Home / Geheime affaires beginnen bij Victoria Milan!
victoriamilan logo

Geheime affaires beginnen bij Victoria Milan!

Ben je op zoek naar een datingsite voor discreet overspel of een affaire? Victoria Milan is een populaire optie die speciaal is ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar spanning buiten hun huidige relatie. Met functies zoals anonieme profielen en een paniekknop, biedt Victoria Milan een veilige en discrete omgeving voor het vinden van gelijkgestemde mensen. In deze review bekijken we de kosten, functies en gebruikerservaringen van Victoria Milan, zodat je kunt beslissen of het de juiste keuze is voor jou. Of je nu gewoon nieuwsgierig bent naar de site of serieus overweegt om lid te worden, deze review geeft je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen. Lees verder om alles te ontdekken wat je moet weten over Victoria Milan.

Victoria Milan
84 Ervaringen
3.8
Beoordeling 3.8

Herleef de passie met Victoria Milan

Herleef de passie en begin een affaire, dit zijn de eerste woorden die je ziet staan als je de website van Victoria Milan bezoekt. Het is dan ook meteen duidelijk wat je bij deze datingsite kunt gaan vinden. Je kunt hier af gaan spreken met verschillende gebonden mannen en vrouwen. Toch zal je merken dat er ook vrijgezellen op deze website staan ingeschreven. Deze mensen voelen zich prima als vrijgezel en zoeken geen relatie. Toch willen deze wel de spanning voelen van het omgaan met een gebonden man of vrouw.

Anoniem blijven en toch goed gematcht worden: het systeem van Victoria Milan

Je merkt dan ook wel dat je op de website van Victoria Milan vele verschillende mensen kunt gaan vinden en dat je hier ook snel een date af kunt gaan spreken. Aangezien bijna alle leden gebonden zijn zullen dit bijna altijd wel discrete afspraakjes zijn dus dit mag geen probleem voor je zijn. Het systeem van de datingsite is geschikt om je anoniem te laten blijven. Toch is er wel een geavanceerde manier van matching aanwezig en deze koppelt je aan leden die volgens het systeem goed bij je passen. Als we op de verhalen van leden en ex-leden af mogen gaan dan werkt dit prima en zijn er al vele spannende afspraakjes geweest doordat men aan de juiste persoon gekoppeld is.

Discreet en Anoniem vreemdgaan

Aangezien de mensen van Victoria Milan het ook belangrijk vinden dat alles anoniem gebeurt zal je regelmatig tips ontvangen van hoe je het beste anoniem kunt blijven. Wanneer je een abonnement afsluit dan zal dit ook onder een discrete naam op je afschriften te zien zijn. Er wordt dus alles aan gedaan om jou zo anoniem mogelijk te laten blijven en dat je zonder problemen de website kunt blijven gebruiken. De meeste mensen vinden het normaal om monogaam te zijn. Toch blijkt het dat er heel veel mensen stiekem of openbaar een verhouding hebben met een ander naast hun relatief huwelijk. Steeds vaker zien we dat beide partners een druk leven hebben en beiden buitenhuis werken. Dit verhoogd de kans op vreemdgaan aanzienlijk! Veel affaires beginnen op het werk! Daarnaast gebeurt het vaak dat de verveling en de sleur in een relatie komt. Mensen hebben dan de behoefte om bepaalde spanning op te zoeken. Victoria Milan is de ideale datingsite om in contact te komen met mensen in dit zelfde schuitje!

Victoria Milan screenshot

Paniek button!

Victoria Milan heeft vele opties zodat mensen in je omgeving er niet achter komen wat je aan het doen bent. Zo wordt je automatisch uitgelogd als je een tijdje niet actief bent. Je hoeft dan ook niet bang te zijn dat je vergeet de website af te sluiten want dit zal ook automatisch gebeuren. Mocht je nu aan bladeren zijn door de leden en er komt opeens iemand binnen dan is er de paniek knop. Wanneer je deze indrukt dan zal de website van Victoria Milan afsluiten en dan zal er een neutrale website geladen worden.
Gratis inschrijving

Victoria Milan: blijf anoniem en vind spanning buiten je relatie

Wanneer je meer spanning zoekt buiten je eigen relatie dan is Victoria Milan erg aan te raden. Je blijft hier anoniem en er zijn hier veel leden te vinden. Door de vele mogelijkheden is de website voor iedereen te gebruiken. Ook is het contact leggen met andere leden makkelijk. Je foto’s worden automatisch onherkenbaar gemaakt en als je een leuk persoon hebt gevonden dan kun je ook zonder problemen aangeven dat deze je duidelijke foto mag gaan zien. Je hebt dus zelf alles in de hand en kunt met een gerust gevoel je in gaan schrijven. Het inschrijven op deze website is ook gratis en dit geeft je dan een goede indruk van wat je allemaal op de datingsite kunt gaan vinden.

Dating App VictoriaMilan.nl

Victoria Milan heeft onlangs een nieuwe mobile versie van het datingplatform gelanceerd. Via deze dating app kun je overal en altijd discreet daten. De app is te downloaden voor alle bekende besturingssystemen en is een zeer fijne aanvulling op het totale pakket.

Wat kost een lidmaatschap?

Het goedkoopste Victoria Milan abonnement kost €16 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

 • Gratis membership
  €0,-
  Bekijken
 • 1 maand

  Full membership

  €39,99
  Bekijken
 • 3 maanden

  Full membership

  €27,99 p.m.
  Bekijken
 • 6 maanden

  Full membership

  €22,79 p.m.
  Bekijken

Wat zijn de plus- en minpunten van Victoria Milan?

 • Geschikt voor het zoeken naar een affaire
 • Gratis aanmelden zonder verplichtingen
 • Discreet vreemdgaan
 • Kosten kunnen oplopen

Victoria Milan: de datingsite voor avontuur en spanning!

Als je op zoek bent naar een spannende affaire of casual contact met gebonden mannen en vrouwen, dan is Victoria Milan een datingsite die zeker het overwegen waard is. Deze website biedt een veilige en discrete omgeving waar je op zoek kunt gaan naar gelijkgestemde mensen die op zoek zijn naar avontuur en spanning. Onze uitgebreide review van Victoria Milan geeft je alle informatie die je nodig hebt over de kosten, functies en gebruikerservaringen van deze datingsite. Of je nu een gebonden persoon bent die op zoek is naar een buitenechtelijke affaire of een vrijgezel die op zoek is naar wat spanning en sensatie, Victoria Milan biedt je alle mogelijkheden die je nodig hebt om je fantasieën werkelijkheid te maken.

 • 4

  Populariteit

  Victoria Milan heeft de laatste tijd enorm aan populariteit gewonnen. Steeds meer Nederlander kiezen er voor om zich bij deze datingsite in te schrijven voor een spannend contact naast hun eigen relatie. In Europa was dit al de populairste datingsite voor discreet vreemdgaan en wij vermoeden dat dit inmiddels ook voor ons land geldt. Het aantal leden wordt geschat op meer dan 150.000!

 • 3

  Gebruikersgemak

  De website heeft een redelijk moderne uitstraling waarbij het meteen duidelijk is hoe je moet navigeren.

 • 4

  Functionaliteiten

  Je kunt als lid geheel anoniem ingeschreven staan. Dit is fijn wanneer je bedenkt dat VictoriaMilan zich voornamelijk op overspel richt. Zo is het mogelijk om je eigen foto geblurred weer te geven en is er een zogenaamde “paniek knop” om de datingsite vliegensvlug af te kunnen sluiten. Dit en meer functies zijn er dus op gericht om jouw inschrijving geheim te houden. Lees op de website van Victoria Milan over alle functionaliteiten.

 • 3.8

  Klantenservice

  De klantenservice van Victoria Milan is via de datingsite te bereiken of per mail op support@victoriamilan.nl. Wij hebben zelf de klantenservice niet uit kunnen testen. Wij horen graag van onze bezoekers hun ervaring met de klantenservice!

 • 3.8

  Kosten

  De kosten voor deze website zijn afhankelijk van de duur van het abonnement. lees altijd eerst de voorwaarden voor het afsluiten van een lidmaatschap. De prijs voor de diensten van deze website is vergelijkbaar met andere bekende datingsites zoals Parship.nl.

 • 3.7 Goed

  Totaalscore

  Victoria Milan is een populaire datingsite voor discreet vreemdgaan met meer dan 150.000 leden in Nederland. Je kunt anoniem inschrijven en gebruikmaken van functies om je inschrijving geheim te houden. De klantenservice is bereikbaar via de website of e-mail. De kosten zijn afhankelijk van de abonnementsduur en vergelijkbaar met andere datingsites zoals Parship.nl.

Veelgestelde vragen Victoria Milan

Wat zijn de kosten voor Victoria Milan?

De kosten voor Victoria Milan variëren afhankelijk van de gekozen abonnementsoptie. Een Premium lidmaatschap van 1 maand kost €49,99, terwijl een lidmaatschap van 6 maanden €19,99 per maand kost. Het VIP-lidmaatschap van 1 maand kost €69,99, en het lidmaatschap van 6 maanden kost €29,99 per maand.

Is Victoria Milan veilig in gebruik?

Ja, Victoria Milan biedt verschillende veiligheidsmaatregelen om de privacy en veiligheid van haar leden te beschermen. De website maakt gebruik van SSL-encryptie om de gegevens van gebruikers te beschermen en biedt een anonieme betaalmethode via Paysafecard. Daarnaast kunnen gebruikers zelf bepalen welke informatie ze delen op hun profiel en kunnen ze andere gebruikers blokkeren en melden bij ongepast gedrag.

Wat zijn de functies van Victoria Milan?

Victoria Milan biedt verschillende functies om gebruikers te helpen bij het vinden van discrete relaties en affaires. Enkele van de belangrijkste functies zijn de mogelijkheid om anoniem te blijven en privéfoto’s te delen, de zoekfunctie om compatibele partners te vinden, en de chatfunctie om met andere leden te communiceren. Daarnaast biedt de website een “Panic Button”, waarmee gebruikers snel kunnen overschakelen naar een andere website als ze worden betrapt tijdens het gebruik van Victoria Milan.

Hoe kan ik mijn Victoria Milan account verwijderen?

Gebruikers kunnen hun Victoria Milan account verwijderen door in te loggen op hun account en naar de instellingen te gaan. Klik op de knop “Mijn account” en selecteer vervolgens “Account verwijderen”. Hierdoor wordt het account permanent verwijderd en kunnen de gegevens niet meer worden hersteld.

Is Victoria Milan geschikt voor serieuze relaties?

Hoewel Victoria Milan voornamelijk gericht is op het vinden van discrete relaties en affaires, kan de website ook worden gebruikt om serieuze relaties te vinden. Het is echter belangrijk om duidelijk te communiceren over wat je zoekt en wat je verwachtingen zijn bij het gebruik van de website.

Laats bijgewerkt: 24 februari 2023

84 reacties op “Geheime affaires beginnen bij Victoria Milan!”

 1. Avatar for Mar Mar schreef:

  Belachelijke prijzen en moeilijk te begrijpen hoe het echt in elkaar zit.
  Veel fake als je het mij vraagt
  Prijs 1 maand 55 euro
  Gekkenwerk.

 2. Avatar for J J schreef:

  Wat een ongelooflijke slechte site is dit! En wat een spijt dat ik hier mij geld aan uitgegeven heb. Echt niet aan beginnen mannen.
  Apps werken niet goed. Onlogische zoekfuncties. Veel verouderde profielen, slecht ingevuld of al een jaar niet online. Fishing berichtjes van dames die nep lijken te zijn. Veel oplichterij profielen. Veel dubbele profielen.

  Ik heb 2 contacten nu die iets kunnen worden en hopelijk maakt dat het waard.

  Maar ik raad het zeker niet aan zolang de site/apps moeizaam werken.

 3. Avatar for julian julian schreef:

  vele reacties gekregen, als wel wat blijkt ik woon bij Alkmaar
  en 95% reacties uit Eindhoven en dan staat er 60 km ver weg nu is nog steeds 140 km
  dus niet kloppend ook lezen ze geen profiel
  Weer een Fake site erbij en toren hoge bedragen vragen voor dit soort advertenties
  Waardeloos nooit aan beginnen,Ik ben er in gestonken

 4. Avatar for Roobert13 Roobert13 schreef:

  Ook ik ben erin gestonken.Slimme tactiek van die lui.Anders dan op Second Love zitten hier veel getrouwde vrouwen met foto en een nauwelijks ingevuld profiel. Veel chat initiatieven waarna geen antwoord meer wordt gegeven. Memberships worden automatisch verlengd, dus houd je afschrijvingen in de gaten… Mijn indruk: meer fake dan Second Love, waar veel meer profielen zonder foto op staan en niet elke vrouw aangeeft slank en aantrekkelijk te zijn.

 5. Avatar for Teleurgesteld76 Teleurgesteld76 schreef:

  Vreemd dat er op deze site in een zogenaamd objectieve review over VM zo positief geschreven wordt terwijl ALLE reviews hierboven negatief zijn. Mijn ervaring (rwee weken en ga nu opzeggen en verwijderen) is iets anders. Ik ben ook fake profielen tegen gekomen. Maar ook echte. Ik kreeg van sommige vrouwen wel reacties en met een enkeling zelfs een soort van gesprek. Daardoor werd bevestigd wat ik al dacht: er zijn voor elke vrouw op dit forum minimaal 100 mannen. Daardoor krijg je of geen reactie of heel laat en zit een echte chat er niet in. Bovendien zijn de meeste vrouwen meer nieuwsgierig dan echt op zoek maar fysiek contact. Wat niet matcht met verwachtingen van de mannen. Tenslotte zijn de vrouwen (en dat zal ook een reden hebben…) erg voorzichtig en durven ze niet af te spreken of een telefoonnummer te geven. Leuk bedacht maar het werkt niet. Zal op second love niet anders zijn dus ga ik niet eens meer proberen.

 6. Avatar for F334466 F334466 schreef:

  Ben tot nu toe ook niet enthousiast. Nadat ik me gratis had ingeschreven regende het in mijn postvak berichtjes van leuke vrouwen, en niet zodra ik een betaald abonnement had genomen bleef het oorverdovend stil. Geen enkele vrouw die ik benader reageert; krijg alleen leesbevestigingen en vervolgens niets meer.
  Geen aanrader dus!
  Zit er intussen wel voor een half jaar aan vast }:-(

 7. Avatar for Boef Boef schreef:

  Rob,

  Ik heb de bank geïnformeerd, incasso laten stoppen en zij hebben het geld teruggeboekt.

  Is het al gelukt?

 8. Avatar for Ben Ben schreef:

  pure oplichterij, 99 procent van de profielen is fake en hier is echt niks te halen.
  ik raad iedereen af om hier mee in zee te gaan want je wordt bedonderd waar je bijstaat.
  Ik kwam zelfs een foto tegen van een bekende met een andere naam en leeftijd eronder……….

 9. Avatar for Victoria Milan Victoria Milan schreef:

  Heerlijke sexdatum op deze website. Het is heel gemakkelijk in gebruik en ze hebben allerlei tips om alles zo discreet mogelijk te houden. Super opwindend!

 10. Avatar for yvan yvan schreef:

  Denk es na mannen denk je nu echt dat al die mooie meiden een site als dit nodig hebben om aan een date te komen . De meesten zien er zo goed uit dat overal waar ze komen een of andere vent of meer hen aanspreekt . Keuze zat ! Dat ze dan op deze site een date zoeken ? Beter nog een seksdate… . Zelfs als je geen foto plaatst krijg je meteen berichten alsof je de knapste onweerstaanbare gozer bent die op de site zit. Rinkelt er intussen een belletje . Tuurlijk is deze site nep net als alle seks of erotische dating websites . Spendeer hier geen cent aan . Dat is de enige manier om die afzetterij te stoppen .

 11. Avatar for instinker instinker schreef:

  werkelijk alle vrouwen zijn nep maar ben er toch ingestonken. Als je je eerst gratis opgeeft krijg je binnen no-time veel berichten binnen die je niet kan zien. elke dag worden het er meer. Ik was zo nieuwsgierig dat ik abonnement nam (duur!) en ja hoor. alles nep! Want hoe je ook reageert, lange app, korte app, met foto…niemand reageert. en telkens als je uitlogt, komen er weer nieuwe berichten binnen en blijf je hopen..ben er nu klaar mee…heeel knap gemaakt en moest om mezelf lachen…duur leergeld betaald, toch maar de kroeg in!

 12. Avatar for Harry K. Harry K. schreef:

  Victoria milan haalt zelfs een truc uit alsof fictieve leden online zijn terwijl dit echt niet zo is.
  Ook sturen ze fake berichtjes. Korte niets zeggende teksten, zoals:
  -Ha eindelijk weekend.:)
  – Hey, wat ben je aan het doen. 🙂
  – Ik kan het niet goed zien maar je lijkt me best gespierd.
  En daarna niets meer.
  Ook fake foto’s die een jong koppie van 24 plaatst bij een profiel van een 36 jarige. Trap ik niet in.
  Maar voor VM de enige manier om leden langer lid te laten zijn in een ledenluw gebied.
  Maar het is oplichterij. Want je betaald geld voor iets wat je niet krijgt.

 13. Avatar for Anon Anon schreef:

  Het is duidelijk dat er fake profielen zijn. Dat berichten niet worden gelezen is echter geen bewijs. Wat ik een bewijs vind is dat het profiel volledig is ingevuld. Geen profieltekst maar wel een foto. En dat zijn er heeel veel. Als je iemand zoekt dan moet je jezelf wel even aanprijzen. En een foto is al snel te prive voor velen.
  Site werkt slechter dan 2nd love.

 14. Avatar for peter peter schreef:

  het is een geweldige oplichterstruc deze site.

 15. Avatar for Hans Hans schreef:

  Ongeloofelijke nepzooi.
  Duur.Slecht werkende site.En voornamelijk fake profielen.
  Voral NIET doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---