Home / LatinAmericanCupid.com – Kosten, Review en Ervaringen
LatinAmericanCupid.com logo

LatinAmericanCupid.com - Kosten, Review en Ervaringen

Veel Nederlanders die hebben een zwak voor mensen van Latijns Amerikaanse afkomst. Als jij dit ook hebt dan zal je het leuk vinden dat er een datingsite is waar je deze mensen kunt vinden. Natuurlijk staan deze ook wel ingeschreven bij de datingsites in Nederland maar dan kun je niet specifiek op deze personen zoeken. Wanneer jij je inschrijft bij LatinAmericancupid inschrijft dan kan dit wel en dan kun je snel veel leuke leden vinden die ook nog eens echt bij je passen. Dit is een datingsite die het anders doet dan de datingsites die je gewend bent. Het is mogelijk om bij deze datingsite leden te vinden die in Nederland wonen maar je kunt bijvoorbeeld ook leden in Latijns Amerika vinden. Zo kun je de Latino vinden die echt aan je wensen voldoet. Wil je alleen zoeken in ons land dan is dit gewoon mogelijk. Wel willen wij je aanraden om eens te kijken welke leden er in de rest van de wereld te vinden zijn. Je zal dan zien dat hier ook nog veel leuke leden bij zijn en dat je hier ook leuke contacten mee op kunt bouwen. Het kan best zijn dat de persoon die echt bij je past elders in de wereld woont.

LatinAmericanCupid.com
2.8
Beoordeling 2.8

Eenvoudig contact

Het is natuurlijk wel lastiger daten met iemand die vele kilometers verderop woont. Toch zijn er dan wel andere manieren waarop je contact kunt houden. Zijn er een aantal berichten uitgewisseld en wil je graag meer van deze persoon zien dan zou je ook via Skype contact kunnen leggen. De webcam kun je dan aanzetten en zo kun je een goed beeld van het lid krijgen. Misschien vind je zo wel iemand waar je graag een relatie mee zou beginnen. Er zijn vele Nederlanders die de liefde van hun leven in het buitenland hebben leren kennen.

Het inschrijven is gratis

Wil jij je inschrijven bij Latin American cupid dan kan dit gratis. Het is dan direct mogelijk om je profiel aan te maken. We willen je dan aanraden om dit profiel zo compleet mogelijk te maken. Op deze wijze geef je dan veel informatie aan de leden en de kans op een leuk contact is dan veel groter. Direct na het inschrijven kun je ook zoeken tussen de andere leden. Daar zal je dan ook meteen een aantal aantrekkelijke en interessante personen tussen vinden.

Schrijf je gratis in

De zoekfunctie is bij deze website echt te prijzen en daar zal je veel gebruik van maken. Het is namelijk een zoekfunctie met veel mogelijkheden. Het is niet alleen mogelijk om op locatie te zoeken maar je hebt ook de mogelijkheid om op levensstijl of interesses te zoeken. Dit maakt het dat het een stuk makkelijker wordt om mensen te vinden die echt bij je passen. Ook het contact leggen is makkelijk en al snel zal je dan gesprekken hebben met vele Latino’s. Dit is dan ook een datingsite die het proberen zeker waard is. Misschien vind je dan al snel de persoon die echt bij jou past met dezelfde interesses en dezelfde levensstijl. Daarbij heeft deze persoon ook het uiterlijk waar jij op valt. Schrijf je dan eens gratis in en zie wat de mogelijkheden allemaal zijn.

LatinAmericanCupid.com screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Latin American Cupid?

Het goedkoopste latinamericancupid.com abonnement kost €10,33 per maand bij een lidmaatschap van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

  Wat zijn de plus- en minpunten van LatinAmericanCupid.com?

  • Speciaal voor het vinden van een Latijns Amerikaanse Partner
  • Meer gericht op internationaal daten
  • 2.4
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 2.8
   Functionaliteiten
  • 2.7
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 2.8 Gemiddeld
   Totaalscore

  LatinAmericanCupid.com FAQ

  Hoe kan ik LatinAmericanCupid.com opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite LatinAmericanCupid.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw LatinAmericanCupid account.

  LatinAmericanCupid.com opzeggen

  LatinAmericanCupid account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van  LatinAmericanCupid.com en log in met je email en wachtwoord op je account. De login button bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de grijze “Login” button. Een nieuwe pagina waar je kunt inloggen wordt geopend nadat je op deze button klikt.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik op het tandwiel icoontje ( ⚙ ) naast je profielnaam aan de rechter bovenzijde van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op “profielinstellingen”.

  Stap 3: klik nu op de tekstlink “klik hier” in de zin: “Om uw profiel uit te schakelen op LatinAmericanCupid.com aub Klik Hier”.

  Stap4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Selecteer een “kwestie” en “reden” voor het opzeggen van jouw account. Klik vervolgens op de button met de tekst: “indienen”.

  Stap5: Een nieuwe pagina is geopend. Geef toelichting waarom je wilt opzeggen. Het is verlplicht om hier iets in te vullen. Doe je dit niet, dan lukt het uitschrijven niet. en klik dan op de button “indienen”.

  Stap 6: Een nieuwe pagina is geopend. Voer 2 maal je wachtwoord in en klik op de button met de tekst: “Zet Membership uit”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd van LatinAmericanCupid.com!

  Laats bijgewerkt: 15 juli 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *