Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Daten met Keniaanse vrouwen – Hoe kom je in contact?
Daten met Keniaanse vrouwen

Daten met Keniaanse vrouwen - Hoe kom je in contact?

Welke online datingsite?
01 december 2020

Wanneer je in contact wilt komen met single vrouwen uit Kenia dan kun je daarvoor prima op het internet terecht. Als jij als West-Europese man wilt daten met Keniaanse vrouwen dan is dit vaak de makkelijkste weg. Het internet is sowieso de meest ideale manier om een partner te zoeken als je deze graag uit een ander land en andere cultuur wilt halen. Natuurlijk kun je ook een reis naar Kenia maken in de hoop daar de vrouw van je dromen tegen te komen. Maar die kans is aanzienlijk kleiner dan wanneer je je geluk via het internet beproeft.

in dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Waarom daten met Keniaanse vrouwen?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom een man die in Nederland woont wil daten met Keniaanse vrouwen. Het kan natuurlijk zo zijn dat je zelf van Keniaanse afkomst bent maar door omstandigheden in Nederland woont. Wil je dan toch graag een vrouw uit je eigen volk en cultuur, dan is daten met vrouwen uit Kenia een logische stap. Maar sommige Nederlandse mannen die geen buitenlandse roots hebben vallen voor de charmes van Keniaanse vrouwen en willen daarom graag een partner die uit dit land afkomstig is. Ook voor deze groep is online daten een uitkomst.

keniaanse vrouw

In contact komen met Keniaanse vrouwen

Via de website van AfroIntroductions kun je op een eenvoudige manier in contact komen en daten met Keniaanse vrouwen. Je kunt een account aanmaken en vervolgens je profiel invullen. Vervolgens kun je door de profielen zoeken om te zien of er vrouwen zijn die je graag beter wilt leren kennen. Je kunt deze vrouwen een berichtje sturen en zien of er een reactie komt. Als dat het geval is kunnen jullie elkaar via e-mail beter leren kennen. Chatten of Skypen kan natuurlijk ook als jullie daar beiden aan toe zijn. Via deze manier van communiceren kunnen jullie elkaar in je eigen tempo leren kennen. Het grote voordeel van daten met Keniaanse vrouwen is dat zij over het algemeen redelijk tot goed Engels spreken. Dit maakt de communicatie natuurlijk een stuk gemakkelijker.

Op bezoek bij je vriendin in Kenia

Als je verliefd bent geworden op een Keniaanse vrouw dan komt er natuurlijk een moment dat jullie elkaar willen ontmoeten. In de meeste gevallen zal dit betekenen dat jij naar Kenia reist om daar je vriendin persoonlijk te leren kennen. Vanwege de levensstandaard in Kenia hebben deze vrouwen in de meeste gevallen niet de financiële middelen om een vliegticket te betalen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om voor je vriendin ene ticket te kopen zodat zij naar Nederland kan komen. Houd er rekening mee dat je op tijd een visum aanvraagt. Met een toeristenvisum kun je maximaal 90 dagen in Kenia verblijven of kan je vriendin 90 dagen in Nederland verblijven. Het is natuurlijk leuk voor je vriendin als je je in haar cultuur en gebruiken verdiept, hierover is op het internet veel informatie te vinden.

Keniaanse vriendin

Een toekomst opbouwen in Nederland

Heb je via het internet eenmaal je droomvrouw uit Kenia gevonden, dan moet de keuze worden gemaakt waar jullie gaan wonen. Vaak is dat in Nederland, omdat de levensstandaard en voorzieningen hier beter zijn. Houd er rekening mee dat het soms wel een jaar of langer duurt voordat je partner uit Kenia een verblijfsvergunning krijgt, ook als jullie officieel getrouwd zijn. Tot die tijd mag zij niet betaald werken, ze kan eventueel wel vrijwilligerswerk doen.

 

Datingsite voor Keniaanse vrouwen

Dit zijn de beste datingsites voor contact met Keniaanse vrouwen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste items