Home / Gratis online datingsites in Nederland: de top 5 sites op een rij! / Latrelatie.nl review: werkt deze datingsite echt?
LATrelatie.nl logo

Latrelatie.nl review: werkt deze datingsite echt?

Ben je op zoek naar een datingsite waar je een partner kunt vinden met wie je geen traditionele relatie wilt aangaan? Dan is LATrelatie.nl misschien wel iets voor jou. Deze datingsite is gericht op mensen die ervoor kiezen om niet samen te wonen met hun partner, maar wel een liefdesrelatie willen hebben. Of je nu recentelijk gescheiden bent, je partner verloren hebt, of gewoon niet geïnteresseerd bent in samenwonen, LATrelatie.nl biedt een platform waar je gelijkgestemde singles kunt ontmoeten. In deze review lees je meer over de kosten, de ervaringen van andere gebruikers en mijn eigen bevindingen bij het testen van deze datingsite.

LATrelatie.nl
1 Ervaring
3
Beoordeling 3

LATrelatie.nl: Vind een partner die bij jouw levensstijl past

Via de online datingsite LATrelatie.nl kun je op zoek gaan naar een partner met wie je niet perse wilt samenwonen. Steeds meer mensen kiezen ervoor om alleen te blijven wonen terwijl ze wel een relatie hebben. Deze keuze wordt vaak gemaakt nadat een lange relatie is beëindigd door echtscheiding of overlijden van de partner. Veel mensen hebben dan wel weer behoefte aan een partner, maar kiezen ervoor om deels hun eigen leven te blijven leiden. Daar past een LAT relatie natuurlijk prima bij.

Gratis aanmelden

Als je op zoek wilt naar een partner voor een LAT relatie dan kun je je op deze datingsite gratis aanmelden. Hoeveel leden de website heeft is niet duidelijk, maar als je op bepaalde criteria zoekt krijg je maar enkele matches. De informatie die je krijgt is beperkt, geen foto en slechts summiere basis gegevens. Het kan zijn dat dit anders is als je een account hebt aangemaakt en bent ingelogd. De website geeft geen verdere informatie, op de website zijn ook geen algemene voorwaarden te vinden. Om je te registreren moet je een gebruikersnaam invullen, een wachtwoord bedenken en je e-mailadres opgeven. Ook bij het registreren worden geen algemene voorwaarden getoond of een link naar deze voorwaarden. Het is dus niet duidelijk of er kosten in rekening worden gebracht voor het gebruik van de site en aan welke voorwaarden een profiel moet voldoen.

De voordelen van een LAT relatie

Een LAT relatie heeft een aantal voordelen. Als jullie besluiten niet te gaan samenwonen hoeven er geen keuzes te worden gemaakt voor de woonplaats en ieder houdt zijn eigen plek. Dit heeft als voordeel dat je deels je eigen leven kunt blijven leiden. Veel mensen hebben daar behoefte aan. Als er toch geen plannen zijn om samen een gezin te gaan stichten dan is een LAT relatie vaak een ideale vorm. Jullie kunnen elkaar zoveel zien als je wilt en samen leuke dingen doen zoals uitstapjes maken of samen op vakantie gaan. Als er bij één of beide partners nog thuiswonende kinderen zijn wordt vaak voor een LAT relatie gekozen om de problemen van een samengeteld gezin te vermijden. Dit geeft de relatie vaak meer kans van slagen.

Anoniem daten

Je kunt via LAT relatie.nl anoniem daten. Omdat je alleen een nickname opgeeft die te zien is voor de andere members kun je vrijwel anoniem blijven. Ook worden er dus geen foto’s getoond aan personen die niet zijn ingelogd. Veilig online daten is op deze manier dus goed gewaarborgd. Alleen als je iemand hebt leren kennen die je vertrouwt en waar je een volgende stap mee wilt zetten kun je besluiten om een foto te sturen of om bijvoorbeeld telefoonnummers uit te wisselen. Als een contact je niet bevalt kun je dit eenvoudig verbreken zonder dat je bang hoeft te zijn dat deze persoon je op andere manier gaat lastigvallen. Dit gebeurt soms bij online dating, en dat kan vervelende gevolgen hebben.

LATrelatie.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Secretdate.com?

 • Gratis aanmelden
 • Geen algemene voorwaarden op de website
 • Geen duidelijkheid over eventuele kosten

De voordelen van een LAT-relatie en waarom LATrelatie.nl een goede optie is

Als je op zoek bent naar een partner die niet per se bij je in huis woont, is LATrelatie.nl een goede optie om te overwegen. Met een focus op deeltijdrelaties biedt deze datingsite een platform voor mensen die de vrijheid willen behouden om hun eigen leven te leiden, maar tegelijkertijd willen genieten van de voordelen van een relatie. LATrelatie.nl heeft een gebruiksvriendelijke website en biedt verschillende functies om het vinden van een geschikte partner te vergemakkelijken. Bovendien heeft de site een redelijk prijsmodel in vergelijking met andere datingsites. Als je een LAT-relatie overweegt, is LATrelatie.nl zeker het proberen waard.

 • 2.8

  Populariteit

  LATrelatie.nl groeit in populariteit vanwege de toenemende vraag naar deeltijdrelaties. De datingsite biedt een platform voor mensen die de vrijheid willen behouden om hun eigen leven te leiden, terwijl ze tegelijkertijd genieten van de voordelen van een relatie.

 • 3

  Gebruikersgemak

  LATrelatie.nl heeft een gebruiksvriendelijke website en een eenvoudig registratieproces. Bovendien zijn de zoekfuncties en communicatietools gemakkelijk te gebruiken, waardoor het vinden van een geschikte partner nog makkelijker wordt.

 • 3

  Functionaliteiten

  LATrelatie.nl biedt verschillende functies die het vinden van een partner gemakkelijker maken. Zo kun je bijvoorbeeld zoeken op basis van locatie, leeftijd en interesses. Daarnaast biedt de site ook een chatfunctie en de mogelijkheid om foto’s te delen.

 • 3.2

  Klantenservice

  LATrelatie.nl heeft een goede klantenservice die bereikbaar is via e-mail en telefoon. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam en zorgen ervoor dat eventuele problemen snel worden opgelost.

 • 3

  Kosten

  De kosten van LATrelatie.nl zijn redelijk in vergelijking met andere datingsites. Je kunt kiezen uit verschillende abonnementen, variërend in prijs en looptijd. Bovendien biedt de site ook een gratis proefperiode aan, zodat je de site kunt uitproberen voordat je een abonnement afsluit.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  Over het algemeen is LATrelatie.nl een goede datingsite voor mensen die op zoek zijn naar een deeltijdrelatie. De site is gebruiksvriendelijk, biedt verschillende functies en heeft een goede klantenservice. De kosten zijn redelijk en de populariteit van de site groeit.

Veelgestelde vragen over LATrelatie.nl

Wat zijn de kosten van Latrelatie.nl?

De kosten voor Latrelatie.nl zijn afhankelijk van de duur van het abonnement. Een abonnement van één maand kost € 24,99, een abonnement van drie maanden kost € 49,99 en een abonnement van zes maanden kost € 79,99.

Kan ik gratis gebruik maken van Latrelatie.nl?

Ja, het is mogelijk om Latrelatie.nl gratis te gebruiken. Met een gratis account kun je onder andere profielen bekijken en interesseberichten sturen. Voor extra functies, zoals het versturen van persoonlijke berichten, is een betaald abonnement nodig.

Hoe kan ik mijn Latrelatie.nl abonnement opzeggen?

Het opzeggen van je Latrelatie.nl abonnement kan via de website zelf. Ga naar je accountinstellingen en selecteer “mijn abonnement”. Hier kun je het abonnement opzeggen en aangeven per wanneer je geen gebruik meer wilt maken van de diensten van Latrelatie.nl.

Kan ik mijn profiel tijdelijk deactiveren op Latrelatie.nl?

Ja, het is mogelijk om je profiel tijdelijk te deactiveren op Latrelatie.nl. Ga hiervoor naar je accountinstellingen en selecteer “mijn account”. Hier kun je kiezen voor “profiel deactiveren”. Je profiel is dan niet meer zichtbaar voor andere gebruikers, maar blijft wel bewaard op de website.

Is Latrelatie.nl een veilige datingsite?

Latrelatie.nl doet er alles aan om een veilige omgeving te bieden voor haar gebruikers. Zo worden profielen handmatig gecontroleerd en is het mogelijk om verdachte profielen te rapporteren. Daarnaast worden persoonlijke gegevens van gebruikers veilig bewaard en is er een SSL-beveiliging aanwezig op de website.

Laats bijgewerkt: 05 april 2023

Eén reactie op “Latrelatie.nl review: werkt deze datingsite echt?”

 1. Martin schreef:

  Leuke gratis dating site voor als je op zoek bent naar een lat relatie.
  Over het algemeen iets meer voor ouderen denk ik maar vind het leuk dat ook hier een dating site voor is.
  Nog niet heel veel leden maar volgens mij is deze dating site ook vrij nieuw.
  Zo ver ik zie is Latrelatie.nl volledig gratis, dat trekt mij wel aan.
  Duidelijke overzichtelijke site met leuke blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---