Welke Online Datingsite
Home / Blog overzicht - Online dating & relaties / Toyboy zoeken? Dit zijn de beste manieren!
Waar vind ik een toyboy?

Toyboy zoeken? Dit zijn de beste manieren!

Welke online datingsite?
26 februari 2021

Wanneer je als vrouw op zoek wilt gaan naar een toyboy dan ligt daten op het internet het meest voor de hand. Je kunt je ook in het uitgaansleven begeven, maar de kans dat je daar slaagt is vaak wat kleiner. De uitgaansgelegenheden waar jonge mensen samenkomen zijn vaak niet de plaatsen waar je als oudere dame graag gezien wilt worden. Via het internet kun je anoniem op zoek gaan naar een jonge minnaar. Dit kan op de reguliere en bekende datingsites, maar ook op speciale Sugardating websites die zijn opgezet om jonge mannen in contact te brengen met oudere dames.

in dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Wat is een toyboy?

De term “toyboy” is in het leven geroepen om een relatie aan te duiden tussen een oudere vrouw met een jongere man. Andersom komt vaker voor, veel mannen hebben een veel jongere vrouw of vriendin. Maar er komen ook steeds meer relaties tussen een oudere vrouw en een man die een heel stuk jonger is. Wanneer een partner meer dan 10 jaar jonger of ouder is spreken we al snel over een toyboy. In ons land mogen we ook wel graag snel een label op iemand plakken en het kan dan ook best zijn dat dit helemaal niet terecht is.

Toyboy dating is een term die wordt gebruikt om te verwijzen naar een relatie waarbij een vrouw een romantische partner heeft die jonger is dan zij. Het woord “toyboy” is afgeleid van het Engelse woord “toy”, wat speelgoed betekent, en suggereert dat de jongere partner in de relatie als speelgoed wordt gezien of gebruikt voor de genoegens van de oudere partner.

Toyboy dating kan om allerlei verschillende soorten relaties gaan, van vriendschappen tot romantische of seksuele relaties. Sommige vrouwen die een toyboy hebben, kiezen ervoor om met iemand te zijn die jonger is omdat ze zich aangetrokken voelen tot hun energie, enthousiasme en levensstijl. Anderen doen het om redenen zoals financiële ondersteuning of sociale status.

Het is belangrijk om te onthouden dat iedereen het recht heeft om te kiezen met wie ze in een relatie zijn en dat er geen bepaalde leeftijd of leeftijdsverschil is dat als “normaal” of “acceptabel” wordt gezien. Het is echter wel belangrijk om ervoor te zorgen dat iedereen in een relatie op een respectvolle en wederzijds bevredigende manier met elkaar omgaat, ongeacht het leeftijdsverschil.

toyboy

Wanneer spreken we van een Toyboy?

Over het algemeen spreken we van een toyboy als het leeftijdsverschil twintig jaar of meer is. Het zijn vaak vrouwen van boven de 40 die een relatie aangaan met een jongeman die qua leeftijd hun zoon had kunnen zijn. Deze jongen op zijn beurt gaat de relatie aan omdat hij op oudere vrouwen valt of omdat hij zich gevleid voelt door de aandacht van deze oudere vrouw. Daten met een oudere vrouw heeft een aantal voor- en nadelen.

Waarom mannen op oudere vrouwen vallen

Vooral via het internet gaan jonge mannen op zoek naar een oudere vrouw voor een relatie. De beweegredenen daarvoor kunnen verschillend zijn. Sommige mannen zijn teleurgesteld in de onervarenheid en oppervlakkigheid van vrouwen en meisjes van hun eigen leeftijd. Soms is de reden dat ze graag ervaring willen opdoen in de liefde en daar bij jonge vrouwen onvoldoende gelegenheid voor krijgen omdat die zelf onervaren zijn. Sommige mannen hebben simpelweg erotische fantasieën over seksdate met een cougar en willen deze fantasie graag werkelijkheid laten worden. Als dit na een eerste ervaring goed is bevallen ontstaat er soms een relatie met deze oudere vrouw of de man in kwestie gaat op zoek naar een andere oudere dame om een relatie mee te beginnen.

oudere vrouw

Relaties die niet zijn toegestaan

Wanneer je als vrouw op zoek gaat naar een toyboy moet je er rekening mee houden dat een relatie in sommige gevallen niet is toegestaan. Een man moet in ieder geval 18 jaar of ouder zijn, anders is er sprake van kindermisbruik. Daarnaast mag er geen sprake zijn van een gezagsverhouding. Dus ook als je als docent een relatie begint met een leerling van 19 kan dit je je baan kosten omdat er sprake is van een gezagsverhouding en het je dus chantabel maakt. Ook in de hulpverlening is een relatie beginnen met een cliënt uit den boze en zal in veel gevallen leiden tot ontslag. Daarnaast is het natuurlijk absoluut niet chique als je het vriendje van je dochter inpikt. Dit zal onherroepelijk leiden tot een breuk met je dochter en zeer waarschijnlijk ook met de rest van je familie.

Problemen die een relatie met een toyboy kunnen geven

Als je doelbewust op zoek gaat naar een toyboy dan zal je die in veel gevallen wel vinden. Maar besef wel dat het een relatie zal zijn die met ups en downs gepaard gaat. De kans dat de relatie ook op langere termijn stand houdt is niet groot, al zijn er uitzonderingen die de regel bevestigen. Als je oprecht verliefd wordt op een veel jongere man dan zal je veel weerstand tegenkomen bij familie en vrienden. Jullie zullen beiden stevig in je schoenen moeten staan om de relatie ook op langere termijn te laten slagen. Een partner zoeken van je eigen leeftijd zal vaak tot minder spanningen leiden. Maar als jullie ondanks het grote leeftijdsverschil toch een relatie willen beginnen dan kan de liefde soms veel overwinnen.

toyboy

Heeft een relatie met een toyboy kans van slagen?

Relaties tussen twee mensen die veel in leeftijd schelen staan vaak onder druk. Een oudere vrouw die een relatie met een jonge man begint zal zich vaak afvragen of haar geliefde wel bij haar blijft naarmate de jaren verstrijken. Zij wordt ouder, haar schoonheid vergaat, en hij wordt een knappe veertiger die aan iedere vinger tien vrouwen heeft. Dit kan leiden tot spanningen in de relatie en leidt niet zelden tot het stuklopen daarvan. Ook kan het gebeuren dat de jonge man na verloop van tijd graag een gezin wil stichten. Met een oudere vrouw is dit in de meeste gevallen niet mogelijk en daarom gaat hij uiteindelijk toch op zoek naar een jongere vrouw om alsnog vader te kunnen worden.

Waarom willen vrouwen een toyboy?

De belangrijkste reden voor oudere vrouwen om een toyboy te willen is dat ze zich bij een jongere man op en top vrouw voelen. Veel vrouwen hebben moeite met ouder worden en proberen die onaangename gevoel te compenseren met een jonge minnaar. Door een relatie aan te gaan met een jonge man proberen ze zichzelf te bewijzen dat ze nog goed “in de markt” liggen en dat ze nog meetellen en nog gezien worden door de mannen. Soms laat een oudere vrouw plastische chirurgie toepassen om er nog jonger en aantrekkelijker uit te zien. Een oudere vrouw die een toyboy wil wordt ook wel cougar genoemd.

cougar

Mannen die op oudere vrouwen vallen

Er zijn ook mannen die bewust op zoek gaan naar een oudere vrouw. Soms omdat ze de liefde van een moeder tijdens hun jeugd hebben moeten missen. Maar soms is er sprake van echte liefde. Een bekend voorbeeld daarvan is president Macron van Frankrijk. Hij verkondigde op zijn vijftiende al dat hij met zijn toenmalige lerares zou gaan trouwen. Ruim twintig jaar later gebeurde dit inderdaad. Zijn partner is ruim twintig jaar ouder en ze zijn al vele jaren oprecht gelukkig met elkaar. Maar soms zoekt een man bewust een oudere partner om ervaring op te doen in de liefde. Tegenwoordig worden deze vrouwen vaak MILF genoemd. Vroeger werd er dan oneerbiedig gezegd “op een oude fiets moet je het leren”. Maar de vaak veel oudere vrouwen waar deze jonge mannen een relatie mee aanknopen genieten vaak met volle teugen van de aandacht van hun jonge minnaar.

Toy boys & Bekende Nederlanders

Bekende Nederlanders zoals Bridget Maasland, Heleen van Royen, Patricia Paay en Onno Hoes daarvan konden we allemaal lezen dat deze omgang hebben met een toy boy. Maar is dit wel het geval? Als we kijken naar Heleen van Royen dan heeft ze serieuze trouwplannen. Nu zegt dit natuurlijk nog niets maar de term toy boy betekende eerder dat dit een jongere man was die voor het plezier bij de vrouw was. Dit betekende dan ook in de meeste gevallen meer een seksuele relatie dan een serieuze relatie. In het geval van Heleen van Royen kunnen we dus zeggen dat dit niet het geval is.

toy boy

Waarom de term “Toy Boy”?

Maar waarom gebruiken de kranten en de magazines dan deze term? Dit is simpel te verklaren aangezien het meer lezers trekt. Een kop die zegt dat Heleen van Royen een nieuwe toyboy heeft nodigt meer uit om te lezen dan wanneer er te lezen is dat ze een nieuwe serieuze relatie aan het opbouwen is. Toch kunnen we niet om het feit heen dat er steeds meer vrouwen op leeftijd een toy boy zoeken. Dit doen ze dan ook in vele Afrikaanse landen. Blanke vrouwen reizen dan af naar landen zoals Kenia, Ghana, Gambia en Zuid-Afrika. Hier staan de mannen in de rij voor deze vrouwen. Dit doen ze dan niet voor de liefde maar omdat ze door deze vrouwen in de watten worden gelegd. De meesten vrouwen weten dit ook maar er zijn ook vrouwen die hier een gebroken hart mee oplopen. Zodra de vakantie over is dan is de man alweer aan het aanpappen met een andere vrouw om zo zijn luxe leventje voort te kunnen zetten.

In Nederland met een toy boy afspreken

Het kan best zijn dat je als vrouw die berichten leest en dat jezelf wel een toy boy wilt. Je hoeft dan niet helemaal naar een Afrikaans land af te gaan reizen want ook in ons eigen land heb je de mogelijkheden om een jongere man te vinden. Er zijn immers voldoende datingsites waar je in contact kunt komen met jongere mannen. De laatste jaren zijn de suikerdatingsites steeds meer in trek. Hier schrijven dan oudere vrouwen van boven de vijftig zich in.

Seksuele relaties

Ook jongere mannen kunnen zich hier in gaan schrijven en dan in contact komen met deze vrouwen. Ook dit zijn vaak seksuele relaties, toch kun je hier ook wel een betekenisvolle relatie gaan vinden maar het is dan wel zaak dat je dit duidelijk gaat aangeven. Zoek je een toy boy dan zou je het kunnen proberen op één van de Sugardating websites of natuurlijk op een algemene datingsite. Ook als je weleens af wilt gaan spreken met een oudere vrouw dan kun je je bij deze datingwebsites gaan inschrijven. Je zult dan zien dat je al snel een date hebt en je weet nooit wat er dan allemaal nog gaat volgen.

42 reacties op “Toyboy zoeken? Dit zijn de beste manieren!”

 1. Avatar for Max Max schreef:

  Jongen 23. 1.90, sportief lichaam. Stuur maar een whatsappje. 0617755945.

 2. Avatar for Ra Ra schreef:

  Ik ben Ra ben Surinaams 180 lang en 80 kg zoek een super mamma 0652776973

 3. Avatar for Willemhoekstra12@gmail.com Willemhoekstra12@gmail.com schreef:

  Jongen van 21 hier. Als en nog wat oudere dames rondhangen en wel wat plezier zoeken contacteer mij. stats maken mij niet uit 😉

  Willemhoeksta12@gmail.com

 4. Avatar for Henk Henk schreef:

  Cougars die intresse hebben in een 19 jarige toyboy mail Bhenkie123@gmail.com

 5. Avatar for Bram Bram schreef:

  Ik ben een jongen van 21 en zoek een mooie oudere dame die het leuk lijkt om een keer iets jongers te hebben, mijn email is bramschapendonk@gmail.com.

 6. Avatar for Chris Chris schreef:

  Toyboy(24) is opzoek naar rijpere vrouw
  Contact; Toyplays24@hotmail.com

  Voor een leuke avond!

 7. Avatar for Lars Lars schreef:

  Ben een jongen van 24 die op zoek is naar een lieve & aardige 40/50+ vrouw, ik heb al 1x ervaring gehad met een oudere vrouw maar ben nu weer graag opzoek naar iemand… 🙂 Ik ben woonachtend in Gelderland en kan mij verplaatsen. Voor contact kan je mij mailen via ; Lars_dejong@hotmail.com

 8. Avatar for Mark Mark schreef:

  Toyboy zoekt graag contact met rijpere dame. Ben zelf 21 en kom uit Brabant. Mijn mail is markvosie123@gmail.com.

  • Avatar for Lars Lars schreef:

   Ben een jongen van 24 die op zoek is naar een lieve & aardige 40/50+ vrouw, ik heb al 1x ervaring gehad met een oudere vrouw maar ben nu weer graag opzoek naar iemand… 🙂 Ik ben woonachtend in Gelderland en kan mij verplaatsen. Voor contact kan je mij mailen via ; Lars_dejong@hotmail.com

 9. Avatar for Liam Liam schreef:

  18 jarige toyboy 1,86 lang kom uit Capelle aan den IJssel ben blond blauwe ogen en heb een sportief lichaam
  E-mail: Liamtoy2001@outlook.com

 10. Avatar for John John schreef:

  20 jarige toyboy (slank en licht gespierd, 1,88) op zoek naar gebot van een oudere vrouw.
  Best onervaren maar de kennis is er niet minder om 😉
  Je kan mijn toevoegen op Snapchat: johntheking007 om vanuit daar verder te communiceren!

 11. Avatar for Tonyboy Tonyboy schreef:

  Toyboy 24 jaar opzoek naar ervaren vrouw .
  Uit enschede . email be-est@live.nl

  • Avatar for John John schreef:

   20 jarige toyboy (slank en licht gespierd, 1,88) op zoek naar gebot van een oudere vrouw.
   Best onervaren maar de kennis is er niet minder om 😉
   Je kan mijn toevoegen op Snapchat: johntheking007 om vanuit daar verder te communiceren!

  • Avatar for John John schreef:

   20 jarige toyboy (slank en licht gespierd, 1,88) uit Gouda op zoek naar gebot van een oudere vrouw.
   Best onervaren maar de kennis is er niet minder om 😉
   Je kan mijn toevoegen op Snapchat: johntheking007 om vanuit daar verder te communiceren!

 12. Avatar for Max Max schreef:

  Toyboy van 18 uit Almelo.

  Ik kan een vrouw laten genieten in welk opzicht dan ook.

  E-mail&skype: maxvanhezen@hotmail.com

  Vrouwen die spanning zoeken, jullie mogen me benaderen.

 13. Avatar for Toyknul Toyknul schreef:

  Toyboy uit Enschede , 20 jaar oud. Email: usernamegebruikersmaan@gmail.com

 14. Avatar for Quincy Quincy schreef:

  Ik Ben Quincy

  23 jaar en zoek naar dames 40+ ik kan je zelf 23 laten voelen

  whitedickforyou@hotmail.com

 15. Avatar for Bert Bert schreef:

  ‭(06) 53 81 14 59‬ Ik ben een gelukkig getrouwde “jonge” vader van 3 mooie kinderen die het heerlijk vind om een oudere dame (50 tot 75j)het hof te maken en zich weer 25 te laten voelen. Jou zien relaxen, helemaal op je gemak laten voelen en misschien wel het genots moment te geven waar je stiekem al jaren op zit te wachten is wat er dagelijks in mijn hoofd speelt. Ik ben heel discreet en heb absoluut geen haast. Dit is het enige en eerste bericht wat ik plaats want als ik jou gevonden heb is mijn fantasie waarheid geworden….. dus als je zin hebt in een kop koffie om elkaar eens te leren kennen hoor ik graag van je! Groetjes Bert (als je me bericht stuur ik je graag een foto)

 16. Avatar for Bram Bram schreef:

  Toy Boy wil graag rijpe volslanke dame ontmoeten

  Quantada@outlook.com

 17. Avatar for Laurens Laurens schreef:

  Mijn naam is Laurens 24 en woon in omgeving utrecht.
  Ben je opzoek naar een toyboy stuur me een mailtje alles geheel kostenloos
  laurens.was@live.nl

 18. Avatar for Pepijn Pepijn schreef:

  Hey hoi ben een 18 jarige onervaren jongen die het leuk zou vinden om in contact te komen met volwassen vrouwen. Ik ben een snelle leerling en ook zeker aardig.
  Groetjes

 19. Avatar for Davey Davey schreef:

  Ben davey 18 jaar lief en aardig ik zoek een oudere vrouw om mee te daten ik val echt op oudere vrouwen jullie kunnen me alles vragen ik ben echt een toyboy daveyhester1@gmail.com

 20. Avatar for Bas Bas schreef:

  toyboy 24, sportief, 178cm
  zoekt vrouw.. bij interesse graag contacteren via bas-kicken@live.nl

 21. Avatar for Kerin Kerin schreef:

  20 jaar toyboy. Email:Arcwyle@outlook.com

 22. Avatar for Jasper Jasper schreef:

  Toyboy van 22 wilt graag in contact komen met oudere vrouwen. jasper2403@outlook.com

  • Avatar for John John schreef:

   20 jarige toyboy (slank en licht gespierd, 1,88) op zoek naar gebot van een oudere vrouw.
   Best onervaren maar de kennis is er niet minder om 😉
   Je kan mijn toevoegen op Snapchat: johntheking007 om vanuit daar verder te communiceren!

  • Avatar for John John schreef:

   20 jarige toyboy (slank en licht gespierd, 1,88) op zoek naar gebot van een oudere vrouw.
   Best onervaren maar de kennis is er niet minder om 😉
   Je kan mijn toevoegen op Snapchat: johntheking007 om vanuit daar verder te communiceren!

 23. Avatar for erik erik schreef:

  toyboy wilt graag in contact met ouder dames.
  ben 19 jaar oud sportief slank lichaam!
  erikleeg1998@outlook.com

 24. Avatar for Toyboy Toyboy schreef:

  Toyboy wil graag in contact komen met een oudere dame 🙂 (ben 27 jaar oud)! toyboy-nl@hotmail.com

 25. Avatar for Frank Frank schreef:

  Toyboy bied zich gratis aan voor dames 50+…. wannehavefun@outlook.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---