Home / Blog overzicht - Online dating & relaties / Knuz.nl opzeggen - Snel & simpel je account verwijderen!
knuz opzeggen

Knuz.nl opzeggen - Snel & simpel je account verwijderen!

Welke online datingsite?
08 september 2023

Wil je weten hoe je eenvoudig je Knuz.nl account kunt opzeggen? Bij Welkeonlinedatingsite.nl helpen we je graag met duidelijke instructies om je abonnement bij Knuz.nl te beëindigen. Het opzeggen van je profiel op een datingsite kan soms ingewikkeld lijken, maar met onze stapsgewijze begeleiding wordt het een moeiteloze procedure. Of je nu een nieuwe liefde hebt gevonden of gewoonweg niet meer actief wilt zijn op Knuz.nl, wij staan klaar om je door het opzegproces te leiden. Lees verder om te ontdekken hoe je snel en zonder gedoe je Knuz.nl-account kunt annuleren. Bespaar tijd en moeite met onze praktische tips voor het opzeggen van je Knuz.nl-lidmaatschap.

Knuz verwijderen

Knuz account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Knuz en log in met je E-mailadres en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de rechter bovenzijde van de pagina en wordt zichtbaar wanneer je met je muisaanwijzer op het woord “Inloggen” gaat staan.

Je bent nu ingelogd!
 
Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op “Mijn Knuz” staan in het menu aan de bovenzijde. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik nu op “Instellingen”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Scroll naar beneden tot aan het kopje: “Profiel Uitschrijven”. Vink het vakje aan achter “Deactiveer mijn profiel”. Klik dan op de blauwe button met de tekst: “Definitief Deactiveren”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Knuz.nl!

 

Het vrijblijvende karakter van gratis datingsites bevalt niet iedereen. Mogelijk vond je de mensen op deze datingsite niet serieus genoeg. Kijk daarom ook eens naar de meest populaire datingsites van dit moment. Deze zijn echter niet gratis, maar over het algemeen zijn de singles die zich hebben inschreven op bijvoorbeeld lexa.nl veel serieuzer!

 

12 reacties op “Knuz.nl opzeggen – Snel & simpel je account verwijderen!”

 1. van hoesel GG schreef:

  ik kan mij niet inloggen bij knuz, ook al krijg ik anderen wachtwoorden, het lukt maar niet, ik weet niet wat er aan de hand is bij knuz????

 2. johan gosevoorr schreef:

  Ik kan me niet meer in loggen

 3. Doerakje60 schreef:

  Al zeker één jaar geleden knuz verwijderd nu inene krijg ik een mail dat er iemand heeft gereageerd zeer vreemd.ik ga proberen in te loggen en dat lukt gewoon weg weer zeer irritant wanneer kun je er van op aan dat knuz ook echt je account verwijderd.!!!!!!!!!!

 4. Sien schreef:

  Ikwil uitloggen omdat het op mij tablet niet werkt ..het lukt me niet

 5. Mnome schreef:

  Opzeggen knuz account, ik kan niet meer inloggen

 6. Connybrand schreef:

  Ik wil opzeggen

 7. Jolanda schreef:

  Werkt perfect.

  Dankjewel.

 8. aarland schreef:

  is niet wat ik zoek

 9. Maarten schreef:

  Ik kan niet inloggen

 10. n.s. schreef:

  Bij uitschrijven krijg ik een error lijkt wel.of knuz dat expres doet

 11. André schreef:

  opzeggen omdat ik niet kan inloggen. Ik ben mijn inlog data kwijt en wil daarna met een nieuwe naam terugkomen.

 12. André schreef:

  Ik kan niet inloggen op knuz en wil mij daarom eerst uitschrijven en dan weer inschrijven met een nieuw wachtwoord en een nieuwe site naam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---