Home / Paiq – Kosten, Review en Ervaringen
paiq logo

Paiq - Kosten, Review en Ervaringen

Paiq is een datingsite die geheel gratis te gebruiken is. De datingsite werkt net iets anders dan je misschien van andere datingsites gewend bent. Het heeft namelijk een uniek systeem om andere singles beter te leren kennen.

10 Ervaringen
3.5
Beoordeling 3.5

Het gaat erom dat je elkaar eerst beter leert kennen voordat je elkaar ziet. Bij andere datingsites kun je bladeren door de profielen en door de foto’s en dit doe je bij Paiq niet. Je wordt hier gematcht aan een ander lid en je kunt de foto van deze persoon nog niet zien. Pas als je met elkaar begint te praten dan wordt de foto steeds een beetje minder onduidelijk. Dit geldt dan voor de foto van de persoon waar jij mee praat maar ook de ander kan jouw foto pas na een tijdje zien.

paiq screenshot

Je leert elkaar dus eerst beter kennen en dat is wat er zo leuk aan Paiq is. Je geeft informatie over jezelf bij het inschrijven en vervolgens wordt je gematcht. Dit gebeurt dan eens in de veertien dagen. Na veertien dagen krijg je automatisch opnieuw een match in je contactenlijstje te staan en dan kun je daar mee gaan praten. Naast deze unieke matchingmethode zijn er nog meer mogelijkheden om met jouw ideale match in contact te komen!

Foto toernooi

Paiq biedt ook de mogelijkheid om een zogenaamd foto-toernooi te spelen. Dit is niet alleen leuk en spannend om te doen, maar zo leert het systeem van Paiq ook beter je voorkeuren kennen. Wat er gebeurd is dat je dan vier foto’s van mannen of vrouwen ziet. Je geeft dan in volgorde aan wie je van deze vier personen je het leukste vindt. Na een aantal rondes kom je vervolgens bij de finale ronde en hier zie je dan de foto’s van de vrouwen of mannen die je het leukste vond. Zo kun je laten weten op welk uiterlijk je valt en je hebt dan ook de mogelijkheid om contact met deze leden te gaan zoeken.

Paiq app

Naast de normale website bestaat er ook nog een Paiq app. De app is gratis te downloaden in de Google Play store of de Apple Store. De app is een leuke toevoeging aan jouw Paiq beleving. De app geeft je bijvoorbeeld een notificatie wanneer je een bericht van een ander lid hebt ontvangen. Ideaal dus om overal en altijd bereikbaar te zijn!

Paiq is uniek en leuk

We mogen de website van Paiq best wel uniek noemen. Als jij bij het foto-toernooi hoog scoort bij een ander lid dan kun je dit ook meteen zien. Het matchen is gratis maar wil je nu vaker gematcht worden dan eens in de veertien dagen of wil je contact zoeken met iemand uit een foto-toernooi dan kun je dit doen door credits te gebruiken. Deze kun je kopen maar als je aangeeft of iemand een goede match is voor je of als je regelmatig op de site komt kijken dan verdien je ook credits en deze kun je daar dan ook voor gebruiken.

Paiq is geheel gratis te gebruiken

Het is dus mogelijk om helemaal gratis gebruik te maken van Paiq en ook als je niets betaald dan zal je een hele leuke tijd hebben. Het is gewoon leuk om iemand beter te leren kennen en dan pas de foto te zien. Ben je nieuwsgierig en kun je niet zo lang wachten om te zien met wie je aan het praten dan kun je de foto tonen door een aantal credits in te leveren.

Credits kun je eenvoudig aanschaffen met Ideal, Paypal of een creditcard. Je krijgt al 40 credits voor slechts 0,99 euro cent. Hiernaast is het ook mogelijk om voor een lidmaatschap te kiezen. Het abonnment kost 9,50 euro per maand. Hiervoor krijg je vervolgens 150 credits per week. Ook word je elke dag gekoppeld aan een ander lid.

Toch is het ook erg leuk om eerst het gesprek aan te gaan en dan te zien welk persoon er bij het gesprek hoort. Misschien leer je zo wel iemand kennen waar je anders nooit contact mee had gezocht!

Paiq.nl werd onlangs geheel vernieuwd!

Onlangs werd de gehele website van een nieuw jasje voorzien. In samenspraak met de leden van deze datingsite werd er een vernieuwde versie gebouwd. Het resultaat mag er dan ook wezen! Neem daarom snel een kijkje op deze leuke en unieke datingsite!

 • Gratis te gebruiken
 • Niet elk lid is serieus op zoek naar een relatie
 • 3.5
  Populariteit
 • 3.4
  Gebruikersgemak
 • 3.5
  Functionaliteiten
 • 3.4
  Klantenservice
 • 3.5
  Kosten
 • 3.5 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 05 augustus 2021

10 reacties op “Paiq – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Jessica Jessica schreef:

  In 2015 heb ik mijn huidige partner via Paiq ontmoet. Heb flink wat chats gevoerd met andere mannen (75+…) maar bij hem voelde het meteen goed. Ondanks dat onze paiq-score maar 7.8 was (hij was nog niet serieus op zoek, ik wel). En ondanks dat hij rookte (was eigenlijk een deal-breaker voor mij). Ben heel erg gelukkig met hem en ben Paiq dus nog steeds heel dankbaar!

 2. Avatar for Jason Jason schreef:

  Waardeloze site geworden. Het was vroeger echt een goede site maar ze hebben alles veranderd, alleen de naam is hetzelfde gebleven. Nu maken ze misbruik van de goede reviews van vroeger. DIE KLOPPEN DUS NIET!

 3. Avatar for TV TV schreef:

  Dit is een goede datingsite, als gratis gebruiker zijn er voldoende mogelijkheden en wanneer je credits nodig hebt zijn deze niet al te duur in aanschaf. Helaas is het aanbod volgens mij erg laag, ik kom altijd dezelfde personen tegen in het foto-toernooi, terwijl ik deze site absoluut zou aanraden in plaats van die oplichtingswebsites als Lexa en Pepper.

 4. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Vrouwen beoordelen 80% van de mannen als onaantrekkelijk, zo blijkt uit onderzoek. Dus een keer raden wat er gebeurt als zo’n veeleisende bitch jouw foto ziet……

 5. Avatar for Leonie Leonie schreef:

  Fijne app. Fijn dat het niet zo’n oppervlakkige vleeskeuring is als sommige andere apps. Je moet wel even geduld hebben soms: afwachten of er er zowel fysiek als emotioneel een klik is. Anderhalf jaar geleden mijn partner ontmoet via Paiq en erg gelukkig samen. Paiq is een aanrader voor als je op zoek bent naar iets serieus’.

 6. Avatar for Frank Frank schreef:

  Vorig jaar 3 dates gehad. Gebruiksvriendelijk, simpel, laagdrempelig door betaalbaar voor iedereen en zelfs gratis te gebruiken.
  Vind deze app/site veel beter dan bijvoorbeeld Lexa/Badoo/Tinder wat meer keuring is en zoals bij Lexa kan de ander alleen reageren indien ook betaald lid, wat niet zichtbaar is.
  Niet zo “zwaar” als Parship/relatieplanet. Leuk om ff te chatten, daten,

 7. Avatar for Marianne Marianne schreef:

  Een hele goede datingsite die ook nog een gratis te gebruiken is!

 8. Avatar for Peter Peter schreef:

  Waardeloze datingsite. Het mag dan gratis zijn, resultaat heeft het niet! Je krijgt hoogstens een inzinking van alle superveeleisende en afwachtende dames die er op Paiq zitten. En je wordt om het minste of geringste gedist door de dames. Leuk gesprek of niet leuk, aantrekkelijk of lelijk, ze hebben een eisenlijst van hier tot Timboektoe! 🙁

 9. Avatar for Johan Johan schreef:

  Waardeloos. mensen doen zich er anders voor dan ze zijn of ze hebben zelf een geheel andere identiteit aangenomen. doet me denken aan dat tv programma cat fish. niet aan beginnen!

 10. Avatar for Ludo Ludo schreef:

  Grappige datingsite en de meeste dingen zijn gratis te gebruiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *