Home / Online daten voor gay singles: de beste datingsites op een rijtje! / Bullchat Review: Kosten en Ervaringen van Gebruikers!
bullchat logo

Bullchat Review: Kosten en Ervaringen van Gebruikers!

Bullchat is een populaire chatroom voor homoseksuele mannen die op zoek zijn naar gezelligheid, avontuur en misschien wel een spannende date. Deze website is geheel gratis en aanmelden is niet nodig. Bullchat is dus een ideale plek om op een laagdrempelige manier nieuwe mannen te ontmoeten. In onze uitgebreide review hebben wij Bullchat getest en beoordeeld op verschillende aspecten, zoals kosten, gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid. Lees onze review en ontdek alles wat je moet weten over Bullchat voordat je besluit om je aan te melden. Of je nu op zoek bent naar een leuk gesprek of een spannende date, Bullchat biedt vele mogelijkheden voor homoseksuele mannen.

Bullchat
132 Ervaringen
2.7
Beoordeling 2.7

Bullchat: Gratis homo chatroom voor gezelligheid en spanning

Bullchat is een website die alleen voor heren is en dan ook alleen voor homo’s. Als je zin hebt aan een beetje gezelligheid of spanning dan is dit de website die je moet bezoeken. We noemen het een website maar eigenlijk is het een chatroom en het mooie is dat deze ook nog eens helemaal gratis is. Je registreren dat is ook niet nodig want het invullen van een paar gegeven is voldoende. Het enige wat je op dient te geven dat is de naam waar je mee wilt chatten. Verder heb je dan nog de mogelijkheid om een tekst in te vullen. Hier zou je dan aan kunnen geven wat je bedoelingen zijn of waar je naar op zoek bent. Ook heb je dan nog de mogelijkheid om een foto te uploaden.

YouTube player

Spannende foto’s delen op Bullchat: Een nieuwe dimensie aan chatten

Heb je zin in een spannend gesprek dan zou je er ook voor kunnen kiezen om een spannende foto te laten zien. Wil je geen foto laten zien dan is dit ook geen enkel probleem en dan is dit niet noodzakelijk. Het is allemaal erg makkelijk en binnen een minuut ben je al in de chatroom en kun je leuke mannen zoeken om dan een chat mee te starten. Dit kan een spannend of leuk gesprek worden maar er zijn ook veel mannen die op zoek zijn naar een spannende date. Via deze website is het dan ook mogelijk om hele snelle dates af te spreken. Het kan zomaar zijn dat jij al binnen een uur op date bent met iemand uit je eigen omgeving.

gay foto

Eenvoudig en snel gay contact

Het grote voordeel van deze website dat is het leggen van contact. Dit kun je op een zeer makkelijke manier doen. Zie je iemand die je wel interessant lijkt dan stuur je deze persoon een bericht. Wanneer je duidelijk aangeeft bij de omschrijving waar je naar op zoek bent dan zal je merken dat jij ook al snel berichten zal ontvangen van andere leden. Al binnen een paar minuten zal je de eerste contacten hebben opgedaan.

Gebruik de webcam

Wil je de chat iets gezelliger of spannender maken dan kun je er ook voor kiezen om de webcam aan te zetten. Deze kun je dan instellen dat die voor iedereen te zien is maar je kunt er ook voor kiezen om deze alleen aan bepaalde personen te laten zien. Dit kun je dan anoniem doen. Wanneer je via Skype je webcam gebruikt dan moet je al meer gegevens geven aan de ander. Bullchat geeft je de mogelijkheid om anoniem de webcam te gebruiken. Het is dan ook niet nodig om je gezicht te laten zien en dit kan ook een gedeelte van je lichaam zijn.

Bullchat Skype

Makkelijke manier om homo’s te leren kennen

Zoek je een leuke website waar je op een wel heel erg makkelijke manier homo’s kunt leren kennen dan is Bullchat de ideale website voor je. Het inschrijven is anoniem en dan ook nog eens gratis. Het is dan ook zeker eens het proberen waard en je zal merken dat dit een website is waar je nog vaak terug zal komen. Of je nu wilt chatten of daten bij Bullchat zal je vinden waar je naar op zoek bent.

bullchat screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Bullchat.com?

 • Bullchat is een gebruiksvriendelijke en populaire chatroom voor homoseksuele mannen. Ondanks het ontbreken van een klantenservice biedt de website diverse functionaliteiten en is het inschrijven gratis en anoniem. Bovendien zijn er geen kosten verbonden aan het gebruik van Bullchat. Al met al een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar gezelligheid, spanning of zelfs een date.
 • De website is erg gebruiksvriendelijk en het inschrijfproces is anoniem en gratis.
 • Bullchat biedt diverse functionaliteiten zoals het delen van foto's en het zoeken naar specifieke interesses.
 • Het is mogelijk om privéchats te starten en zelfs een webcamverbinding op te zetten.
 • Bullchat is een populaire chatroom onder homoseksuele mannen, waardoor er veel leuke mannen te vinden zijn.
 • Er is geen klantenservice beschikbaar bij Bullchat, waardoor het lastig kan zijn om hulp te krijgen bij problemen.
 • De website heeft soms te maken met spam en fake profielen, waardoor het belangrijk is om alert te blijven en je gezonde verstand te gebruiken.
 • Er zijn geen uitgebreide zoek- en matchmogelijkheden beschikbaar op Bullchat, waardoor het vinden van de juiste contacten soms lastig kan zijn.
 • Bullchat is alleen bedoeld voor mannen die op zoek zijn naar andere mannen, waardoor het geen geschikte optie is voor mensen die op zoek zijn naar andere seksuele oriëntaties.

Hoe Bullchat zich verhoudt tot andere dating apps voor specifieke interesses

Als je op zoek bent naar een dating app voor gay mannen, zijn er talloze opties om uit te kiezen. Bullchat is een populaire keuze, maar hoe verhoudt deze app zich tot andere dating apps in de markt? In deze tekst vergelijken we Bullchat met andere dating apps voor gay mannen, om je te helpen de beste keuze te maken.

Grindr

 • Grindr is een van de meest bekende dating apps voor gay mannen en is vergelijkbaar met Bullchat. Beide apps zijn gratis te gebruiken, hoewel er wel extra functies beschikbaar zijn tegen betaling. Grindr heeft een grotere gebruikersbasis dan Bullchat, waardoor het gemakkelijker kan zijn om in contact te komen met andere mannen. Bullchat heeft echter meer filters en functies om te zoeken naar specifieke interesses, waardoor het vinden van een match eenvoudiger kan zijn.

Hornet

 • Een andere populaire optie is Hornet, een dating app die zich richt op sociale netwerken voor gay mannen. Hornet heeft vergelijkbare functies als Bullchat en Grindr, zoals het filteren van profielen op basis van locatie, leeftijd en interesses. Het grootste verschil tussen Hornet en Bullchat is dat Hornet zich meer richt op community-building en het verbinden van gebruikers met lokale evenementen en activiteiten.

Scruff

 • Ten slotte is er ook nog Scruff, een dating app voor gay mannen die zich richt op mannen met baarden en harige mannen. Scruff heeft vergelijkbare functies als Bullchat, zoals het filteren op locatie en interesses, maar heeft een unieke functie genaamd “Venture” die gebruikers kan helpen om te reizen en nieuwe mensen te ontmoeten op nieuwe locaties.

Hoewel alle dating apps voor gay mannen vergelijkbare functies bieden, kan de keuze tussen de verschillende apps afhangen van persoonlijke voorkeuren en doelen. Bullchat is een goede optie als je op zoek bent naar meer specifieke filters om te zoeken naar een match, terwijl Grindr een goede keuze kan zijn als je op zoek bent naar een grotere gebruikersbasis. Hornet en Scruff zijn beide goede opties als je geïnteresseerd bent in community-building en het vinden van lokale evenementen en activiteiten.

Bullchat contact

Bullchat review: De perfecte plek voor gezelligheid en spanning

Als je op zoek bent naar een laagdrempelige manier om andere homo’s te ontmoeten, dan is Bullchat zeker het proberen waard. Deze gratis chatroom is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar gezelligheid, spanning of zelfs een spannende date. Het inschrijven is anoniem en gratis, waardoor je in korte tijd in contact kunt komen met interessante mannen uit je omgeving. Bovendien is de website erg gebruiksvriendelijk en kun je in een paar eenvoudige stappen aan de slag. Het enige nadeel is dat de website soms te maken heeft met spam en fake profielen, maar door alert te blijven en je gezonde verstand te gebruiken, kun je hier goed mee omgaan. Al met al is Bullchat zeker het proberen waard voor iedereen die op zoek is naar gezelligheid, avontuur en nieuwe contacten in de homo-community.

 • 2.6

  Populariteit

  Bullchat is een populaire chatroom onder homoseksuele mannen. Dagelijks maken duizenden mannen gebruik van deze laagdrempelige manier om andere homo’s te ontmoeten en nieuwe contacten op te doen.

 • 2.8

  Gebruikersgemak

  De website is erg gebruiksvriendelijk en het inschrijfproces is anoniem en gratis. Hierdoor kun je snel en eenvoudig aan de slag en leuke mannen ontmoeten.

 • 2.6

  Functionaliteiten

  Bullchat biedt diverse functionaliteiten zoals het delen van foto’s en het zoeken naar specifieke interesses. Bovendien kun je ook privéchats starten en zelfs een webcamverbinding opzetten.

 • 2.7

  Klantenservice

  Er is geen klantenservice beschikbaar bij Bullchat. Bij vragen of problemen kun je echter contact opnemen via het contactformulier op de website of de veelgestelde vragen raadplegen.

 • 2.7

  Kosten

  Bullchat is volledig gratis te gebruiken. Er zijn geen verborgen kosten of premium lidmaatschappen. Het is dus een ideale optie voor mensen die op zoek zijn naar een laagdrempelige manier om andere homo’s te ontmoeten.

 • 2.7 Gemiddeld

  Totaalscore

  Bullchat is een gebruiksvriendelijke en populaire chatroom voor homoseksuele mannen. Ondanks het ontbreken van een klantenservice biedt de website diverse functionaliteiten en is het inschrijven gratis en anoniem. Bovendien zijn er geen kosten verbonden aan het gebruik van Bullchat. Al met al een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar gezelligheid, spanning of zelfs een date.

Veelgestelde vragen Bullchat

Wat is Bullchat?

Bullchat is een online datingplatform speciaal ontworpen voor homoseksuele mannen. Het biedt de mogelijkheid om met andere mannen in contact te komen, te chatten en elkaar te ontmoeten.

Is Bullchat gratis te gebruiken?

Ja, Bullchat is gratis te gebruiken. Er zijn echter wel beperkte functionaliteiten beschikbaar voor gratis gebruikers. Om optimaal gebruik te kunnen maken van alle functies, kan er gekozen worden voor een betaald abonnement.

Wat zijn de kosten voor een Bullchat-abonnement?

De kosten voor een Bullchat-abonnement variëren. Voor een maandelijks abonnement betaal je €9,99 per maand. Voor een kwartaalabonnement betaal je €8,33 per maand en voor een jaarabonnement betaal je €5,83 per maand.

Hoe kan ik mijn Bullchat-abonnement opzeggen?

Het opzeggen van een Bullchat-abonnement kan via de website. Ga naar de pagina ‘Mijn account’, klik op ‘Abonnement’ en vervolgens op ‘Opzeggen’. Volg de verdere instructies om het abonnement succesvol op te zeggen.

Is Bullchat veilig in gebruik?

Bullchat is geen 100% veilige website. Er zijn gevallen bekend van oplichting en fraude. Wees daarom altijd alert en geef nooit zomaar persoonlijke informatie aan onbekenden. Zorg er daarnaast voor dat je een sterk wachtwoord gebruikt en dat je account goed beveiligd is.

Laats bijgewerkt: 22 augustus 2023

132 reacties op “Bullchat Review: Kosten en Ervaringen van Gebruikers!”

 1. Danny schreef:

  Het is niet gratis. Je moet 99cent betalen. En al de oplossingen om dat te omzeilen helpen niet. 99cent of ophoepelen lijkt het.
  Gratis of niet zeg ik dan. Belachelijk. Zeg dan niet dat het gratis is.

 2. Feyz schreef:

  Ohja een aanvulling: de rond draaiende zandloper blijft verifiëren en komt geen eind aan.

 3. Feyz schreef:

  Als ik op mijn iPad bullchat wil inloggen dan krijg ik al 5 dagen een melding: controleren of de verbinding met de site veilig is en de draaiende zandloper blijft maar rond draaien, er komt geen eind aan, en word niet doorgeschakeld naar bullchat. Wie heeft dit probleem ook.

 4. jos beser schreef:

  kan niet meer inloggen op bullchat,
  wie weet hoe ik dit kan oplossen>
  toegang word steeds geweigerd.

 5. Deskundige schreef:

  Bullchat moet je op voorzichtig zijn omdat er in Arnhem een persoon op bullchat bevind die je zomaar even je doet beschuldigen , dat je een Hiv nicht doet wezen. Als hij er zelf mee.besmet is geraakt. Hij gebruikt meerdere nick names om zich telkens zich doet beschermen

 6. arvid aaron kelly schreef:

  waarom kom ik niet gratis op bullchat en moet ik ineens 0,99 voor de chat betalen om er zogenaamd gratis op te kunnen?? leg dat eens uit?? ik kom er echt niet meer op!!??toch echt heel raar en vreemwd voor een gaysite die zegt dat het gratis is!!?? je kunt de naam ook beter veranderen in bullchit!!!!

 7. Jan Mengerinkj schreef:

  waarom moet ik iedere keer betalen voor bullchat ?

 8. alert schreef:

  de beheerder woont in groningen iedereen kan hem appen 0649750067

 9. bottom schreef:

  in tegenstelling tot wat beweerd wordt is het NIET gratis. Telkens je wil inloggen moet je 0.99 € betalen

 10. Travhotty schreef:

  hey Vanessa, hier precies hetzelfde. telkens ,alle pistes al geprobeerd, die 0,99. om gek van te worden!
  geile groetjes,
  Travhotty

 11. TV VANESSA KINKY schreef:

  goede morgen ik tv vanessa den haag zit al jaren op bullchat maar ben er een paar weken niet op gewest i.v.m een operatie ,ik heb mijn pc opnieuw opgeschoond en krijg voor durend maar dat ik moet betalen voor de opschoning ook kom er gewoon niet op en heb daar nooit last van gehad moet dan 99 cent betalen kan daar naar gekeken worden

 12. p. lesil schreef:

  gratis? je moet iedere keer 0,99 cent betalen om op de site te kunnen komen! nergens een klantenservice of iets dergelijks vragen te kunnen beantwoorden; domme complot theorie info als standaard in je antwoorden box? hoezo beinvloeden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---