Home / Smartvibes – Kosten, Review en Ervaringen
Smartvibes logo

Smartvibes - Kosten, Review en Ervaringen

Bij Smartvibes.be kun je aan speeddaten gaan doen. Het kan goed zijn dat jij ingeschreven bij één of meerdere datingsites en dan is dit erg leuk. Toch zal je dan eerst altijd met elkaar gaan chatten. Hoe leuk zou het wel niet zijn om mensen die ook op zoek zijn naar een nieuwe relatie in het echt te gaan spreken. Bij een speeddate weet je dat je met andere vrijgezellen praat die in dezelfde leeftijdsklasse als jij vallen en die ook op zoek zijn naar een leuke partner. Het kan dan ook zomaar zijn dat je op een speeddate zomaar je nieuwe geliefde leert kennen. 

Smartvibes
3
Beoordeling 3

Je zal zeker niet de eerste Belg zijn die dit overkomt. Smartvibes is actief in acht steden en dat betekend dat je altijd snel aan een evenement bij jou in de buurt kunt deelnemen. Het concept bij de speeddates van deze website draait allemaal om het getal zeven. Er zijn op een avond zeven mannen, zeven vrouwen en je praat ook met elkaar voor zeven minuten. In totaal praat je dus bijna een uur met verschillende personen. De organisatie die geeft je een kaart en na ieder gesprek kun je op deze kaart aangeven of je de persoon die je net gesproken hebt beter wilt leren kennen. Hebben zowel jij als de ander aangeven dat je elkaar nog eens wilt zien dan krijg je elkaars contactgegevens.

Leuk en ongedwongen daten

Het speeddaten is leuk en ongedwongen. Doordat je de uitslag van de speeddate pas de volgende dag krijgt hoef je niet bang te zijn dat het ongemakkelijk wordt. Per maand zijn er bij deze website honderden inschrijvingen en je weet dan ook altijd dat het erg gezellig gaat worden. Probeer het gewoon maar eens een keer. Het is betaalbaar en een prima manier om leuke mensen te leren kennen.

Bekijk de diverse evenementen bij jou in de regio

Op de kalender kun je de evenementen bekijken en je ziet dan ook direct welke van deze evenementen bij jou in de buurt plaatsvinden. Bij deze evenementen zie je ook de leeftijdsklassen erbij staan. Als je een kijkje bij de kalender neemt dan zie je dat al veel evenementen bezet zijn. Je moet dan ook snel zijn want er zijn veel mensen die graag aan de speeddates deelnemen. Na het inschrijven op de website kun je meteen aangeven bij welk evenement jij aanwezig wilt zijn. Je hebt dan ook direct de mogelijkheid om te gaan betalen zodat je bij het evenement zelf zo naar binnen kunt lopen.

Goed geregeld

Het is bij Smartvibes.be allemaal erg goed geregeld. Het kan best een beetje spannend zijn als je voor het eerst gaat speeddaten. Toch zal je zien dat wanneer je eenmaal in gesprek bent dat het allemaal erg meevalt. Iedereen die deelneemt die is er om dezelfde reden en dat is om een leuke man of vrouw te leren kennen. Schrijf je dus eens in en ga eens speeddaten. We weten zeker dat jij ook een leuke tijd gaat hebben. Misschien ga jij op deze manier wel de liefde van je leven ontmoeten.

Smartvibes screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Smartvibes?

Een avondje speedaten met Flashdate kost €36,00. Dit is inclusief 2 consumpties. Inschrijven is gratis!

  Wat zijn de plus- en minpunten van Smartvibes.be?

  • Snel mensen leren kennen
  • Belgische website, dus minder aantrekkelijk voor Nederlanders
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore
  Laats bijgewerkt: 27 juli 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *