Home / SecretSensation – Kosten, Review en Ervaringen
SecretSensation logo

SecretSensation - Kosten, Review en Ervaringen

Wil jij op een discrete manier gaan daten en op zoek gaan naar leuke flirts? Dan is Secret Sensation een goede datingsite voor jou. Deze datingsite is er voor iedereen die 18 jaar of ouder is en die zoekt naar dates op een anonieme manier. De datingsite maakt goed duidelijk dat iedereen welkom is, ongeacht de seksuele voorkeur. Uiteraard moet deze seksuele voorkeur wel wettelijk geaccepteerd zijn. Daarnaast maakt Secret Sensation heel goed duidelijk dat de datingsite niet is bedoeld voor mensen die enkel op zoek zijn naar seksdates.

SecretSensation
1 Ervaring
3.2
Beoordeling 3.2

Gratis zoeken naar leuke flirts

Het mooie van Secret Sensation is wel dat het een gratis datingsite is. Je kunt je niet alleen gratis aanmelden om vervolgens, om contact op te nemen bijvoorbeeld, alsnog te betalen. Deze datingsite is en blijft gratis. Dit betekent ook dat je na registratie en zonder betaling direct toegang hebt tot alle functies van deze datingsite. Het online inschrijven gaat heel makkelijk en snel. Wanneer je de gebruikersvoorwaarden van de datingsite hebt geaccepteerd, dan kun je direct doorgaan met het aanmaken van een persoonlijk profiel. Je hoeft dus geen lidmaatschap te kopen of credits aan te schaffen om gebruik te maken van bijvoorbeeld de contactfuncties. Deze zijn voor ieder lid van Secret Sensation gewoon beschikbaar.

Wat zijn de mogelijkheden bij Secret Sensation?

Je kunt heel veel met een gratis account bij Secret Sensation. Je kunt natuurlijk op de eerste plaats een profiel aanmaken. Hier kun je foto’s aan toevoegen. Deze zijn volledig afgeschermd, maar je kunt er ook voor kiezen om de foto’s wazig te maken, waardoor je echt volledig anoniem bent op de datingsite. Natuurlijk kun je de profielen van andere leden bekijken en krijg je een berichtenfunctie gekoppeld aan je account. Dit betekent dat je berichten van leden kunt ontvangen. De gesprekken die via deze berichtenbox plaatsvinden zijn volledig privé. Niemand kan meelezen. Deze berichtenfunctie is vergelijkbaar met gewone mail. Wil je direct een online gesprek met iemand aangaan die toevallig ook online is? Dan kun je ook gebruik maken van de chatfunctie. Ook deze is volledig privé. Als je wilt kun je de ander foto’s van jezelf toesturen tijdens dit chatgesprek. Daarnaast is het ook mogelijk om een videochat te starten met elkaar.

Je blijft anoniem op de datingsite

Door de mogelijkheid om je foto’s af te schermen en wazig te maken ben je in staat om volledig anoniem te blijven op Secret Sensation. Ben je bang om door een bekende herkend te worden en zit je hier niet op te wachten? Dan hoef je hier niet bang voor te zijn. Jij deelt pas je echte foto’s wanneer jij het wilt en met wie jij dat wilt. De datingsite doet er alles aan om nepprofielen zo snel mogelijk te verwijderen. Er wordt dan ook voortdurend gecontroleerd. Omdat je wel anoniem kunt zijn op de datingsite kost het vaak tijd om de nepprofielen te verwijderen. De datingsite is wel veilig in gebruik. Je hoeft alleen je mailadres aan te geven voor registratie en deze wordt niet aan derden verstrekt.

SecretSensation screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van SecretSensation.nl?

 • Gratis te gebruiken
 • Geschikt voor alle seksuele voorkeuren
 • Geen fictieve profielen
 • Minder geschikt voor serieus contact
 • 3

  Populariteit

 • 3

  Gebruikersgemak

 • 3

  Functionaliteiten

 • 3

  Klantenservice

 • 4

  Kosten

 • 3.2 Goed

  Totaalscore

SecretSensation FAQ

Hoe kan ik SecretSensation opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite SecretSensation? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw SecretSensation.nl account.

SecretSensation opzeggen

SecretSensation.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van SecretSensation en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op het tabblad: “Mijn Pagina” staan. Een nieuwe menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op: “Mijn profiel”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik op de laatste button rechts onder met de tekst: “Verwijder”. Een pop-up window is nu zichtbaar. klik op “Ja”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op SecretSensation.nl!

Laats bijgewerkt: 11 juni 2022

Eén reactie op “SecretSensation – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Bram Bram schreef:

  Leuke gratis site voor flirtcontact. Soms wat weinig dames online. Maar ze doen niet aan reclame dus denk ik moeilijk om groot publiek te trekken.
  De site werkt technisch goed en het is gemakkelijk om contact te leggen. Tot nu toe nog geen nep-profielen tegen gekomen.
  Ik raad deze site absoluut aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---