Home / 50Plusmatch – Kosten, Review en Ervaringen
50plusmatch logo

50Plusmatch - Kosten, Review en Ervaringen

Waarom alleen blijven al je boven de vijftig bent? Het is nergens meer voor nodig en vooral niet als je weet dat je op de website van 50PlusMatch op zoek kunt gaan naar zeer leuke mannen en vrouwen om mee op date te gaan. Krijg ook weer de vlinders in je buik en schrijf je gratis in, doordat er veel leden zijn is de kans ook groot dat er iemand bij zal zitten die jij ook interessant vindt. Direct op de homepage kun je al succesverhalen (met foto’s) zien van mensen die elkaar hebben leren kennen via deze datingsite. Waarom zou het jou dan niet lukken?

50Plusmatch
49 Ervaringen
4
Beoordeling 4

Als je een leuk profiel maakt en je zorgt dat er een duidelijke en heldere foto bij staat dan kan het zomaar zijn dat jij hier op latere leeftijd nog de liefde van je leven gaat vinden. Als je verder kijkt op de website dan zie je ook al foto’s staan van mensen die zijn ingeschreven en je ziet dat dit leuke en goed uitziende mensen zijn. Ben je eenmaal ingeschreven dan kun je ook eenvoudig zoeken tussen de leden en zo kun je bijvoorbeeld gaan zoeken naar mensen die in je eigen regio wonen. Aangezien het contact leggen makkelijk is kun je misschien snel een date met één van deze personen gaan afspreken.

50plusmatch screenshot

Veilig online daten

Bij 50PlusMatch weet je dat je ook veilig aan het online daten bent. De gegevens die je verstuurd die gaan via een beveiligde verbinding en ook je eigen gegevens worden zeer goed beschermd. Dat deze datingsite populair is dat blijkt ook wel uit het feit dat de leden de datingsite zo goed vonden dat deze als favoriete datingsite bij Thuiswinkel Awards werd aangemerkt. Mocht je hier nog geen kijkje hebben genomen dan moet je dit maar snel gaan doen.

Sociale media

Het blijven vernieuwen en mee gaan met de tijd wordt door deze datingsite belangrijk gevonden. Daarom is er naast de website ook ruimte voor koppeling naar verschillende sociale media zoals bijvoorbeeld facebook en twitter.

50plusmatch inschrijven

Het contact leggen is zeer eenvoudig

Als je ingeschreven staat dan kun je gaan zoeken naar leden die je interesse hebben. Zoals we al aangaven is er een zeer uitgebreide zoekfunctie aanwezig en als je iemand hebt gevonden waar je graag meer van wilt weten dan kun je ook eenvoudig contact gaan leggen. Het sturen van een bericht is dan de beste manier. Je kunt dan aangeven waarom je deze persoon zo leuk vindt en je hebt dan ook meteen de mogelijkheid om meer over jezelf te gaan vertellen.

50plusmatch profiel

Een nieuwe liefde via je smartphone of tablet

Aangezien de website niet alleen op de computer of de laptop te bekijken is maar ook op de smartphone en de tablet kun je overal gaan kijken of er nog leuke nieuwe leden zijn en of je nog berichten hebt ontvangen. Je zult zien dat de website zich dan automatisch aan gaat passen en dat deze dan ook nog duidelijk blijft en makkelijk te bedienen. Op de website heb je ook nog de mogelijkheid om een leuke activiteit te organiseren. Misschien lijkt het je wel leuk om met een aantal leden een leuke fietstocht te gaan ondernemen en dan is dit ook mogelijk. Naast het vinden van een nieuwe liefde is het dan ook nog eens mogelijk om nieuwe vrienden of kennissen te gaan vinden. Ga dus ook eens kijken wat 50PlusMatch allemaal voor jou in petto heeft.

Een helpende hand

Online dating moet voor iedereen begrijpbaar zijn. Ondervindt je problemen of kom je er even niet uit? Neem dan contact op met de klantenservice. De helpdesk zorgt er voor dat je probleem of vraag snel in behandeling wordt genomen.

Wat kost een lidmaatschap bij 50PlusMatch?

Het goedkoopste 50plusmatch abonnement kost €14,95 per maand en heeft een looptijd van 6 maanden.

 • Gratis

  Beperkte functionaliteiten

  €0,-
  Bekijken
 • 1 maand

  Volledig lidmaatschap

  €29,95
  Bekijken
 • 3 maanden

  Volledig lidmaatschap

  €19,95 per maand
  Bekijken
 • 6 maanden

  Volledig lidmaatschap

  €14,95 per maand
  Bekijken

Wat zijn de plus- en minpunten van 50plusmatch?

 • Veilig daten voor ouderen
 • Niet elke 50 plusser zoekt een oudere date
 • 4
  Populariteit
 • 4
  Gebruikersgemak
 • 4
  Functionaliteiten
 • 4
  Klantenservice
 • 4
  Kosten
 • 4 Uitstekend
  Totaalscore

50plusmatch FAQ

Hoe kan ik 50plusmatch opzeggen?

Hebt u inmiddels een relatie of bent u ontevreden over datingsite 50plusmatch.nl? Wij helpen u door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van uw 50 plus match account.

50plusmatch opzeggen

50plusmatch account verwijderen

Stap 1: Ga naar www.50plusmatch.nl en klik op “Inloggen” (via de button rechts bovenin het scherm)

Stap 2: Vul je hier uw nickname en wachtwoord in en klik dan op de groene “inloggen” button.

U bent nu ingelogd op de website.

Stap 3: Ga met uw muisaanwijzer naar uw profielfoto of avatar aan de rechter bovenzijde. En nieuw menu wordt nu zichtbaar. Klik in dit menu ”Mijn profiel”.

Stap 4: Klik nu op “Instellingen en lidmaatschap”.

Stap 5: Er is nu een nieuwe pagina geopend. Aan de linker zijde ziet u nu 2 opties:

 • Tijdelijk stoppen
 • Uitschrijven

Wij kiezen er in deze tutorial er voor om ons volledig uit te schrijven. We klikken dus op “Uitschrijven”.
Stap 6: Klik nu op het woord “hier” in de zin

Klik “hier” om je definitief uit te schrijven.

Stap 7: Geef een reden van uitschrijven. En klik op de oranje button met de tekst “Uitschrijven”.

Uw bent nu uitgeschreven bij 50plusmatch!

Laats bijgewerkt: 01 augustus 2021

49 reacties op “50Plusmatch – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Huke Huke schreef:

  Eerst voor vijf euro gratis maand lidmaatschap en dan wordt er ineens voor een maand geld afgeschreven zonder toestemming. Pure oplichting

  • Avatar for Ziphia Ziphia schreef:

   Ja echt hè, bij mij hetzelfde gebeurd had aangevinkt niet verlengen werd het toch verlengd, daar een reactie opgegeven werd er gezegd dat als je juist aanvinkt je lidmaatschap verlengd, het zijn ja echt een stelletje OPLICHTERS.

  • Avatar for Jer Jer schreef:

   Klopt ben ik ook in geluisd. Paar x meegedaan met actie. Soms gaat het goed. Laatste x kreeg ik als antwoord dat ik had aangegeven voor verlengen. ECHT NIET.

  • Avatar for Jet Jet schreef:

   Ik word nu onder andere naam gepubliceerd. Echt belachelijk

  • Avatar for Jet Jet schreef:

   Klopt

 2. Avatar for dhoore dirk dhoore dirk schreef:

  van dhoore dirk amaai ik kan er niet van slapen en als je geld te veel hebt moet je dat zeker doen ik zal nu maar weer naar de bals van contakt of de schakel gaan dat is al moeilijk genoeg en er hebben al veel vrouwen van mij geprofiteerd ik heb al van alles meegemaakt ben zelfs al bedreigt geweest door een egyptenaar achteraf nadat ik een heel huis had opgeknapt met schilderen in het huis van een zogezegde vriendin

 3. Avatar for dhoore dirk dhoore dirk schreef:

  hey als ik dan belde naar rotterdam kreeg ik een vrouw met een vreemde taal frans of zo ik heb dan opgelegd heb dan opgezegd met een mailtje en nog geen terug gehad heb betaald met bakje van kbc ben al achter raad geweest naar bank en advocaat ga morgen bellen naar ombusdienst een mens wordt er nog depressiever van 0498119744

 4. Avatar for dhoore dirk dhoore dirk schreef:

  ik ben dhoore dirk en heb zondag 60 euro betaald en kreeg nooit een mailtje en als ik zelf naar iemand een mailtje stuurde kreeg ik altijd dezelfde compiutertaal terug en werd ik afgewezen tot dat ik me heb kwaad gemaakt de volgende dag werd ik afgesloten ik kon niet meer in mijn instellingen om op te zeggen en ben bang dat ze verder geld van mijn rekening gaan halen

 5. Avatar for L. Dekkers L. Dekkers schreef:

  Als je graag e-mailtjes van buitenlandse dames wilt ontvangen, zelfs al ben je een vrouw dan moet je je, al is het maar voor een week inschrijven bij 50plusmatch.
  Al 3 keer mee gemaakt.
  Let op! ze verhandelen jouw e-mailadres!!
  Leuke site maar als gratis lid kun je niks.

 6. Avatar for Nico Nico schreef:

  Waardeloze ***site

 7. Avatar for Nico Nico schreef:

  Waardeloos!!!!!

 8. Avatar for Butanna Butanna schreef:

  Ik ben een poosje onbetaald lid geweest en zag dat een aantal personen wel tot 6 keer toe
  mij een bericht stuurde maakte mij nieuwsgierig en dacht laat mij maar weer eens voor een maand betalen 29 euro. Wat schetst mijn verbazing dat al die berichten 6 keer hetzelfde zijn gewoon gekopieerd om je te laten betalen. Walgelijk dit.

 9. Avatar for MGTOW-2 MGTOW-2 schreef:

  Veel 50+ vrouwen denken nog steeds dat ze nog steeds die jonge aantrekkelijke slanke vrouw is met een geweldig en sociaal leven en dat ze nog steeds elke man kunnen krijgen. Ze noemt zich dan ook dikwijls ‘jong van geest’. Maar dan gaan ze op een datingsite en kraait er geen heen meer naar ze. Misschien een one night stand……..thats it.
  Mannen van hun eigen leeftijd vinden ze niet aantrekkelijk want die zijn kaal (zij een kort pittig kapsel) of grijs (zij verft het) en hebben een bierbuik (zij hangtietjes). Dus die zijn niet goed genoeg.
  Ik snap wel waarom 50+ mannen het in het buitenland gaan zoeken……

  • Avatar for Karin Karin schreef:

   Oh. En de mannen denken dat ze zeker aantrekkelijk zijn met hun bierbuiken en kale hoofden. Wat een arrogantie.

  • Avatar for MGTOW-2 MGTOW-2 schreef:

   Kaalhoofdigheid bij mannen is een secundair geslachtskenmerk en daar kunnen ze niets aan doen. Vrouwen kunnen wel wat doen aan die vreselijke pittige korte kapsels met opstandige (feministische?) kleurspoeling.Veel vrouwen hebben geen enkel idee hoe ze zich charmant kunnen presenteren en dat kun je gewoon zien terwijl je op straat loopt.
   Volgens het CBS wil de meerderheid van de 50+ vrouwen geen relatie meer aangaan en ik moet zeggen dat ze met hun uiterlijk dat signaal prima weten af te geven.

  • Avatar for Filip Filip schreef:

   ik heb geen bierbuik, geen kaal hoofd, zoek enkel iemand die aan enkele van de volgende kenmerken voldoet: positief ingesteld, zin voor humor, korte tenen, gezellig en aanhankelijk, modern van geest en uiterlijk, niet roker, minimaal intelligent… . Mijn bijna-ex scoorde alleen op de laatste 2 punten en dating websites zijn geldklopperij (gelukkig nog niet teveel geld aan uit gegeven). Als jij je hier kunt in vinden (en niet kaal bent noch bezitter van een bierbuik) mag je me best even mailen. Ik weet dan alvast dat je geen fake profiel bent, en misschien kunnen we eens babbelen 🙂

 10. Avatar for Hortensia Hortensia schreef:

  Parship, Lexa, E-matching …. ik heb ze allemaal geprobeerd in het verleden. Nu 50PlusMatch en het is weer hetzelfde liedje: veel sneue types die op zoek zijn naar een sportieve, slanke, gepassioneerde vrouw die (veel) jonger is dan zij. Pas vandaag viel bij mij het kwartje: de kans dat je op deze manier een fijne partner vindt, is net zo groot als hem in het dagelijks leven tegenkomen. Zonde dus van tijd, geld en niet in de laatste plaats energie.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Men age like wine, women age like milk

   Ik.zie op mijn sportvereniging dat vrouwen op middelbare leeftijd opeens afhaken. Veel onverzorgde en dikke vrouwen. Mannen op middelbare leeftijd hebben het financieel ook nog eens beter op orde. Ze weten daarom dat ze niet genoegen hoeven te nemen met een asportieve, asexuele ma flodder. Eindelijk zijn de rollen eens omgedraaid.

  • Avatar for Hortensia Hortensia schreef:

   Dat bedoel ik: sneue types.

  • Avatar for Karin Karin schreef:

   Dag, ik krijg ook van die rare mannen. Een paar dates gehad. Een man waarvan zijn huis een puinhoop was. En een man die een grote verwachting van mij had om mee gaan overwinteren in Spanje. 4 maanden lang. Verder reageert bijna niemand op mij. Ik ben best een leuke actieve vrouw. Zie er best goed uit op mijn leeftijd. Financieel alles goed orde. Maar geen fotomodel. Wat denken die mannen wel niet met hun bierbuiken en grijze haren? Ik vind het zo frustrerend. Ja. Mannen van eind 70 die willen wel. Ik ben in de 50. Dus wat heb ik daar nu aan. Gewoon een man van mijn eigen leeftijd. Maar dat kan blijkbaar niet. Waarom reageert niemand. En als ik op 8 mannen reageer. 4 afwijzingen en de rest geen antwoord. Ik word daar zo onzeker van. Bah..

  • Avatar for Bezoeker Bezoeker schreef:

   Ach arme frustreerde ziel van een hoogstwaarschijnlijk bijzonder onaangename, onantrekkelijke jongensachtige knuffel beer..
   I Rest my case 🙁

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Mijn laatste date had ik buiten een datingsite om, zij was 9 jaar jonger.

   Op datingsites zijn het vooral vrouwen die ouder zijn dan ikzelf. Als ze nu zo geweldig aantrekkelijk zijn snap ik dat. Maar vaak zijn het mollige figuren met zo’n kort pittig kapsel. Een vierkante 2 voor de prijs van 1-bril.
   Misschien zijn ze heel rijk? Maar ook dat niet. Vaak iets psychologisch, sociologisch, pedagogisch, een gymzaalstudie die vooral niet te moeilijk moest zijn. De kosten van een etentje worden dan ook tactisch op de man afgeschoven. En benzine is ook duur dus moet je nog naar haar toe rijden, nooit is t omgekeerd.Zolang vrouwen op datingsites zich zo overschatten blijf je er vandaan. Zeker bij 50+ vrouwen die nog steeds veel eisen, maar weinig bieden

  • Avatar for Karin Karin schreef:

   Dag, ik krijg ook van die rare mannen. Een paar dates gehad. Een man waarvan zijn huis een puinhoop was. En een man die een grote verwachting van mij had om mee gaan overwinteren in Spanje. 4 maanden lang. Verder reageert bijna niemand op mij. Ik ben best een leuke actieve vrouw. Zie er best goed uit op mijn leeftijd. Financieel alles goed orde. Maar geen fotomodel. Wat denken die mannen wel niet met hun bierbuiken en grijze haren? Ik vind het zo frustrerend. Ja. Mannen van eind 70 die willen wel. Ik ben in de 50. Dus wat heb ik daar nu aan. Gewoon een man van mijn eigen leeftijd. Maar dat kan blijkbaar niet. Waarom reageert niemand. En als ik op 8 mannen reageer. 4 afwijzingen en de rest geen antwoord. Ik word daar zo onzeker van. Bah.

  • Avatar for Karin Karin schreef:

   Er zijn oudere dames genoeg die sporten, wandelen en aktief zijn. Zoals ik dus. Ja. Ik heb rimpeltjes. Mag Dat? Tjonge jonge Alsof er alleen maar vrouwen bestaan zoals ma Flodder op oudere leeftijd.

  • Avatar for Hortensia Hortensia schreef:

   Dat is wat internetdaten met je doet: knagen aan je zelfvertrouwen. En waarom? Alsof alle ingeschreven mannen zulke trofeeën zijn 🙂 Van de 100 vond ik er minstens 98 zeer onaantrekkelijk.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Er is onderzoek gedaan waaruit blijkt dat vrouwen de meerderheid van mannen als onaantrekkelijk bestempelen. Vrouwen blijken er enkel oog voor de top20% van de mannen hebben. Uiteraard moeten deze aan tal van eisen voldoen. Er blijft dan niet veel over………..van die 20% valt dan de meerderheid alsnog af.
   En dan leeftijd+ vrouwen willen geen man die ouder is. Volgens het CBS is de man in een relatie al gemiddeld minstens 3 jaar ouder…….. Maar op datingsites zie ik heel veel vrouwen die het juist jonger zoeken…..Hoe realistisch is dat?

  • Avatar for Karin Karin schreef:

   Nou. Bij precies hetzelfde. Een paar keer een date gehad. Wat een sneue figuren. De mannen denken zelf dat ze een vrouw van 50 kunnen krijgen als ze in de 70 zijn. Ik krijg geen reacties of afwijzingen. Terwijl ik mezelf een leuke sportieve vrouw vind. Ga bijna aan mezelf twijfelen door dat gedoe.

  • Avatar for MGTOW-2 MGTOW-2 schreef:

   Vrouwen op datingsites overschatten zich schromelijk. Ook al hebben ze kraaienpoten tot achter de oren, of een huid die er uit ziet als een oud craquele schilderij. Ze zal wegens haar hypergamie altijd gaan voor een man met een hogere status. Maar een man met een hogere status gaat voor een aantrekkelijkere vrouw en die zijn doorgaans jonger.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.