Home / Passiechat – Kosten, Review en Ervaringen
Passiechat logo

Passiechat - Kosten, Review en Ervaringen

Passiechat.nl is een website waar je vooral online erotische contacten kunt hebben. De website is niet specifiek bedoeld voor het vinden van een serieuze relatie. Ook het vinden van een seksdate is niet het hoofddoel van deze website. De site richt zich vooral op online chatcontact tussen personen. Dit contact is doorgaans erotisch van aard en daarom mag je hier alleen een account aanmaken als je verklaart 18 jaar of ouder te zijn. Een account aanmaken is snel geregeld en daarna kun je op zoek naar iemand om mee te chatten.

Passiechat
1 Ervaring
2.8
Beoordeling 2.8

Passiechat heeft vooral entertainment tot doel

De website van Passiechat opent met een mededeling waarin wordt aangegeven dat de website vooral is bedoeld als online entertainment. Daarom maakt de site gebruik van fictieve profielen. Deze zijn aangemaakt om de ervaring van bezoekers aan de website te veraangenamen. Dit zijn profielen van vrouwen die niet echt bestaan. Je kunt ermee chatten, maar de berichten die worden verstuurd zijn gemodereerd. Een fysieke afspraak met deze personen is dan ook niet mogelijk. Als je je dit realiseert en slechts op zoek bent naar wat online erotisch vermaak dan is daar natuurlijk niets mis mee.

Niet bedoeld voor een serieuze relatie

Als je op zoek bent naar een partner voor het leven dan is Passiechat niet echt de plaats waar je moet zijn. Maar als je het spannend vindt om een erotisch getinte chat te hebben met een onbekende dan moet je zeker een gratis account aanmaken. Dat doe je door je gegevens in te vullen op de website. Je account wordt per mail bevestigd waarna je meteen kunt inloggen. Nu kun je ook de profielen bekijken en als je wilt een flirt of een bericht sturen naar een dame. Kijk er overigens ook niet vreemd van op dat ook de dames van flirten houden en jou berichten kunnen sturen zonder dat je zelf het initiatief nam.

Passiechat screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Passiechat.nl?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Passiechat.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Passiechat?

  • Gemakkelijk en gratis een account aanmaken
  • Anoniem contact leggen voor een erotische chat
  • Royaal aanbod van vooral vrouwelijke members
  • Er wordt gebruik gemaakt van fictieve profielen, al wordt dit wel duidelijk gecommuniceerd
  • De kosten kunnen oplopen omdat er met credits wordt gewerkt voor berichtenverkeer
  • Alleen bedoeld voor online contacten, fysieke afspraken zijn meestal niet mogelijk
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 2.8
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore
  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Eén reactie op “Passiechat – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Andy Andy schreef:

   Dit is weer een groot voorbeeld hoe ze mensen oplichten.. Alle damens willen zo snel mogelijk je gsm nummer voor een afspraak te maken… Tot je doet opwaarderen. En de dames aanspreekt… Dan willen ze je nummer niet meer ze willen dan tijd trekken door het praten met je. en dat je maar steeds weer opnieuw opwadeert. Ze hebben 10 euro aan me verdient…. En als je dan de dames vraagt die toevallig bij je inde buurt wonen.. Welke wijk ze wonen krijg je geen antwoord.. Loop naar de klote oplichters.. Doe mij maar lekker badoo

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items
  Laatste reacties