Home / BrazilCupid.com – Kosten, Reviews en Ervaringen
BrazilCupid.com logo

BrazilCupid.com - Kosten, Reviews en Ervaringen

Brazilianen dat zijn temperamentvolle mensen en er zijn veel Nederlanders die dit aanspreekt. Er ook veel Nederlanders die een leuke relatie met een Braziliaanse man of vrouw hebben. Misschien lijkt jou dit ook wel wat en dan kunnen wij je vertellen dat er een website is waar je makkelijk contact kunt leggen met Braziliaanse vrijgezellen. Dit is de website BrazilCupid en dit is een website die duidelijk en overzichtelijk is. Wat misschien wel het grootste voordeel van de website is dat zijn het grote aantal leden wat er staat ingeschreven. Dit maakt het dat het niet lang zal duren voordat jij ook een aantal leuke contacten hebt opgedaan. Er is door de makers van deze datingsite alles aan gedaan om het je zo makkelijk mogelijk te maken. Het contact leggen dat gaat makkelijk maar ook het zoeken naar de leden dat is erg eenvoudig. Het is erg lastig om met een man of vrouw te daten als deze in Brazilië zit. Toch kun je dan op andere manieren wel meer over elkaar te weten komen en dit kan dan via Skype. Daarbij staan er niet alleen Braziliaanse personen uit Brazilië ingeschreven. Ook uit de rest van de wereld, waaronder Nederland vind je vele leuke Braziliaanse personen.

BrazilCupid.com
1 Ervaring
3.1
Beoordeling 3.1

Vul je profiel zo goed mogelijk in

Het is aan te raden om je profiel zo goed mogelijk in te vullen. Laat dan ook zoveel mogelijk informatie weten zodat de leden een goed beeld van je krijgen. Wanneer je dit doet dan hoef je niet eens zelf de andere leden te benaderen want dan zal je ook al zelf berichten van de leden krijgen. Het is op deze datingsite helemaal niet nodig om een fotomodel te zijn om toch vele leuke nieuwe mensen te leren kennen. Misschien zit daar dan wel de liefde van je leven bij.

Snel de personen vinden die bij je passen

We gaven al aan dat dit een datingsite is die zeer gebruiksvriendelijk is. Dit zal je ook merken als je van de zoekfunctie gebruik gaat maken. Deze is zeer uitgebreid. Zo kun je niet alleen op locatie zoeken maar kun je ook leden zoeken met een bepaalde levensstijl. Verder is het dan mogelijk om naar leden te zoeken die dezelfde interesses als jij hebben. Binnen een paar minuten zal jij dan al de personen hebben gevonden die echt bij jou passen. Daar kies je dan de leden uit die jou het meeste aanspreken en die stuur je dan een bericht. Het zal dan niet lang duren voor je de eerste antwoorden hebt ontvangen.

Een relatie met de man of vrouw van je dromen

Het is erg leuk om ingeschreven te staan bij Brazilcupid. Er zijn veel aantrekkelijke leden die graag contact met je krijgen. Het sturen van berichten dat gaat makkelijk en al binnen een paar dagen zal je veel nieuwe mensen hebben leren kennen. Hebben Braziliaanse personen je voorkeur en wil je graag een relatie met een Braziliaanse heer of dame dan is dit een datingsite die je echt eens geprobeerd moet hebben. Misschien heb jij dan ook al snel een relatie met de man of vrouw van je dromen.

 

BrazilCupid.com screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij BrazilCupid?

De actuele prijs van “Brazil Cupid” kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van BrazilCupid.com?

  • Speciaal voor het vinden van een Braziliaanse Partner
  • Internationaal gerichte datingsite
  • 3
   Populariteit
  • 3.1
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3.5
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3.1 Goed
   Totaalscore

  BrazilCupid.com FAQ

  Hoe kan ik BrazilCupid.com opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite BrazilCupid.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Brazil Cupid account.

  BrazilCupid.com opzeggen

  BrazilCupid.com account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van BrazilCupid.com en log in met je email en wachtwoord op je account. De login button bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de grijze “Login” button. Een nieuwe pagina waar je kunt inloggen wordt geopend nadat je op deze button klikt.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik op het tandwiel icoontje ( ⚙ ) naast je profielnaam aan de rechter bovenzijde van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op “profielinstellingen”.

  Stap 3: klik nu op de tekstlink “klik hier” in de zin: “Om uw profiel uit te schakelen op BrazilCupid.com aub Klik Hier”.

  Stap4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Selecteer een “kwestie” en “reden” voor het opzeggen van jouw account. Klik vervolgens op de button met de tekst: “indienen”.

  Stap5: Een nieuwe pagina is geopend. Geef toelichting waarom je wilt opzeggen. Het is verlplicht om hier iets in te vullen. Doe je dit niet, dan lukt het uitschrijven niet. en klik dan op de button “indienen”.

  Stap 6: Een nieuwe pagina is geopend. Voer 2 maal je wachtwoord in en klik op de button met de tekst: “Zet Membership uit”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op BrazilCupid.com!

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Eén reactie op “BrazilCupid.com – Kosten, Reviews en Ervaringen”

  1. Avatar for rob rob schreef:

   je chat gewoon met een getrouwde vrouw terwijl je een relatie zoekt ???? fake dus

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items
  Laatste reacties