Home / Knuz – Kosten, Review en Ervaringen
Knuz logo

Knuz - Kosten, Review en Ervaringen

De datingsite van Knuz is geheel gratis. Nu denk je misschien dat dit niet mogelijk is maar toch is het zo. Je kunt van de gehele website gebruik maken zonder te betalen. Je kunt je wel voorstellen dat er hier dan ook duizenden singles ingeschreven staan en het is dan ook de grootste datingsite van Nederland. Op de homepage zie je meteen hoeveel leden er zijn en dit zijn honderdduizenden. De kans is dan ook zeer groot dat je hier je ware liefde gaat vinden. 

3 Ervaringen
3.2
Beoordeling 3.2

Alle leden die worden handmatig bekeken en je weet dan ook dat er alleen echte leden ingeschreven staan. Door gebruik te maken van de zoekfunctie kun je snel en makkelijk met leden bij jou in de buurt in contact komen en de website is ook makkelijk met je mobiele telefoon of tablet te bezoeken. Voor Android en iOS is er zelfs een app en deze is dan ook weer geheel gratis te downloaden. Bij het inschrijven kun je meteen veel informatie over jezelf plaatsen zodat de andere leden een goed beeld van je krijgen. Wat erg leuk is om te zien dat is dat je van alle gebeurtenissen op de website op de hoogte gehouden wordt.

De wall van Knuz.nl

Je ziet na het inloggen meteen ‘De wall’ en je ziet hier wat de leden hebben gedaan. Zo kun je het zien als iemand een nieuwe foto bij zijn of haar profiel geeft geplaatst en ook als iemand een chatroom is binnengegaan dan zie je dit. Je hebt dan ook nog eens de mogelijkheid om op deze gebeurtenissen te gaan reageren en je kunt dan bijvoorbeeld je waardering voor de nieuwe foto laten blijken. Naast foto’s kun je ook nog eens vier video’s gaan plaatsen en dit hoeven geen video’s van jezelf te zijn maar dit kunnen ook muziekvideo’s zijn van bands die je leuk vindt.

De vele mogelijkheden van de datingsite

Als je ingeschreven staat op Knuz.nl dan heb je vele mogelijkheden. Uiteraard kun je de andere leden gaan benaderen en kun je zo een leuk nieuw contact op gaan bouwen. Ook zijn er leuke chatrooms te vinden op de website en hier kun je ook een leuk gesprek aangaan met een lid. Naast het sturen van een bericht kun je ook een reactie in het gastenboek plaatsen van een lid. Dit is dan een reactie die ook voor de overige leden van de datingsite zichtbaar is.

Fotomatching

Als je nog nieuw bent met online daten dan zou je je ook in kunnen gaan schrijven op Knuz.nl. Je hoeft dan niet zoals bij andere datingsites een abonnement te gaan nemen en toch kun je alle mogelijkheden gaan gebruiken. Aangezien het ook mogelijk is om aan fotomatching te doen kun je op deze manier de andere leden op een snelle manier leren kennen en per foto aangeven of je deze leuk vindt of niet. Het zou zomaar eens kunnen zijn dat je toekomstige vriend of vriendin op één van deze foto’s te zien is. Schrijf je net als vele andere Nederlanders in en maak volledig gratis gebruik van de website en van de apps van Knuz.nl.

Knuz screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Knuz?

Knuz is gratis te gebruiken. De actuele prijs van Knuz kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht u een fout hebben gevonden in de prijs van Knuz. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Knuz.nl?

  • Gratis te gebruiken
  • Gratis daten trekt kan verkeerde personen aantrekken
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 4
   Kosten
  • 3.2 Goed
   Totaalscore
  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  3 reacties op “Knuz – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. GvU schreef:

   inloggen bij knuz? dit krijg je te zien:
   Je verbinding is niet privé
   Cybercriminelen proberen mogelijk je gegevens van knuz te stelen (bijvoorbeeld wachtwoorden, berichten of creditcardgegevens). Meer informatie
   NET::ERR_CERT_DATE_INVALID

   Help de beveiliging op internet te verbeteren voor iedereen door URL’s van sommige pagina’s die je bezoekt, beperkte systeemgegevens en bepaalde paginacontent naar Google te sturen. Privacybeleid

  2. stinkdozen schreef:

   Ik ben vrouwen in Nederland tegen gekomen die soa, hiv en geslacht ziektes hebben. En wel een keertje met eentje afgesproken haar lichaam geur stonk zo vreselijk en veel vrouwen die relaties met anderen mannen hebben gehad en mannen hebben opgelicht en bedrogen.

  3. Alexander schreef:

   Dikke onzin en nooit meer dit soort gelul met gratis gezeik.!!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items