Welke Online Datingsite
Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Datingsites met Afrikaanse vrouwen – Hoe krijg je online contact?
Datingsites met Afrikaanse vrouwen

Datingsites met Afrikaanse vrouwen - Hoe krijg je online contact?

Welke online datingsite?
27 januari 2021

Afrikaanse vrouwen hebben vaak een grote aantrekkingskracht op mannen uit West Europa en dus ook uit Nederland. Ze hebben vaak een enorm positieve instelling, geërfd van hun ouders die vaak in moeilijke omstandigheden een bestaan moeten proberen op te bouwen. Er is in Afrikaanse landen veel kindersterfte, dus ouders koesteren de kinderen die het wel redden, vaak ook omdat zij later door deze kinderen verzorgd moeten worden omdat hiervoor geen voorzieningen zijn zoals in Nederland. Afrikaanse vrouwen vinden het ook belangrijk om kinderen te krijgen, dit is immers hun verzekering voor verzorging als ze zelf oud zijn geworden.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

In contact komen met Afrikaanse vrouwen

Als je op zoek wilt gaan naar een Afrikaanse vrouw om online mee te daten dan zijn er verschillende websites te vinden waar deze vrouwen zich presenteren. Je kunt je daar registreren zodat je op oproepen kunt reageren. Je merkt vaak al snel of de vrouw in kwestie echt achter de keuze staat om een relatie te beginnen met een Nederlandse man. Houd er wel rekening mee dat deze vrouwen vaak terughoudend zijn met het beantwoorden van persoonlijke vragen over seksualiteit en gevoelens. Nederlanders zijn vaak erg direct en dat wordt niet door iedereen op prijs gesteld. Een bekende datingsite is AfroIntroductions. Deze datingsite richt zich specifiek op contact met Afrikaanse personen.

afrikaanse vrouw

Wees op je hoede voor oplichting!

In sommige Afrikaanse landen zijn bendes actief die er op uit zijn om goedgelovige mannen uit Nederland en andere Europese landen op te lichten. Je denkt dan in contact te zijn met een leuke Afrikaanse vrouw. In werkelijkheid worden je berichten beantwoord door een lid van de oplichtersbende. De vrouw in kwestie bestaat vaak niet eens, of haar omstandigheden zijn heel anders dan ze jou wil laten geloven. Het is dus altijd belangrijk om voorzichtig te zijn. Zeker als er om geld gevraagd wordt en als het om grote bedragen gaat. Als een vrouw een relatie met je wil is het niet logisch dat ze al na een paar mails erover begint dat er dringend geld nodig is. Natuurlijk kun je financieel helpen als je dat wilt en ertoe in staat bent. Maar de kans dat je wordt opgelicht is vaak vrij groot.

Ontwikkelingen

Een groot probleem in Afrikaanse landen is dat veel mensen met HIV zijn besmet. Dit komt vooral door gebrekkige voorlichting. Meisjes hebben vaak al op jonge leeftijd seksuele contacten zonder bescherming met condooms. Daardoor raken zij vaak ook al jong zwanger. Internationale organisaties doen van alles om deze problemen de kop in te drukken, maar het blijft erg lastig om vrouwen te bereiken, zeker als ze in afgelegen gebieden wonen. Maar vrouwen die zich op het internet voorstellen om contact te komen met een man in Nederland zijn vaak van een ander kaliber. Zij hebben in ieder geval voldoende ontwikkeling doorgemaakt om het internet te kennen.

afrikaanse

Pas op..

Pas wel op voor vrouwen die tegen hun wil op websites worden geplaatst en bij wie min of meer sprake is van mensenhandel. Sommige ouders sporen hun dochters aan om via deze weg een man te zoeken zodat ze kans hebben op een betere toekomst. Als de dochter achter deze keuze staat is het natuurlijk prima, maar als dat niet zo is kan het tot grote problemen leiden.

Datingsite voor Afrikaanse vrouwen en mannen

Dit zijn de beste datingsites voor contact met Afrikaanse mannen en vrouwen:

Kiezen voor een andere datingsite? Kijk ook eens naar onze Top 10 datingsites. Wij maken reviews van alle datingsites!

2 reacties op “Datingsites met Afrikaanse vrouwen – Hoe krijg je online contact?”

  1. Avatar for Geertje Geertje schreef:

    He hallo ben een mooie aantrekkelijke blanke man uit Gent België mijn status is ben 1 m72 groot bl ogen mooi goed gebouwd sportief body verzorgd uiterlijk , ben je een knappe Aantrekkelijke afrikaanse moeder meid meisje van 26 plus tot 40 plus mager extreme mager uit Gent oost Vl West vl Antwerpen Limburg Vlaams Brabant Brussel Nederland uit buitenland foto kan bij eerste ontmoeting kennismaking in België bij een leuk gesprek met een drankje etentje er bij ben je ook op zoek naar een vaste lang durghe relatie laat maar weten op mijn watsapp gsm nummer 0486361974 gr Geertje

  2. Avatar for Rien Rien schreef:

    Tijdens mijn werk in Gabon heb ik een jonge vrouw van ongeveer 30 jaar oud leren kennen. Zij runde een barretje waar wij avonds een biertje dronken. Door gebrek aan omzet heeft ze financiële problemen en is nu op zoek naar een serieuze relatie. Ze was en is niet in voor flirts. Kunt u mij aangeven hoe zij zich kan aanmelden. Zij spreekt alleen Frans. Ik wil haar graag kort vertegenwoordigen en haar informeren wat te doen als u helpen kan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.