Home / Gratis online datingsites in Nederland: de top 5 sites op een rij! / Klik2Match Review: Kosten, Ervaringen en meer!
Klik2match logo

Klik2Match Review: Kosten, Ervaringen en meer!

Op zoek naar een gratis datingsite? Dan is Klik2match wellicht een goede optie voor jou. Op deze datingsite kun je gratis een profiel aanmaken en op zoek gaan naar jouw match. De website is volledig gratis, maar hoe zit het met de kwaliteit van de matches en de functionaliteiten van de website? In deze review lees je alles over de kosten, ervaringen en functionaliteiten van Klik2match. Is het de moeite waard om je aan te melden bij deze datingsite of kun je beter verder zoeken? Lees snel verder en ontdek of Klik2match bij jou past!

Klik2match
3 Ervaringen
3.3
Beoordeling 3.3

Klik2match.nl: De database met matches en af en toe een foutje

Op de homepage van Klik2match.nl wordt gemeld dat de datingsite volledig gratis is en dat blijkt als je verder kijkt op de site ook te kloppen. De beheerder geeft aan dat de inkomsten voor het hosten van de website en het internetverkeer worden bekostigd uit advertentie inkomsten. Dit zal haalbaar zijn zolang de website niet te groot wordt. Als je gaat zoeken in de database vind je daadwerkelijk profielen die passen bij je zoekopdracht,  al zit er soms een foutje in en staat er ineens een dame tussen de heren of andersom.

inloggen met Facebook account

Gratis aanmelden

Je kunt je gratis aanmelden op Klik2Match.nl. Je kunt desgewenst inloggen met je Facebook account zodat daar alvast een aantal basis gegevens uit kunnen worden gehaald. Vervolgens kun je de ontbrekende informatie invullen. Daarna kun je je in een persoonlijk bericht voorstellen aan de overige gebruikers van Klik2Match.nl. Je kunt een foto plaatsen bij je profiel. Deze wordt voorzien van een watermerk van Klik2Match om misbruik van je foto te voorkomen. Vervolgens kun je beginnen met het sturen van een bericht naar iemand uit de database die je leuk vindt. Je kunt zoeken op provincie, zowel in Nederland als België en ook een leeftijdsbegrenzing aangeven waarbinnen de gevonden profielen moeten vallen.

Geen credits of nep profielen

Op deze website geen addertjes onder het gras met duur betaalde credits om berichten te kunnen versturen. Ook wekt de website niet de indruk te werken met nep profielen. Je kunt er dus vanuit gaan dat degenen die op deze website staan zich hier daadwerkelijk hebben aangemeld. Of je een reactie krijgt blijft natuurlijk afwachten, het kan zijn dat iemand zich ooit aanmeldde maar inmiddels niet meer op zoek is. Maar de intentie van deze dating site lijkt in ieder geval wel oprecht.

invullen profiel informatie

Een datingsite zonder franje

Verwacht op de website van Klik2match.nl niet al te veel franje. Ook de gelikte lay-out is achterwege gelaten. Op de website staat alleen wat er op moet staan aan informatie. Het enige nadeel van Klik2Match is dat er nog niet heel veel profielen op staan, de keuze is dus nog niet erg groot. Of het concept ook op de langere termijn zal werken moet blijken. Aangezien de overgrote meerderheid van de datingsite op internet niet gratis zijn, is Klik2Match wel een positieve uitzondering die een kans verdient.

Uitproberen zonder risico

Het feit dat de website gratis is, geeft je natuurlijk wel de mogelijkheid om hem uit te proberen zonder verplichtingen. Als je op zoek bent naar een leuke relatie dan kun je in de database zoeken en als je iemand leuk vindt dan maak je een profiel aan. Vervolgens kun j diegene een bericht sturen. Er is geen noodzaak om snel over te schakelen op mailen of chatten via een ander kanaal omdat er immers geen kosten aan verbonden zijn. Dit maakt het daten ook een stukje veiliger. Pas als je iemand goed denkt te kennen kun je ertoe overgaan om telefoonnummers en dergelijke uit te wisselen of af te spreken voor een ontmoeting.

Klik2match screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Klik2match.nl?

 • Klik2match is volledig gratis en er zijn geen verborgen kosten of betaalde functies.
 • De website is eenvoudig te gebruiken en overzichtelijk.
 • Er is een redelijk aantal profielen te vinden die passen bij je zoekopdracht.
 • Klik2match heeft een duidelijke en transparante werkwijze, waarbij de kosten bekostigd worden uit advertentie-inkomsten.
 • Klik2match is een relatief kleine datingsite en het aantal profielen is beperkter dan bij grote datingsites.
 • Er kan af en toe een klein foutje voorkomen in de zoekresultaten, waarbij bijvoorbeeld een man tussen de vrouwen verschijnt of andersom.
 • De klantenservice kan soms wat traag zijn in het beantwoorden van vragen.
 • Omdat Klik2match afhankelijk is van advertentie-inkomsten, kan er soms wat extra reclame op de website te vinden zijn.

Klik2match review: een 100% gratis datingsite zonder addertjes onder het gras

Klik2match is een 100% gratis datingsite die adverteert met een zeer uitgebreide database aan profielen. Na onze review van Klik2match zijn we tot de conclusie gekomen dat deze datingsite inderdaad volledig gratis is en dat de beheerder van de website de kosten voor hosting en internetverkeer bekostigt uit advertentie inkomsten. Hoewel er af en toe een klein foutje kan voorkomen in de zoekresultaten, zijn er genoeg profielen te vinden die passen bij je zoekopdracht. Klik2match is een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar een gratis datingsite zonder verborgen kosten. Het is de moeite waard om deze website eens uit te proberen en te kijken of er een leuke match voor jou tussen zit!

online dating profiel maken

 • 2.8

  Populariteit

  Klik2match is een relatief kleine datingsite, maar heeft desondanks toch een trouwe groep gebruikers. Het aantal leden groeit gestaag en er zijn regelmatig nieuwe profielen te vinden.

 • 3

  Gebruikersgemak

  De website van Klik2match is eenvoudig te gebruiken en overzichtelijk. Het aanmaken van een profiel is snel en makkelijk, evenals het zoeken naar andere profielen. Ook het versturen van berichten en het beheren van je profiel verloopt soepel.

 • 2.8

  Functionaliteiten

  Hoewel Klik2match geen uitgebreide set aan functionaliteiten heeft, biedt de datingsite wel de belangrijkste mogelijkheden om succesvol te daten. Zo kun je profielen bekijken, berichten versturen en zoeken op specifieke criteria.

 • 3

  Klantenservice

  De klantenservice van Klik2match is bereikbaar via het contactformulier op de website. Helaas kan het soms even duren voordat je antwoord krijgt. Wel is er een uitgebreide FAQ-sectie beschikbaar waar veel vragen al beantwoord worden.

 • 5

  Kosten

  Klik2match is een 100% gratis datingsite, zonder verborgen kosten of betaalde functies. Dit betekent wel dat de website afhankelijk is van advertentie-inkomsten, wat soms kan zorgen voor wat extra reclame op de website.

 • 3.3 Goed

  Totaalscore

  Klik2match is een prima optie voor mensen die op zoek zijn naar een gratis datingsite zonder poespas. De website is gebruiksvriendelijk en er zijn voldoende profielen te vinden. Wel is het belangrijk om te realiseren dat de website afhankelijk is van advertenties en dat de klantenservice soms wat traag kan zijn. Over het algemeen scoort Klik2match een solide voldoende.

Klik2match FAQ

Hoe kan ik Klik2match opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite klik2match? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Klik2match.nl account.

Klik2match opzeggen

Klik2match.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Klik2match en log in op jouw account met je gebruikersnaam en wachtwoord.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu op de link: “Profiel aanpassen”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Klik nu op: “Profiel verwijderen“. Deze link vind je in de linker bovenhoek van de pagina. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 4: Geef een reden waarom je je wilt uitschrijven. Klik dan op de link: “Mijn profiel definitief verwijderen (al je gegevens worden verwijderd)”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Klik2match!

Wat is Klik2Match?

Klik2Match is een online datingplatform dat zich richt op singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Het is opgericht in 2005 en heeft een gratis lidmaatschapsoptie.

Wat zijn de kosten van Klik2Match?

Klik2Match biedt een gratis lidmaatschap aan. Daarnaast biedt het ook een betaald lidmaatschap met extra functies. De kosten voor het betaalde lidmaatschap zijn € 9,99 per maand.

Hoe kan ik mijn profiel verwijderen bij Klik2Match?

Om je profiel te verwijderen bij Klik2Match moet je ingelogd zijn op de website. Ga vervolgens naar ‘Mijn account’ en klik op ‘Account verwijderen’. Bevestig de verwijdering en je profiel zal worden verwijderd.

Zijn er succesverhalen bekend van Klik2Match?

a, er zijn verschillende succesverhalen bekend van stellen die elkaar hebben ontmoet via Klik2Match en nu een serieuze relatie hebben. Deze verhalen zijn te vinden op de website onder ‘Succesverhalen’.

Biedt Klik2Match een mobiele app aan?

Nee, op dit moment biedt Klik2Match geen mobiele app aan. Het platform is wel toegankelijk via de browser van je mobiele apparaat.

Laats bijgewerkt: 03 oktober 2023

3 reacties op “Klik2Match Review: Kosten, Ervaringen en meer!”

 1. martijn schreef:

  een profiel aangemaakt, toen een aantal uren niet op de site geweest ik werd automatisch uitgelogd, ik wilde weer inloggen maar helaas lukt dat niet zowel niet met gebruikersnaam en ook niet met mailadres, ook geprobeerd een nieuw wachtwoord aan te vragen 3x maar geen mailtje ervan gehad ook niet in de spambox

 2. Theo van Roosmalen schreef:

  Krijg de indruk dat het een dode site is, wat je ook doet je ziet of krijgt never ergens een reactie, al tijdens het inschrijven wordt je als senior gelinkt aan een hele jonge dame, terwijl je nog niks hebt ingevuld. met waarschijnlijk andere bedoelingen.

 3. Roy schreef:

  Ze vragen je om een zin af te maken met het “juiste” woord, maar geen idee wat het is, want langst of kortste zijn het niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---