online, dat begrijp ik niet.

  33. bottom schreef:

   al 2 dagen word ik na 2 min van bullchat gegooid en als ik dan terug wil gaan acces dinied ? niemand kan mij op die korte tijd blokken en hoor het meer en meer . erg ik heb er dan foto profiel en cam opstaan . altijd leuke tijd gehad op bull . nu na veranderingen erg gesteld daar en die escorts en drugsdealers die blijven er wel op !!!! en ja reactie van bull zelf daarvoor zijn ze te mooi denk ik want nergens krijg ik antwoord

  34. stievie schreef:

   ik zie sedert enige tijd het rechtervak niet meer verschijnen, en krijg ook geen reacties door… wat doe ik fout ? let me know ! 0473 27 34 08

  35. 24/7 slaaf schreef:

   24/7 slaaf

   mn berichten komen niet meer door ook sta ik niet op de lijst van deelnemers , heb al aantal keren feetback gestuurd maar komt ook niet door denk ik hoe nu verder ?

  36. Wim schreef:

   Firefox, Safari, TorBrowser, niets helpt.
   Bij inloggen verschijn ik niet op de lijst.
   Ik kan wel berichten schrijven maar die komen kennelijk niet aan.
   Ik kan ook geen berichten ontvangen.
   Al verschillende keren feedback gevraagd, maar Bullchat beheerders reageren niet.
   Kennelijk komen anderen wel op de lijst want het is zichtbaar nog steeds druk op Bull.
   Geen idee wat ik verkeerd doe.

  37. Biman schreef:

   Waarom ontvang ik geen berichten meer terug bij het chatten????
   Wat doe ik fout???

  38. Ton schreef:

   De nieuwe site is zeer instabiel!! Oude was veel solider!! Bull chat doe er wat aan!!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items