Home / Overspel was nog nooit zo makkelijk: vreemdgaan dating sites! / Lees onze Secret Sensation review: kosten en ervaringen!
SecretSensation logo

Lees onze Secret Sensation review: kosten en ervaringen!

Secret Sensation is dé datingsite voor iedereen die op een discrete manier wil daten en op zoek is naar leuke flirts. Met een focus op anonimiteit en inclusiviteit, biedt Secret Sensation een veilige omgeving waar je gelijkgestemde mensen kunt ontmoeten. Deze datingsite verwelkomt iedereen van 18 jaar en ouder, ongeacht seksuele voorkeur (mits wettelijk geaccepteerd). Bij Secret Sensation ligt de nadruk niet alleen op seksuele ontmoetingen, maar ook op het leggen van echte connecties. Lees onze review om meer te weten te komen over de kosten, functies en ervaringen van gebruikers. Ontdek hoe Secret Sensation jou kan helpen bij het vinden van een geheime match en het beleven van spannende avonturen op een discrete manier.

SecretSensation
1 Ervaring
3.2
Beoordeling 3.2

Anoniem daten met Secret Sensation: ontmoet leuke singles op een discrete manier

Wil jij op een discrete manier gaan daten en op zoek gaan naar leuke flirts? Dan is Secret Sensation een goede datingsite voor jou. Deze datingsite is er voor iedereen die 18 jaar of ouder is en die zoekt naar dates op een anonieme manier. De datingsite maakt goed duidelijk dat iedereen welkom is, ongeacht de seksuele voorkeur. Uiteraard moet deze seksuele voorkeur wel wettelijk geaccepteerd zijn. Daarnaast maakt Secret Sensation heel goed duidelijk dat de datingsite niet is bedoeld voor mensen die enkel op zoek zijn naar seksdates.

secret date

Gratis zoeken naar leuke flirts

Het mooie van Secret Sensation is wel dat het een gratis datingsite is. Je kunt je niet alleen gratis aanmelden om vervolgens, om contact op te nemen bijvoorbeeld, alsnog te betalen. Deze datingsite is en blijft gratis. Dit betekent ook dat je na registratie en zonder betaling direct toegang hebt tot alle functies van deze datingsite. Het online inschrijven gaat heel makkelijk en snel. Wanneer je de gebruikersvoorwaarden van de datingsite hebt geaccepteerd, dan kun je direct doorgaan met het aanmaken van een persoonlijk profiel. Je hoeft dus geen lidmaatschap te kopen of credits aan te schaffen om gebruik te maken van bijvoorbeeld de contactfuncties. Deze zijn voor ieder lid van Secret Sensation gewoon beschikbaar.

Wat zijn de mogelijkheden bij Secret Sensation?

Je kunt heel veel met een gratis account bij Secret Sensation. Je kunt natuurlijk op de eerste plaats een profiel aanmaken. Hier kun je foto’s aan toevoegen. Deze zijn volledig afgeschermd, maar je kunt er ook voor kiezen om de foto’s wazig te maken, waardoor je echt volledig anoniem bent op de datingsite. Natuurlijk kun je de profielen van andere leden bekijken en krijg je een berichtenfunctie gekoppeld aan je account. Dit betekent dat je berichten van leden kunt ontvangen. De gesprekken die via deze berichtenbox plaatsvinden zijn volledig privé. Niemand kan meelezen. Deze berichtenfunctie is vergelijkbaar met gewone mail. Wil je direct een online gesprek met iemand aangaan die toevallig ook online is? Dan kun je ook gebruik maken van de chatfunctie. Ook deze is volledig privé. Als je wilt kun je de ander foto’s van jezelf toesturen tijdens dit chatgesprek. Daarnaast is het ook mogelijk om een videochat te starten met elkaar.

anoniem daten

Je blijft anoniem op de datingsite

Door de mogelijkheid om je foto’s af te schermen en wazig te maken ben je in staat om volledig anoniem te blijven op Secret Sensation. Ben je bang om door een bekende herkend te worden en zit je hier niet op te wachten? Dan hoef je hier niet bang voor te zijn. Jij deelt pas je echte foto’s wanneer jij het wilt en met wie jij dat wilt. De datingsite doet er alles aan om nepprofielen zo snel mogelijk te verwijderen. Er wordt dan ook voortdurend gecontroleerd. Omdat je wel anoniem kunt zijn op de datingsite kost het vaak tijd om de nepprofielen te verwijderen. De datingsite is wel veilig in gebruik. Je hoeft alleen je mailadres aan te geven voor registratie en deze wordt niet aan derden verstrekt.

SecretSensation screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van SecretSensation.nl?

 • Secret Sensation bood een veilige en discrete omgeving voor volwassenen die op zoek waren naar anonieme dates en flirts.
 • de datingsite had een eenvoudig te navigeren platform met intuïtieve functies, waardoor het gemakkelijk was om te zoeken naar potentiële matches.
 • Secret Sensation had een responsieve en behulpzame klantenservice die gebruikers ondersteunde en eventuele vragen of problemen oploste.
 • De datingsite verwelkomde mensen van alle seksuele voorkeuren (mits wettelijk geaccepteerd) en had een focus op respect en acceptatie.
 • Gebruikers konden op een vertrouwelijke manier contact leggen en nieuwe connecties maken met gelijkgestemde mensen.
 • Secret Sensation is niet langer actief als datingsite en gebruikers kunnen geen gebruik meer maken van de diensten en functies van de website.
 • Hoewel Secret Sensation gericht was op discrete dating, bood het mogelijk beperkte mogelijkheden voor het vinden van specifieke reis- of datebestemmingen.
 • Met het stoppen van de datingsite is ook de klantenservice niet langer beschikbaar voor gebruikers.
 • Hoewel het gebruikelijk is dat datingsites persoonlijke gegevens veilig bewaren, kan het voor gebruikers onzeker zijn wat er met hun gegevens is gebeurd na het stoppen van Secret Sensation.
 • et het beëindigen van de activiteit van Secret Sensation is er mogelijk een beperkt aantal vergelijkbare datingsites beschikbaar voor gebruikers die op zoek zijn naar discrete en anonieme datingervaringen.

Respectvolle en vertrouwelijke dating met Secret Sensation: ontdek een wereld van geheime sensaties.

Secret Sensation biedt een discrete en inclusieve omgeving voor volwassenen die op zoek zijn naar anonieme dates en flirts. Met een duidelijke focus op respect en acceptatie verwelkomt deze datingsite mensen van alle seksuele voorkeuren (mits wettelijk geaccepteerd). Secret Sensation legt nadruk op het feit dat de site niet bedoeld is voor mensen die uitsluitend op zoek zijn naar seksdates. Door het bieden van een veilige en discrete online omgeving stelt Secret Sensation gebruikers in staat om op een vertrouwelijke manier contact te leggen en nieuwe connecties te maken. Lees onze review om meer te weten te komen over de kosten, functies en ervaringen van gebruikers. Maak vandaag nog een geheime sensatie mee met Secret Sensation!

geheime liefdesbrief

 • 2.9

  Populariteit

  Secret Sensation was een populaire datingsite die bekend stond om zijn discrete en inclusieve omgeving voor anonieme dates en flirts. Hoewel de datingsite inmiddels is gestopt, trok het veel gebruikers aan die op zoek waren naar een veilige en vertrouwelijke online datingervaring.

 • 3

  Gebruikersgemak

  Secret Sensation bood gebruikers een eenvoudig te navigeren platform met intuïtieve functies, waardoor het gemakkelijk was om profielen te bekijken, berichten te verzenden en nieuwe connecties te maken.

 • 3.1

  Functionaliteiten

  Met diverse functionaliteiten zoals zoekfilters, chatmogelijkheden en matchsuggesties bood Secret Sensation gebruikers de tools om geschikte matches te vinden en contact te leggen op een discrete manier.

 • 3

  Klantenservice

  Secret Sensation had een klantenservice die klaarstond om gebruikers te ondersteunen en eventuele vragen of problemen op te lossen. Het team was responsief en behulpzaam om een goede gebruikerservaring te waarborgen.

 • 4

  Kosten

  Hoewel de exacte kosten van Secret Sensation niet meer beschikbaar zijn, bood de datingsite waarschijnlijk verschillende betaalde lidmaatschapsopties met diverse prijscategorieën.

 • 3.2 Goed

  Totaalscore

  Hoewel Secret Sensation niet meer actief is, scoorde de datingsite over het algemeen goed op populariteit, gebruikersgemak, functionaliteiten, klantenservice en kosten. Het bood een discrete en inclusieve omgeving voor volwassenen op zoek naar anonieme dates en flirts.

SecretSensation FAQ

Hoe kan ik SecretSensation opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite SecretSensation? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw SecretSensation.nl account.

SecretSensation opzeggen

SecretSensation.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van SecretSensation en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op het tabblad: “Mijn Pagina” staan. Een nieuwe menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op: “Mijn profiel”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik op de laatste button rechts onder met de tekst: “Verwijder”. Een pop-up window is nu zichtbaar. klik op “Ja”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op SecretSensation.nl!

Is Secret Sensation nog steeds actief als datingsite?

Nee, Secret Sensation is inmiddels gestopt en niet langer actief als datingsite.

Kan ik nog steeds inloggen op mijn Secret Sensation-account?

Nee, aangezien Secret Sensation niet meer actief is, is het niet mogelijk om in te loggen op je account.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens op Secret Sensation?

Het is gebruikelijk dat datingsites de persoonlijke gegevens van gebruikers veilig bewaren en voldoen aan de geldende privacywetgeving. Het is echter raadzaam om de privacyverklaring van Secret Sensation te raadplegen voor specifieke informatie met betrekking tot de verwerking van persoonlijke gegevens.

Zijn er alternatieve datingsites die vergelijkbaar zijn met Secret Sensation?

Er zijn diverse datingsites beschikbaar die vergelijkbare functies en focus op discretie en anonimiteit bieden. Het is raadzaam om online te zoeken naar andere datingsites die aan jouw behoeften en voorkeuren voldoen.

Kan ik mijn abonnement of betalingsinformatie beheren voor Secret Sensation?

Aangezien Secret Sensation niet meer actief is, is het niet mogelijk om abonnementen te beheren of betalingsinformatie bij te werken. Het wordt aangeraden om eventuele betalingsgerelateerde vragen rechtstreeks aan de klantenservice van Secret Sensation te stellen als er nog openstaande zaken zijn.

Laats bijgewerkt: 21 september 2023

Eén reactie op “Lees onze Secret Sensation review: kosten en ervaringen!”

 1. Bram schreef:

  Leuke gratis site voor flirtcontact. Soms wat weinig dames online. Maar ze doen niet aan reclame dus denk ik moeilijk om groot publiek te trekken.
  De site werkt technisch goed en het is gemakkelijk om contact te leggen. Tot nu toe nog geen nep-profielen tegen gekomen.
  Ik raad deze site absoluut aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---