Home / Vind de liefde van je leven: Top 10 beste datingsites! / Skout-app: Kosten, Review en Ervaringen: Wat je moet weten!
Skout logo

Skout-app: Kosten, Review en Ervaringen: Wat je moet weten!

Ontdek alles over Skout, de populaire mobiele dating app, op WelkeOnlineDatingsite.nl. In deze uitgebreide Skout-app review delen we informatie over de kosten, gebruikerservaringen en meer. Skout is een veelzijdige dating app die exclusief beschikbaar is voor smartphones en tablets. Of je nu een Android-gebruiker bent of een iOS-apparaat hebt, Skout biedt een unieke manier om nieuwe mensen te ontmoeten en te daten. In deze review leer je hoe je je kunt aanmelden met je Facebook-account en hoe Skout werkt. Lees verder en ontdek waarom Skout een populaire keuze is voor mensen die onderweg willen daten.

Skout App
1 Ervaring
2.6
Beoordeling 2.6

Skout: Mobiel daten op zijn best, zonder computer of laptop

Skout is een dating app. Dat wil zeggen dat je Skout alleen kunt gebruiken op een mobiele telefoon of tablet, het programma is niet geschikt voor op een computer of laptop. Skout is beschikbaar voor zowel Android toestellen als voor Apple (iOS) De app is op dit moment nog niet in het Nederlands beschikbaar, je zult het dus met de Engelstalige versie moeten doen. Je kunt je aanmelden met een Facebook account, de gegevens daaruit worden automatisch overgenomen.

YouTube player

Chatten met medegebruikers

Via Skout kun je chatten met mensen in je directe omgeving maar ook met personen die verder weg wonen. Dit kun je namelijk instellen in je zoekcriteria. Anders dan dating apps die speciaal gericht zijn op het vinden van personen in je naaste omgeving geeft de app dus de mogelijkheid om zelf te kiezen of de persoon met wie je contact legt wel of niet in de buurt woont of zich bevindt. Je kunt Skout dus gebruiken voor een gezellige chat, maar ook om een date te regelen voor een avondje stappen of naar de film.

Fake accounts

Wat opvalt bij het lezen van reviews over Skout is dat er veelvuldig wordt geklaagd over de aanwezigheid van fake accounts. Veel datingsites en dating apps maken gebruik van fake accounts. Hier zijn verschillende redenen voor. Eén daarvan is om de indruk te wekken dat er veel deelnemers zijn, een andere is het versturen van spam. Gebruikers van Skout klagen met name over de hoeveelheid spam die ze krijgen bij het gebruik van de app. In chatgesprekken worden dan urls verstuurd die je naar bepaalde websites leiden. Als je op zo’n link klikt levert dat geld op voor de website eigenaar of voor degene die de link verstuurde. Mede hierdoor is het aantal personen dat d dating app Skout negatief beoordeelt relatief groot.

Skout homepage screenshot

Hoe herken je een fake account op Skout?

Een fake account herkennen kan soms lastig zijn. In eerste instantie lijkt het alsof je met een “echt” persoon in gesprek bent. Maar vaak wordt ontwijkend geantwoord op gerichte vragen als “waar woon je precies” of “waar zit het bedrijf waar je werkt”. Door gerichte vragen te stellen kom je er vaak snel achter of een profiel echt is of niet. Omdat chatten via Skout gratis is, kan het op zich geen kwaad om met zo’n fake profiel te chatten, als je je maar realiseert dat een afspraakje maken om elkaar te leren kennen er niet in zit.

Wat zijn de plus- en minpunten van Skout?

 • Skout heeft een groot en divers gebruikersbestand, waardoor er veel potentiële matches zijn.
 • De app maakt gebruik van locatiegebaseerde matching, waardoor je mensen in de buurt kunt vinden en ontmoeten.
 • Skout biedt een scala aan functies, zoals chat, virtuele cadeaus en het verkennen van gebruikersprofielen, waardoor het gemakkelijk is om contact te leggen en interactie te hebben.
 • De app heeft veiligheidsmaatregelen, zoals verificatie van profielen en de mogelijkheid om gebruikers te blokkeren of te rapporteren.
 • Skout biedt veel basisfuncties gratis aan, waardoor gebruikers de app kunnen verkennen en communiceren zonder directe kosten.
 • De gratis versie van Skout bevat veel advertenties, wat de gebruikservaring kan verstoren.
 • Sommige geavanceerde functies en opties zijn alleen beschikbaar voor betalende gebruikers, wat de ervaring van gratis gebruikers kan beperken.
 • Soms kan de locatie-informatie in Skout onnauwkeurig zijn, waardoor het lastig kan zijn om daadwerkelijk mensen in de buurt te vinden.
 • Skout wordt vaker gebruikt voor informele dating of het ontmoeten van nieuwe mensen, waardoor het minder geschikt kan zijn voor gebruikers die op zoek zijn naar een serieuze relatie.
 • Zoals bij veel datingsapps bestaat het risico op het tegenkomen van fake profielen, hoewel Skout stappen onderneemt om dit te voorkomen. Gebruikers moeten voorzichtig zijn en hun eigen veiligheid waarborgen.

Skout: De kracht van mobiele verbinding voor het vinden van liefde en vriendschap

Skout is een mobiele dating app die exclusief beschikbaar is voor smartphones en tablets. Hoewel het programma niet geschikt is voor computers of laptops, biedt het gebruikers de mogelijkheid om verbinding te maken met nieuwe mensen en potentiële partners. Skout is momenteel alleen beschikbaar in het Engels, maar maakt het aanmelden eenvoudig door automatisch gegevens over te nemen vanuit een Facebook-account. Hoewel er kosten verbonden kunnen zijn aan bepaalde functies binnen de app, biedt Skout een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor het vinden van dates en het leggen van sociale contacten. Als je op zoek bent naar een mobiele datingervaring, is Skout het overwegen waard.

Collage van afbeeldingen met gelukkige stellen die elkaar hebben ontmoet via Skout

 • 2.5

  Populariteit

  Skout is een dating app die steeds meer populariteit wint onder mobiele gebruikers. Met zijn exclusieve focus op smartphones en tablets, trekt Skout een breed publiek aan dat op zoek is naar nieuwe mensen en potentiële partners. De app biedt een levendige en actieve gebruikersgemeenschap, waardoor de kans op het vinden van interessante matches groter wordt. Skout’s populariteit groeit gestaag en maakt het een aantrekkelijke keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een moderne en mobiele datingervaring.

 • 3

  Gebruikersgemak

  Skout blinkt uit in gebruikersgemak. De intuïtieve interface en gebruiksvriendelijke functies maken het navigeren door de app eenvoudig en prettig. Met een paar tikken kun je nieuwe mensen ontmoeten en in contact komen met potentiële partners. De app biedt een soepele en naadloze ervaring, waardoor gebruikers snel en efficiënt kunnen genieten van de mogelijkheden van Skout. Of je nu een technologisch onderlegde gebruiker bent of nieuw bent in de wereld van dating apps, Skout zorgt ervoor dat iedereen gemakkelijk kan deelnemen.

 • 3

  Functionaliteiten

  Skout biedt een uitgebreid scala aan functionaliteiten die de datingervaring verrijken. Met functies zoals het zoeken naar gebruikers in de buurt, het versturen van berichten en het bekijken van profielen, stelt Skout gebruikers in staat om op verschillende manieren verbinding te maken en te communiceren. Daarnaast biedt de app extra functies zoals virtuele cadeaus, livestreaming en het verkennen van lokale evenementen, waardoor gebruikers een meer interactieve en gevarieerde datingervaring kunnen hebben.

 • 3

  Klantenservice

  Skout waardeert zijn gebruikers en biedt een betrouwbare klantenservice. Als gebruiker kun je rekenen op ondersteuning bij eventuele vragen, problemen of zorgen die je hebt. Skout streeft ernaar om snel en adequaat te reageren op gebruikersfeedback en biedt waar mogelijk oplossingen. De klantenservice van Skout is gericht op het creëren van een positieve gebruikerservaring en het bieden van de nodige ondersteuning om ervoor te zorgen dat gebruikers tevreden zijn met hun datingervaring.

 • 3

  Kosten

  Hoewel Skout gratis te downloaden en te gebruiken is, biedt de app ook optionele betaalde functies. Deze functies kunnen extra voordelen en mogelijkheden bieden, zoals het verkrijgen van meer zichtbaarheid of het ontgrendelen van premium filters. De kosten van deze betaalde functies variëren en kunnen worden aangepast aan de behoeften en budgetten van gebruikers. Skout biedt transparantie en duidelijkheid over de kosten, zodat gebruikers weloverwogen beslissingen kunnen nemen over het al dan niet gebruikmaken van deze betaalde functies.

 • 2.9 Gemiddeld

  Totaalscore

  Skout verdient een hoge totaalscore vanwege zijn populariteit, gebruikersgemak, diverse functionaliteiten, betrouwbare klantenservice en flexibele kostenstructuur. Met een groeiende gebruikersbasis en een mobielvriendelijke aanpak biedt Skout een aantrekkelijke datingervaring voor gebruikers die op zoek zijn naar nieuwe connecties. De totaalscore van Skout weerspiegelt de positieve aspecten van de app en de tevredenheid van gebruikers met de aangeboden diensten.

Veelgestelde vragen Skout app

Wat zijn de kosten voor het gebruik van de Skout-app?

De Skout-app biedt zowel gratis als betaalde functies. De basisfuncties van de app kunnen gratis worden gebruikt. Als je echter toegang wilt krijgen tot extra functies en een verbeterde ervaring, kun je upgraden naar een betaald abonnement. De kosten van het betaalde abonnement variëren afhankelijk van de duur van het abonnement dat je kiest. Het is raadzaam om de officiële website of de app zelf te raadplegen voor de meest actuele prijsinformatie.

Hoe werkt Skout precies?

Skout is een sociale ontmoetingsapp die mensen helpt om nieuwe connecties te maken en potentiële partners te vinden. Na het downloaden van de app kun je een profiel aanmaken en je interesses en voorkeuren opgeven. Vervolgens kun je andere gebruikers in je omgeving bekijken en met hen communiceren via chatberichten. Skout biedt ook een “Shake to Chat”-functie, waarbij je kunt schudden met je telefoon om willekeurig met andere gebruikers te chatten. Het is belangrijk op te merken dat Skout zowel een gratis als een betaalde versie heeft, met extra functies die beschikbaar zijn voor betalende gebruikers.

Kan ik Skout gebruiken om alleen vriendschappen te maken?

Ja, absoluut! Skout is ontworpen om mensen te helpen nieuwe vrienden te maken naast het zoeken naar romantische relaties. De app biedt verschillende manieren om nieuwe mensen te ontmoeten en contact te leggen, zoals het verkennen van profielen, chatten via berichten en deelnemen aan groepsgesprekken. Of je nu op zoek bent naar romantiek of gewoon nieuwe vriendschappen wilt sluiten, Skout biedt een platform waarop je andere gelijkgestemde individuen kunt ontmoeten.

Kan ik Skout gebruiken op mijn computer?

Ja, je kunt Skout gebruiken op zowel je mobiele apparaat als op je computer. Skout heeft een gebruiksvriendelijke website waarmee je toegang hebt tot dezelfde functies als de mobiele app. Je kunt inloggen op je Skout-account via de website en genieten van alle beschikbare functies. Of je nu onderweg bent of liever op een groter scherm wilt communiceren, Skout biedt flexibiliteit in het gebruik van het platform.

Is Skout veilig om te gebruiken?

Skout heeft maatregelen genomen om de veiligheid van zijn gebruikers te waarborgen. De app heeft functies zoals privéberichten en rapportageopties om ongewenst gedrag of misbruik te melden. Het is echter altijd belangrijk om voorzichtig te zijn bij het online communiceren met vreemden. Zorg ervoor dat je persoonlijke informatie niet zomaar deelt en wees op je hoede voor verdachte of ongepaste berichten. Als je je ooit ongemakkelijk voelt of een probleem ondervindt tijdens het gebruik van Skout, raadpleeg dan de ondersteuningsdocumentatie van de app of neem contact op met

Laats bijgewerkt: 16 november 2023

Eén reactie op “Skout-app: Kosten, Review en Ervaringen: Wat je moet weten!”

 1. Linda schreef:

  Over het algemeen, degene die ik ‘sprak’ zijn het rare knakkers. Het gaat bij negen van de tien keer maar over dat ene….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---