Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Onthul het Mysterie: Waar Vallen Vrouwen Op?
Waar Vallen Vrouwen Op

Onthul het Mysterie: Waar Vallen Vrouwen Op?

Welke online datingsite?
06 september 2023

Als man wil je natuurlijk weten wat vrouwen echt aantrekt en wat hen verleidt. Gelukkig is er goed nieuws! Er zijn bepaalde kenmerken en eigenschappen die de gemiddelde vrouw aantrekkelijk vindt. In deze blog delen we met je 7 tips over op welk type man de gemiddelde vrouw valt. Van zelfvertrouwen tot gevoel voor humor en alles daar tussenin, we bespreken het allemaal. Gebruik onze tips om jezelf aantrekkelijker te maken en de aandacht van de juiste vrouwen te trekken.

Lees snel de 7 eigenschappen:

Op wat voor type man valt de gemiddelde vrouw?

De vraag op welk type man de gemiddelde vrouw valt is eigenlijk niet te beantwoorden. Vrouwen zijn immers niet gemiddeld. Het heeft om die reden weinig zin om uit te gaan van een gemiddelde vrouw. Er zijn natuurlijk wel eigenschappen die de kans groter maken dat een vrouw op je valt. Als je slechte eigenschappen hebt is het dan ook zaak om te proberen die wat bij te schaven. Een aantal eigenschappen en gedragingen vallen bij veel vrouwen onder ongewenst.

type man

1. Arrogantie

Arrogantie is een afstotende eigenschap voor veel vrouwen. In deze moderne tijden zijn vrouwen niet langer ondergeschikt aan mannen en willen ze niet dat ze zich tegenover hen ondergeschikt voelen. Als man is het van groot belang om een gelijkwaardige houding aan te nemen en niet te denken of zich te gedragen alsof je beter bent dan zij. Dit zal leiden tot verwijdering en ontevredenheid in de relatie. Het is belangrijk om respect te hebben voor je partner en haar te behandelen als je gelijke. Dit zal de basis leggen voor een gezonde en gelukkige relatie op de lange termijn.

2. Toon belangstelling

Veel mannen vinden het moeilijk om diepgaande aandacht te geven aan een ander. Vrouwen houden er vaak van om te praten en hun gedachten en gevoelens te delen. Het is daarom belangrijk om meer dan alleen een paar keer “hmmm” te zeggen terwijl je op je telefoon bezig bent. Je kunt punten scoren bij de vrouw in je leven door oprechte interesse in haar te tonen. Dit geldt niet alleen voor haar persoonlijk, maar ook voor andere mensen en zaken in haar leven, zoals haar zieke vriendin of haar moeder die binnenkort een operatie moet ondergaan. Het tonen van echte betrokkenheid zal haar laten zien dat ze belangrijk voor je is en dat je aandacht aan haar geeft.

belangstelling tonen

3. Wees aardig voor haar familie

Het is belangrijk om te beseffen dat onze partner vaak emotioneel betrokken is bij haar familie. Als je respect hebt voor haar familie, dan zal zij dit zeker waarderen en voelt ze zich meer op haar gemak. Het is daarom aan te raden om bewust en respectvol met hen om te gaan, zelfs als je het niet altijd met hen eens bent. Wees nederig en beleefd en stel je open op, ook als je niet vertrouwd bent met haar familie. Probeer hen te leren kennen en te waarderen. Wanneer je de moeite neemt om goede verhoudingen op te bouwen met haar familie, dan ben je een belangrijke stap verder in het opbouwen van een lange en gezonde relatie.

4. Help in het huishouden

Vrouwen zijn vaak handiger met huishoudelijke klusjes dan mannen. Maar dat wil niet zeggen dat je het hele huishouden aan je vrouw kunt overlaten. Als jullie beiden werken dan is het belangrijk dat je uit eigen beweging ook taken in het huishouden oppakt. Natuurlijk kunnen jullie een verdeling maken. Als jij niet goed bent in strijken maar koken wel leuk vindt bijvoorbeeld. En vervelende klusjes zoals stofzuigen of dweilen kunnen jullie om beurten doen. Je vrouw zal het zeker waarderen als je ongevraagd helpt met het huishouden.

helpen huishouden

5. Stoere sterke mannen

Veel vrouwen vallen op stoere sterke mannen. Van die mannen die hen beschermen indien nodig. En hopelijk is dat nooit letterlijk nodig, want als je als vrouw in gevaar bent dan is er dus blijkbaar wat ernstigs aan de hand. Maar veel vrouwen vinden het al stoer als manlief op het dak klimt om een dakpan te vervangen of helemaal zelf in staat is om een reparatie in huis uit te voeren. Onderzoek heeft aangetoond dat steeds minder mensen zelf kunnen klussen, dus wil je je als man onderscheiden zorg dan dat je overweg kunt met een boormachine, zaag en schroevendraaiers.

6. Eerlijk duurt het langst

Andersom zal het ook zeker gelden, maar vrouwen houden van eerlijke mannen en openheid binnen een relatie. Liegen en bedriegen is zo ongeveer het ergste wat je je partner kunt aandoen. Een vrouw die bedrogen wordt, bijvoorbeeld met een andere vrouw, kan veranderen in een aware feeks. Vrouwen zijn vaak meer op wraak uit dan mannen als hun relatie stukloopt buiten hun schuld. Dus mannen, wees gewaarschuwd als je je vrouw bedriegt. Als het uitkomt en zeker als je besluit om voor je nieuwe liefde te kiezen dan bestaat de kans dat je ex-vrouw op een bepaald moment op subtiele wijze wraak neemt op jou of je nieuwe partner. Natuurlijk zijn niet alle vrouwen zo, maar vrouwen hebben wel vaker wraakgevoelens dan mannen als ze zijn bedrogen.

eerlijkheid

7. Speelt het uiterlijk een rol?

Voor sommige vrouwen speelt het uiterlijk van haar man natuurlijk zeker en rol. Veel vrouwen willen een man die groter is dan zij zelf maar uitzonderingen bevestigen de regel. Of je knap bent of niet hangt af van hoeveel geluk je had toen de aantrekkelijkheden werden uitgedeeld. Maar je kunt er natuurlijk wel gewoon voor zorgen dat je er goed uitziet. Besteed aandacht aan je kleding, ga op tijd naar de kapper, scheer je zo nu en dan eens en gebruik deodorant. Als je deze basisregels in acht neemt is de kans gelijk al een stuk groter dat je bij de vrouw van je dromen in de smaak valt.

Verhoog je kans op succes in de liefde!

In deze blogpost hebben we 7 tips besproken waarop de gemiddelde vrouw valt. Van arrogantie afblijven, uitgebreid belangstelling tonen, aardig zijn voor haar familie, helpen in het huishouden tot en met emotionele stabiliteit. Het is belangrijk om te realiseren dat niet alle vrouwen op dezelfde manier reageren. Maar als je deze tips opvolgt, verhoog je in ieder geval je kans op succes in de liefde. Het gaat tenslotte om een echte verbinding en een gezonde relatie op te bouwen, in plaats van alleen op fysieke aantrekking te leunen. Houd in gedachten dat het belangrijkste is om jezelf te blijven en een oprechte interesse te tonen in de ander. Succes!

3 reacties op “Onthul het Mysterie: Waar Vallen Vrouwen Op?”

 1. MGTOW schreef:

  Als je als man een laag inkomen hebt dan sta je op de zelfde trede als een vrouw die heel dik is, een rot gebit heeft en er als een zwerfster bij loopt. Je kunt dan nog zo aardig zijn als man, maar je bestaat dan niet.

 2. chrysoulis schreef:

  Ik ben een eerlijk, knappe sterke man, maar ik heb een lage inkomens en ik begrijp her erg goed dat de meeste vrouwen een man zoeken die geld heeft en liefst heel veel geld

 3. MGTOW schreef:

  Het belangrijkste wordt hier niet vermeld: geld en status!
  Als je dat in ruime mate hebt dan maakt de rest niet meer uit.
  Google eens op hypergamie………

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---