Home / 50Plusmatch – Kosten, Review en Ervaringen
50plusmatch logo

50Plusmatch - Kosten, Review en Ervaringen

Waarom alleen blijven al je boven de vijftig bent? Het is nergens meer voor nodig en vooral niet als je weet dat je op de website van 50PlusMatch op zoek kunt gaan naar zeer leuke mannen en vrouwen om mee op date te gaan. Krijg ook weer de vlinders in je buik en schrijf je gratis in, doordat er veel leden zijn is de kans ook groot dat er iemand bij zal zitten die jij ook interessant vindt. Direct op de homepage kun je al succesverhalen (met foto’s) zien van mensen die elkaar hebben leren kennen via deze datingsite. Waarom zou het jou dan niet lukken?

50Plusmatch
49 Ervaringen
4
Beoordeling 4

Als je een leuk profiel maakt en je zorgt dat er een duidelijke en heldere foto bij staat dan kan het zomaar zijn dat jij hier op latere leeftijd nog de liefde van je leven gaat vinden. Als je verder kijkt op de website dan zie je ook al foto’s staan van mensen die zijn ingeschreven en je ziet dat dit leuke en goed uitziende mensen zijn. Ben je eenmaal ingeschreven dan kun je ook eenvoudig zoeken tussen de leden en zo kun je bijvoorbeeld gaan zoeken naar mensen die in je eigen regio wonen. Aangezien het contact leggen makkelijk is kun je misschien snel een date met één van deze personen gaan afspreken.

50plusmatch screenshot

Veilig online daten

Bij 50PlusMatch weet je dat je ook veilig aan het online daten bent. De gegevens die je verstuurd die gaan via een beveiligde verbinding en ook je eigen gegevens worden zeer goed beschermd. Dat deze datingsite populair is dat blijkt ook wel uit het feit dat de leden de datingsite zo goed vonden dat deze als favoriete datingsite bij Thuiswinkel Awards werd aangemerkt. Mocht je hier nog geen kijkje hebben genomen dan moet je dit maar snel gaan doen.

Sociale media

Het blijven vernieuwen en mee gaan met de tijd wordt door deze datingsite belangrijk gevonden. Daarom is er naast de website ook ruimte voor koppeling naar verschillende sociale media zoals bijvoorbeeld facebook en twitter.

50plusmatch inschrijven

Het contact leggen is zeer eenvoudig

Als je ingeschreven staat dan kun je gaan zoeken naar leden die je interesse hebben. Zoals we al aangaven is er een zeer uitgebreide zoekfunctie aanwezig en als je iemand hebt gevonden waar je graag meer van wilt weten dan kun je ook eenvoudig contact gaan leggen. Het sturen van een bericht is dan de beste manier. Je kunt dan aangeven waarom je deze persoon zo leuk vindt en je hebt dan ook meteen de mogelijkheid om meer over jezelf te gaan vertellen.

50plusmatch profiel

Een nieuwe liefde via je smartphone of tablet

Aangezien de website niet alleen op de computer of de laptop te bekijken is maar ook op de smartphone en de tablet kun je overal gaan kijken of er nog leuke nieuwe leden zijn en of je nog berichten hebt ontvangen. Je zult zien dat de website zich dan automatisch aan gaat passen en dat deze dan ook nog duidelijk blijft en makkelijk te bedienen. Op de website heb je ook nog de mogelijkheid om een leuke activiteit te organiseren. Misschien lijkt het je wel leuk om met een aantal leden een leuke fietstocht te gaan ondernemen en dan is dit ook mogelijk. Naast het vinden van een nieuwe liefde is het dan ook nog eens mogelijk om nieuwe vrienden of kennissen te gaan vinden. Ga dus ook eens kijken wat 50PlusMatch allemaal voor jou in petto heeft.

Een helpende hand

Online dating moet voor iedereen begrijpbaar zijn. Ondervindt je problemen of kom je er even niet uit? Neem dan contact op met de klantenservice. De helpdesk zorgt er voor dat je probleem of vraag snel in behandeling wordt genomen.

Wat kost een lidmaatschap bij 50PlusMatch?

Het goedkoopste 50plusmatch abonnement kost €14,95 per maand en heeft een looptijd van 6 maanden.

 • Gratis

  Beperkte functionaliteiten

  €0,-
  Bekijken
 • 1 maand

  Volledig lidmaatschap

  €29,95
  Bekijken
 • 3 maanden

  Volledig lidmaatschap

  €19,95 per maand
  Bekijken
 • 6 maanden

  Volledig lidmaatschap

  €14,95 per maand
  Bekijken

Wat zijn de plus- en minpunten van 50plusmatch?

 • Veilig daten voor ouderen
 • Niet elke 50 plusser zoekt een oudere date
 • 4
  Populariteit
 • 4
  Gebruikersgemak
 • 4
  Functionaliteiten
 • 4
  Klantenservice
 • 4
  Kosten
 • 4 Uitstekend
  Totaalscore

50plusmatch FAQ

Hoe kan ik 50plusmatch opzeggen?

Hebt u inmiddels een relatie of bent u ontevreden over datingsite 50plusmatch.nl? Wij helpen u door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van uw 50 plus match account.

50plusmatch opzeggen

50plusmatch account verwijderen

Stap 1: Ga naar www.50plusmatch.nl en klik op “Inloggen” (via de button rechts bovenin het scherm)

Stap 2: Vul je hier uw nickname en wachtwoord in en klik dan op de groene “inloggen” button.

U bent nu ingelogd op de website.

Stap 3: Ga met uw muisaanwijzer naar uw profielfoto of avatar aan de rechter bovenzijde. En nieuw menu wordt nu zichtbaar. Klik in dit menu ”Mijn profiel”.

Stap 4: Klik nu op “Instellingen en lidmaatschap”.

Stap 5: Er is nu een nieuwe pagina geopend. Aan de linker zijde ziet u nu 2 opties:

 • Tijdelijk stoppen
 • Uitschrijven

Wij kiezen er in deze tutorial er voor om ons volledig uit te schrijven. We klikken dus op “Uitschrijven”.
Stap 6: Klik nu op het woord “hier” in de zin

Klik “hier” om je definitief uit te schrijven.

Stap 7: Geef een reden van uitschrijven. En klik op de oranje button met de tekst “Uitschrijven”.

Uw bent nu uitgeschreven bij 50plusmatch!

Laats bijgewerkt: 01 augustus 2021

49 reacties op “50Plusmatch – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for overspel overspel schreef:

  hahah vrouwen van nu zoeken allemaal mannen met geld. Hoe goed je eruit mag zien, hoe hoger de eisen weer worden. Het zelfde ook met buitenlandse vrouwen het komt allemaal op het zelfde ding neer.

  Je telt alleen als je vele geld hebt als je alleen kunt zijn. Waarom moetje een vrouw gaan zoeken. De vrouwen van nu neuken met zoveel mannen. Wat erg smerige kan zijn zoek je er eentje heeft ze zoveel commentaar.

  Maak je met eentje contact heeft ze zoveel kritiek in het echte leven ontmoeten of op een dating site maakt alles niets meer uit.

  Wat er alleen maar is in de schulden belanden. Vrouwen van nu willen mannen met geld, auto en een koophuis. Heb je dat niet wil ze geen contact met je en niks met je.

  Ik wordt een beetje moe van het zoeken met al die vrouwen. Ben al 20 jaar MGTOW! Veel mensen zijn gescheiden en veel vrouwen plegen overspel.

 2. Avatar for Annemarie Annemarie schreef:

  Hoi ik heb alleen positieve ervaringen met 50plusmatch.nl. Ik vind het wel een hele fijne, eenvoudige site met leuke mensen erop. Er zijn zó veel leden, ik wist eerst nier waar te beginnen! En echt leuk om s’ avonds in te loggen en kletsen. Het duurde even voor mijn eerste ontmoeting moet ik toegeven, ik durfde niet zo snel. Maar ik heb gewoon vanaf thuis het de tijd gegeven die ik nodig achte. Ik dacht ook soms dan maar niet daten maar uiteindelijk is het toch aardig gelukt. Ik ben nu met een iemand, zeg maar, chatten en quizzen enzo…misschien wordt dat wat. En nog steeds maak ik vrienden bij 50plusmatch.
  Ik ben zeker tevreden met de site!
  mvg Annemarie

 3. Avatar for Jet Jet schreef:

  Klopt ben ik ook in geluisd. Paar x meegedaan met actie. Soms gaat het goed. Laatste x kreeg ik als antwoord dat ik had aangegeven voor verlengen. ECHT NIET.

 4. Avatar for Zilphia Zilphia schreef:

  Als je een lidmaatschap aangaat met ****50plusmatch, zorg ervoor dat je een foto neemt van wat je aanvinkt want anders word je zooooooo genept en je portemonnee krijgt dieptevrees.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.