Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Schoolbank opzeggen - Snel & simpel je account verwijderen!
schoolbank opzeggen

Schoolbank opzeggen - Snel & simpel je account verwijderen!

Welke online datingsite?
08 september 2023

Wil je weten hoe je eenvoudig je Schoolbank.nl account kunt opzeggen? Bij Welkeonlinedatingsite.nl helpen we je graag met duidelijke instructies om je abonnement bij Schoolbank.nl te beëindigen. Het opzeggen van je profiel op een website kan soms ingewikkeld lijken, maar met onze stapsgewijze begeleiding wordt het een moeiteloze procedure. Of je nu je doelen hebt bereikt op Schoolbank.nl en het niet meer nodig hebt, of gewoonweg niet meer actief wilt zijn op de site, wij staan klaar om je door het opzegproces te leiden. Lees verder om te ontdekken hoe je snel en zonder gedoe je Schoolbank.nl-account kunt opzeggen. Bespaar tijd en moeite met onze praktische tips voor het opzeggen van je Schoolbank.nl-lidmaatschap.

schoolbank verwijderen

Schoolbank.nl account verwijderen

Helaas is het niet mogelijk om met een aantal simpele muisklikken je account te verwijderen. Daarom is het nodig om contact op te nemen met de helpdesk van Schoolbank.nl.

 

Stap 1: Open je eigen email programma. ( bijvoorbeeld Hotmail, of Gmail)

Stap 2: Vul bij de ontvanger ( Aan:) het volgende e-mailadres in: service@schoolbank.nl

Stap 3: Geef in een kort bericht aan dat je je account wilt verwijderen van Schoolbank.nl. Vergeet niet om je geregistreerde email adres en gebruikersnaam te vermelden!

 

Je hebt nu je account verwijderd van Schoolbank.nl!

 

 

69 reacties op “Schoolbank opzeggen – Snel & simpel je account verwijderen!”

 1. Ben de Graaf schreef:

  De boel is opgeheven Sanoma doet geen zaken meer. Laat de bank je geld terugstorten.

 2. j.dikkeboom schreef:

  ik heb mijn schoolbank lidmaatschap op gezegt maar er wordt nog steeds geld van mijn rekening af geschreven ik hoop dat u mij kunt helpen door dit door te geven aan de adm mijn hartelijke dank

 3. Remmerswaal schreef:

  Goedendag hierbij wil ik schoolbank opzeggen gaarne email terug met een bevestiging

 4. Janny Blaauw schreef:

  Hierbij wil ik mijn lidmaatschap opzeggen en wel direkt.

 5. tiny schreef:

  per direct opzeggen van schoolbank

 6. tiny schreef:

  opzeggen per direct van schoolbank

 7. A.J. Honhof schreef:

  Hiermede zeg ik mijn lidmaatschap op van SCHOOLBANK

 8. Ria van Gameren schreef:

  Langs deze weg wil ik mijn Doorlopend Plus – lidmaatschap opzeggen.
  De laatste keer werd het bedrag in mei 2018 geïnd, andere jaren was dat altijd in November.

  Ik hoop op een vlotte afhandeling in november.
  Zo niet dan laat ik de bank het bedrag terugstorten op mijn rekening!

  Met vriendelijke groet,

  Ria van Gameren.

 9. ely Meijs schreef:

  Mijn vorige bericht is onjuist. een tweede poging een email te sturen lukt wel. Inspectie van de vorige mail leert dat ik een tikfout heb gemaakt in de adressering van die mail. Mijn oprechte excuses aan Schoolbank.

 10. ely Meijs schreef:

  Opzeggen van schoolbank via de op de site van Schoolbank aangegeven wijze (service@schoolbank.nl)
  lukt niet.: de mail komt als onbestelbaar retour. Ik heb telefonisch contact gezocht met Sanoma. Daar vertelde de medewerker van Sanoma mij dat Sanoma met Schoolbank geen enkele relatie meer had omdat zij Schoolbank verkocht hadden.Sanoma kon derhalve ook niets doen.
  Een en ander riekt naar zware beduvelariij. Het wordt tijd dat schoolbank en wellicht ook Sanoma eens aangepakt worden. Misschien een kluifje voor juristen?

 11. Wendy schreef:

  Ik wil dus mijn lidmaatschap per direct opzeggen!!!!

 12. Wendy schreef:

  Wat een drama om mijn lidmaatschap op te zeggen! Opzeggen via site werkt niet! De mails met opzegging krijg ik terug! Sanoma gebeld, die kregen ook geen contact met Schoolbank. Bij de tweede poging werd de verbinding verbroken. Nu zal Schoolbank mij gaan terug bellen… Ben benieuwd..?!
  Nooit meer iets van Sanoma, want hun naam hangt er ook aan!!

 13. T.Huisman schreef:

  Hun blokkeren bij de bank dan kunnen ze er geen geld meer van af plukken als het niet lukt per email en telefoon. Zonder te vragen gaan ze maar door met het abonnement en afschrijven en het schijnt heel moeilijk te zijn om er van af te komen. Ze lijken bijna onbereikbaar. Mensen zoeken steeds inventiever middelen om aan geld te komen en dit is er een van. Ze beloven alles maar krijgt er niets voor terug vuile oplichters en bedriegers. Zoals alle oplichters zijn ze ook nog eens onbereikbaar.

 14. T. Huisman schreef:

  Geldinklauwers en geldinpikkers. Brutaalweg een bedrag van 19.99 inpikken zonder te weten of je nog lis wil blijven en het schijnt heel moeilijk te zijn om het af te zeggen. Krijg er nauwelijks berichten van dus hoe kan ik dat dan bereiken en openen op gmail en hotmail heb ik niet.

 15. T. Huisman schreef:

  Ik wil het abonnement van sanoma schoolbank zo spoedig mogelijk opzeggen. Je hebt er niets aan en krijg er niets voor terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---