Home / Etnische datingsites: jouw weg naar de ideale partner! / Lublu.nl review: Kosten en ervaringen!
Lublu.nl logo

Lublu.nl review: Kosten en ervaringen!

Lublu.nl is een online datingwebsite gericht op mannen die op zoek zijn naar een partner uit Rusland of omliggende landen. De website is opgericht in 2010 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als betrouwbare datingsite zonder neppe profielen. De vrouwen die zich aanmelden op Lublu.nl worden zorgvuldig gescreend voordat hun profielen online komen. Hoewel de website een uitgebreid ledenbestand heeft, moet je je als gebruiker wel realiseren dat het bezoeken van een date in Rusland of Oekraïne door conflicten en oorlogen soms lastig kan zijn. In deze review delen we onze ervaringen met Lublu.nl en vertellen we je meer over de kosten en functionaliteiten van de website.

Lublu.nl
3
Beoordeling 3

Vind jouw Russische droomvrouw op Lublu.nl

Op de Nederlandstalige website van Lublu.nl kun je op zoek gaan naar een vrouw uit Rusland of omliggende landen zoals de Baltische staten, Oekraïne of Wit-Rusland. Je moet je daarbij wel realiseren dat er zich in deze landen, met name Rusland en Oekraïne, soms conflicten en oorlogen voordoen, dit kan het erg lastig maken om een eventuele date daar te bezoeken of naar Nederland te laten komen. De vrouwen die zich aanmelden op Lublu.nl worden gescreend en er is voor zover dit valt op te maken uit reviews van members, geen sprake van fake profielen, althans niet op grote schaal.

Een partner uit het buitenland

De website van Lublu.nl richt zich uitsluitend op mannen, want er worden alleen vrouwen aangeboden uit een aantal voormalige Oostbloklanden. Sommige mannen vallen op deze vrouwen of zijn teleurgesteld in de liefde in eigen land. Je geluk beproeven met een vrouw uit het buitenland kan dan een optie zijn. Je moet je echter wel realiseren dat deze vrouwen een heel ander leven hebben dan wij in Nederland. Het kan dus gebeuren dat je geliefde, als ze bij voorbeeld naar Nederland komt, hier niet kan wennen. Ook het feit dat een buitenlandse partner de eerste jaren niet mag werken leidt vaak tot frustraties. Als iemand die uit zijn vertrouwde omgeving wordt weggehaald alleen maar de hele dag thuis kan zitten terwijl jij naar je werk bent, kan dit leiden tot heimwee met alle gevolgen van dien. Je moet vaak een lange adem hebben om zo’n relatie te laten slagen.

Zijn de vrouwen op Lublu.nl betrouwbaar?

Op de website wordt gemeld dat alle vrouwen die zich aanmelden worden gescreend. Maar als zij niet de waarheid spreken en deze vervolgens ook goed verborgen weten te houden dan kan het natuurlijk gebeuren dat je toch bedrogen wordt. Als een vrouw zegt vrijgezel te zijn terwijl dat niet zo is, dan kan dit een pijnlijke ontdekking zijn. Of als ineens blijkt dat ze kinderen heeft uit een eerdere relatie.

Kosten lidmaatschap

Voor het gebruik van de website moet worden betaald. Je kunt kiezen uit twee soorten lidmaatschap, Zilver of Goud. Prijzen worden niet bekend gemaakt, dit krijg je pas te zien als je geregistreerd bent. Het lidmaatschap geldt voor een bepaalde periode. Je betaalt dus niet per verstuurd of ontvangen bericht. Dit maakt het wel overzichtelijk en het is vooraf duidelijk wat de datingsite kost.

Wees voorzichtig met het leggen van contacten

Voor alle contacten die je via internet legt geldt dat een gezonde dosis achterdocht niet verkeerd is. Probeer zo veel mogelijk te weten te komen over de vrouw met wie je contact hebt en spreek niet te snel af. Stuur zeker geen geld als daarom wordt gevraagd voordat je haar goed kent en hebt ontmoet. Het komt helaas regelmatig voor dat een vrouw uitsluitend uit is op financieel voordeel. Als je vermoedt dat de vrouw in kwestie niet eerlijk is, verbreek het contact dan onmiddellijk.

Lublu.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Lublu.nl?

 • Lublu.nl heeft een gebruiksvriendelijke website met een overzichtelijk ontwerp.
 • Er zijn veel actieve leden op de website, wat de kans op succesvolle dates vergroot.
 • De klantenservice van Lublu.nl is goed en reageert snel op vragen en opmerkingen van gebruikers.
 • De profielen op de website worden handmatig gecontroleerd, waardoor er weinig nepprofielen zijn.
 • Een betaald abonnement is nodig om van alle functies gebruik te kunnen maken.
 • De prijzen van de abonnementen bij Lublu.nl zijn hoger in vergelijking met andere datingsites.
 • Sommige gebruikers geven aan dat er af en toe inactieve profielen op de website te vinden zijn.

Betrouwbaarheid van Lublu.nl: een review voor mannen op zoek naar Russische vrouwen.

Al met al lijkt Lublu.nl een betrouwbare datingwebsite te zijn voor mannen die op zoek zijn naar een vrouw uit Rusland of omliggende landen. Het feit dat de profielen van de vrouwen worden gescreend en dat er geen grote aantallen fake profielen lijken te zijn, draagt bij aan het vertrouwen in deze website. Het is echter wel belangrijk om je te realiseren dat er zich in deze landen soms conflicten en oorlogen voordoen, waardoor het lastig kan zijn om een eventuele date te bezoeken of naar Nederland te laten komen. De kosten van Lublu.nl zijn relatief hoog, maar gezien de doelgroep en het feit dat er geen grote aantallen fake profielen zijn, lijkt dit een redelijke prijs te zijn.

 • 2.9

  Populariteit

  Lublu.nl is een datingwebsite die zich richt op mannen die op zoek zijn naar een vrouw uit Rusland of omliggende landen. Hoewel de website niet zo bekend is als sommige andere datingsites, lijkt het wel een loyale gebruikersgroep te hebben die vertrouwt op de betrouwbaarheid van Lublu.nl.

 • 3

  Gebruikersgemak

  De website van Lublu.nl is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Het registratieproces is eenvoudig en de zoekfunctie is gemakkelijk te gebruiken. Het is echter wel belangrijk om je te realiseren dat de website volledig in het Engels is, wat voor sommige gebruikers een uitdaging kan zijn.

 • 3.1

  Functionaliteiten

  Lublu.nl biedt enkele handige functionaliteiten, zoals het verzenden van berichten en het bekijken van foto’s van andere leden. Het aanbod aan functionaliteiten is echter beperkt in vergelijking met andere datingsites.

 • 2.9

  Klantenservice

  Lublu.nl biedt een klantenservice die via e-mail te bereiken is. De respons is over het algemeen snel en behulpzaam, maar het is wel belangrijk om je te realiseren dat de klantenservice alleen beschikbaar is tijdens kantooruren.

 • 3.1

  Kosten

  De kosten van Lublu.nl zijn relatief hoog in vergelijking met andere datingsites. Het is echter belangrijk om je te realiseren dat dit deels te maken heeft met het feit dat de profielen van de vrouwen worden gescreend en dat er geen grote aantallen fake profielen zijn.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  Al met al lijkt Lublu.nl een betrouwbare datingsite te zijn voor mannen die op zoek zijn naar een vrouw uit Rusland of omliggende landen. De betrouwbaarheid van de profielen en het gebruiksgemak van de website zijn pluspunten, maar de beperkte functionaliteiten en de hoge kosten kunnen voor sommige gebruikers een nadeel zijn. De klantenservice is behulpzaam, maar alleen beschikbaar tijdens kantooruren.

Lublu.nl FAQ

Hoe kan ik Lublu.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Lublu.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Lublu.nl account.

Lublu.nl opzeggen

Lublu account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Lublu en log in met je gebruikersnaam en paswoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op de link: “Het verwijderen van uw profiel” in het menu aan de linkerkant van de website. (Dit is de laatste link).

Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Vink het vakje aan voor: Verwijder profiel en klik op de button met de tekst: “Sla op”.

Stap 4: Een nieuwe pagina is geopend. Geef eventueel feedback en klik dan op: “Verwijder”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Lublu.nl!

Wat zijn de kosten van het lidmaatschap bij Lublu.nl?

De kosten van het lidmaatschap bij Lublu.nl zijn afhankelijk van de duur van het abonnement. Een abonnement van één maand kost € 24,99, een abonnement van drie maanden kost € 49,99 en een abonnement van zes maanden kost € 79,99.

Kan ik Lublu.nl gratis uitproberen?

Ja, je kunt Lublu.nl gratis uitproberen door een gratis profiel aan te maken. Met een gratis profiel kun je profielen van andere leden bekijken, maar je kunt geen berichten versturen of ontvangen. Om van alle functies gebruik te kunnen maken, dien je een betaald abonnement af te sluiten.

Is Lublu.nl betrouwbaar?

Ja, Lublu.nl is een betrouwbare datingsite. De website heeft een SSL-certificaat, wat betekent dat je gegevens veilig zijn. Daarnaast worden profielen handmatig gecontroleerd en worden nepprofielen snel verwijderd.

Kan ik mijn abonnement bij Lublu.nl opzeggen?

Ja, je kunt je abonnement bij Lublu.nl opzeggen. Dit kan via de instellingen van je account of door contact op te nemen met de klantenservice. Let wel op de opzegtermijn van één maand.

Wat zijn de ervaringen van andere gebruikers met Lublu.nl?

De ervaringen van andere gebruikers met Lublu.nl zijn overwegend positief. Gebruikers waarderen vooral de gebruiksvriendelijkheid van de website en de goede klantenservice. Daarnaast geven gebruikers aan dat er veel actieve leden zijn op de website en dat er veel succesvolle dates plaatsvinden.

Laats bijgewerkt: 24 april 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---