Home / Etnische datingsites: jouw weg naar de ideale partner! / AfroIntroductions.com Review: Kosten en Ervaringen!
AfroIntroductions.com logo

AfroIntroductions.com Review: Kosten en Ervaringen!

AfroIntroductions.com is een populaire datingsite voor singles die op zoek zijn naar een Afrikaanse partner. De website heeft leden uit verschillende landen over de hele wereld en biedt een eenvoudige manier om contact te leggen met mensen die bij jou passen. Het grote voordeel van AfroIntroductions is dat je op een makkelijke wijze met andere leden kunt communiceren en dat de profielen uitgebreide informatie en duidelijke foto’s bevatten. Daarnaast is het inschrijven bij AfroIntroductions gratis en kun je meteen op zoek gaan naar interessante leden. Benieuwd naar de kosten, review en ervaringen van andere gebruikers? Lees dan onze uitgebreide review.

AfroIntroductions.com
3
Beoordeling 3

AfroIntroductions: dé datingsite voor Afrikaanse singles

Iedereen heeft een voorkeur voor een bepaald persoon en uiterlijk. Misschien ben jij wel op zoek naar Afrikaanse mannen en vrouwen om daar een betekenisvolle relatie mee op te bouwen. Ergens ter wereld loopt ook jouw zielsverwant rond en wanneer jij op Afrikaanse personen valt dan is het raadzaam om je in te schrijven bij AfroIntroductions. Dit is een website die talloze Afrikaanse personen van over de hele wereld ingeschreven heeft staan. Het is een datingsite waar je op een makkelijke manier contact kunt leggen en als je ingeschreven staat dan zal het niet lang duren voor je de eerste contacten gelegd hebt.

YouTube player

Gratis inschrijven en op zoek naar interessante Afrikaanse singles

Het grote voordeel van deze datingsite is dat je op een zeer makkelijke wijze met de leden kunt communiceren. Al snel zal je leuke gesprekken hebben met mensen die echt bij jou passen. Het inschrijven bij deze website dat is gratis en daarna kun je meteen op zoek naar interessante leden. De website die is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. De profielen van de leden die hebben veel informatie en daar zijn ook duidelijke foto’s bij te vinden. Vaak zijn er ook meerdere foto’s te zien en zo kun je snel bepalen of iemand het uiterlijk heeft waar jij je tot aangetrokken voelt.

Stuur een bericht

Na het gratis inschrijven heb je meteen de mogelijkheid om de leden te bekijken en dan kun je ook van de uitgebreide zoekfunctie gebruik maken. Het is helemaal niet moeilijk om mensen te vinden die echt goed bij je passen en waar jij je tot aangetrokken voelt. Zie je iemand die je leuk vindt dan stuur je dit lid een bericht en dan kan het gesprek beginnen. Het kan goed zijn dat jij op deze manier de liefde van je leven leert kennen.

Afrikaanse singles wereldwijd

Snel leden vinden die bij je passen

Het is bij deze datingsite niet alleen mogelijk om op leeftijd of locatie te zoeken. Het is ook mogelijk om leden te vinden die dezelfde interesses hebben als jij en het is ook mogelijk om te zoeken naar leden die voorkeuren voor een bepaalde levensstijl hebben. Het hoeft helemaal niet zo te zijn dat de leden waar jij interesse in hebt in Nederland wonen. Ook in Afrika zijn er veel leden te vinden. Dit is ver weg maar het contact leggen gaat zo makkelijk dat dit geen probleem is.

Een goede eerste stap

Wil je geen berichten meer sturen dan kun je er altijd voor kiezen om via Skype verder te praten. Hier kun je dan ook de webcam aanzetten en dan zie je ook meteen of deze persoon op de foto lijkt. De aanmeldprocedure wordt goed in de gaten gehouden en de leden die zijn dan ook goed gecontroleerd. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat de leden echt op de foto’s lijken en dat je echt aan het praten bent met de persoon die je op de foto ziet. Zoek je een leuke Afrikaanse man of vrouw dan is het inschrijven op Afro Introductions een goede eerste stap. Je weet dan zeker dat je al snel in contact kunt komen met leuke Afrikaanse vrijgezellen.

AfroIntroductions.com screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij AfroIntroductions?

Het goedkoopste AfroIntroductions .com abonnement kost €10,33 per maand bij een lidmaatschap van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

  Wat zijn de plus- en minpunten van AfroIntroductions.com?

  • Groot aantal leden van over de hele wereld
  • Overzichtelijke en makkelijk te gebruiken website
  • Uitgebreide profielen met duidelijke foto's
  • Diverse functionaliteiten, zoals berichten versturen en chatten
  • Goed bereikbare klantenservice
  • Gratis account beschikbaar
  • Kosten van betaalde abonnementen zijn relatief hoog
  • Sommige profielen kunnen nep zijn (zoals op veel datingsites)
  • Communicatie is beperkt met een gratis account

  Makkelijk en laagdrempelig contact met Afrikaanse singles via AfroIntroductions

  AfroIntroductions is een datingsite die speciaal ontworpen is voor Afrikaanse singles. Met een gratis account kun je makkelijk op zoek naar interessante leden en kun je op een laagdrempelige manier in contact komen met anderen. De website is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken, waardoor je snel en efficiënt kunt zoeken naar jouw perfecte match. De profielen van de leden zijn uitgebreid en voorzien van duidelijke foto’s, waardoor je snel kunt bepalen of iemand qua uiterlijk bij je past. Op deze manier kun je op een snelle en effectieve manier in contact komen met Afrikaanse mannen en vrouwen van over de hele wereld en wellicht jouw zielsverwant vinden.

  Afrikaanse vrouwen

  • 2.5

   Populariteit

   AfroIntroductions is een populaire datingsite voor Afrikaanse singles. Met meer dan 2,5 miljoen leden van over de hele wereld, is de kans groot dat je hier interessante mensen zult vinden.

  • 3

   Gebruikersgemak

   De website van AfroIntroductions is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Het aanmaken van een profiel en het zoeken naar andere leden gaat snel en efficiënt.

  • 3

   Functionaliteiten

   AfroIntroductions biedt diverse functionaliteiten, zoals het versturen van berichten, het tonen van interesse en het gebruik maken van de uitgebreide zoekfunctie. Er is ook een mogelijkheid om te chatten met andere leden.

  • 3.1

   Klantenservice

   De klantenservice van AfroIntroductions is goed bereikbaar en biedt snelle en professionele hulp bij eventuele vragen of problemen. Er is ook een uitgebreide FAQ-sectie beschikbaar.

  • 3.2

   Kosten

   AfroIntroductions biedt zowel gratis als betaalde abonnementen aan. Met een gratis account kun je profielen bekijken en interesse tonen, maar voor het versturen van berichten of chatten met andere leden dien je een betaald abonnement af te sluiten.

  • 3 Goed

   Totaalscore

   Al met al scoort AfroIntroductions hoog op het gebied van populariteit, gebruikersgemak en functionaliteiten. De klantenservice is ook goed op orde en de kosten zijn redelijk. Al deze factoren maken van AfroIntroductions een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een Afrikaanse partner.

  AfroIntroductions.com FAQ

  Hoe kan ik AfroIntroductions.com opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite AfroIntroductions.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Afro Introductions account.

  AfroIntroductions.com opzeggen

  Afro Introductions account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van AfroIntroductions.com en log in met je email en wachtwoord op je account. De login button bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de grijze “Login” button. Een nieuwe pagina waar je kunt inloggen wordt geopend nadat je op deze button klikt.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik op het tandwiel icoontje ( ⚙ ) naast je profielnaam aan de rechter bovenzijde van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op “profielinstellingen”.

  Stap 3: klik nu op de tekstlink “klik hier” in de zin: Om uw profiel uit te schakelen op AfroIntroductions.com aub Klik Hier

  Stap4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Selecteer een “kwestie” en “reden” voor het opzeggen van jouw account. Klik vervolgens op de button met de tekst: “indienen”.

  Stap5: Een nieuwe pagina is geopend. Geef toelichting waarom je wilt opzeggen. Het is verlplicht om hier iets in te vullen. Doe je dit niet, dan lukt het uitschrijven niet. en klik dan op de button “indienen”.

  Stap 6: Een nieuwe pagina is geopend. Voer 2 maal je wachtwoord in en klik op de button met de tekst: “Zet Membership uit”.

  Je hebt nu je account verwijderd op AfroIntroductions.com!

  Wat zijn de kosten voor het gebruik van AfroIntroductions.com?

  De kosten voor het gebruik van AfroIntroductions.com zijn afhankelijk van het soort lidmaatschap dat u kiest. Er zijn twee soorten lidmaatschap: Gouden Lidmaatschap en Platina Lidmaatschap. De kosten van een Gouden Lidmaatschap variëren van € 10,98 per maand tot € 27,98 per maand, afhankelijk van de duur van het abonnement. De kosten van een Platina Lidmaatschap variëren van € 12,98 per maand tot € 31,98 per maand, ook afhankelijk van de duur van het abonnement.

  Kan ik mijn lidmaatschap op elk moment opzeggen?

  Ja, u kunt uw lidmaatschap op elk moment opzeggen. Als u uw lidmaatschap opzegt voordat de looptijd van uw abonnement is verstreken, krijgt u echter geen restitutie van het reeds betaalde bedrag.

  Zijn er neppe profielen op AfroIntroductions.com?

  Helaas zijn er neppe profielen op AfroIntroductions.com. Om deze reden wordt aanbevolen om voorzichtig te zijn en niet te snel persoonlijke informatie te delen met andere gebruikers van de website.

  Kan ik chatten met andere leden op AfroIntroductions.com?

  Ja, u kunt chatten met andere leden op AfroIntroductions.com. Er is een chatfunctie beschikbaar op de website waarmee u direct kunt communiceren met andere leden die online zijn.

  Zijn er beperkingen aan het aantal berichten dat ik kan verzenden op AfroIntroductions.com?

  Ja, er zijn beperkingen aan het aantal berichten dat u kunt verzenden op AfroIntroductions.com, afhankelijk van het soort lidmaatschap dat u heeft. Met een Gouden Lidmaatschap kunt u bijvoorbeeld maximaal 500 berichten per dag verzenden, terwijl u met een Platina Lidmaatschap onbeperkt berichten kunt verzenden.

  Laats bijgewerkt: 06 september 2023

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---