datingsite parship

Home » 50Plusmatch – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites 50Plusmatch logo

Laatst bijgewerkt op maart 7th, 2020 | door Welke online datingsite?

49

50Plusmatch – Kosten, Review en Ervaringen

 

50plusmatch is er voor kwieke senioren die op zoek zijn naar een leuke vriendschap, date of relatie.

Waarom alleen blijven al je boven de vijftig bent? Het is nergens meer voor nodig en vooral niet als je weet dat je op de website van 50PlusMatch op zoek kunt gaan naar zeer leuke mannen en vrouwen om mee op date te gaan. Krijg ook weer de vlinders in je buik en schrijf je gratis in, doordat er veel leden zijn is de kans ook groot dat er iemand bij zal zitten die jij ook interessant vindt. Direct op de homepage kun je al succesverhalen (met foto’s) zien van mensen die elkaar hebben leren kennen via deze datingsite. Waarom zou het jou dan niet lukken? Als je een leuk profiel maakt en je zorgt dat er een duidelijke en heldere foto bij staat dan kan het zomaar zijn dat jij hier op latere leeftijd nog de liefde van je leven gaat vinden. Als je verder kijkt op de website dan zie je ook al foto’s staan van mensen die zijn ingeschreven en je ziet dat dit leuke en goed uitziende mensen zijn. Ben je eenmaal ingeschreven dan kun je ook eenvoudig zoeken tussen de leden en zo kun je bijvoorbeeld gaan zoeken naar mensen die in je eigen regio wonen. Aangezien het contact leggen makkelijk is kun je misschien snel een date met één van deze personen gaan afspreken.

Veilig online daten

Bij 50PlusMatch weet je dat je ook veilig aan het online daten bent. De gegevens die je verstuurd die gaan via een beveiligde verbinding en ook je eigen gegevens worden zeer goed beschermd. Dat deze datingsite populair is dat blijkt ook wel uit het feit dat de leden de datingsite zo goed vonden dat deze als favoriete datingsite bij Thuiswinkel Awards werd aangemerkt. Mocht je hier nog geen kijkje hebben genomen dan moet je dit maar snel gaan doen.

Sociale media

Het blijven vernieuwen en mee gaan met de tijd wordt door deze datingsite belangrijk gevonden. Daarom is er naast de website ook ruimte voor koppeling naar verschillende sociale media zoals bijvoorbeeld facebook en twitter.

Het contact leggen is zeer eenvoudig

Als je ingeschreven staat dan kun je gaan zoeken naar leden die je interesse hebben. Zoals we al aangaven is er een zeer uitgebreide zoekfunctie aanwezig en als je iemand hebt gevonden waar je graag meer van wilt weten dan kun je ook eenvoudig contact gaan leggen. Het sturen van een bericht is dan de beste manier. Je kunt dan aangeven waarom je deze persoon zo leuk vindt en je hebt dan ook meteen de mogelijkheid om meer over jezelf te gaan vertellen.

Een nieuwe liefde via je smartphone of tablet

Aangezien de website niet alleen op de computer of de laptop te bekijken is maar ook op de smartphone en de tablet kun je overal gaan kijken of er nog leuke nieuwe leden zijn en of je nog berichten hebt ontvangen. Je zult zien dat de website zich dan automatisch aan gaat passen en dat deze dan ook nog duidelijk blijft en makkelijk te bedienen. Op de website heb je ook nog de mogelijkheid om een leuke activiteit te organiseren. Misschien lijkt het je wel leuk om met een aantal leden een leuke fietstocht te gaan ondernemen en dan is dit ook mogelijk. Naast het vinden van een nieuwe liefde is het dan ook nog eens mogelijk om nieuwe vrienden of kennissen te gaan vinden. Ga dus ook eens kijken wat 50PlusMatch allemaal voor jou in petto heeft.

Een helpende hand

Online dating moet voor iedereen begrijpbaar zijn. Ondervindt je problemen of kom je er even niet uit? Neem dan contact op met de klantenservice. De helpdesk zorgt er voor dat je probleem of vraag snel in behandeling wordt genomen.

 

50plusmatch screenshot

 

50PlusMatch kosten abonnement

1 maand

€ 19,95
€ 19,95
 • Volledig lidmaatschap

3 maanden

€14,95 p.m.
€14,95 p.m.
 • Volledig lidmaatschap

6 maanden

€9,95 p.m.
€9,95 p.m.
 • Volledig lidmaatschap

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis lidmaatschap

Het goedkoopste 50plusmatch abonnement kost €7,95 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden.
Inschrijven is geheel gratis. Schrijf je nu in zonder verplichting en ontdek wat deze website allemaal te bieden heeft!

De actuele prijs van 50PlusMatch kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van 50PlusMatch. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

50PlusMatch actie en korting

Zie kortingen pagina

 

Meer over 50plusmatch.nl

50plusmatch opzeggen en account verwijderen

 

50PlusMatch Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite 50PlusMatch. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met 50PlusMatch? Geef hieronder jouw reactie!

50PlusMatch Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3.7About the Author

Anoniem49 Ervaringen - 50Plusmatch – Kosten, Review en Ervaringen

 1. joyce joyce says:

  Al die datingsites, dus ook LEXA zijn zeker niet betrouwbaar, beloven veel wat ze niet waar kunnen maken. Daarnaast zitten er veel oplichters op de site, onder verschillende namen. Mannen die vrouwen binnen halen via de datingsites en de vrouwen berooid achter laten, Liegen Bedriegen enz. en veel geld afhandig maken.
  Door deze mensen en nog steeds geen duidelijke en strengere regels op de datingsites kan dit zooitje ongeregeld nog steeds ongehinderd doorgaan. Als de datingsites zich hier eens hard voor maken, dat er strengere regels komen en dat per persoon maar 1 account kan worden aangemaakt dan zal ik er weer eens over denken om op een datingsite te gaan. Maar nu lopen er hier meer gevaarlijke gekken rond dan dat er vast zitten!!!!!!!! Dus let goed op, want je wordt vergiftigd, geld afhandig gemaakt en nog veel meer ellende…………..

 2. An An says:

  Ik heb een volledig lidmaatschap bij 50plusmatch. Had ook een oproepje geplaatst. Dit werd afgewezen omdat het een individuele oproep was. Terwijl het wemelt van de individuele oproepjes. Dir bleek een vergissing. Mijn tekst werd opnieuw gevraagd. Ik kreeg een melding dat de oproep was geplaatst en er werd me veel succes gewenst.
  Maar mijn oproep was wederom niet geplaatst. Ik ontving weer een mail en mijn oproep is nog steeds niet geplaatst. Wel vroegen ze opnieuw de tekst voor het oproepje, voor de 3de maal. Weinig fatsoen en weinig respect tonen deze mensen. Daarbij doen ze hun werk voor hun leden niet echt goed. Het interesseert ze gewoon niet.

 3. joke joke says:

  ook ik heb een profiel op 50plusmatch . sta er al 4 jaar op en meer dan 17.000 X bekeken , tot nu toe niks gevonden . waardeloos dus . ik word zelfs afgewezen omdat ik niet-roker ben , of om het feit dat ik geen eigen auto heb etc etc

 4. Stockman Annie Stockman Annie says:

  Eerst en vooral ik betaal zelden voor een lidmaatschap!
  Verleden maand een lidmaatschap gekregen voor maar €5. Dus ik heb dit aanvaard.
  Vandaag zie ik dat ze zomaar € 24.95 van mijn Visa hebben afgehouden!Zonder dat ik dit heb gevraagd!
  Als ze zo nodig geld willen afhouden moeten ze dit terug aan € 5 doen en niet €24.95.
  Als je zo met leden moet omgaat,Ik vind dit een schurkenstreek!
  Heb hun vandaag geschreven, ben benieuwd wat ze zullen antwoorden als ik al een antwoord zal krijgen.

 5. ayam ayam says:

  Joost ik mis je wel op de site en trouwens senang ook Groetjes Ayam

  • Senang 54 Senang 54 says:

   Ik mis die ongecompliceerde humor ook. Het was voor mij de, 7de september een jaar geleden dat ik er op ging. Na, 6wkn heb ik mijn huidige lief gevonden. Dus volgende maand zijn wij 1 jaar samen. Hoop dat jullie ook een lieve partner vinden. Lieve groetjes xxx

   .

 6. Joost890 Joost890 says:

  Velen zijn van die site afgeknikkerd door pesterijen.
  Redactie pakt nooit de echte boosdoeners.
  Dit is een site waar ik nooit meer terug zal keren.

  • Senang 54 Senang 54 says:

   Ik heb in de korte tijd die ik op deze site heb door gebracht heel veel lieve mensen leren kennen. Ik denk met een glimlach terug aan die tijd. En idd Joost er zaten rotte appels tussen maar ben wel blij met je vriendschap

 7. martin plomp martin plomp says:

  Op geen enkele wijze kan ik gisteren en vandaag op de site 50 plusmatch komen.
  Alles blijft geblokkeerd, dus ook mijn liefdesleven.
  Wat is er aan de hand?
  Doe iets! Verzin een list, ofzo…

 8. Trees Trees says:

  -weinig inschrijvingen uit Noord Nederland.
  -profielkeus mbt burgelijke staat erg beperkt.
  Je kan alleen alleenstaand (nooit getrouwd), gescheiden of weduwe/weduwnaar invullen. Gewoon alleenstaand zonder toevoeging is niet mogelijk.
  Kwaliteit foto’s onder de maat en klein.

 9. Janus Janus says:

  Persoonlijk zou ik aanraden om naar een datingsite te gaan met wat meer actieve leden. 50plusmatch is wel goed opgezet.

 10. Dirk Dirk says:

  Dit is naar mijn mening een duidelijke datingsite zonder toeters en bellen. Wel moet je zelf echt je best doen om in contact te komen met anderen. Dat viel mij wat tegen. Had liever gehad dat het wat meer gestuurd zou worden vanuit de datingsite zelf. Veel mensen reageren niet op vragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑