Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Homo.nl opzeggen - Snel & simpel je account verwijderen!
homo-nl opzeggen

Homo.nl opzeggen - Snel & simpel je account verwijderen!

Welke online datingsite?
08 september 2023

Wil je je Homo.nl account opzeggen en ben je op zoek naar duidelijke instructies om dit te doen? Bij Welkeonlinedatingsite.nl hebben we stapsgewijze begeleiding om je te helpen bij het annuleren van je Homo.nl-account. Het opzeggen van je lidmaatschap bij een datingsite kan soms verwarrend zijn, maar met onze heldere uitleg wordt het een eenvoudige taak. Of je nu je ideale partner hebt gevonden of gewoonweg niet langer gebruik wilt maken van Homo.nl, wij staan voor je klaar om je door het opzegproces te leiden. Lees verder om te ontdekken hoe je snel en probleemloos je Homo.nl-account kunt beëindigen en je profiel kunt verwijderen.

homo nl verwijderen

Homo.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Homo.nl en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op “Instellingen” in het menu aan de linkerkant van de website.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Vul onder het kopje: “Mijn account verwijderen” je wachtwoord in, vink het vakje aan voor de tekst: “Ik ga akkoord met het verwijderen van mijn account” en klik dan op de button met de tekst: “Mijn account verwijderen”.

 

Je hebt nu je account verwijderd van Homo.nl!

 

 

12 reacties op “Homo.nl opzeggen – Snel & simpel je account verwijderen!”

 1. Sander schreef:

  als ik inlog met mijn gebruikersnaam lukt het DUS NIET om mijn account op te zeggen! WANT DAN BEN IK GEKICKT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wie begrijpt dit?????

 2. Sander schreef:

  Wilde net mijn beklag doen op homo.nl…. werd weer gekickt!!!!!

 3. Sander schreef:

  Weet jij betere en normalere sites? Hoor het graag, want homo.nl is niet normaal

 4. Sander schreef:

  Je hebt helemaal gelijk. Ik mocht het vanavond ook nogmaals ervaren! Homo.nl is niet bepaald vriendelijk voor zijn gebruikers… Ik heb er al vele malen over proberen te chatten, ook via gayswitchboard, maar het helpt niet… deze site is niet homovriendelijk omdat zij zijn gebruikers geen gelegenheid geven te reageren!!! BAH!!!!

 5. Maxx schreef:

  Ik wordt echt moe van de site Homo.nl je krijgt zonder dat je iets verkeerds doet een ban out off the bleu. Volgens mij zit er een gefrustreerde kerel die moet opletten iedereen te bannen die hem niet leuk vinden of negeren. Ben er helemaal klaar mee. Daarbij er zijn beter sites dan Homo.nl

 6. Alexander schreef:

  Op zich vrij onschuldige site, voor wat spannende chats. En heel af en toe nog wel eens een echte goeie date ook. Al is hier ook steeds meer niet serieus publiek, of ronduit contact-gestoord. Juist goed dat er een admin is dus.

  Maar helaas is de admin hier al tijden een kinderachtige en respectloze idioot, die je rechten als gebruiker fors overtreedt. Ik had hier nog een echt profiel ook, maar ik ga wel ergens anders voortaan. Vreemd dat openlijk dubieuze profielen blijkbaar wel welkom zijn.

 7. Hennie schreef:

  Hoi , ik ben ook zomaar geband, eerst kreeg ik tot 3 keer toe een berichtje dat ik uitgelogd was en opnieuw moest inloggen , wat ik al heel vreemd vond want ik was gewoon actief en daarna werd ik geband !!!

 8. Senior schreef:

  Ik ben geband. Is dat voor altijd of tijdelijk ?

 9. leo schreef:

  Inloggen lukt ook niet na zes keer een nieuw wachtwoord te hebben aangevraagd, Nieuw account maken met een ander emailadres, lukt ook niet. postvak in geeft post aan (2) maar er zit niets in.
  Het reactieformulier wordt niet weergegeven, hoe kom ik van homo.nl af ????????

 10. Bredadate schreef:

  Waarom ben ik geband op homo.nl

 11. Bredadate schreef:

  Ik heb zomaar een ban gekregen waarvoor weet ik niet

 12. maarten sol schreef:

  waarom zijn er zo veel fakers op de sites en wordt daar niks aan gedaan ook het grove taalgebruik regelmatig ik zoek al heel lang een vaste sexmaat lukt gewoon niet is het dan een spelletje voor velen? tijdverdrijf?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---