Home / Hornet – Kosten, Review en Ervaringen
Hornet logo

Hornet - Kosten, Review en Ervaringen

Hornet is een community die zich richt op de LHBT gemeenschap en dan vooral op gay mannen. Je kunt er een gratis account aanmaken en vervolgens berichten posten of op berichten van anderen reageren. Hornet is vooral populair in Frankrijk, Taiwan, Rusland en de VS. In landen waar homoseksualiteit nog niet of nauwelijks wordt geaccepteerd probeert Hornet op te komen voor de groep mannen die te maken krijgt met haat en tegenwerking. Door het posten van interessante artikelen die de doelgroep moeten aanspreken proberen zij een leidend platform te worden. De journalisten die de artikelen schrijven zijn zelf grotendeels ook afkomstig uit de LHBT gemeenschap en krijgen op Hornet dus een platform om in alle vrijheid te schrijven over het leven van gays. Dat dit in veel landen nog niet wordt geaccepteerd blijkt wel uit het feit dat veel mannen en vrouwen nog niet voor hun geaardheid durven uit te komen.

3
Beoordeling 3

Gratis account aanmaken

Zoals dat bij social media gebruikelijk is kun je op Hornet gratis een account aanmaken. Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van de app. Je kunt je ook direct aanmelden met je Facebook account. Hornet haalt uit Facebook een aantal basis gegevens zoals je naam en je woonplaats. Als je op Hornet wilt onder een schuilnaam dan is het aan te raden om deze manier van aanmelden niet te gebruiken als je op Facebook wel met je echte naam bekend bent. Houd er rekening mee dat Hornet niet in het Nederlands beschikbaar is maar uitsluitend in het Engels. Ook de algemene voorwaarden zijn alleen in het Engels beschikbaar. Zodra je bent ingelogd kun je op het platform berichten posten en berichten van anderen lezen.

Mensen ontmoeten en contacten leggen

Hornet is niet gelanceerd als datingapp. Het is veel meer een sociale plaats waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten. Natuurlijk kun je via Hornet op zoek gaan naar iemand om je leven mee te delen maar het is niet het belangrijkste doel. Net zomin als Facebook of Instagram datingsites zijn. Je kunt er wel je sociale netwerk mee uitbreiden, zeker als je het leuk vindt om met mensen uit andere landen en culturen in contact te komen. Wie weet ontstaan er mooie vriendschappen en memorabele ontmoetingen. En natuurlijk is het niet uitgesloten dat je via deze weg toch de grote en ware liefde ontmoet. Veel mensen die zich aanmelden bij Hornet zullen dit om andere redenen doen dan voor het vinden van een partner of het scoren van een date. Hier zijn andere mogelijkheden voor en dit is dan ook niet de intentie van Hornet. Het is een platform voor mensen die een positieve bijdrage willen leveren aan de emancipatie van gays wereldwijd. Als je op de hoogte wilt blijven van ontwikkelingen in diverse landen omtrent de homogemeenschap dan is een account bij Hornet zeker waardevol.

Hornet screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Hornet?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Hornet.com kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Hornet?

  • Gratis platform voor de LHBT gemeenschap
  • Internationaal platform met miljoenen leden wereldwijd
  • Geen datingsite maar een sociaal netwerk
  • Meer bedoeld voor onderlinge contacten dan voor het vinden van een partner of een date
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore
  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items
  Laatste reacties