Welke Online Datingsite
Home / Blog overzicht - Online dating & relaties / Paiq opzeggen - Snel & simpel je account verwijderen!
paiq opzeggen

Paiq opzeggen - Snel & simpel je account verwijderen!

Welke online datingsite?
05 augustus 2021

Paiq opzeggen? Lees hier hoe je stapsgewijs eenvoudig je account verwijderd of een abonnement kunt opzeggen. Vaak vinden mensen het lastig of onduidelijk hoe je een account bij een datingsite op moet zeggen. Wij helpen je graag aan de juiste datingsite, maar zijn je ook graag van dienst wanneer je weer uit wil schrijven. Daarom beschrijven we voor de populairste datingsites stapsgewijs hoe je een abonnement moet opzeggen.

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over Paiq? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van Paiq.nl account.

Paiq.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Paiq.nl en log in met je E-mail en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de rechter zijde van de pagina. Je kunt inloggen door op de oranje “login” button te klikken.

Je bent nu ingelogd!

Stap 2: Klik op de oranje “menu” button aan de linker kant van je scherm. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op “Instellingen”.

Stap 3: Een nieuwe pop-up is nu zichtbaar. Klik op “uitschrijven” onderaan in deze pop-up.

Stap 4: Er is nu weer een nieuwe pop-up window geopend. Vink het vakje aan voor het woord “Ja”. Voer dan je wachtwoord in en klik op de oranje button met de tekst: “uitschrijven”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Paiq!

 

5 reacties op “Paiq opzeggen – Snel & simpel je account verwijderen!”

  1. Avatar for G.BODEWES G.BODEWES schreef:

    Ik krijg de logo van.paiq niet van mijn scherm

  2. Avatar for Aadflevo Aadflevo schreef:

    Ik heb op 15 July voor 20 euro credits gekocht.Paiq verteld dat een actie die er nu is de credts worden verdubbeld,niet bij mij dan? Ik kreeg 500 credits voor 20 euro?Ik hoop dat het wel even wordt rechtgezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---