Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Pepper opzeggen - Snel & simpel je account verwijderen!
pepper opzeggen

Pepper opzeggen - Snel & simpel je account verwijderen!

Welke online datingsite?
07 september 2023

Pepper opzeggen? Lees hier hoe je stapsgewijs eenvoudig je account verwijderd of een abonnement kunt opzeggen. Vaak vinden mensen het lastig of onduidelijk hoe je een account bij een datingsite op moet zeggen. Wij helpen je graag aan de juiste datingsite, maar zijn je ook graag van dienst wanneer je weer uit wil schrijven. Daarom beschrijven we voor de populairste datingsites stapsgewijs hoe je een abonnement moet opzeggen. Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Pepper? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Pepper account.

Pepper verwijderen

Eenvoudig opzeggen

Het opzeggen van je account bij datingsite Pepper is heel eenvoudig ten opzichte van andere datingsites. In slechts een paar klikken is dit al gedaan. Bedenk je van tevoren wel dat wanneer je een lidmaatschap hebt afgesloten dat deze ook per direct wordt beëindigd. Het is daarna niet meer mogelijk om je account te heractiveren. Voor alle voorwaarden wijzen we je door naar de “gebruikersvoorwaarden” op de website van Pepper. Deze kunnen worden gewijzigd.

Pepper account verwijderen in 4 stappen

  • Meld je aan met je gebruikersnaam/e-mailadres en wachtwoord op Pepper.nl.
  • Klik op meest rechtse icoontje bovenaan de pagina.
  • Een nieuw menu is nu geopend. Klik hier op “account” (onder instellingen).
  • Een nieuwe pagina is nu geopend. Onderaan deze pagina kun je jouw account verwijderen door je wachtwoord in te vullen. Klik vervolgens op de “Verwijder mijn account” button.

Eén reactie op “Pepper opzeggen – Snel & simpel je account verwijderen!”

  1. gilbert schreef:

    Ik wil op zeggen maar dat lukt niet wat moet ik nu doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---