Welke Online Datingsite
Waar vind ik een toyboy?

Wat is een toyboy?

Welke online datingsite?
12 december 2020

Wanneer je als vrouw op zoek wilt gaan naar een toyboy dan ligt daten op het internet het meest voor de hand. Je kunt je ook in het uitgaansleven begeven, maar de kans dat je daar slaagt is vaak wat kleiner. De uitgaansgelegenheden waar jonge mensen samenkomen zijn vaak niet de plaatsen waar je als oudere dame graag gezien wilt worden. Via het internet kun je anoniem op zoek gaan naar een jonge minnaar. Dit kan op de reguliere en bekende datingsites, maar ook op speciale Sugardating websites die zijn opgezet om jonge mannen in contact te brengen met oudere dames.

in dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Wat is een toyboy?

De term “toyboy” is in het leven geroepen om een relatie aan te duiden tussen een oudere vrouw met een jongere man. Andersom komt vaker voor, veel mannen hebben een veel jongere vrouw of vriendin. Maar er komen ook steeds meer relaties tussen een oudere vrouw en een man die een heel stuk jonger is. Wanneer een partner meer dan 10 jaar jonger of ouder is spreken we al snel over een toyboy. In ons land mogen we ook wel graag snel een label op iemand plakken en het kan dan ook best zijn dat dit helemaal niet terecht is.

toyboy

Wanneer spreken we van een Toyboy?

Over het algemeen spreken we van een toyboy als het leeftijdsverschil twintig jaar of meer is. Het zijn vaak vrouwen van boven de 40 die een relatie aangaan met een jongeman die qua leeftijd hun zoon had kunnen zijn. Deze jongen op zijn beurt gaat de relatie aan omdat hij op oudere vrouwen valt of omdat hij zich gevleid voelt door de aandacht van deze oudere vrouw. Daten met een oudere vrouw heeft een aantal voor- en nadelen.

Waarom mannen op oudere vrouwen vallen

Vooral via het internet gaan jonge mannen op zoek naar een oudere vrouw voor een relatie. De beweegredenen daarvoor kunnen verschillend zijn. Sommige mannen zijn teleurgesteld in de onervarenheid en oppervlakkigheid van vrouwen en meisjes van hun eigen leeftijd. Soms is de reden dat ze graag ervaring willen opdoen in de liefde en daar bij jonge vrouwen onvoldoende gelegenheid voor krijgen omdat die zelf onervaren zijn. Sommige mannen hebben simpelweg erotische fantasieën over seksdate met een cougar en willen deze fantasie graag werkelijkheid laten worden. Als dit na een eerste ervaring goed is bevallen ontstaat er soms een relatie met deze oudere vrouw of de man in kwestie gaat op zoek naar een andere oudere dame om een relatie mee te beginnen.

oudere vrouw

Relaties die niet zijn toegestaan

Wanneer je als vrouw op zoek gaat naar een toyboy moet je er rekening mee houden dat een relatie in sommige gevallen niet is toegestaan. Een man moet in ieder geval 18 jaar of ouder zijn, anders is er sprake van kindermisbruik. Daarnaast mag er geen sprake zijn van een gezagsverhouding. Dus ook als je als docent een relatie begint met een leerling van 19 kan dit je je baan kosten omdat er sprake is van een gezagsverhouding en het je dus chantabel maakt. Ook in de hulpverlening is een relatie beginnen met een cliënt uit den boze en zal in veel gevallen leiden tot ontslag. Daarnaast is het natuurlijk absoluut niet chique als je het vriendje van je dochter inpikt. Dit zal onherroepelijk leiden tot een breuk met je dochter en zeer waarschijnlijk ook met de rest van je familie.

Problemen die een relatie met een toyboy kunnen geven

Als je doelbewust op zoek gaat naar een toyboy dan zal je die in veel gevallen wel vinden. Maar besef wel dat het een relatie zal zijn die met ups en downs gepaard gaat. De kans dat de relatie ook op langere termijn stand houdt is niet groot, al zijn er uitzonderingen die de regel bevestigen. Als je oprecht verliefd wordt op een veel jongere man dan zal je veel weerstand tegenkomen bij familie en vrienden. Jullie zullen beiden stevig in je schoenen moeten staan om de relatie ook op langere termijn te laten slagen. Een partner zoeken van je eigen leeftijd zal vaak tot minder spanningen leiden. Maar als jullie ondanks het grote leeftijdsverschil toch een relatie willen beginnen dan kan de liefde soms veel overwinnen.

toyboy

Heeft een relatie met een toyboy kans van slagen?

Relaties tussen twee mensen die veel in leeftijd schelen staan vaak onder druk. Een oudere vrouw die een relatie met een jonge man begint zal zich vaak afvragen of haar geliefde wel bij haar blijft naarmate de jaren verstrijken. Zij wordt ouder, haar schoonheid vergaat, en hij wordt een knappe veertiger die aan iedere vinger tien vrouwen heeft. Dit kan leiden tot spanningen in de relatie en leidt niet zelden tot het stuklopen daarvan. Ook kan het gebeuren dat de jonge man na verloop van tijd graag een gezin wil stichten. Met een oudere vrouw is dit in de meeste gevallen niet mogelijk en daarom gaat hij uiteindelijk toch op zoek naar een jongere vrouw om alsnog vader te kunnen worden.

Waarom willen vrouwen een toyboy?

De belangrijkste reden voor oudere vrouwen om een toyboy te willen is dat ze zich bij een jongere man op en top vrouw voelen. Veel vrouwen hebben moeite met ouder worden en proberen die onaangename gevoel te compenseren met een jonge minnaar. Door een relatie aan te gaan met een jonge man proberen ze zichzelf te bewijzen dat ze nog goed “in de markt” liggen en dat ze nog meetellen en nog gezien worden door de mannen. Soms laat een oudere vrouw plastische chirurgie toepassen om er nog jonger en aantrekkelijker uit te zien. Een oudere vrouw die een toyboy wil wordt ook wel cougar genoemd.

cougar

Mannen die op oudere vrouwen vallen

Er zijn ook mannen die bewust op zoek gaan naar een oudere vrouw. Soms omdat ze de liefde van een moeder tijdens hun jeugd hebben moeten missen. Maar soms is er sprake van echte liefde. Een bekend voorbeeld daarvan is president Macron van Frankrijk. Hij verkondigde op zijn vijftiende al dat hij met zijn toenmalige lerares zou gaan trouwen. Ruim twintig jaar later gebeurde dit inderdaad. Zijn partner is ruim twintig jaar ouder en ze zijn al vele jaren oprecht gelukkig met elkaar. Maar soms zoekt een man bewust een oudere partner om ervaring op te doen in de liefde. Tegenwoordig worden deze vrouwen vaak MILF genoemd. Vroeger werd er dan oneerbiedig gezegd “op een oude fiets moet je het leren”. Maar de vaak veel oudere vrouwen waar deze jonge mannen een relatie mee aanknopen genieten vaak met volle teugen van de aandacht van hun jonge minnaar.

Toy boys & Bekende Nederlanders

Bekende Nederlanders zoals Bridget Maasland, Heleen van Royen, Patricia Paay en Onno Hoes daarvan konden we allemaal lezen dat deze omgang hebben met een toy boy. Maar is dit wel het geval? Als we kijken naar Heleen van Royen dan heeft ze serieuze trouwplannen. Nu zegt dit natuurlijk nog niets maar de term toy boy betekende eerder dat dit een jongere man was die voor het plezier bij de vrouw was. Dit betekende dan ook in de meeste gevallen meer een seksuele relatie dan een serieuze relatie. In het geval van Heleen van Royen kunnen we dus zeggen dat dit niet het geval is.

toy boy

Waarom de term “Toy Boy”?

Maar waarom gebruiken de kranten en de magazines dan deze term? Dit is simpel te verklaren aangezien het meer lezers trekt. Een kop die zegt dat Heleen van Royen een nieuwe toyboy heeft nodigt meer uit om te lezen dan wanneer er te lezen is dat ze een nieuwe serieuze relatie aan het opbouwen is. Toch kunnen we niet om het feit heen dat er steeds meer vrouwen op leeftijd een toy boy zoeken. Dit doen ze dan ook in vele Afrikaanse landen. Blanke vrouwen reizen dan af naar landen zoals Kenia, Ghana, Gambia en Zuid-Afrika. Hier staan de mannen in de rij voor deze vrouwen. Dit doen ze dan niet voor de liefde maar omdat ze door deze vrouwen in de watten worden gelegd. De meesten vrouwen weten dit ook maar er zijn ook vrouwen die hier een gebroken hart mee oplopen. Zodra de vakantie over is dan is de man alweer aan het aanpappen met een andere vrouw om zo zijn luxe leventje voort te kunnen zetten.

In Nederland met een toy boy afspreken

Het kan best zijn dat je als vrouw die berichten leest en dat jezelf wel een toy boy wilt. Je hoeft dan niet helemaal naar een Afrikaans land af te gaan reizen want ook in ons eigen land heb je de mogelijkheden om een jongere man te vinden. Er zijn immers voldoende datingsites waar je in contact kunt komen met jongere mannen. De laatste jaren zijn de suikerdatingsites steeds meer in trek. Hier schrijven dan oudere vrouwen van boven de vijftig zich in.

Seksuele relaties

Ook jongere mannen kunnen zich hier in gaan schrijven en dan in contact komen met deze vrouwen. Ook dit zijn vaak seksuele relaties, toch kun je hier ook wel een betekenisvolle relatie gaan vinden maar het is dan wel zaak dat je dit duidelijk gaat aangeven. Zoek je een toy boy dan zou je het kunnen proberen op één van de Sugardating websites of natuurlijk op een algemene datingsite. Ook als je weleens af wilt gaan spreken met een oudere vrouw dan kun je je bij deze datingwebsites gaan inschrijven. Je zult dan zien dat je al snel een date hebt en je weet nooit wat er dan allemaal nog gaat volgen.

41 reacties op “Wat is een toyboy?”

  1. Avatar for Ra Ra schreef:

    Ik ben Ra ben Surinaams 180 lang en 80 kg zoek een super mamma 0652776973

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste items