Home / Klik2match – Kosten, Review en Ervaringen
Klik2match logo

Klik2match - Kosten, Review en Ervaringen

Op de homepage van Klik2match.nl wordt gemeld dat de website volledig gratis is en dat blijkt als je verder kijkt op de site ook te kloppen. De beheerder geeft aan dat de inkomsten voor het hosten van de website en het internetverkeer worden bekostigd uit advertentie inkomsten. Dit zal haalbaar zijn zolang de website niet te groot wordt. Als je gaat zoeken in de database vind je daadwerkelijk profielen die passen bij je zoekopdracht,  al zit er soms een foutje in en staat er ineens een dame tussen de heren of andersom.

Klik2match
3 Ervaringen
3.3
Beoordeling 3.3

Gratis aanmelden

Je kunt je gratis aanmelden op Klik2Match.nl. Je kunt desgewenst inloggen met je Facebook account zodat daar alvast een aantal basis gegevens uit kunnen worden gehaald. Vervolgens kun je de ontbrekende informatie invullen. Daarna kun je je in een persoonlijk bericht voorstellen aan de overige gebruikers van Klik2Match.nl. Je kunt een foto plaatsen bij je profiel. Deze wordt voorzien van een watermerk van Klik2Match om misbruik van je foto te voorkomen. Vervolgens kun je beginnen met het sturen van een bericht naar iemand uit de database die je leuk vindt. Je kunt zoeken op provincie, zowel in Nederland als België en ook een leeftijdsbegrenzing aangeven waarbinnen de gevonden profielen moeten vallen.

Geen credits of nep profielen

Op deze website geen addertjes onder het gras met duur betaalde credits om berichten te kunnen versturen. Ook wekt de website niet de indruk te werken met nep profielen. Je kunt er dus vanuit gaan dat degenen die op deze website staan zich hier daadwerkelijk hebben aangemeld. Of je een reactie krijgt blijft natuurlijk afwachten, het kan zijn dat iemand zich ooit aanmeldde maar inmiddels niet meer op zoek is. Maar de intentie van deze dating site lijkt in ieder geval wel oprecht.

Een datingsite zonder franje

Verwacht op de website van Klik2match.nl niet al te veel franje. Ook de gelikte lay-out is achterwege gelaten. Op de website staat alleen wat er op moet staan aan informatie. Het enige nadeel van Klik2Match is dat er nog niet heel veel profielen op staan, de keuze is dus nog niet erg groot. Of het concept ook op de langere termijn zal werken moet blijken. Aangezien de overgrote meerderheid van de datingsite op internet niet gratis zijn, is Klik2Match wel een positieve uitzondering die een kans verdient.

Uitproberen zonder risico

Het feit dat de website gratis is, geeft je natuurlijk wel de mogelijkheid om hem uit te proberen zonder verplichtingen. Als je op zoek bent naar een leuke relatie dan kun je in de database zoeken en als je iemand leuk vindt dan maak je een profiel aan. Vervolgens kun j diegene een bericht sturen. Er is geen noodzaak om snel over te schakelen op mailen of chatten via een ander kanaal omdat er immers geen kosten aan verbonden zijn. Dit maakt het daten ook een stukje veiliger. Pas als je iemand goed denkt te kennen kun je ertoe overgaan om telefoonnummers en dergelijke uit te wisselen of af te spreken voor een ontmoeting.

Klik2match screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Klik2match.nl?

 • De website is volledig gratis
 • Geen verborgen kosten
 • Zoeken in de database voordat je je inschrijft
 • Zeer eenvoudige opzet van de website
 • Beperkt aanbod van singles
 • 2.8
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 2.8
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 5
  Kosten
 • 3.3 Goed
  Totaalscore

Klik2match FAQ

Hoe kan ik Klik2match opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite klik2match? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Klik2match.nl account.

Klik2match opzeggen

Klik2match.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Klik2match en log in op jouw account met je gebruikersnaam en wachtwoord.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu op de link: “Profiel aanpassen”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Klik nu op: “Profiel verwijderen“. Deze link vind je in de linker bovenhoek van de pagina. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 4: Geef een reden waarom je je wilt uitschrijven. Klik dan op de link: “Mijn profiel definitief verwijderen (al je gegevens worden verwijderd)”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Klik2match!

Laats bijgewerkt: 19 juni 2021

3 reacties op “Klik2match – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for martijn martijn schreef:

  een profiel aangemaakt, toen een aantal uren niet op de site geweest ik werd automatisch uitgelogd, ik wilde weer inloggen maar helaas lukt dat niet zowel niet met gebruikersnaam en ook niet met mailadres, ook geprobeerd een nieuw wachtwoord aan te vragen 3x maar geen mailtje ervan gehad ook niet in de spambox

 2. Avatar for Theo van Roosmalen Theo van Roosmalen schreef:

  Krijg de indruk dat het een dode site is, wat je ook doet je ziet of krijgt never ergens een reactie, al tijdens het inschrijven wordt je als senior gelinkt aan een hele jonge dame, terwijl je nog niks hebt ingevuld. met waarschijnlijk andere bedoelingen.

 3. Avatar for Roy Roy schreef:

  Ze vragen je om een zin af te maken met het “juiste” woord, maar geen idee wat het is, want langst of kortste zijn het niet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *