Welke Online Datingsite
Home / Blog overzicht - Online dating & relaties / Hoe bevredig ik een man? Tips voor betere seks!
Hoe bevredig ik een man?

Hoe bevredig ik een man? Tips voor betere seks!

Welke online datingsite?
22 juni 2022

Het seksuele spel tussen de man en vrouw blijft onderwerp van discussie. Vaak is voor beide partijen onduidelijk wat de ander precies als prettig ervaart en kan hierdoor de seksuele spanning doven of wegebben. Vaak wordt ervan uit gegaan dat een man enkel en alleen op het einddoel gericht is en verder weinig tot niks nodig heeft om met een bevredigd gevoel achter te blijven na een kortstondige vrijpartij. Maar is dit wel werkelijk het geval of is er meer dat gedaan kan worden om ook voor een man een diepere ervaring mogelijk te maken? Wil je graag beter in bed worden? Met deze tips doe je hem een plezier!

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Koester de penis

Vaak is er opvallend weinig directe aandacht voor dit intieme en gevoeligste deel van het mannelijke lichaam. En dan met name een aandacht die zorgzaam en liefkozend is, waardoor de man zich gezien en erkend voelt. In de seksuele communicatie ligt de nadruk doorgaans voornamelijk op het presteren en minder op de koestering van de gehele man door zachte, attente doch krachtige aanraking, waardoor de gehele mannelijke essentie in één hand kan worden gehuld.

Bevestiging van mannelijkheid

Een simpele aanraking kan zo de man helpen zich te verbinden met de seksuele eenwording vanuit aanwezigheid en betrokkenheid. Zodra je de penis bij het spel betrekt, vanuit gemeende waardering, geeft dit de man te kennen dat hij welkom is en nodig je hem uit in zijn volledigheid aanwezig te zijn. Hij voelt zich zo getroost, gesteund, bewonderd, opgewonden en geprikkeld. Rationele gedachten worden overstemd door gevoelens van oprecht verlangen de partner te willen behagen, iets wat ook hem in zijn mannelijkheid bevestigt.

man bevredigen bed

Neem initiatief

Waar voor de vrouw voorspel vaak een noodzakelijk kwaad blijkt, heeft de man vaak eerder eerst een directere seksuele trigger nodig. Wanneer een man een vrouw bevredigd zijn er andere triggers nodig. Door bij aanvang gelijk het mannelijk lid meer een centrale rol te geven, voelt hij dat je oprechte interesse hebt in hem en zijn seksuele vaardigheden. Daarna volgt vanzelf een vurig verlangen om deze ook met aandacht en overgave in te zetten voor een veel intensiever en speelser samenzijn. Als vrouw mag je hierin zeker ook het initiatief nemen en je zult bemerken dat de man dit uitermate op prijs kan stellen, mits ook jij oprechte intenties hebt en een brandend verlangen voor hem koestert. Er is voor een man niets mooiers dan wanneer een vrouw haar seksuele natuur durft te tonen en hem schaamteloos uitnodigt voor een heftige vrijpartij.

Houd van jezelf

Hierop inhakend blijft het voor een man belangrijk dat een vrouw blij is met wie zij is. Wanneer een vrouw zelfverzekerd is en tevreden over haar lichaam, zal ze minder terughoudend zijn in het uiten van haar seksualiteit. Open en uitdagend kan ze de man verleiden tot een hartstochtelijke avond, waardoor hij zich geliefd, aantrekkelijk en opgewonden kan voelen. Dit draagt uiteindelijk bij een bevredigend gevoel, zowel lichamelijk als emotioneel. Er hangt een open, ontspannen en zwoele sfeer waardoor zowel de man als de vrouw nader tot elkaar kunnen komen. Dit zorgt ervoor dat de man zichzelf als krachtig, mannelijk en dienstbaar kan ervaren, met betrekking tot zichzelf en zijn seksuele kwaliteiten.

krachtig

Wees duidelijk en dirigeer vriendelijk

Het is belangrijk dit gevoel vast te houden en hem niet onzeker te maken over hetgeen hij uitprobeert of waarvan hij overtuigd is dat je dit als prettig ervaart. Zodra je bemerkt dat hij wat aanwijzingen kan gebruiken, doe dit dan vooral attent en speels. Probeer niet te direct te zijn in je verwoordingen, want dit kan hem afschrikken of de lust kan hem begaan. Wanneer hij zich veroordeelt voelt, verdwijnt de hele euforie en kan het weer even duren voordat hij je volledig vertrouwd. Wel kun je duidelijkheid geven door aanwijzingen te geven of vriendelijk zijn handen te dirigeren. Hoe goed hij voor zijn gevoel presenteert, draagt wel zeker bij aan de totale belevenis van hoe bevredigend de vrijpartij in zijn geheugen blijft hangen.

Orale seks

Als klapper op de vuurpijl kun je hem bij afloop uiteraard nog een ultieme verrassing bieden, door hem te bevredigen via orale seks. Ook hierbij is het belangrijk dat je er oprecht gevoel in legt en het niet simpelweg een handeling laat zijn. Er is wel degelijk verschil merkbaar wanneer je dit routinematig afhandelt of daadwerkelijk een verlangen toont om hem een geweldige mind blowing ervaring te geven, omdat je om hem geeft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *