Home / Paiq – Kosten, Review en Ervaringen
paiq logo

Paiq - Kosten, Review en Ervaringen

Paiq is een datingsite die geheel gratis te gebruiken is. De datingsite werkt net iets anders dan je misschien van andere datingsites gewend bent. Het heeft namelijk een uniek systeem om andere singles beter te leren kennen.

Paiq
10 Ervaringen
3.5
Beoordeling 3.5

Het gaat erom dat je elkaar eerst beter leert kennen voordat je elkaar ziet. Bij andere datingsites kun je bladeren door de profielen en door de foto’s en dit doe je bij Paiq niet. Je wordt hier gematcht aan een ander lid en je kunt de foto van deze persoon nog niet zien. Pas als je met elkaar begint te praten dan wordt de foto steeds een beetje minder onduidelijk. Dit geldt dan voor de foto van de persoon waar jij mee praat maar ook de ander kan jouw foto pas na een tijdje zien.

paiq screenshot

Je leert elkaar dus eerst beter kennen en dat is wat er zo leuk aan Paiq is. Je geeft informatie over jezelf bij het inschrijven en vervolgens wordt je gematcht. Dit gebeurt dan eens in de veertien dagen. Na veertien dagen krijg je automatisch opnieuw een match in je contactenlijstje te staan en dan kun je daar mee gaan praten. Naast deze unieke matchingmethode zijn er nog meer mogelijkheden om met jouw ideale match in contact te komen!

Foto toernooi

Paiq biedt ook de mogelijkheid om een zogenaamd foto-toernooi te spelen. Dit is niet alleen leuk en spannend om te doen, maar zo leert het systeem van Paiq ook beter je voorkeuren kennen. Wat er gebeurd is dat je dan vier foto’s van mannen of vrouwen ziet. Je geeft dan in volgorde aan wie je van deze vier personen je het leukste vindt. Na een aantal rondes kom je vervolgens bij de finale ronde en hier zie je dan de foto’s van de vrouwen of mannen die je het leukste vond. Zo kun je laten weten op welk uiterlijk je valt en je hebt dan ook de mogelijkheid om contact met deze leden te gaan zoeken.

Paiq app

Naast de normale website bestaat er ook nog een Paiq app. De app is gratis te downloaden in de Google Play store of de Apple Store. De app is een leuke toevoeging aan jouw Paiq beleving. De app geeft je bijvoorbeeld een notificatie wanneer je een bericht van een ander lid hebt ontvangen. Ideaal dus om overal en altijd bereikbaar te zijn!

Paiq is uniek en leuk

We mogen de website van Paiq best wel uniek noemen. Als jij bij het foto-toernooi hoog scoort bij een ander lid dan kun je dit ook meteen zien. Het matchen is gratis maar wil je nu vaker gematcht worden dan eens in de veertien dagen of wil je contact zoeken met iemand uit een foto-toernooi dan kun je dit doen door credits te gebruiken. Deze kun je kopen maar als je aangeeft of iemand een goede match is voor je of als je regelmatig op de site komt kijken dan verdien je ook credits en deze kun je daar dan ook voor gebruiken.

Paiq is geheel gratis te gebruiken

Het is dus mogelijk om helemaal gratis gebruik te maken van Paiq en ook als je niets betaald dan zal je een hele leuke tijd hebben. Het is gewoon leuk om iemand beter te leren kennen en dan pas de foto te zien. Ben je nieuwsgierig en kun je niet zo lang wachten om te zien met wie je aan het praten dan kun je de foto tonen door een aantal credits in te leveren.

Credits kun je eenvoudig aanschaffen met Ideal, Paypal of een creditcard. Je krijgt al 40 credits voor slechts 0,99 euro cent. Hiernaast is het ook mogelijk om voor een lidmaatschap te kiezen. Het abonnment kost 9,50 euro per maand. Hiervoor krijg je vervolgens 150 credits per week. Ook word je elke dag gekoppeld aan een ander lid.

Toch is het ook erg leuk om eerst het gesprek aan te gaan en dan te zien welk persoon er bij het gesprek hoort. Misschien leer je zo wel iemand kennen waar je anders nooit contact mee had gezocht!

Paiq.nl werd onlangs geheel vernieuwd!

Onlangs werd de gehele website van een nieuw jasje voorzien. In samenspraak met de leden van deze datingsite werd er een vernieuwde versie gebouwd. Het resultaat mag er dan ook wezen! Neem daarom snel een kijkje op deze leuke en unieke datingsite!

Wat kost een lidmaatschap bij Paiq?

De actuele prijs van Paiq kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht u een fout hebben gevonden in de prijs van Paiq. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Naast het lidmaatschap kun je bij paiq ook losse credits kopen. Je krijgt al 40 credits voor slechts €0,99!

  • Gratis te gebruiken
  • Niet elk lid is serieus op zoek naar een relatie
  • 3.5
   Populariteit
  • 3.4
   Gebruikersgemak
  • 3.5
   Functionaliteiten
  • 3.4
   Klantenservice
  • 3.5
   Kosten
  • 3.5 Goed
   Totaalscore
  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 05 augustus 2021

  10 reacties op “Paiq – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Jessica Jessica schreef:

   In 2015 heb ik mijn huidige partner via Paiq ontmoet. Heb flink wat chats gevoerd met andere mannen (75+…) maar bij hem voelde het meteen goed. Ondanks dat onze paiq-score maar 7.8 was (hij was nog niet serieus op zoek, ik wel). En ondanks dat hij rookte (was eigenlijk een deal-breaker voor mij). Ben heel erg gelukkig met hem en ben Paiq dus nog steeds heel dankbaar!

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items