Home / KenyanDating.com – Kosten, Review en Ervaringen
KenyanDating.com logo

KenyanDating.com - Kosten, Review en Ervaringen

KenyanDating.com is een initiatief van één van de grootste datingorganisaties wereldwijd. We hebben het dan over WorldSingles.com. Deze organisatie heeft tientallen datingsites opgericht voor mensen van bepaalde nationaliteiten. KenyanDating.com is één van deze datingsites, speciaal bedoeld voor singles met een Keniaanse achtergrond. Mannen en vrouwen die zoeken naar een leuke partner met dezelfde nationaliteit zijn van harte welkom om via deze datingsite op zoek te gaan naar leuke dates.

KenyanDating.com
3
Beoordeling 3

Zoeken naar singles uit Kenia

Het vinden van singles met een Keniaanse achtergrond is niet in ieder land gemakkelijk. Ook in Nederland kan dit behoorlijk lastig zijn. Kenianen die in Nederland wonen maken vaak wel onderdeel uit van een Keniaanse community, maar deze is in veel gevallen te beperkt om er een leuke partner in tegen te komen. Als jij zoekt naar een leuke single uit Kenia, dan kun je uitstekend terecht bij KenyanDating.com. Hier vindt je een grote verzameling profielen van vrijgezellen uit Kenia die zoeken naar een serieuze relatie. Voor veel Kenianen is het belangrijk om te daten met iemand die dezelfde achtergrond heeft of een vergelijkbare achtergrond heeft. Dit is iets dat alle singles op deze datingsite met elkaar gemeen hebben.

Vrijgezellen uit de Keniaanse community

Als jij zoekt naar vrijgezellen uit de Keniaanse community wereldwijd, dan kun je een profiel aanmaken bij KenyanDating.com. Je kunt je persoonlijke gegevens invullen voor het aanmaken van een profiel. Vervolgens vul je het profiel in en voeg je een foto toe. Je kunt direct zoeken naar leuke singles bij jou in de buurt of naar singles die juist wat verder weg wonen. Natuurlijk zijn er ook Keniaanse singles die gewoon nog in Kenia wonen. Kortom, je kunt hier alle kanten op. De datingsite vraagt je om een uitgebreide vragenlijst naar waarheid in te vullen. Vragen die je niet kunt of wilt beantwoorden mag je overslaan. Deze vragenlijst wordt door het beheer van de datingsite gebruikt om de beste matches voor jou te vinden. Je hoeft het dus niet allemaal alleen te doen. Je krijgt ook van de datingsite leuke singles voorgesteld voor een gezellige date.

Gratis en betaalde mogelijkheden

Met een gratis profiel kun je jezelf laten zien aan andere ingeschreven singles en je kunt zelf zoeken in de aanwezige profielen naar mensen die je aanspreken. Je kunt mensen die je interesse wekken aangeven dat je hen leuk vindt. Berichten sturen of chatten zijn beperkt voor mensen met een onbetaald profiel. Het kan dan ook aan te raden zijn om een betaald lidmaatschap te nemen als je echt serieus wilt zoeken naar een date met een Keniaan of Keniaanse. Je hebt dan alle functies van deze datingsite tot je beschikking.

Ga op zoek naar je eerste afspraakje

Maak online een profiel aan en start direct met zoeken naar leuke Keniaanse singles die je aanspreken. Merk je dat je meer wilt kunnen doen dan mogelijk is met een gratis profiel? Ga dan voor een Platina lidmaatschap en je kunt direct verder met daten via de datingsite. Wie weet heb jij binnenkort al een eerste afspraakje met een leuke Keniaanse vrijgezel. Je weet maar nooit waar het allemaal toe kan leiden.

KenyanDating.com screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van KenyanDating.com?

 • Gratis online daten met Keniaanse singles
 • Direct contact leggen met dames en heren die je beter wilt leren kennen
 • De website is volledig in het Engels
 • Daten met een dame in het buitenland is wat omslachtiger dan in eigen land
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore

KenyanDating.com FAQ

Hoe kan ik KenyanDating.com opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite KenyanDating.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw KenyanDating account.

KenyanDating.com opzeggen

KenyanDating account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Kenyan Dating en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu op: “My account”. Een nieuw menu is zichtbaar. klik in dit menu op: “Settings”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Klik nu op het tabblad: “Delete Profile”. Een nieuwe pagina is nu weer geopend

Stap 4: Klik op het vierkantje in het midden van de pagina en klik vervolgens op de button met de tekst: “Yes, I’m sure”

 

Je hebt nu je account verwijderd van KenyanDating.com!

Laats bijgewerkt: 21 maart 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *