Waar kan ik speeddaten?

Waar kan ik speeddaten?

Welke online datingsite?
20 februari 2021

Speeddate avonden vinden door heel Nederland plaats. Je hoeft dus echt niet ver te reizen voor zo’n evenement, ook bij jou in de buurt vindt er vast zo nu en dan een speeddate avond plaats. Er zijn verschillende organisaties die zich bezig houden met het organiseren van speeddate evenementen. Een grote speeddate organisator is bijvoorbeeld Speeddaten.nl. Zij houden zich al meer dan tien jaar bezig met de organisatie van speeddates door heel Nederland en hebben dus al heel wat ervaring met het vormen van nieuwe stelletjes. Maar er zijn nog veel meer organisaties te vinden, met allemaal hun eigen aanpak en hun eigen locaties. Door meerdere organisaties online te vergelijken ontdek je er vast één waar jij een goed gevoel bij hebt.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Steden waar je kunt speeddaten

Speeddaten.nl houdt in de volgende steden regelmatig een avond voor speeddating: Haarlem, Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Leeuwarden, Rotterdam, Scheveningen, Utrecht en Zwolle. Op hun website kun je lezen onder Agenda, wanneer er op welke locatie een speeddate evenement plaatsvindt. Er worden meerdere leeftijdscategorieën gehanteerd, zodat je altijd kunt kiezen voor die categorie waar jij het beste onder valt. Zo zijn er categorieën voor: 20 – 35 jaar, 30 – 45 jaar en 40 – 55 jaar. Per locatie kun je ook lezen hoe je er het beste kunt komen, waar je kunt parkeren en hoe het programma van de avond eruit ziet.

speeddate

Na de speeddate

Binnen 24 uur na het evenement ontvang je een zogenaamde matchmail, waarin je kunt lezen of er een match is, en indien dit het geval is, dan staat het e-mailadres van deze persoon erin vermeld. Je kunt dan zelf contact met elkaar opnemen voor een date. Een optie is dat er in deze mail ook een foto wordt vermeld, hier kun je als deelnemer natuurlijk zelf voor kiezen, je hoeft uiteraard geen foto aan te leveren.

Andere organisaties voor speeddaten

Er zijn nog veel meer organisaties die speeddates verzorgen. Een andere bekende is bijvoorbeeld FlitsDate. Ook zij verzorgen avonden door het hele land op sfeervolle locaties zoals in gezellige cafés, leuke restaurants en op hippe lounge-locaties. De gedachte erachter is dat de locatie een gemoedelijke, ontspannende sfeer moet uitstralen zodat de deelnemers zich sneller op hun gemak voelen. Dit zal zeker meehelpen aan een geslaagde speeddate, want als je je thuis voelt, zul je jezelf ook op een meer natuurlijke manier kunnen presenteren. Het leuke van FlitsDate is trouwens ook dat ze een matchgarantie aanbieden. Mocht er onverhoopt geen enkele geschikte partner voor je bij zitten dan biedt FlitsDate je eenmalig en kosteloos een volgende deelname aan. Een overzicht van alle speeddating websites vind je ook op onze website.

speeddaten

Speeddaten voor hoger opgeleiden

Verder heb je ook nog Ematching. Deze ken je misschien van het online daten, maar ook deze organisatie biedt op veel plaatsen speeddate avonden aan. Op deze manier willen ze een aanvulling geven op hun online datingsite. Ze richten zich hierbij wel net als op hun site op de hoger opgeleiden. Ook bij hun geldt: zit er deze avond niemand voor je bij dan mag je een volgende keer gratis meedoen.

Eén reactie op “Waar kan ik speeddaten?”

  1. Avatar for Erik Erik schreef:

    Wanneer is er een gay speeddating in noord of oost Nederland? En zonder leeftijdslimiet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste items