Home / De beste homo datingsites voor jou op een rijtje! / Scruff-app in detail: kosten, review, ervaringen!
Scruff logo

Scruff-app in detail: kosten, review, ervaringen!

Op zoek naar een dating app voor gays die wereldwijd contacten mogelijk maakt? Scruff is de ideale keuze! Met ruim 12 miljoen aangemelde gebruikers biedt deze app een scala aan mogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar leuke dates of een serieuze relatie, Scruff heeft het allemaal. De app, die compatibel is met de nieuwste versies van iOS en Android, is gebruiksvriendelijk en biedt een intuïtieve swipemogelijkheid om nieuwe mensen te ontdekken. Wil je meer weten over Scruff, de kosten, en de ervaringen van gebruikers? Lees onze gedetailleerde review op WelkeOnlineDatingSite.nl en ontdek of Scruff de perfecte dating app is voor jou!

Scruff
3.2
Beoordeling 3.2

Scruff: Dé dating app voor gays wereldwijd: Ontdek de mogelijkheden!

Scruff is een dating app voor gays die in de buurt of wereldwijd willen zoeken naar leuke dates of op zoek zijn naar een serieuze relatie. De website claimt dat wereldwijd ruim 12 miljoen mensen zich hebben aangemeld. Dagelijks melden zich nieuwe members aan waar je gemakkelijk doorheen kunt swipen om te zien of er iemand bij is die je graag beter zou willen leren kennen. Keuze genoeg dus. De app is vrij recent gelanceerd en volledig aangepast aan de nieuwste versies van de besturingssystemen iOS (Apple) en Android. De website geeft van de app alleen wat screenshots. Je zult deze dus moeten downloaden om te ervaren of Scruff iets voor jou is of niet.

Gratis lidmaatschap

Je kunt je eenvoudig aanmelden bij Scruff door het invullen van enkele basisgegevens. Het is aan te raden om je niet onder je eigen naam bekend te maken maar gebruik te maken van een schuilnaam. Op deze manier is je privacy beter gewaarborgd. Zeker omdat het hier gaat om een wereldwijd gebruikte dating app is de kans anders groot dat kwaadwillenden met je identiteit aan de haal gaan. Houd er rekening mee dat foto’s altijd kunnen worden misbruikt. Plaats dus geen foto’s in je profiel waardoor je in de problemen kunt komen. Of er kosten in rekening worden gebracht voor het gebruik wordt niet meteen duidelijk. Ook de algemene voorwaarden, die alleen in het Engels beschikbaar zijn, is hier niet duidelijk over. Je kunt er natuurlijk altijd voor kiezen om niet te betalen voor het gebruik van de app en je kunt je op ieder moment afmelden als je het niet eens bent met de gang van zaken.

Veilig online daten

Op de website vind je uitgebreide informatie over veilig daten en ook over het voorkomen van een HIV besmetting. Het is een Amerikaanse website, wellicht dat hier om deze reden zoveel aandacht aan wordt besteed. Natuurlijk is het altijd aan te raden om veilig seks te hebben en om voordat je met iemand afspreekt te proberen wat meer informatie te krijgen. Je kunt iemands naam googelen of nagaan of diegene een profiel op social media zoals Facebook of Instagram heeft. Verder is het belangrijk om bij een eerste date af te spreken op een plaats waar meer mensen komen. Spreek bijvoorbeeld af in een restaurant of ga samen wat leuks doen zoals naar de film of naar een theatervoorsteling.

Nederlandse members

Aangezien Scruff een internationale datingapp voor gays is, is de kans groot dat je vooral wordt benaderd door mannen die niet in Nederland woonachtig zijn. Als je dit geen probleem vindt is er natuurlijk niets mis mee. Wil je liever in contact komen met mannen uit je eigen regio dan is een app of datingsite die meer op Nederland is gericht wellicht een betere optie. Je kunt met Scruff overigens wel zoeken op mannen in je eigen regio.

Scruff screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Scruff?

 • Grote populariteit en gebruikersbasis met meer dan 12 miljoen aangemelde gebruikers wereldwijd.
 • Gebruiksvriendelijke interface en intuïtieve navigatie maken het gemakkelijk om de app te gebruiken.
 • Diverse functionaliteiten zoals profielweergave, chatmogelijkheden en zoekfilters verrijken de gebruikerservaring.
 • Responsieve klantenservice die snelle ondersteuning biedt bij vragen en problemen.
 • Mogelijkheid om deel te nemen aan lokale evenementen en groepen voor meer sociale interactie.
 • Beperkte functionaliteiten voor gratis gebruikers, aangezien de meeste waardevolle functies beschikbaar zijn voor betalende leden.
 • Kosten voor het betaalde lidmaatschap kunnen hoog zijn voor sommige gebruikers.
 • Het bekijken van slechts enkele screenshots op de website maakt het moeilijk om een volledig beeld te krijgen van de app zonder deze te downloaden.
 • Mogelijke concurrentie van andere populaire dating apps in de markt.
 • Hoewel de klantenservice over het algemeen goed is, kunnen er in zeldzame gevallen vertragingen optreden bij het oplossen van problemen.

Scruff: De ultieme app voor serieuze relaties en leuke dates!

In conclusie is Scruff een populaire dating app voor gays die zowel lokaal als wereldwijd op zoek zijn naar leuke dates of een serieuze relatie. Met meer dan 12 miljoen aangemelde gebruikers biedt Scruff een breed scala aan keuzes. De app is recentelijk gelanceerd en volledig geoptimaliseerd voor de nieuwste versies van iOS en Android. Hoewel de website slechts enkele screenshots van de app toont, is het downloaden van Scruff essentieel om te ervaren of het bij jou past. Met de mogelijkheid om door profielen te swipen en nieuwe mensen te ontmoeten, is Scruff een gebruiksvriendelijke en veelbelovende optie voor gay-dating. Probeer Scruff vandaag nog en ontdek welke mogelijkheden het voor jou in petto heeft.

 • 3.4

  Populariteit

  Scruff is een uiterst populaire dating app onder gays, met meer dan 12 miljoen aangemelde gebruikers wereldwijd. De grote gebruikersbasis biedt een breed scala aan potentiële matches, waardoor de kans op het vinden van een geschikte partner vergroot wordt.

 • 3.2

  Gebruikersgemak

  Met zijn intuïtieve interface en gebruiksvriendelijke functies maakt Scruff het gemakkelijk voor gebruikers om profielen te bekijken, te swipen en in contact te komen met andere leden. De app is aangepast aan de nieuwste versies van iOS en Android, wat zorgt voor een soepele en probleemloze gebruikerservaring.

 • 3.2

  Functionaliteiten

  Scruff biedt een scala aan functionaliteiten, waaronder profielweergave, chatmogelijkheden, zoekfilters en de mogelijkheid om privéfoto’s te delen. Bovendien kunnen gebruikers deelnemen aan lokale evenementen en groepen om gelijkgestemde mensen te ontmoeten.

 • 3.2

  Klantenservice

  De klantenservice van Scruff staat bekend om zijn responsiviteit en behulpzaamheid. Gebruikers kunnen rekenen op snelle ondersteuning bij vragen, problemen of technische issues die ze tegenkomen tijdens het gebruik van de app.

 • 3

  Kosten

  Scruff biedt zowel gratis als betaalde lidmaatschapsopties. Met een betaald lidmaatschap krijgen gebruikers toegang tot extra functies en voordelen. De kosten variëren afhankelijk van het gekozen abonnement en de duur ervan.

 • 3.2 Goed

  Totaalscore

  Alles bij elkaar genomen verdient Scruff een hoge totaalscore vanwege zijn populariteit, gebruiksvriendelijkheid, diverse functionaliteiten, goede klantenservice en redelijke kosten. Het is een aanbevolen dating app voor gays die op zoek zijn naar dates of een serieuze relatie.

Veelgestelde vragen Scruff-app

Wat is Scruff-app en hoe werkt het?

Scruff-app is een online datingplatform dat zich richt op homoseksuele, biseksuele, transgender en queer (LHBTQ+) gemeenschappen. Het stelt gebruikers in staat om profielen van andere leden te bekijken en met hen te communiceren. Met Scruff kunnen gebruikers chatten, foto’s delen, evenementen bijwonen en nieuwe mensen ontmoeten. Het werkt door het downloaden van de Scruff-app op een smartphone of tablet en het aanmaken van een profiel met relevante informatie.

Welke functies biedt Scruff-app aan?

Scruff-app biedt verschillende functies om gebruikers te helpen bij het vinden van potentiële partners of sociale connecties. Enkele van de belangrijkste functies zijn:

 • Profielen: Gebruikers kunnen profielen bekijken, inclusief informatie zoals interesses, locatie en persoonlijke details.
 • Chatten: Gebruikers kunnen met elkaar chatten via tekstberichten en foto’s delen.
 • Match-systeem: Scruff heeft een matching-systeem dat gebruikers potentiële matches laat zien op basis van overeenkomende interesses en voorkeuren.
 • Evenementen: Gebruikers kunnen lokale evenementen ontdekken en bijwonen die door Scruff of andere gebruikers worden georganiseerd.
 • Reizen: Met de ‘Venture’-functie kunnen gebruikers van tevoren contact leggen met lokale gebruikers op hun reisbestemming, om zo nieuwe mensen te ontmoeten.

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van de Scruff-app?

De Scruff-app is gratis te downloaden en te gebruiken. Er is echter ook een optioneel premium lidmaatschap genaamd “Scruff Pro” beschikbaar, waarvoor kosten in rekening worden gebracht. Met Scruff Pro krijgen gebruikers toegang tot extra functies zoals geavanceerde zoekopties, onbeperkt profielen bekijken en advertentievrij gebruik. De kosten en abonnementsplannen voor Scruff Pro kunnen worden bekeken in de app zelf.

Is de Scruff-app veilig en betrouwbaar?

Scruff-app heeft maatregelen genomen om de veiligheid en betrouwbaarheid van het platform te waarborgen. Ze hebben een team dat de profielen en inhoud controleert om te zorgen voor een veilige en respectvolle omgeving. Gebruikers kunnen ook andere profielen blokkeren of rapporteren als ze zich zorgen maken over de veiligheid. Het is echter altijd belangrijk om voorzichtig te zijn bij het delen van persoonlijke informatie online en om eventuele verdachte activiteiten te melden aan de beheerders.

Kan ik Scruff-app gebruiken op verschillende apparaten?

Ja, je kunt Scruff-app gebruiken op verschillende apparaten, zoals smartphones en tablets. Het enige wat je hoeft te doen is de Scruff-app downloaden op het gewenste apparaat en inloggen met je accountgegevens. Hierdoor kun je toegang krijgen tot je profiel en alle functies van Scruff op het betreffende apparaat gebruiken. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat je je account

Laats bijgewerkt: 12 mei 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---