Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Paiq opzeggen - Snel & simpel je account verwijderen!
paiq opzeggen

Paiq opzeggen - Snel & simpel je account verwijderen!

Welke online datingsite?
08 september 2023

Wil je weten hoe je je Paiq account kunt opzeggen? Bij Welkeonlinedatingsite.nl helpen we je graag met duidelijke stappen om je Paiq-abonnement te beëindigen. Het kan soms lastig zijn om te achterhalen hoe je een account moet opzeggen bij een datingsite, maar met onze eenvoudige instructies wordt het een fluitje van een cent. Of je nu je relatie hebt gevonden of gewoon niet langer gebruik wilt maken van Paiq, wij begeleiden je stap voor stap om je account te verwijderen. Lees verder om te ontdekken hoe je dit snel en moeiteloos kunt doen.

Paiq verwijderen

Paiq.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Paiq.nl en log in met je E-mail en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de rechter zijde van de pagina. Je kunt inloggen door op de oranje “login” button te klikken.

Je bent nu ingelogd!

Stap 2: Klik op de oranje “menu” button aan de linker kant van je scherm. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op “Instellingen”.

Stap 3: Een nieuwe pop-up is nu zichtbaar. Klik op “uitschrijven” onderaan in deze pop-up.

Stap 4: Er is nu weer een nieuwe pop-up window geopend. Vink het vakje aan voor het woord “Ja”. Voer dan je wachtwoord in en klik op de oranje button met de tekst: “uitschrijven”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Paiq!

 

5 reacties op “Paiq opzeggen – Snel & simpel je account verwijderen!”

  1. G.BODEWES schreef:

    Ik krijg de logo van.paiq niet van mijn scherm

  2. Aadflevo schreef:

    Ik heb op 15 July voor 20 euro credits gekocht.Paiq verteld dat een actie die er nu is de credts worden verdubbeld,niet bij mij dan? Ik kreeg 500 credits voor 20 euro?Ik hoop dat het wel even wordt rechtgezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---