Home / Geheime affaires beginnen bij Victoria Milan!
victoriamilan logo

Geheime affaires beginnen bij Victoria Milan!

Ben je op zoek naar een datingsite voor discreet overspel of een affaire? Victoria Milan is een populaire optie die speciaal is ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar spanning buiten hun huidige relatie. Met functies zoals anonieme profielen en een paniekknop, biedt Victoria Milan een veilige en discrete omgeving voor het vinden van gelijkgestemde mensen. In deze review bekijken we de kosten, functies en gebruikerservaringen van Victoria Milan, zodat je kunt beslissen of het de juiste keuze is voor jou. Of je nu gewoon nieuwsgierig bent naar de site of serieus overweegt om lid te worden, deze review geeft je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen. Lees verder om alles te ontdekken wat je moet weten over Victoria Milan.

Victoria Milan
84 Ervaringen
3.8
Beoordeling 3.8

Herleef de passie met Victoria Milan

Herleef de passie en begin een affaire, dit zijn de eerste woorden die je ziet staan als je de website van Victoria Milan bezoekt. Het is dan ook meteen duidelijk wat je bij deze datingsite kunt gaan vinden. Je kunt hier af gaan spreken met verschillende gebonden mannen en vrouwen. Toch zal je merken dat er ook vrijgezellen op deze website staan ingeschreven. Deze mensen voelen zich prima als vrijgezel en zoeken geen relatie. Toch willen deze wel de spanning voelen van het omgaan met een gebonden man of vrouw.

YouTube player

Anoniem blijven en toch goed gematcht worden: het systeem van Victoria Milan

Je merkt dan ook wel dat je op de website van Victoria Milan vele verschillende mensen kunt gaan vinden en dat je hier ook snel een date af kunt gaan spreken. Aangezien bijna alle leden gebonden zijn zullen dit bijna altijd wel discrete afspraakjes zijn dus dit mag geen probleem voor je zijn. Het systeem van de datingsite is geschikt om je anoniem te laten blijven. Toch is er wel een geavanceerde manier van matching aanwezig en deze koppelt je aan leden die volgens het systeem goed bij je passen. Als we op de verhalen van leden en ex-leden af mogen gaan dan werkt dit prima en zijn er al vele spannende afspraakjes geweest doordat men aan de juiste persoon gekoppeld is.

Discreet en Anoniem vreemdgaan

Aangezien de mensen van Victoria Milan het ook belangrijk vinden dat alles anoniem gebeurt zal je regelmatig tips ontvangen van hoe je het beste anoniem kunt blijven. Wanneer je een abonnement afsluit dan zal dit ook onder een discrete naam op je afschriften te zien zijn. Er wordt dus alles aan gedaan om jou zo anoniem mogelijk te laten blijven en dat je zonder problemen de website kunt blijven gebruiken. De meeste mensen vinden het normaal om monogaam te zijn. Toch blijkt het dat er heel veel mensen stiekem of openbaar een verhouding hebben met een ander naast hun relatief huwelijk. Steeds vaker zien we dat beide partners een druk leven hebben en beiden buitenhuis werken. Dit verhoogd de kans op vreemdgaan aanzienlijk! Veel affaires beginnen op het werk! Daarnaast gebeurt het vaak dat de verveling en de sleur in een relatie komt. Mensen hebben dan de behoefte om bepaalde spanning op te zoeken. Victoria Milan is de ideale datingsite om in contact te komen met mensen in dit zelfde schuitje!

Victoria Milan screenshot

Paniek button!

Victoria Milan heeft vele opties zodat mensen in je omgeving er niet achter komen wat je aan het doen bent. Zo wordt je automatisch uitgelogd als je een tijdje niet actief bent. Je hoeft dan ook niet bang te zijn dat je vergeet de website af te sluiten want dit zal ook automatisch gebeuren. Mocht je nu aan bladeren zijn door de leden en er komt opeens iemand binnen dan is er de paniek knop. Wanneer je deze indrukt dan zal de website van Victoria Milan afsluiten en dan zal er een neutrale website geladen worden.
Gratis inschrijving

Victoria Milan: blijf anoniem en vind spanning buiten je relatie

Wanneer je meer spanning zoekt buiten je eigen relatie dan is Victoria Milan erg aan te raden. Je blijft hier anoniem en er zijn hier veel leden te vinden. Door de vele mogelijkheden is de website voor iedereen te gebruiken. Ook is het contact leggen met andere leden makkelijk. Je foto’s worden automatisch onherkenbaar gemaakt en als je een leuk persoon hebt gevonden dan kun je ook zonder problemen aangeven dat deze je duidelijke foto mag gaan zien. Je hebt dus zelf alles in de hand en kunt met een gerust gevoel je in gaan schrijven. Het inschrijven op deze website is ook gratis en dit geeft je dan een goede indruk van wat je allemaal op de datingsite kunt gaan vinden.

Dating App VictoriaMilan.nl

Victoria Milan heeft onlangs een nieuwe mobile versie van het datingplatform gelanceerd. Via deze dating app kun je overal en altijd discreet daten. De app is te downloaden voor alle bekende besturingssystemen en is een zeer fijne aanvulling op het totale pakket.

Wat kost een lidmaatschap?

Het goedkoopste Victoria Milan abonnement kost €16 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

 • Gratis membership
  €0,-
  Bekijken
 • 1 maand

  Full membership

  €39,99
  Bekijken
 • 3 maanden

  Full membership

  €27,99 p.m.
  Bekijken
 • 6 maanden

  Full membership

  €22,79 p.m.
  Bekijken

Wat zijn de plus- en minpunten van Victoria Milan?

 • Geschikt voor het zoeken naar een affaire
 • Gratis aanmelden zonder verplichtingen
 • Discreet vreemdgaan
 • Kosten kunnen oplopen

Victoria Milan: de datingsite voor avontuur en spanning!

Als je op zoek bent naar een spannende affaire of casual contact met gebonden mannen en vrouwen, dan is Victoria Milan een datingsite die zeker het overwegen waard is. Deze website biedt een veilige en discrete omgeving waar je op zoek kunt gaan naar gelijkgestemde mensen die op zoek zijn naar avontuur en spanning. Onze uitgebreide review van Victoria Milan geeft je alle informatie die je nodig hebt over de kosten, functies en gebruikerservaringen van deze datingsite. Of je nu een gebonden persoon bent die op zoek is naar een buitenechtelijke affaire of een vrijgezel die op zoek is naar wat spanning en sensatie, Victoria Milan biedt je alle mogelijkheden die je nodig hebt om je fantasieën werkelijkheid te maken.

 • 4

  Populariteit

  Victoria Milan heeft de laatste tijd enorm aan populariteit gewonnen. Steeds meer Nederlander kiezen er voor om zich bij deze datingsite in te schrijven voor een spannend contact naast hun eigen relatie. In Europa was dit al de populairste datingsite voor discreet vreemdgaan en wij vermoeden dat dit inmiddels ook voor ons land geldt. Het aantal leden wordt geschat op meer dan 150.000!

 • 3

  Gebruikersgemak

  De website heeft een redelijk moderne uitstraling waarbij het meteen duidelijk is hoe je moet navigeren.

 • 4

  Functionaliteiten

  Je kunt als lid geheel anoniem ingeschreven staan. Dit is fijn wanneer je bedenkt dat VictoriaMilan zich voornamelijk op overspel richt. Zo is het mogelijk om je eigen foto geblurred weer te geven en is er een zogenaamde “paniek knop” om de datingsite vliegensvlug af te kunnen sluiten. Dit en meer functies zijn er dus op gericht om jouw inschrijving geheim te houden. Lees op de website van Victoria Milan over alle functionaliteiten.

 • 3.8

  Klantenservice

  De klantenservice van Victoria Milan is via de datingsite te bereiken of per mail op support@victoriamilan.nl. Wij hebben zelf de klantenservice niet uit kunnen testen. Wij horen graag van onze bezoekers hun ervaring met de klantenservice!

 • 3.8

  Kosten

  De kosten voor deze website zijn afhankelijk van de duur van het abonnement. lees altijd eerst de voorwaarden voor het afsluiten van een lidmaatschap. De prijs voor de diensten van deze website is vergelijkbaar met andere bekende datingsites zoals Parship.nl.

 • 3.7 Goed

  Totaalscore

  Victoria Milan is een populaire datingsite voor discreet vreemdgaan met meer dan 150.000 leden in Nederland. Je kunt anoniem inschrijven en gebruikmaken van functies om je inschrijving geheim te houden. De klantenservice is bereikbaar via de website of e-mail. De kosten zijn afhankelijk van de abonnementsduur en vergelijkbaar met andere datingsites zoals Parship.nl.

Veelgestelde vragen Victoria Milan

Wat zijn de kosten voor Victoria Milan?

De kosten voor Victoria Milan variëren afhankelijk van de gekozen abonnementsoptie. Een Premium lidmaatschap van 1 maand kost €49,99, terwijl een lidmaatschap van 6 maanden €19,99 per maand kost. Het VIP-lidmaatschap van 1 maand kost €69,99, en het lidmaatschap van 6 maanden kost €29,99 per maand.

Is Victoria Milan veilig in gebruik?

Ja, Victoria Milan biedt verschillende veiligheidsmaatregelen om de privacy en veiligheid van haar leden te beschermen. De website maakt gebruik van SSL-encryptie om de gegevens van gebruikers te beschermen en biedt een anonieme betaalmethode via Paysafecard. Daarnaast kunnen gebruikers zelf bepalen welke informatie ze delen op hun profiel en kunnen ze andere gebruikers blokkeren en melden bij ongepast gedrag.

Wat zijn de functies van Victoria Milan?

Victoria Milan biedt verschillende functies om gebruikers te helpen bij het vinden van discrete relaties en affaires. Enkele van de belangrijkste functies zijn de mogelijkheid om anoniem te blijven en privéfoto’s te delen, de zoekfunctie om compatibele partners te vinden, en de chatfunctie om met andere leden te communiceren. Daarnaast biedt de website een “Panic Button”, waarmee gebruikers snel kunnen overschakelen naar een andere website als ze worden betrapt tijdens het gebruik van Victoria Milan.

Hoe kan ik mijn Victoria Milan account verwijderen?

Gebruikers kunnen hun Victoria Milan account verwijderen door in te loggen op hun account en naar de instellingen te gaan. Klik op de knop “Mijn account” en selecteer vervolgens “Account verwijderen”. Hierdoor wordt het account permanent verwijderd en kunnen de gegevens niet meer worden hersteld.

Is Victoria Milan geschikt voor serieuze relaties?

Hoewel Victoria Milan voornamelijk gericht is op het vinden van discrete relaties en affaires, kan de website ook worden gebruikt om serieuze relaties te vinden. Het is echter belangrijk om duidelijk te communiceren over wat je zoekt en wat je verwachtingen zijn bij het gebruik van de website.

Laats bijgewerkt: 24 februari 2023

84 reacties op “Geheime affaires beginnen bij Victoria Milan!”

 1. Bert schreef:

  Het meest hilarische van deze site is nog het contrast tussen de review van de site zelf en alle gebruikers. Elke site wordt de hemel in georezen en echt alle recensies van gebruikers zijn negatief. Dit is gewoon een gesponsord geheel van het collectief aan oplichters.

 2. Martijn schreef:

  Tsja, site zit goed in elkaar, maar teveel fake profielen helaas. 1 echte persoon weten te vinden in 2 dagen. Probeer het eens uit, na 7 dagen mag je een weekendje voor een Euro premium. Wacht gewoon af na je inschrijving, je krijgt vanzelf de aanbieding. Pas daarna alleen wel op, na dat weekend proberen ze ineens €174 van je rekening af te schrijven, en dat lukte bij mij gelukkig niet zomaar, want ik had met iDeal betaald. Gebruik dus zeker geen andere betaalmethode!

 3. Single schreef:

  Heb me laatst ook ingeschreven bij Vicoria Milan,
  Na enige tijd kwam ik er achter dat Victoria Milan een broeinest is van oplichters want de chat berichten zijn altijd in het Engels of door de translator gehaald waardoor de zin opbouw verwarrend is.
  En “vrouwen”die zich op deze site bevinden en via Victoria Milan de leden lokken naar een ander site.
  In hun profiel staat dan geschreven: Bezoek mij op date-planet onder een bepaalde naam want ik kan hier niets schrijven.
  Sinds ik op deze site ben ingeschreven heb ik niet één normaal berichtje gehad alleen maar fakers en scammers.
  Kortom zonde van me geld heb me reeds mijn profiel verwijderd.

 4. Piet schreef:

  Sedert hun nieuwe layout (vermoedelijk op neiuwe servers) zijn ze hun oude profielen aan het overzetten.
  Deze zijn herkenbaar aan de taal en extra info welke niet is ingevuld. Eveneens zijn ze niet gevalideerd door een telefoonnr of google account.
  Berichten worden niet gelezen. profiel wordt wel regelmatig online gezet.
  Doch zijn er nieuwe echte profielen . Maar deze zijn echt in de minderheid.

 5. Christian schreef:

  victoria milan is een al fake waarom is heel simpel als credits koopt zijn die heel duur zo als laast had ik een dame zij stuurde mij een kadoo dat vond ik wel vreemd want wie gaat nou een kadoo sturen terwijl je die persoon in kwestie niet kent het is gewoon een lokertje zo dat je meer credits moet kopen die niet bepaald goed koop is als je aan ze vraagt ik wil je eerst beter leren kennen die site is gewoon totaal fake en die credits nouja je kunt zeggen is een bagger sootje want ik zeg altijd een gewaarschuwd mens telt altijd voor 2

 6. nick schreef:

  Verkeerde mail adres

 7. nick schreef:

  Top reactie.
  Voor de man die wel evenwichtig is en echt de spanning zoekt is het een hele opgave om een betrouwbare date te vinden op niveau. Wellicht net zo moeilijk als voor een vrouw.
  Belangrijk om het te zien als extra spanning naast je relatie. Je man/vrouw … kids is waar het echt om gaat.

 8. Rob schreef:

  Victoriamilan heeft op 18 januari € 117,- euro afgeschreven van mijn rekening! Ze zijn al een maand bezig om te onderzoeken hoe dit mogelijk was, maar mijn € 117,- krijg ik niet (zomaar) terug!
  Heeft iemand een tip hoe ik dit stop kan zetten??

 9. Xander schreef:

  probeer de optie om automatische verlenging en afschrijving stop te zetten maar eens te vinden..

 10. Harry schreef:

  Wat zijn dat “veel betere sites”? Heb je concrete voorbeelden?

 11. Harry schreef:

  Ben al tijden op zoek naar een leuke date. Heb al verschillende sites bezocht & betaald, waaronder VM & OkC, maar zonder succes. En dat terwijl ik me niet heel kieskeurig opstel!
  Je geeft aan dat “dit niet de ideale site voor een echte affaire” is. Wat zijn volgens jou dan betere alternatieven?

 12. Pp200 schreef:

  Ik zou graag victoriamilan wat meer onder de aandacht brengen. Ben al een tijdje lid en bevalt erg goed. Wat nog leuker zou zijn is dat er nog wat meer mensen bijkomen. Helaas is deze website nog niet zo bekend, maar wil daarom iedereen uitnodigen. Zoek me maar op.

 13. Tet schreef:

  Succes! Zijn daar ook leuke mannen?

 14. Hans schreef:

  Nou ja. Blijkbaar doet de website dus wat het beloofd!

 15. Salsa schreef:

  Was op zoek naar aandacht, spanning en misschien ook wel liefde. Ik vond na twee weken al leuke minnaar. Ik ga nu, na dik twee jaar nog steeds af en toe met hem om. Heeft me wel mijn huwelijk gekost en mijn leven op zijn kop gezet. Dus weet niet of het een aanrader is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---