Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Verover een Oostblok vrouw: onze top tips voor contact!
Oostblok vrouw

Verover een Oostblok vrouw: onze top tips voor contact!

Welke online datingsite?
28 juli 2023

Ontdek de charme van het daten met vrouwen uit Oostbloklanden op WelkeOnlineDatingSite.nl. In ons blog delen we waardevolle inzichten en tips om jouw zoektocht naar de perfecte match te vergemakkelijken. Oost-Europese vrouwen staan bekend om hun schoonheid, intelligentie en warmte, en hier helpen we je om de juiste datingplatforms te vinden waar je deze bijzondere dames kunt ontmoeten. Leer meer over de culturele aspecten, datingetiquette en hoe je een langdurige en betekenisvolle relatie kunt opbouwen met een charmante vrouw uit het Oostblok. Vergroot je kansen op liefde en geluk door onze handige gidsen te volgen. Welkom bij WelkeOnlineDatingSite.nl, jouw startpunt naar een opwindende en verrijkende datingervaring!

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

De liefdesverhalen van Oostblok vrouwen en hun westerse partners

Sinds de val van het communisme in 1991 is er eigenlijk geen sprake meer van een “Oostblok”. Deze term wordt nog maar zelden gebruikt. De invloed van Rusland op de landen in Oost Europa is de afgelopen jaren snel afgebrokkeld. De meeste van deze landen richten zich tegenwoordig op West Europa. Dat blijkt ook wel, want steeds meer Oost-Europese landen worden lid van de Europese Unie. Dit zorgt er ook voor dat personen en goederen gemakkelijker kunnen worden getransporteerd tussen landen in Oost en West Europa. Daarom zoeken veel vrouwen of meisjes uit de landen in Oost Europa zoals Oekraïne een partner in het westen.

oostblok meisje

Hoe kom je in contact met vrouwen uit het Oostblok?

Als je in contact wilt komen met vrouwen uit het voormalige Oostblok dan is het internet natuurlijk het aangewezen kanaal. De tijd dat er catalogussen op papier werden uitgegeven met vrouwen uit Oost Europa is al een tijdje passé. Je kunt met je zoekmachine zoeken naar speciale websites waar dames op staan die in Oost Europa wonen en graag in contact willen komen met een man in bij voorbeeld Nederland. De redenen waarom deze vrouwen dit doen verschillen per vrouw. Het kan zijn dat zij teleurgesteld zijn in de mannen in hun eigen land. Het kan ook zijn dat ze graag een goede opleiding willen volgen en daarom naar Nederland willen. Ook komen er veel zigeuners uit het voormalige Oostblok. Tot slot kan het natuurlijk ook zo zijn dat een vrouw mannen uit Nederland of een ander West Europees land gewoon aantrekkelijker vindt.

Wat voor mentaliteit hebben vrouwen uit het Oostblok?

Vrouwen uit de landen in Oost Europa zijn soms wat minder ontwikkeld, vooral als ze op het platteland wonen. Deze vrouwen hebben vaak geen opleiding gevolgd of ze hebben deze niet afgemaakt. Als ze in hun eigen land blijven, dan wacht hen een leven met een man die hard moet werken om genoeg te verdienen. Of erger nog: die geen baan heeft. Vaak worden in zo’n huwelijk snel achter elkaar kinderen geboren, wat de problemen alleen nog maar groter maakt. Een deel van de vrouwen wil een betere toekomst voor zichzelf en daarom gaan zij op zoek naar een man in bij voorbeeld Nederland. Als je een vrouw uit het Oostblok gaat daten zal je merken dat zij vaak erg gemotiveerd zijn om naar Nederland te komen en iets te maken van een relatie met jou.

meisje Oost Europa

Verkeerde motieven

Sommige vrouwen hebben echter verkeerde motieven. Deze vrouwen herken je vaak vrij gemakkelijk omdat ze vrij snel nadat ze met je in contact zijn gekomen over geldzaken beginnen. De levensstandaard in Oost Europa is vaak niet hoog en voor bepaalde uitgaven is structureel geen geld. Natuurlijk is het lief van je als je wat geld stuurt zodat je vriendin naar de dokter kan. Daar is niets mis mee. Maar pas op dat het niet van kwaad tot erger gaat. De verhalen van vrouwen die een man op deze manier volledig financieel kaal plukten zijn legio. Als er steeds weer een zielig verhaal komt dat er weer ergens geld voor nodig is, dan wordt het tijd om op je hoede te zijn en eventueel het contact te verbreken.

Wat zijn typische kenmerken van de Oostblok cultuur?

Het is moeilijk om te spreken over “typische kenmerken” van de “Oostblokcultuur” aangezien de Oost-Europese regio bestaat uit een groot aantal landen en culturen die allemaal verschillend zijn. Sommige algemene kenmerken die sommige landen in de regio kunnen delen, zijn onder meer:

 • Een rijke geschiedenis en culturele tradities: Veel landen in Oost-Europa hebben een rijke geschiedenis en culturele tradities die teruggaan tot honderden jaren. Dit kan omvatten muziek, dans, literatuur, kunst en architectuur.
 • Een grote etnische diversiteit: Oost-Europa is een regio met een grote etnische diversiteit, met inwoners van verschillende etnische achtergronden die samenleven en samenwerken.
 • Een mix van invloeden: Oost-Europa is een regio die lange tijd is beïnvloed door verschillende culturen, zoals die van de Slaven, de Romeinen, de Ottomanen en de Sovjets. Dit heeft geleid tot een culturele mix die uniek is voor de regio.
 • Een rijke culinaire traditie: Oost-Europa heeft een rijke culinaire traditie, met een verscheidenheid aan gerechten en dranken die specifiek zijn voor de regio.

Het is belangrijk om te onthouden dat deze kenmerken niet op alle landen in Oost-Europa van toepassing zijn en dat de cultuur van elk land uniek is. Bovendien kan de cultuur van een land veranderen en evolueren naarmate de tijd vordert.

vrouw uit Oostblok

Grenzeloze liefde: De mogelijkheden van online daten met Oost-Europese vrouwen

Bedankt dat je ons blog over het daten met vrouwen uit Oostbloklanden hebt gelezen op WelkeOnlineDatingSite.nl. We hopen dat je waardevolle inzichten hebt opgedaan en geïnspireerd bent geraakt om nieuwe connecties te maken. De wereld van online dating biedt eindeloze mogelijkheden om liefde te vinden, ongeacht grenzen. Oost-Europese vrouwen hebben unieke charmes en eigenschappen die hen tot geweldige partners maken. We raden je aan om open te staan voor nieuwe ervaringen en culturele uitwisselingen, omdat dit je horizon kan verbreden en levenslange relaties kan creëren. Bij WelkeOnlineDatingSite.nl blijven we je ondersteunen met handige tips en aanbevelingen voor een succesvolle en oprechte zoektocht naar liefde. Veel geluk op je datingavontuu

Datingsite voor vrouwen en mannen uit het Oostblok

Dit zijn de beste datingsites voor contact met vrouwen en mannen uit het Oostblok!

8 reacties op “Verover een Oostblok vrouw: onze top tips voor contact!”

 1. Salvatore schreef:

  Ik had een Ukrainse ontmoet in België. Deze was gevlucht voor de oorlog .Ik vond haar een plaatje om te zien smaken verschillen .Zo ook het leeftijds verschil maar dat was geen probleem 13 jaar jonger in de lipjes zat wel botox maar dat neem je op de koop de rest was puur natuur alles on proporties verder .Dat ze niet gelijk tussen de witte lakens duik kan ik nog inkomen bij een eerste date ,ze moest nog ontdekken .Ging niet over 1 nacht ijs. Maar bij ontmoeting moet er een klik zijn,die was bij haar wel zij ze .
  Maar moest nog meer ontdekken .De etentjes en leuke dingen doen was ze wel voor te porren. TOT de laatste ontmoeting nog nooit de knip getrokken al was het voor een kopje koffie .Mee genomen op vakantie naar Lanzarote de knip bleef dicht .Toen was ze jarig ,vroeg heb je nog een verlanglijstje ,daar kwam de duurste Samsung met het grootste geheugen ,zonder adem was een laptop met een grafische kaart makkelijk en je weet nooit wat de oolog doet dus een curses hair instanties was ook wel makkelijk a €2500,00.Toen werd het echttijd om van die Material woman afscheid te nemen .Ik zal ze niet allemaal over 1 kam scheren .Maar deze is en was te lui om te werken .Filmpjes op tiktok maken is ze goed in ach ja op je 47 e doe je dat niet meer .Een foto met haar 1 keer gemaakt ze vloog wat in brand met een selfie.Ze heeft nu een Belg. Maar deze dame zoekt altijd naar meer slachtoffers ,pure narstisch.Mannen omgeving Herentals ,België u bent gewaarschuwd ze heet Oksana maar als ze d’r eigen Ksenia gaat noemen moet je oppassen

 2. Camilla schreef:

  Dan neem je toch geëmailleerde lelijke hollandse met grote mond…goed voor je

 3. Camilla schreef:

  Ruud …als je alleen het geld voor jezelf hebt dat moet je lekker tussen onverzorgde en geëmancipeerde hollandse zoeken. Ze zijn gratis.

 4. Ben schreef:

  Hallo lezers en lezeressen, ik heb toevallig deze rubriek gevonden en kan je vertellen dat ik nu een driekwart jaar ervaringen heb met Oekraïense en Russische vrouwen op dating sites.In eerste instantie was ik,verrast, niet alleen door de hoeveelheid aan reacties maar zeker ook door de schoonheid van de vrouwen daar. Ze hebben het inderdaad vaak sociaal en mentaal moeilijker dan de verwende nesten hier Zeker in Rusland heerst bij de mannen nog steeds het “slavin”gevoel naar vrouwen toe: ze zijn er voor de keuken, het huis, koken voor een vent die lazarus thuiskomt en voor in bed om hun libido te botvieren. .Daarbij is er een grote werkloosheid onder mannen als vrouwen.
  Als je deze vrouwen op de juiste en op de goede manier schrijft ben je er binnen 4 tot 5 mails achter wat de echte bedoelingen zijn. Nogmaals: er zijn ook goede en te vertrouwen vrouwen onder maar zeker 50% moet je indelen onder het fraudegebeuren dat “de Russische bruiden “wordt genoemd.
  Een ding is over de hele linie zeker: je hebt aan deze vrouwen een leuke, knappe en gezellige contact en vaak ook mooie foto’s die worden meegestuurd. Om wat meer zekerheid over de oprechte bedoelingen van de dames te krijgen hier 3 tips: 1- bij een goed contact, stel eens voor om naar hun toe te reizen, ze zullen alles doen om je van dat idee af te brengen. 2-Stel vragen hoe ze over seks denken en wat haar mooiste maar ook slechtste ervaring is op dat gebied, je krijgt geen antwoord en er wordt omheen gedraaid. 3- Als de vrouw een baan heeft: vraag naar wat foto’s van haar werkplek en/of waar ze woont van haar huis of straat , dat zal niet gebeuren want dat is teveel privé.

 5. MGTOW-2 schreef:

  Wanneer je een app als Tinder instelt op een lokatie in het oostblok zul je zien dat je ineens veel meer matches krijgt dan in Nederland. De matches zien er ook nog eens beter uit. In Rusland had ik meer dates dan dat ik tijd had om mee te daten. Een groot verschil dus met Nederland. Zeker goed voor je zelfvertrouwen om eens te ervaren dat het ook anders kan. Inderdaad zoals het hier omschreven wordt zijn de vrouwen gewoon te veeleisend (zonder dat ze hier dus het een en ander tegenover stellen). ook besteden nederlandse vrouwen door de bank genomen weinig aandacht aan hun uiterlijk, soms nauwelijks meer te onderscheiden van een kerel; dat noemen ze geemancipeerd.
  Bedenk wel dat wanneer je gebruik maakt van apps en sites je een grotere kans hebt om een vrouw te treffen met verkeerde bedoelingen. Weliswaar zijn deze vrouwen eenvoudig te herkennen en vallen ze vroeg of laat door de mand maar dan kan het zijn dat je in tussentijd al geld hebt gespendeerd aan vliegtickets, hotel etc.

 6. Arie Visker schreef:

  Met bovenstaande reacties kan ik zelf niets in vinden. Om de simpele redenen dat Nederlandse vrouwen het gewoonweg niet waard zijn om verdere tijd en moeite in te gaan investeren. Daarnaast is het veel leuker om andere culturen te leren kennen. Ben vrij vaak in Oost-Europa en de landen daar zijn niet alleen geweldig om te zien maar echt veel verder door ontwikkeld dan wij denken.

  Daarnaast zijn de vrouwen ook veel leuker in de omgang, opener en sociaal ook vele male leuker. Tuurlijk heb je er verkeerde types tussen zitten en die herken je ook heel snel. Maar dat is net zo hier in Nederland. Probleem hier in Nederland is, dat de Nederlandse vrouwen vaak onterecht veel veel meer eisen hebben en wij als man ook veel meer moeite moeten doen voor de Nederlandse vrouw.

 7. Frans schreef:

  Het kost allemaal veel geld,om een vrouw speciaal te gaan zoeken in het buitenland.Ik zou zeggen vrouwen genoeg in Nederland.Gewoon lekker vaker uitgaan en moeite doen.Ik vertrouw ze voor geen cent de vrouwen uit de oostblok. zonde van je tijd en geld.Als niks zou worden.

 8. Ruud schreef:

  Klinkt allemaal wel mooi en er zijn zeker hele mooie vrouwen daar. Maar, stel je hebt goed contact, en zelf maar net geld om rond te komen, hoe moet zo’n vrouw dan ooit hier komen? Wie betaald dat. Ik weet b.v. nu al dat ik het geld niet heb dus hoef ik er al niet aan te beginnen. Zo’n site is dus niet voor iedereen weggelegd. Of betalen deze vrouwen zelf hun reis hier heen? Dat dacht ik niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---