Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Hoe vind ik een fuckbuddy?
fuckbuddy vinden

Hoe vind ik een fuckbuddy?

Welke online datingsite?
20 februari 2021

Een fuckbuddy is niet veel meer dan een hedendaagse term voor een sekspartner. Zo’n term die over een paar jaar weer uit de mode raakt, want dan komt er weer wat nieuws voor in de plaats. Een sekspartner is een persoon met wie je seks hebt, niet meer en niet minder. Een fuckbuddy is er alleen voor de seks, niet om de dag mee door te nemen, de schoolprestaties van je kinderen te bespreken of te vertellen hoe het vandaag op je werk was. De contacten zijn over het algemeen vluchtig en uitsluitend op seks gericht. Hoe je een fuckbuddy vindt hangt af van je persoonlijke situatie.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Ervaring opdoen

Vooral jonge mannen gaan op zoek naar een fuckbuddy. De belangrijkste reden is dat ze graag seksuele ervaring op willen doen. Als ze dan een vriendin krijgen, dat wil zeggen een vrouw waar ze gevoelens voor hebben en waar ze een langdurige relatie mee willen opbouwen, ze alvast wat ervaring met seks hebben opgedaan, zodat ze “goed” zijn in bed. Want veel mannen denken dat vrouwen dat van hen verwachten. Veel mannen denken onterecht dat er van hen wordt verwacht dat ze precies weten wat vrouwen willen in bed. Maar uiteindelijk zullen ze er achter komen dat de wensen van vrouwen per persoon verschillen en dat de ervaringen met een fuckbuddy misschien wel helemaal niet relevant zijn.

ervaring opdoen

Een fuckbuddy vinden op het internet

Wil je desondanks toch een fuckbuddy dan is het internet bij uitstek geschikt om er eentje te vinden. Er zijn talrijke datingsites voor seks waar je op zoek kunt gaan naar iemand die net als jij uitsluitend uit is op seks zonder dat er verdere verplichtingen bij komen. Je kunt met zo iemand afspreken en zien of het klikt. Al moet je je bij zo’n klik ook weer niet te veel voorstellen natuurlijk, omdat er geen sprake is van een relatie. Veel mensen die zeggen een fuckbuddy te hebben, weten maar weinig van deze persoon. Veel meer dan de naam en het nummer van hun smartphone is immers niet nodig.

Een fuckbuddy zoeken in je directe omgeving

Je kunt ook proberen een fuckbuddy in je directe omgeving te vinden. De kroeg is het meest voor de hand liggende jachtterrein. Het is wel belangrijk om in alle gevallen duidelijk te maken wat je bedoeling is. Dat je geen relatie wilt en dat het je uitsluitend is te doen om de seks. En dat de kans er in zit dat het contact over is zodra er iemand in je leven komt waar je oprechte gevoelens voor krijgt. Dat is wel zo eerlijk tegenover die ander.

fuckbuddy

Pas op voor chantage

Duidelijkheid over wat je wel en niet wilt is sowieso erg belangrijk als je een fuckbuddy wilt. Dit voorkomt misverstanden. Zorg daarom ook dat je niet chantabel wordt met foto’s of filmpjes. Foto’s maken tijdens de seks is misschien wel leuk en spannend, maar als die foto’s later tegen je worden gebruikt vind je het vast een stuk minder leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste items