Home / Etnische datingsites: jouw weg naar de ideale partner! / LatinAmericanCupid.com review: kosten, ervaringen & meer!
LatinAmericanCupid.com logo

LatinAmericanCupid.com review: kosten, ervaringen & meer!

Ben je op zoek naar een datingsite waar je specifiek kunt zoeken naar Latijns-Amerikaanse singles? Dan is LatinAmericancupid wellicht de perfecte keuze voor jou. Op deze datingsite kun je niet alleen leden vinden die in Nederland wonen, maar ook leden uit Latijns-Amerika. Zo kun je jouw perfecte Latino match vinden die aan al jouw wensen voldoet. Op welkeonlinedatingsite.nl vind je een uitgebreide review van LatinAmericancupid, waarin onder andere de kosten en ervaringen van gebruikers worden besproken. Zo kun je een weloverwogen keuze maken of deze datingsite geschikt is voor jou. Lees de review en ontdek of LatinAmericancupid jou kan helpen bij het vinden van de liefde van jouw leven.

LatinAmericanCupid.com
2.8
Beoordeling 2.8

Ontmoet Latijns-Amerikaanse singles in Nederland met LatinAmericancupid

Veel Nederlanders die hebben een zwak voor mensen van Latijns Amerikaanse afkomst. Als jij dit ook hebt dan zal je het leuk vinden dat er een datingsite is waar je deze mensen kunt vinden. Natuurlijk staan deze ook wel ingeschreven bij de datingsites in Nederland maar dan kun je niet specifiek op deze personen zoeken. Wanneer jij je inschrijft bij LatinAmericancupid inschrijft dan kan dit wel en dan kun je snel veel leuke leden vinden die ook nog eens echt bij je passen.

YouTube player

Zoek lokaal of wereldwijd op deze unieke datingsite

Dit is een datingsite die het anders doet dan de datingsites die je gewend bent. Het is mogelijk om bij deze datingsite leden te vinden die in Nederland wonen maar je kunt bijvoorbeeld ook leden in Latijns Amerika vinden. Zo kun je de Latino vinden die echt aan je wensen voldoet. Wil je alleen zoeken in ons land dan is dit gewoon mogelijk. Wel willen wij je aanraden om eens te kijken welke leden er in de rest van de wereld te vinden zijn. Je zal dan zien dat hier ook nog veel leuke leden bij zijn en dat je hier ook leuke contacten mee op kunt bouwen. Het kan best zijn dat de persoon die echt bij je past elders in de wereld woont.

Eenvoudig contact

Het is natuurlijk wel lastiger daten met iemand die vele kilometers verderop woont. Toch zijn er dan wel andere manieren waarop je contact kunt houden. Zijn er een aantal berichten uitgewisseld en wil je graag meer van deze persoon zien dan zou je ook via Skype contact kunnen leggen. De webcam kun je dan aanzetten en zo kun je een goed beeld van het lid krijgen. Misschien vind je zo wel iemand waar je graag een relatie mee zou beginnen. Er zijn vele Nederlanders die de liefde van hun leven in het buitenland hebben leren kennen.

Het inschrijven is gratis

Wil jij je inschrijven bij Latin American cupid dan kan dit gratis. Het is dan direct mogelijk om je profiel aan te maken. We willen je dan aanraden om dit profiel zo compleet mogelijk te maken. Op deze wijze geef je dan veel informatie aan de leden en de kans op een leuk contact is dan veel groter. Direct na het inschrijven kun je ook zoeken tussen de andere leden. Daar zal je dan ook meteen een aantal aantrekkelijke en interessante personen tussen vinden.

Schrijf je gratis in

De zoekfunctie is bij deze website echt te prijzen en daar zal je veel gebruik van maken. Het is namelijk een zoekfunctie met veel mogelijkheden. Het is niet alleen mogelijk om op locatie te zoeken maar je hebt ook de mogelijkheid om op levensstijl of interesses te zoeken. Dit maakt het dat het een stuk makkelijker wordt om mensen te vinden die echt bij je passen. Ook het contact leggen is makkelijk en al snel zal je dan gesprekken hebben met vele Latino’s. Dit is dan ook een datingsite die het proberen zeker waard is. Misschien vind je dan al snel de persoon die echt bij jou past met dezelfde interesses en dezelfde levensstijl. Daarbij heeft deze persoon ook het uiterlijk waar jij op valt. Schrijf je dan eens gratis in en zie wat de mogelijkheden allemaal zijn.

LatinAmericanCupid.com screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Latin American Cupid?

Het goedkoopste latinamericancupid.com abonnement kost €10,33 per maand bij een lidmaatschap van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

  Wat zijn de plus- en minpunten van LatinAmericanCupid.com?

  • Grote populariteit onder Nederlandse singles die geïnteresseerd zijn in Latijns-Amerikaanse dating
  • Eenvoudig aanmeldproces en gebruiksvriendelijke site
  • Uitgebreide functies zoals chatrooms, instant messaging, en de mogelijkheid om videoberichten te verzenden
  • Goed georganiseerde klantenservice met snelle reacties op vragen en problemen
  • Redelijke kosten voor abonnementen
  • Mogelijkheden om zowel lokaal als wereldwijd te zoeken naar matches
  • Beperkt aantal gratis functies beschikbaar
  • Sommige profielen kunnen nep zijn of inactief zijn
  • Mogelijkheid om matches te vinden buiten Latijns-Amerikaanse singles kan overweldigend zijn voor sommige gebruikers
  • Geen app beschikbaar, alleen mobiele versie van de site

  LatinAmericanCupid.com: dé datingsite voor Latijns-Amerikaanse dating in Nederland

  In deze review hebben we alles verteld over LatinAmericanCupid.com. Deze datingsite is de perfecte plek voor Nederlanders die op zoek zijn naar Latijns-Amerikaanse singles, zowel in Nederland als daarbuiten. Met een groot aantal actieve gebruikers is de kans groot dat je iemand vindt die bij je past. Het aanmeldproces is gemakkelijk en de site is gebruiksvriendelijk. De kosten zijn redelijk en de functies zijn uitgebreid. Of je nu op zoek bent naar een serieuze relatie of gewoon een leuke date, LatinAmericanCupid.com biedt tal van mogelijkheden om te communiceren met andere leden. Wij raden deze datingsite dan ook zeker aan voor iedereen die interesse heeft in Latijns-Amerikaanse dating.

  • 2.4

   Populariteit

   LatinAmericanCupid.com is een populaire datingsite onder Nederlandse singles die op zoek zijn naar Latijns-Amerikaanse matches. Met een groot aantal actieve gebruikers is de kans groot dat je iemand vindt die bij je past.

  • 3

   Gebruikersgemak

   De site van LatinAmericanCupid.com is gebruiksvriendelijk en het aanmeldproces is eenvoudig. Het is gemakkelijk om te navigeren door de site en de zoekfuncties maken het vinden van een match snel en simpel.

  • 2.8

   Functionaliteiten

   LatinAmericanCupid.com biedt een uitgebreide reeks functies, waaronder chatrooms, instant messaging, en de mogelijkheid om videoberichten te verzenden. De site maakt het gemakkelijk om te communiceren met andere gebruikers en te zien wie er interesse in je heeft.

  • 2.7

   Klantenservice

   De klantenservice van LatinAmericanCupid.com is goed georganiseerd en reageert snel op vragen en problemen van gebruikers. Er is een uitgebreide FAQ-sectie en gebruikers kunnen contact opnemen met de klantenservice via e-mail.

  • 3

   Kosten

   De kosten voor een abonnement bij LatinAmericanCupid.com zijn redelijk. Er zijn verschillende abonnementsopties beschikbaar en gebruikers kunnen betalen met creditcard, PayPal of bankoverschrijving.

  • 2.8 Gemiddeld

   Totaalscore

   LatinAmericanCupid.com is een geweldige datingsite voor Nederlanders die op zoek zijn naar Latijns-Amerikaanse singles. Met een hoge populariteit, gebruiksvriendelijke site, uitgebreide functies en goede klantenservice, biedt deze site een totaalpakket dat de moeite waard is. Bovendien zijn de kosten redelijk en biedt de site veel mogelijkheden om te communiceren met andere gebruikers.

  LatinAmericanCupid.com FAQ

  Hoe kan ik LatinAmericanCupid.com opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite LatinAmericanCupid.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw LatinAmericanCupid account.

  LatinAmericanCupid.com opzeggen

  LatinAmericanCupid account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van  LatinAmericanCupid.com en log in met je email en wachtwoord op je account. De login button bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de grijze “Login” button. Een nieuwe pagina waar je kunt inloggen wordt geopend nadat je op deze button klikt.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik op het tandwiel icoontje ( ⚙ ) naast je profielnaam aan de rechter bovenzijde van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op “profielinstellingen”.

  Stap 3: klik nu op de tekstlink “klik hier” in de zin: “Om uw profiel uit te schakelen op LatinAmericanCupid.com aub Klik Hier”.

  Stap4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Selecteer een “kwestie” en “reden” voor het opzeggen van jouw account. Klik vervolgens op de button met de tekst: “indienen”.

  Stap5: Een nieuwe pagina is geopend. Geef toelichting waarom je wilt opzeggen. Het is verlplicht om hier iets in te vullen. Doe je dit niet, dan lukt het uitschrijven niet. en klik dan op de button “indienen”.

  Stap 6: Een nieuwe pagina is geopend. Voer 2 maal je wachtwoord in en klik op de button met de tekst: “Zet Membership uit”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd van LatinAmericanCupid.com!

  Wat is LatinAmericanCupid.com en hoe werkt het?

  LatinAmericanCupid.com is een online datingplatform gericht op Latijns-Amerikaanse singles en mensen die geïnteresseerd zijn in het daten van Latijns-Amerikaanse singles. Het platform biedt verschillende functies, waaronder het zoeken naar en communiceren met andere leden, het maken van een profiel en het uploaden van foto’s. Na het aanmaken van een profiel kunnen leden door profielen bladeren en communiceren met andere leden via chat, e-mail of video.

  Wat zijn de kosten van een abonnement op LatinAmericanCupid.com?

  LatinAmericanCupid.com biedt verschillende abonnementsopties, waaronder een gratis abonnement en betaalde abonnementen. De kosten van betaalde abonnementen variëren afhankelijk van de duur van het abonnement. Een Gold-lidmaatschap van 1 maand kost bijvoorbeeld € 34,99, terwijl een Platinum-lidmaatschap van 1 maand € 39,99 kost.

  Wat zijn de voordelen van een betaald lidmaatschap op LatinAmericanCupid.com?

  Met een betaald lidmaatschap op LatinAmericanCupid.com kunnen leden profiteren van verschillende voordelen, waaronder de mogelijkheid om berichten te verzenden en ontvangen van alle leden, inclusief niet-betalende leden. Betaalde leden hebben ook de mogelijkheid om anoniem te browsen en te zien wie hun profiel heeft bekeken, en ze krijgen toegang tot geavanceerde zoekfuncties.

  Hoe veilig is LatinAmericanCupid.com?

  LatinAmericanCupid.com heeft verschillende veiligheidsmaatregelen getroffen om de veiligheid van haar leden te waarborgen. Het platform biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om profielen te verifiëren, zodat leden er zeker van kunnen zijn dat ze communiceren met echte mensen. Daarnaast is er een uitgebreide klantenservice beschikbaar om te helpen bij eventuele problemen of vragen.

  Hoe kan ik mijn account op LatinAmericanCupid.com verwijderen?

  Als je je account op LatinAmericanCupid.com wilt verwijderen, kun je dit doen door in te loggen op je account en naar de instellingen te gaan. Van daaruit kun je de optie “Mijn account” selecteren en vervolgens op “Profiel verwijderen” klikken. Het is belangrijk op te merken dat het verwijderen van je account permanent is en niet ongedaan kan worden gemaakt, dus zorg ervoor dat je er zeker van bent voordat je deze stap onderneemt.

  Laats bijgewerkt: 09 juni 2023

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---