Home / Vind jouw seksuele avontuur op onze top sexdating sites! / XMatch.nl: Kosten, review en ervaringen onthuld!
Xmatch.nl logo

XMatch.nl: Kosten, review en ervaringen onthuld!

XMatch is een datingsite die deel uitmaakt van The Right Link, een bedrijf dat verschillende datingsites online heeft. Bij XMatch kun je je gratis aanmelden, maar wees voorbereid op mogelijk ongewenste spam via e-mail of sms van sponsors. Hoewel de website adverteert met tijdelijk gratis inschrijven, is het gebruikelijk dat datingsites altijd gratis aanmelding aanbieden. Pas wanneer je daadwerkelijk gebruik wilt maken van de diensten van XMatch, komen er kosten bij kijken. Na aanmelding kun je gratis zoeken naar andere profielen om te zien of er mensen zijn waarmee je graag in contact wilt komen. Lees onze up-to-date review over XMatch, inclusief kosten, ervaringen en betrouwbaarheid, om te bepalen of deze datingsite aan jouw verwachtingen voldoet

Xmatch.nl
1 Ervaring
2
Beoordeling 2

Hoe werkt XMatch: Gratis aanmelden en betaalde diensten

De datingsite XMatch maakt onderdeel uit van The Right Link, een bedrijf dat vele datingsites online heeft. Ook bij XMatch kun je je gratis aanmelden, maar je gaat er dan wel mee akkoord dat je via je mailadres of via sms’jes op je smartphone wordt benaderd door de sponsors. Dit kan dus de nodige spam opleveren. De website maakt reclame met de opmerking dat het inschrijven tijdelijk gratis is. Maar ga er maar vanuit dat dit altijd gratis is, want dit is immers vrij gebruikelijk op datingsites. Pas als je gebruik wilt maken van de diensten van de datingsite ga je hiervoor betalen. Je kunt na het aanmelden wel gratis zoeken in de andere profielen op de website om te zien of er mensen zijn die je graag beter wilt leren kennen.

dating profiel met moderator

Vooral voor seksdating

XMatch richt zich vooral op seksdating en niet zo zeer op het vinden van een vaste relatie. De website suggereert dat je via XMatch een seksdate bij jou in de buurt kunt vinden. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van je woonplaats en of er in jouw regio meer members zijn ingeschreven. De website maakt daarnaast ook gebruik van zogenaamde fictieve profielen. Dit zijn profielen van niet echt bestaande personen. Als je contact zoekt met zo’n profiel worden de berichten die je ontvangt verstuurd door een moderator die aan de website is verbonden. Veel datingsites maken hier gebruik van om zo berichtenverkeer op hun website te genereren. Op zich is hier geen bezwaar tegen, zolang je je maar realiseert dat niet alle profielen van echt bestaande personen zijn met wie je ook fysiek een afspraak zou kunnen maken.

Kosten van het gebruik

Voor het gebruik van de website worden kosten in rekening gebracht. Dit wordt in de algemene voorwaarden vermeld. Hoe hoog de kosten zijn wordt echter niet vermeld. Dit staat ook niet op de website. Je krijgt deze bedragen alleen te zien als je een account hebt aangemaakt en bent ingelogd. Dit maakt het dus wel lastig om vooraf te beoordelen of je de diensten van XMatch de moeite waard vindt in relatie tot de kosten. Als je niet kunt instemmen met de kosten voor het gebruik van alle diensten van de website, dan kun je uiteraard wel je account weer verwijderen. Of je dan ook geen reclame e-mails meer krijgt van de partners van XMatch is natuurlijk wel even afwachten.

Afbeelding van een kaart met pins die verschillende locaties markeren

Online daten kan heel leuk zijn

Ben je op zoek naar een vrijblijvend contact of alleen at online entertainment dan is XMatch een prima website om je aan te melden. Als je serieus op zoek bent naar een partner is de kans wat kleiner dat je die hier zult vinden. Wees je er altijd van bewust dat je zelf bepaalt wat je vertelt en welke zaken omtrent je identiteit je wel of niet wilt prijsgeven. Wees terughoudend in het verstrekken van je adres of telefoonnummer totdat je iemand echt goed hebt leren kennen.


Xmatch.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Xmatch.nl?

 • Gratis aanmelding en profielen doorzoeken.
 • Gebruiksvriendelijke interface en intuïtieve navigatie.
 • Diverse functionaliteiten, zoals berichten verzenden, profielen bekijken en zoeken op criteria.
 • Redelijke populariteit en voldoende potentiële matches.
 • Responsieve en behulpzame klantenservice.
 • Mogelijkheid tot spam via e-mail of sms van sponsors na aanmelding.
 • Kosten verbonden aan premium functies en abonnementen.
 • Beperkingen voor gratis leden, zoals beperkt aantal berichten.
 • Variabele actieve ledenpopulatie.
 • Extra voorzichtigheid bij het delen van persoonlijke gegevens vanwege sponsorberichten.

Gratis aanmelden bij XMatch: Wat je moet weten over mogelijke spam

Al met al biedt XMatch een gratis aanmeldingsoptie, maar houd er rekening mee dat je mogelijk spam kunt ontvangen via je e-mailadres of sms’jes van sponsors. Hoewel de website reclame maakt met tijdelijk gratis inschrijven, is het gebruikelijk dat er kosten verbonden zijn aan het gebruik van de diensten van de datingsite. Na aanmelding kun je echter wel gratis profielen doorzoeken om te kijken of er mensen zijn waarmee je graag in contact wilt komen. We raden aan om de voor- en nadelen zorgvuldig af te wegen voordat je besluit om van de betaalde diensten gebruik te maken. Lees onze uitgebreide review van XMatch voor meer inzicht in de kosten, functionaliteiten en gebruikerservaringen.

man en vrouw die via datingsite berichten uitwisselen

 • 2

  Populariteit

  XMatch geniet een redelijke populariteit onder gebruikers vanwege de mogelijkheid om gratis aan te melden en profielen te doorzoeken. Het aantal actieve leden varieert, maar er zijn voldoende opties om potentiële partners te vinden.

 • 1.8

  Gebruikersgemak

  De interface van XMatch is gebruiksvriendelijk en intuïtief. Het aanmeldingsproces is eenvoudig en het zoeken naar profielen is snel en gemakkelijk. De website en mobiele app bieden een prettige gebruikerservaring.

 • 2.2

  Functionaliteiten

  XMatch biedt een scala aan functionaliteiten, waaronder berichten verzenden en ontvangen, profielen bekijken, zoeken op criteria en deelnemen aan groepschats. Hoewel sommige geavanceerde functies alleen beschikbaar zijn voor betaalde leden, biedt het platform voldoende mogelijkheden voor interactie.

 • 1.8

  Klantenservice

  De klantenservice van XMatch is over het algemeen responsief en behulpzaam. Ze zijn beschikbaar via e-mail of online chat om vragen en problemen van gebruikers aan te pakken.

 • 2.2

  Kosten

  Hoewel aanmelden en profielen doorzoeken gratis is, zijn er kosten verbonden aan het gebruik van premium functies op XMatch. Verschillende abonnementsopties zijn beschikbaar, waaronder kortlopende en langlopende lidmaatschappen.

 • 2 Gemiddeld

  Totaalscore

  Met zijn populariteit, gebruikersgemak, diverse functionaliteiten en goede klantenservice, scoort XMatch redelijk hoog. De kosten kunnen echter een overweging zijn voor gebruikers die toegang willen tot alle functies. Over het algemeen biedt XMatch een bevredigende online datingervaring.

Xmatch.nl FAQ

Hoe kan ik Xmatch.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Xmatch.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Xmatch account.

Xmatch.nl opzeggen

Xmatch account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Xmatch en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu op: “Help”. Een nieuw menu is zichtbaar. klik in dit menu op: “Verwijder mijn profiel”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Klik nu de button met de tekst: “Verwijder mijn profiel”. Klik vervolgens op de button: “JA”.

 

Je hebt nu je account verwijderd van Xmatch.nl!

Wat zijn de kosten van XMatch.nl?

De kosten voor XMatch.nl variëren afhankelijk van het soort abonnement dat je kiest. Op de website van XMatch.nl vind je gedetailleerde informatie over de verschillende abonnementsopties en hun prijzen.

Wat zijn de functies en mogelijkheden van XMatch.nl?

XMatch.nl biedt een breed scala aan functies en mogelijkheden om gebruikers te helpen bij het vinden van potentiële partners. Enkele van de belangrijkste kenmerken zijn onder andere het zoeken naar profielen op basis van specifieke criteria, het ontvangen en versturen van berichten, het bekijken van foto’s en video’s van andere gebruikers, het deelnemen aan chatrooms en het gebruik van geavanceerde zoekfilters.

Hoe kan ik mij registreren op XMatch.nl?

Het registratieproces op XMatch.nl is eenvoudig en snel. Ga naar de website en klik op de knop “Registreren”. Vervolgens moet je een geldig e-mailadres opgeven en een wachtwoord kiezen. Na het invullen van enkele basisgegevens en het accepteren van de gebruiksvoorwaarden kun je je registratie voltooien en beginnen met het gebruik van XMatch.nl.

Is XMatch.nl veilig en betrouwbaar?

XMatch.nl neemt de veiligheid en privacy van zijn gebruikers serieus. Ze implementeren verschillende beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat persoonlijke gegevens en communicatie veilig zijn. Het is echter altijd belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen bij het online daten, zoals het delen van persoonlijke informatie met andere gebruikers.

Wat zijn de ervaringen van gebruikers met XMatch.nl?

De ervaringen van gebruikers met XMatch.nl kunnen variëren. Het is raadzaam om online recensies en meningen van andere gebruikers te raadplegen om een beter beeld te krijgen van wat je kunt verwachten. Op de website die je hebt vermeld, kun je mogelijk recensies en ervaringen van XMatch.nl-gebruikers vinden die je kunnen helpen bij het vormen van een mening.

Laats bijgewerkt: 29 september 2023

Eén reactie op “XMatch.nl: Kosten, review en ervaringen onthuld!”

 1. Hans schreef:

  Ondermaats als ik eerlijk mag zijn. gebruikers worden onjuist voorgelicht over de kostprijs die 10x hoger ligt dan de Eurocent prijs die gesuggereerd wordt en soms is het aan de profielfoto al te zien dat het een fictief profiel is en die zijn er behoorlijk wat en als contacten de boot af blijven houden voor een ontmoeting en die blijken er ook nogal wat te zijn. Een ruwe schatting van mij is dat er 70% fictief en de overige 30% daar de helft is helemaal niet geïnteresseerd in een date. Alleen in het chatten.

  Ook deze site is zeker gèèn aanrader of je moet vrij kunnen beschikken over het vermogen van Trump maar ook dan blijft de keuze twijfelachtig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---