Welke Online Datingsite
Home / Blog overzicht - Online dating & relaties / Ontdek de geheimen van daten met Colombiaanse vrouwen!
Daten met Colombiaanse vrouwen

Ontdek de geheimen van daten met Colombiaanse vrouwen!

Welke online datingsite?
03 maart 2021

Veel mannen vallen voor getinte vrouwen. Deze vrouwen komen over het algemeen uit landen aan de andere kant van de evenaar. Een goed voorbeeld hiervan is daten met Colombiaanse vrouwen. Deze dames zijn vaak geïnteresseerd in een relatie met een man uit West-Europa. Wil je graag daten met een Colombiaanse vrouw? Lees dan onze blogpost waarin we onze tips en ervaringen delen over hoe je succesvol kunt daten met Colombiaanse vrouwen. 

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Waarom willen Colombiaanse vrouwen naar West-Europa komen?

De belangrijkste reden om naar West-Europa te komen is dat de levensstandaard in Colombia veel lager is. Zeker voor vrouwen zijn er weinig mogelijkheden om fatsoenlijk de kost te verdienen. Wil je als Colombiaanse een redelijke boterham verdienen dan kom je al snel in het criminele circuit of in de prostitutie terecht. En het land wordt geteisterd door veel geweld van drugsbendes, dus de kans dat je bij een misdrijf om het leven komt is ook nog aanwezig. Veel vrouwen raken al jong zwanger en hebben kinderen die ze alleen moeten opvoeden. Soms omdat hun man ze heeft verlaten, soms omdat hij is doodgeschoten. Dan is een leven in Nederland een verademing.

date met colombiaanse

Colombiaanse vrouwen zoeken het geluk

Wanneer een Colombiaanse vrouw wil daten met mannen uit andere landen zoekt zij hiervoor vaak mogelijkheden op het internet. Want ook in Colombia zijn de moderne middelen van communicatie zeker wel beschikbaar en hebben veel mensen een smartphone of computer. Je kunt deze vrouwen onder andere vinden op de website van ColombianCupid. De vrouwen die zich hier inschrijven zijn op zoek naar een leven met een westerse man uit bijvoorbeeld Europa of de Verenigde Staten. Zij zijn in de meeste gevallen bereid om te verhuizen naar het land van hun toekomstige man. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om met je Colombiaanse vrouw in haar geboorteland te gaan wonen, maar gezien de onzekere situatie daar wordt daar meestal niet voor gekozen.

Waarom willen mannen daten met Colombiaanse vrouwen?

Vrouwen uit Colombia spreken al vele decennia bij veel mannen tot de verbeelding als het gaat om schoonheid. De vrouwen die beschikbaar zijn voor een relatie zijn vaak nog jong, de meesten zijn niet ouder dan half in de twintig. Maar er zijn op ColombianCupid ook vrouwen beschikbaar die ouder zijn, maar nog steeds niets aan schoonheid hebben ingeboet. Ook als je op zoek bent naar een oudere vrouw kun je hier dus terecht om een leuk contact op te doen. Jullie kunnen contact houden via de mail en wie weet later met elkaar spreken via Skype of een chatdienst. Als het echt klikt staat niets een persoonlijke ontmoeting meer in de weg. Houd er daarbij rekening mee dat als je je vriendin naar Nederland haalt of haar in Colombia bezoekt, het bezoek maximaal 90 dagen mag duren. In beide gevallen heb je een visum nodig.

colombia

Je vriendin uit Colombia naar Nederland halen

Voordat je vrouw of vriendin zich in Nederland mag vestigen moet zij een inburgeringscursus doen. Deze cursus moet zij al afgerond hebben voordat ze naar Nederland komt. Om een partner uit het buitenland te kunnen laten overkomen moet je kunnen aantonen haar te kunnen onderhouden, je moet dus voldoende inkomsten hebben. Eenmaal in Nederland mag je vriendin niet werken totdat zij een permanente verblijfsvergunning heeft. Het maakt daarvoor niet uit of jullie officieel getrouwd zijn. In deze periode kan de verveling en heimwee soms toeslaan. Het is dan ook niet niks om hele dagen thuis te zitten in een land waar je niemand kent en waar je de taal niet goed van spreekt. Houd er dan ook rekening mee dat een relatie soms op de klippen loopt.

Wat is typisch voor de Colombiaanse cultuur?

Hieronder staan enkele kenmerken die typisch zijn voor de Colombiaanse cultuur:

  • Religie: De meeste mensen in Colombia zijn katholiek.
  • Taal: De officiële taal in Colombia is Spaans.
  • Muziek: De Colombiaanse muziek is beïnvloed door Afrikaanse, Europese en Amerikaanse muziektradities. Populaire muziekstijlen in Colombia zijn onder andere de salsa en de vallenato.
  • Kunst: De Colombiaanse kunst is beïnvloed door Afrikaanse, Europese en Amerikaanse cultuuren. Dit is terug te zien in bijvoorbeeld de kunstwerken van de bekende kunstenaar Fernando Botero.
  • Eten: De Colombiaanse keuken is beïnvloed door Afrikaanse, Europese en Amerikaanse keukens. Populaire gerechten zijn onder andere ajiaco (een soort stoofpot) en arepas (plat brood gemaakt van maismeel).
  • Familie: Familie is belangrijk in de Colombiaanse cultuur en het is gebruikelijk om familiebijeenkomsten en feesten te vieren.

Ten slotte

Colombiaanse vrouwen zijn prachtige, energieke en zeer liefdevolle partners. Ze zijn op zoek naar mannen die hen respecteren en hen de liefde geven die ze verdienen. Als je op zoek bent naar een levensveranderende ervaring, dan moet je zeker eens overwegen om te daten met een Colombiaanse vrouw. Op WelkeOnlineDatingSite.nl kun je meer lezen over de beste datingsites om in contact te komen met Colombiaanse vrouwen. Doe je voordeel met onze tips en ervaringen en begin vandaag nog met daten!

Datingsite voor Colombiaanse vrouwen

Dit zijn de beste datingsites voor contact met Colombiaanse mannen en vrouwen:

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *