Welke Online Datingsite
Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / In contact komen met Braziliaanse vrouwen – Hoe doe je dat?
contact Braziliaanse vrouwen

In contact komen met Braziliaanse vrouwen - Hoe doe je dat?

Welke online datingsite?
21 februari 2021

Brazilië is en groot land waar veel culturen samensmelten. Omdat het een voormalige kolonie van Portugal is, wonen er naast de oorspronkelijke Indianenvolken en afstammelingen daarvan, mensen van veel verschillende culturen. Niet alleen Portugezen, maar ook Italianen, Japanners en mensen van wie de voorouders uit Aziatische landen afkomstig waren. Deze volken hebben zich in de loop der tijd met elkaar vermengd, zodat de Braziliaanse vrouwen zeker niet in een hokje kunnen worden gestopt. Je komt in contact met vrouwen uit Brazilië via diverse online datingsites. BrazilCupid is de bekendste datingsite voor het contact leggen met Braziliaanse vrouwen dan wel mannen.

in dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Wat is het karakter van vrouwen uit Brazilië?

Wat veel mannen aanspreekt in Braziliaanse vrouwen is dat ze over het algemeen veel aandacht aan hun uiterlijk besteden. Wil de Hollandse vrouw nogal eens in een spijkerbroek en T-shirt zonder make-up op de straat op gaan, haar Braziliaanse tegenhanger zal dit niet zo snel doen. Een vrouw uit Brazilië besteedt graag en veel aandacht aan haar uiterlijk. Ook als ze het financieel niet breed hebben willen vrouwen toch hun best doen om zo goed mogelijk voor de dag te komen. Daarnaast zijn Braziliaanse vrouwen echte versierders. Ze weten al jong hoe ze een man om hun vingers moeten winden en te krijgen wat ze willen.

braziliaanse

De cultuur is belangrijk voor Braziliaanse vrouwen

Cultuur is belangrijk in Brazilië en daarbij speelt ook het geloof een grote rol. De overgrote meerderheid van de Brazilianen is Rooms Katholiek. Hier moet je dus zeker rekening mee houden als je wilt gaan daten met een vrouw uit Brazilië. Zij zal haar geloof echt niet zomaar opgeven als jij aangeeft niet gelovig te zijn of een ander geloof aan te hangen. Het christelijk geloof is een sterke basis voor deze vrouwen. Daarnaast hechten zij aan hun cultuur. Niet alleen het bekende Carnaval in Rio is daarbij belangrijk, maar bij voorbeeld ook de zorg voor hun familie. Veel vrouwen in Brazilië spreken alleen Portugees, na de lagere school leren zij meestal niet verder omdat de leerplicht in Brazilië eindigt als je 14 jaar bent.

braziliaanse vrouw

Jonge vrouwen met oudere mannen

Zoals in veel niet-westerse landen is het niet ongebruikelijk dat een jonge vrouw een relatie krijgt met een oudere man. Maar je moet je natuurlijk afvragen hoe ver je daarin wilt gaan. Een vrouw van 21 wil misschien heel graag een beter leven dan in een sloppenwijk in Brazilië en is daarom best bereid om met een Nederlandse man van 48 een relatie aan te gaan. Maar het is de vraag of jullie uiteindelijk gelukkig zullen worden samen. Zij heeft vast en zeker heel andere verwachtingen van het leven, zeker als ze naar Europa verhuist. Het is daarom beter om op zoek te gaan naar een vrouw die qua leeftijd een beetje bij je past. Over het algemeen is een leeftijdsverschil van maximaal tien jaar een goede richtlijn.

brazilie

Bouw het contact rustig op!

Wanneer je, bij voorbeeld via een datingsite, in contact komt met een vrouw uit Brazilië, bouw het contact dan rustig op. Door de juiste vragen te stellen kun je iemand beter leren kennen. Begin niet meteen over een relatie, trouwen en seks. Dat zou je met een Nederlandse vrouw in de meeste gevallen immers ook niet doen. Stuur ook zeker geen perverse foto’s, dit zal je date zeker afschrikken. Zij heeft ook te maken met het oordeel van haar familie, dat in dergelijke landen zwaarwegend is. Tot aan jullie eerste ontmoeting is het ook zeker af te raden om haar geld te sturen of allerlei beloftes en toezeggingen te doen.

Datingsite voor Braziliaanse vrouwen en mannen

Dit zijn de beste datingsites voor contact met Braziliaanse mannen en vrouwen:

Op zoek naar een leuke dating app? Kijk dan eens naar het ovezicht van dating apps. Vind vandaag nog de liefde!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.