Welke Online Datingsite
Home / Blog overzicht - Online dating & relaties / Meetic opzeggen - Snel & simpel je account verwijderen!
meetic opzeggen

Meetic opzeggen - Snel & simpel je account verwijderen!

Welke online datingsite?
12 augustus 2021

Meetic opzeggen? Lees hier hoe je stapsgewijs eenvoudig je account verwijderd of een abonnement kunt opzeggen.. Vaak vinden mensen het lastig of onduidelijk hoe je een account bij een datingsite op moet zeggen. Wij helpen je graag aan de juiste datingsite, maar zijn je ook graag van dienst wanneer je weer uit wil schrijven. Daarom beschrijven we voor de populairste datingsites stapsgewijs hoe je een abonnement moet opzeggen.

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite meetic? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Meetic account.

Meetic.be account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Meetic en log in met je email en wachtwoord op je account. Het login veld wordt zichtbaar nadat je op de grijze button hebt geklikt met de tekst: “Al member?” Deze vindt je aan de rechter bovenzijde van je scherm.

Je bent nu ingelogd!

Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op je gebruikersnaam staan. (je profielnaam vind je aan de rechter bovenzijde van je scherm.) Er is nu een nieuw menu zichtbaar. Klik in dit menu op “Mijn instellingen & membership”.
Stap 3: Er is een nieuwe pagina geopend. Scroll helemaal naar beneden. Hier vind je de zin: “Om je profiel op te schorten of te verwijderen, klik hier” Klik op de tekstlink: “klik hier”.

Stap4: Op deze pagina krijgt je 2 opties. De eerste is om je profiel tijdelijk uit te schakelen. Wanneer je dit doet is je profiel niet meer zichtbaar, maar kan deze later weer geactiveerd worden.

Voor het geheel verwijderen van je profiel moet je weer op de tekstlink “klik hier” klikken.
Deze vind je onderaan de pagina in de zin: “Klik hier om je profiel permanent te verwijderen van de website. Let op: verwijderde profielen kunnen niet hersteld worden.”

Klik dus op deze link.

Stap5: Er is een nieuwe pagina geopend. Vul je e-mailadres en wachtwoord in en druk vervolgens op de blauwe button met de tekst “Opslaan”.

Stap 6: Er is een nieuwe pagina geopend. Druk nogmaals op de blauwe knop met de tekst “Opslaan”.

Stap 7: Er is een nieuwe pagina geopend. Bevestig je keuze nogmaals door op de blauwe button te klikken de tekst: “profiel verwijderen”.

Je hebt nu je account verwijderd op Meetic!

 

Meer online datingsites!

Geen relatie gevonden via Meetic? Probeer dan eens je geluk te vinden bij een andere datingsite. Op www.welkeonlinedatingsite.nl vind je honderden verschillende datingsites die zich richten op singles uit Belgie en Nederland.

9 reacties op “Meetic opzeggen – Snel & simpel je account verwijderen!”

 1. Avatar for Geert Geert schreef:

  Hallo heb ook meetic stopgezet twee maand geleden maar moet ook nog 14.99 euro betalen maar kan er ook niet meer op wil gewoon dat niet meer betalen kan er ook niet meer op toch niet normaal dat je dan nog moet betalen vindt ik

 2. Avatar for Wilfried Wilfried schreef:

  Dit is één bedriegers boeltje, ze pieken gewoon geld van uw rekening zonder uw toestemming er is bij mij weer 29,99 euro af mijn rekening buiten mijn weten om. Heb al van alles gedaan om dit te stoppen ma blijkbaar geven ze daar geen gevolg aan. Weet nu ook niet meer wa ik moet doen om dit te stoppen, is er iemand die kan helpen.?

 3. Avatar for Wiek Wiek schreef:

  Ik wil het stop zetten van Meetic dus zet het stop ik betaal niet meer .stop

 4. Avatar for VERMEEREN ALEIDIS VERMEEREN ALEIDIS schreef:

  Gelieve mij DRINGEND te willen verwijderen van de Meetic Site!!! Ik ben ondertussen een kankerpatiënte geworden en kan het écht niet meer appreciëren dat ik telkens Meetic mails krijg! Heb geen tijd, kans en geen goesting om alles zelf te verwijderen, gezien de omstandigheden.

  • Avatar for Remco Remco schreef:

   Graag mijn account bij Meetic stopzetten ben nu 1,5 jaar happy in relatie en wist niet dat ik nog account had lopen! Tevens kan ik met mijn e- mailadres niet meer inloggen sturen ook geen rest voor inlog. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen?

   Groet remco

 5. Avatar for Van Impe Van Impe schreef:

  Beste, mag ik vragen mij te schrappen van uw dating site en de betalingen stop te zetten aub, ik heb daar nooit mijn toestemming voor geven om de betaling van mijn visa te doen
  Hopend op een gunstig gevolg
  Mvg

 6. Avatar for David David schreef:

  Ik heb mijn profiel opgezegd. Normaal hoefde ik dit niet te doen vermits ik maar voor één maand had gekozen. Er stond NIET bij dat je moest opzeggen!!!!
  Maar ze hebben 5 MAAND automatisch vernieuwd.
  Nu heb ik vorige maand al het nodige gedaan om op te zeggen maar ze blijven mijn geld maar afhouden van mijn rekening!!!!
  Een vriendin van mij heeft juist hetzelfde voor!!!!
  Ik heb geprobeerd een klacht in te dienen via Klacht.nl maar Meetic aanvaard het zelfs niet!
  Oplichters!!

  • Avatar for clierinck Marc clierinck Marc schreef:

   Beste,

   ik zit met eenzelfde probleem
   Is dit ondertussen in orde gekomen bij jou?
   Hoe neem ik best contact op met Meetic, vooraleer ze geld blijven afhouden van mijn rekening.

   Graag jouw reactie aub

   Bedankt

 7. Avatar for Anja Anja schreef:

  Ik heb al verschillende mailtjes gestuurd naar meetic om mij uit te schrijven. Ikzelf heb geen profiel aangemaakt. Ik kan dan ook niet op de pagina om mij uit te schrijven want ik kan het paswoord niet. Gelieve mijn profiel te verwijderen zodat ik geen mailtjes meer ontvang en deze toestanden stoppen

  Mvg
  Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---