Home / LATrelatie.nl – Kosten, Review en Ervaringen
LATrelatie.nl logo

LATrelatie.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Via de online datingsite LATrelatie.nl kun je op zoek gaan naar een partner met wie je niet perse wilt samenwonen. Steeds meer mensen kiezen ervoor om alleen te blijven wonen terwijl ze wel een relatie hebben. Deze keuze wordt vaak gemaakt nadat een lange relatie is beëindigd door echtscheiding of overlijden van de partner. Veel mensen hebben dan wel weer behoefte aan een partner, maar kiezen ervoor om deels hun eigen leven te blijven leiden. Daar past een LAT relatie natuurlijk prima bij.

 

LATrelatie.nl
1 Ervaring
3
Beoordeling 3

Gratis aanmelden

Als je op zoek wilt naar een partner voor een LAT relatie dan kun je je op deze datingsite gratis aanmelden. Hoeveel leden de website heeft is niet duidelijk, maar als je op bepaalde criteria zoekt krijg je maar enkele matches. De informatie die je krijgt is beperkt, geen foto en slechts summiere basis gegevens. Het kan zijn dat dit anders is als je een account hebt aangemaakt en bent ingelogd. De website geeft geen verdere informatie, op de website zijn ook geen algemene voorwaarden te vinden. Om je te registreren moet je een gebruikersnaam invullen, een wachtwoord bedenken en je e-mailadres opgeven. Ook bij het registreren worden geen algemene voorwaarden getoond of een link naar deze voorwaarden. Het is dus niet duidelijk of er kosten in rekening worden gebracht voor het gebruik van de site en aan welke voorwaarden een profiel moet voldoen.

De voordelen van een LAT relatie

Een LAT relatie heeft een aantal voordelen. Als jullie besluiten niet te gaan samenwonen hoeven er geen keuzes te worden gemaakt voor de woonplaats en ieder houdt zijn eigen plek. Dit heeft als voordeel dat je deels je eigen leven kunt blijven leiden. Veel mensen hebben daar behoefte aan. Als er toch geen plannen zijn om samen een gezin te gaan stichten dan is een LAT relatie vaak een ideale vorm. Jullie kunnen elkaar zoveel zien als je wilt en samen leuke dingen doen zoals uitstapjes maken of samen op vakantie gaan. Als er bij één of beide partners nog thuiswonende kinderen zijn wordt vaak voor een LAT relatie gekozen om de problemen van een samengeteld gezin te vermijden. Dit geeft de relatie vaak meer kans van slagen.

Anoniem daten

Je kunt via LAT relatie.nl anoniem daten. Omdat je alleen een nickname opgeeft die te zien is voor de andere members kun je vrijwel anoniem blijven. Ook worden er dus geen foto’s getoond aan personen die niet zijn ingelogd. Veilig online daten is op deze manier dus goed gewaarborgd. Alleen als je iemand hebt leren kennen die je vertrouwt en waar je een volgende stap mee wilt zetten kun je besluiten om een foto te sturen of om bijvoorbeeld telefoonnummers uit te wisselen. Als een contact je niet bevalt kun je dit eenvoudig verbreken zonder dat je bang hoeft te zijn dat deze persoon je op andere manier gaat lastigvallen. Dit gebeurt soms bij online dating, en dat kan vervelende gevolgen hebben.

LATrelatie.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Secretdate.com?

 • Gratis aanmelden
 • Geen algemene voorwaarden op de website
 • Geen duidelijkheid over eventuele kosten
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 03 april 2021

Eén reactie op “LATrelatie.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Martin Martin schreef:

  Leuke gratis dating site voor als je op zoek bent naar een lat relatie.
  Over het algemeen iets meer voor ouderen denk ik maar vind het leuk dat ook hier een dating site voor is.
  Nog niet heel veel leden maar volgens mij is deze dating site ook vrij nieuw.
  Zo ver ik zie is Latrelatie.nl volledig gratis, dat trekt mij wel aan.
  Duidelijke overzichtelijke site met leuke blogs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *