Home / AfroIntroductions.com – Kosten, Review en Ervaringen
AfroIntroductions.com logo

AfroIntroductions.com - Kosten, Review en Ervaringen

Iedereen heeft een voorkeur voor een bepaald persoon en uiterlijk. Misschien ben jij wel op zoek naar Afrikaanse mannen en vrouwen om daar een betekenisvolle relatie mee op te bouwen. Ergens ter wereld loopt ook jouw zielsverwant rond en wanneer jij op Afrikaanse personen valt dan is het raadzaam om je in te schrijven bij AfroIntroductions. Dit is een website die talloze Afrikaanse personen van over de hele wereld ingeschreven heeft staan. Het is een datingsite waar je op een makkelijke manier contact kunt leggen en als je ingeschreven staat dan zal het niet lang duren voor je de eerste contacten gelegd hebt. Het grote voordeel van deze datingsite is dat je op een zeer makkelijke wijze met de leden kunt communiceren. Al snel zal je leuke gesprekken hebben met mensen die echt bij jou passen. Het inschrijven bij deze website dat is gratis en daarna kun je meteen op zoek naar interessante leden. De website die is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. De profielen van de leden die hebben veel informatie en daar zijn ook duidelijke foto’s bij te vinden. Vaak zijn er ook meerdere foto’s te zien en zo kun je snel bepalen of iemand het uiterlijk heeft waar jij je tot aangetrokken voelt.

AfroIntroductions.com
3
Beoordeling 3

Stuur een bericht

Na het gratis inschrijven heb je meteen de mogelijkheid om de leden te bekijken en dan kun je ook van de uitgebreide zoekfunctie gebruik maken. Het is helemaal niet moeilijk om mensen te vinden die echt goed bij je passen en waar jij je tot aangetrokken voelt. Zie je iemand die je leuk vindt dan stuur je dit lid een bericht en dan kan het gesprek beginnen. Het kan goed zijn dat jij op deze manier de liefde van je leven leert kennen.

Snel leden vinden die bij je passen

Het is bij deze datingsite niet alleen mogelijk om op leeftijd of locatie te zoeken. Het is ook mogelijk om leden te vinden die dezelfde interesses hebben als jij en het is ook mogelijk om te zoeken naar leden die voorkeuren voor een bepaalde levensstijl hebben. Het hoeft helemaal niet zo te zijn dat de leden waar jij interesse in hebt in Nederland wonen. Ook in Afrika zijn er veel leden te vinden. Dit is ver weg maar het contact leggen gaat zo makkelijk dat dit geen probleem is.

Een goede eerste stap

Wil je geen berichten meer sturen dan kun je er altijd voor kiezen om via Skype verder te praten. Hier kun je dan ook de webcam aanzetten en dan zie je ook meteen of deze persoon op de foto lijkt. De aanmeldprocedure wordt goed in de gaten gehouden en de leden die zijn dan ook goed gecontroleerd. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat de leden echt op de foto’s lijken en dat je echt aan het praten bent met de persoon die je op de foto ziet. Zoek je een leuke Afrikaanse man of vrouw dan is het inschrijven op Afro Introductions een goede eerste stap. Je weet dan zeker dat je al snel in contact kunt komen met leuke Afrikaanse vrijgezellen.

AfroIntroductions.com screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij AfroIntroductions?

Het goedkoopste AfroIntroductions .com abonnement kost €10,33 per maand bij een lidmaatschap van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

  Wat zijn de plus- en minpunten van AfroIntroductions.com?

  • Richt zich speciaal op Afrikaanse mannen en vrouwen
  • Internationaal gerichte datingsite
  • 2.5
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3.1
   Klantenservice
  • 3.2
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  AfroIntroductions.com FAQ

  Hoe kan ik AfroIntroductions.com opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite AfroIntroductions.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Afro Introductions account.

  AfroIntroductions.com opzeggen

  Afro Introductions account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van AfroIntroductions.com en log in met je email en wachtwoord op je account. De login button bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de grijze “Login” button. Een nieuwe pagina waar je kunt inloggen wordt geopend nadat je op deze button klikt.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik op het tandwiel icoontje ( ⚙ ) naast je profielnaam aan de rechter bovenzijde van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op “profielinstellingen”.

  Stap 3: klik nu op de tekstlink “klik hier” in de zin: Om uw profiel uit te schakelen op AfroIntroductions.com aub Klik Hier

  Stap4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Selecteer een “kwestie” en “reden” voor het opzeggen van jouw account. Klik vervolgens op de button met de tekst: “indienen”.

  Stap5: Een nieuwe pagina is geopend. Geef toelichting waarom je wilt opzeggen. Het is verlplicht om hier iets in te vullen. Doe je dit niet, dan lukt het uitschrijven niet. en klik dan op de button “indienen”.

  Stap 6: Een nieuwe pagina is geopend. Voer 2 maal je wachtwoord in en klik op de button met de tekst: “Zet Membership uit”.

  Je hebt nu je account verwijderd op AfroIntroductions.com!

  Laats bijgewerkt: 23 juli 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *