Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Vrouwen uit het Oostblok daten – Hoe kom je in contact?
Vrouwen uit het Oostblok daten

Vrouwen uit het Oostblok daten - Hoe kom je in contact?

Welke online datingsite?
01 december 2020

Sinds de val van het communisme in 1991 is er eigenlijk geen sprake meer van een “Oostblok”. Deze term wordt nog maar zelden gebruikt. De invloed van Rusland op de landen in Oost Europa is de afgelopen jaren snel afgebrokkeld. De meeste van deze landen richten zich tegenwoordig op West Europa. Dat blijkt ook wel, want steeds meer Oost-Europese landen worden lid van de Europese Unie. Dit zorgt er ook voor dat personen en goederen gemakkelijker kunnen worden getransporteerd tussen landen in Oost en West Europa. Daarom zoeken veel vrouwen of meisjes uit de landen in Oost Europa zoals Oekraïne een partner in het westen.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Hoe kom je in contact met vrouwen uit het Oostblok?

Als je in contact wilt komen met vrouwen uit het voormalige Oostblok dan is het internet natuurlijk het aangewezen kanaal. De tijd dat er catalogussen op papier werden uitgegeven met vrouwen uit Oost Europa is al een tijdje passé. Je kunt met je zoekmachine zoeken naar speciale websites waar dames op staan die in Oost Europa wonen en graag in contact willen komen met een man in bij voorbeeld Nederland. De redenen waarom deze vrouwen dit doen verschillen per vrouw. Het kan zijn dat zij teleurgesteld zijn in de mannen in hun eigen land. Het kan ook zijn dat ze graag een goede opleiding willen volgen en daarom naar Nederland willen. Ook komen er veel zigeuners uit het voormalige Oostblok. Tot slot kan het natuurlijk ook zo zijn dat een vrouw mannen uit Nederland of een ander West Europees land gewoon aantrekkelijker vindt.

oostblok

Wat voor mentaliteit hebben vrouwen uit het Oostblok?

Vrouwen uit de landen in Oost Europa zijn soms wat minder ontwikkeld, vooral als ze op het platteland wonen. Deze vrouwen hebben vaak geen opleiding gevolgd of ze hebben deze niet afgemaakt. Als ze in hun eigen land blijven, dan wacht hen een leven met een man die hard moet werken om genoeg te verdienen. Of erger nog: die geen baan heeft. Vaak worden in zo’n huwelijk snel achter elkaar kinderen geboren, wat de problemen alleen nog maar groter maakt. Een deel van de vrouwen wil een betere toekomst voor zichzelf en daarom gaan zij op zoek naar een man in bij voorbeeld Nederland. Als je een vrouw uit het Oostblok gaat daten zal je merken dat zij vaak erg gemotiveerd zijn om naar Nederland te komen en iets te maken van een relatie met jou.

oostblok meisjes

Verkeerde motieven

Sommige vrouwen hebben echter verkeerde motieven. Deze vrouwen herken je vaak vrij gemakkelijk omdat ze vrij snel nadat ze met je in contact zijn gekomen over geldzaken beginnen. De levensstandaard in Oost Europa is vaak niet hoog en voor bepaalde uitgaven is structureel geen geld. Natuurlijk is het lief van je als je wat geld stuurt zodat je vriendin naar de dokter kan. Daar is niets mis mee. Maar pas op dat het niet van kwaad tot erger gaat. De verhalen van vrouwen die een man op deze manier volledig financieel kaal plukten zijn legio. Als er steeds weer een zielig verhaal komt dat er weer ergens geld voor nodig is, dan wordt het tijd om op je hoede te zijn en eventueel het contact te verbreken.

Datingsite voor vrouwen en mannen uit het Oostblok

Dit zijn de beste datingsites voor contact met vrouwen en mannen uit het Oostblok!

5 reacties op “Vrouwen uit het Oostblok daten – Hoe kom je in contact?”

 1. Avatar for Ben Ben schreef:

  Hallo lezers en lezeressen, ik heb toevallig deze rubriek gevonden en kan je vertellen dat ik nu een driekwart jaar ervaringen heb met Oekraïense en Russische vrouwen op dating sites.In eerste instantie was ik,verrast, niet alleen door de hoeveelheid aan reacties maar zeker ook door de schoonheid van de vrouwen daar. Ze hebben het inderdaad vaak sociaal en mentaal moeilijker dan de verwende nesten hier Zeker in Rusland heerst bij de mannen nog steeds het “slavin”gevoel naar vrouwen toe: ze zijn er voor de keuken, het huis, koken voor een vent die lazarus thuiskomt en voor in bed om hun libido te botvieren. .Daarbij is er een grote werkloosheid onder mannen als vrouwen.
  Als je deze vrouwen op de juiste en op de goede manier schrijft ben je er binnen 4 tot 5 mails achter wat de echte bedoelingen zijn. Nogmaals: er zijn ook goede en te vertrouwen vrouwen onder maar zeker 50% moet je indelen onder het fraudegebeuren dat “de Russische bruiden “wordt genoemd.
  Een ding is over de hele linie zeker: je hebt aan deze vrouwen een leuke, knappe en gezellige contact en vaak ook mooie foto’s die worden meegestuurd. Om wat meer zekerheid over de oprechte bedoelingen van de dames te krijgen hier 3 tips: 1- bij een goed contact, stel eens voor om naar hun toe te reizen, ze zullen alles doen om je van dat idee af te brengen. 2-Stel vragen hoe ze over seks denken en wat haar mooiste maar ook slechtste ervaring is op dat gebied, je krijgt geen antwoord en er wordt omheen gedraaid. 3- Als de vrouw een baan heeft: vraag naar wat foto’s van haar werkplek en/of waar ze woont van haar huis of straat , dat zal niet gebeuren want dat is teveel privé.

 2. Avatar for MGTOW-2 MGTOW-2 schreef:

  Wanneer je een app als Tinder instelt op een lokatie in het oostblok zul je zien dat je ineens veel meer matches krijgt dan in Nederland. De matches zien er ook nog eens beter uit. In Rusland had ik meer dates dan dat ik tijd had om mee te daten. Een groot verschil dus met Nederland. Zeker goed voor je zelfvertrouwen om eens te ervaren dat het ook anders kan. Inderdaad zoals het hier omschreven wordt zijn de vrouwen gewoon te veeleisend (zonder dat ze hier dus het een en ander tegenover stellen). ook besteden nederlandse vrouwen door de bank genomen weinig aandacht aan hun uiterlijk, soms nauwelijks meer te onderscheiden van een kerel; dat noemen ze geemancipeerd.
  Bedenk wel dat wanneer je gebruik maakt van apps en sites je een grotere kans hebt om een vrouw te treffen met verkeerde bedoelingen. Weliswaar zijn deze vrouwen eenvoudig te herkennen en vallen ze vroeg of laat door de mand maar dan kan het zijn dat je in tussentijd al geld hebt gespendeerd aan vliegtickets, hotel etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste items