Welke Online Datingsite
Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Op wat voor type man valt de gemiddelde vrouw? 7 tips!
Op wat voor type man valt de gemiddelde vrouw?

Op wat voor type man valt de gemiddelde vrouw? 7 tips!

Welke online datingsite?
07 augustus 2021

De vraag op welk type man de gemiddelde vrouw valt is eigenlijk niet te beantwoorden. Vrouwen zijn immers niet gemiddeld. Het heeft om die reden weinig zin om uit te gaan van een gemiddelde vrouw. Er zijn natuurlijk wel eigenschappen die de kans groter maken dat een vrouw op je valt. Als je slechte eigenschappen hebt is het dan ook zaak om te proberen die wat bij te schaven. Een aantal eigenschappen en gedragingen vallen bij veel vrouwen onder ongewenst.

Lees snel de 7 eigenschappen:

1. Arrogantie

Een eigenschap waar veel vrouwen een hekel aan hebben is arrogantie. De vrouw is al vele decennia niet meer ondergeschikt aan de man. Het is dus zeker niet verstandig om je tegenover je vrouw of vriendin te gedragen alsof je meer bent dan zij. Behandel je vrouw op gelijkwaardige basis en geef haar niet het gevoel dat je haar als je mindere beschouwt.

2. Toon belangstelling

Toon belangstelling

Veel mannen hebben er moeite mee om uitgebreid belangstelling te tonen. Vrouwen zijn vaak “praters”. Ze willen je graag vertellen wat hen dwars zit of wat ze hebben meegemaakt. Het volstaat dan niet om af en toe met “hmmm” te reageren terwijl je ondertussen op je smartphone de sportuitslagen checkt. Je scoort zeker bij je vrouw als je oprecht belangstelling toont. Niet alleen voor haar persoonlijk, maar ook voor haar zieke vriendin of voor haar moeder die binnenkort geopereerd moet worden.

3. Wees aardig voor haar familie

familie

Veel vrouwen hebben een hekel aan ruzie en spanningen. Dus ook al vind je haar zus niet heel aardig, probeer toch als jullie elkaar ontmoeten aardig tegen haar te zijn. En maak ook niet voortdurend denigrerende opmerkingen over haar familie als ze er niet bij zijn. Tenzij haar moeder echt een vreselijk loeder is dat dat jou openlijk onheus bejegent is het belangrijk om je best te doen om bij schoonmama in de smaak te vallen. Want als je goed met je schoonmoeder door één deur kunt dan is de kans groot dat je vrouw daar gelukkig van wordt.

4. Help in het huishouden

Vrouwen zijn vaak handiger met huishoudelijke klusjes dan mannen. Maar dat wil niet zeggen dat je het hele huishouden aan je vrouw kunt overlaten. Als jullie beiden werken dan is het belangrijk dat je uit eigen beweging ook taken in het huishouden oppakt. Natuurlijk kunnen jullie een verdeling maken. Als jij niet goed bent in strijken maar koken wel leuk vindt bijvoorbeeld. En vervelende klusjes zoals stofzuigen of dweilen kunnen jullie om beurten doen. Je vrouw zal het zeker waarderen als je ongevraagd helpt met het huishouden.

5. Stoere sterke mannen

Stoere sterke man

Veel vrouwen vallen op stoere sterke mannen. Van die mannen die hen beschermen indien nodig. En hopelijk is dat nooit letterlijk nodig, want als je als vrouw in gevaar bent dan is er dus blijkbaar wat ernstigs aan de hand. Maar veel vrouwen vinden het al stoer als manlief op het dak klimt om een dakpan te vervangen of helemaal zelf in staat is om een reparatie in huis uit te voeren. Onderzoek heeft aangetoond dat steeds minder mensen zelf kunnen klussen, dus wil je je als man onderscheiden zorg dan dat je overweg kunt met een boormachine, zaag en schroevendraaiers.

6. Eerlijk duurt het langst

eerlijkheid

Andersom zal het ook zeker gelden, maar vrouwen houden van eerlijke mannen en openheid binnen een relatie. Liegen en bedriegen is zo ongeveer het ergste wat je je partner kunt aandoen. Een vrouw die bedrogen wordt, bijvoorbeeld met een andere vrouw, kan veranderen in een aware feeks. Vrouwen zijn vaak meer op wraak uit dan mannen als hun relatie stukloopt buiten hun schuld. Dus mannen, wees gewaarschuwd als je je vrouw bedriegt. Als het uitkomt en zeker als je besluit om voor je nieuwe liefde te kiezen dan bestaat de kans dat je ex-vrouw op een bepaald moment op subtiele wijze wraak neemt op jou of je nieuwe partner. Natuurlijk zijn niet alle vrouwen zo, maar vrouwen hebben wel vaker wraakgevoelens dan mannen als ze zijn bedrogen.

7. Speelt het uiterlijk een rol?

Voor sommige vrouwen speelt het uiterlijk van haar man natuurlijk zeker en rol. Veel vrouwen willen een man die groter is dan zij zelf maar uitzonderingen bevestigen de regel. Of je knap bent of niet hangt af van hoeveel geluk je had toen de aantrekkelijkheden werden uitgedeeld. Maar je kunt er natuurlijk wel gewoon voor zorgen dat je er goed uitziet. Besteed aandacht aan je kleding, ga op tijd naar de kapper, scheer je zo nu en dan eens en gebruik deodorant. Als je deze basisregels in acht neemt is de kans gelijk al een stuk groter dat je bij de vrouw van je dromen in de smaak valt.

3 reacties op “Op wat voor type man valt de gemiddelde vrouw? 7 tips!”

 1. Avatar for chrysoulis chrysoulis schreef:

  Ik ben een eerlijk, knappe sterke man, maar ik heb een lage inkomens en ik begrijp her erg goed dat de meeste vrouwen een man zoeken die geld heeft en liefst heel veel geld

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Als je als man een laag inkomen hebt dan sta je op de zelfde trede als een vrouw die heel dik is, een rot gebit heeft en er als een zwerfster bij loopt. Je kunt dan nog zo aardig zijn als man, maar je bestaat dan niet.

 2. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Het belangrijkste wordt hier niet vermeld: geld en status!
  Als je dat in ruime mate hebt dan maakt de rest niet meer uit.
  Google eens op hypergamie………

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.