Home / KenyanCupid.com – Kosten, Review en Ervaringen
KenyanCupid.com logo

KenyanCupid.com - Kosten, Review en Ervaringen

Misschien heb je het al ervaren dat als je een Afrikaanse man of vrouw ziet, je hart een slag overslaat. Dat is waarschijnlijk om je je hard aangetrokken voelt tot donkere types. Sowieso heeft iedereen wel een zwak voor een bepaald uiterlijk. Dat betekent niet dat je daarom ook zult trouwen met zo iemand. Maar als je dat echt wilt en je hebt moeite om met iemand uit Afrika in contact te komen, dan kan Kenyan Cupid je zeker helpen. Deze website richt zich specifiek op het matchen van Keniaanse vrijgezellen met hun soulmates. Je kunt je dus zowel inschrijven als Keniaanse of als een persoon die op zoek is naar de ware in Afrika. Hieronder lees je precies hoe dat in zijn werk gaat.

KenyanCupid.com
3
Beoordeling 3

Het start met een gratis lidmaatschap

Net zoals bij de meeste datingsites start je een gratis lidmaatschap. Dit doe je door een profiel aan te maken waarin je wat meer over jezelf vertelt. Natuurlijk helpen enkele aantrekkelijke foto’s om de singles naar jouw profiel te lokken. Zoek deze dus zorgvuldig uit en zorg dat ze precies datgene vertegenwoordigen waar jij voor staat. Eenmaal je een profiel hebt aangemaakt, kun je andere vrijgezellen zoeken op basis van locatie, interesses en meer. Iemand gevonden die je wel leuk vindt? Stuur hem of haar dan een berichtje. Natuurlijk is het wel zo dat je voor extra features moet betalen. Dit staat te lezen in de gebruiksvoorwaarden. Enkel als je lid bent, kun je zien wat deze extra kosten zijn.

Automatisch vernieuwd

Let er ook op dat je lidmaatschap een bepaalde periode geldt. Als je die niet zelf opzegt, dan wordt je lidmaatschap automatisch verlengd. Als je betaalt voor bepaalde functies, lopen die betalingen ook automatisch door. Houd dus goed in de gaten waarvoor je wel en niet wilt blijven betalen. Als je start te betalen voor extra features, kies je in principe voor een Gold of een Platinum lidmaatschap. Het verschil in beide zit ook in het aantal extra features je wilt. Deze kunnen zijn: videochatten met een andere vrijgezel, geavanceerd matching, berichten laten vertalen, notities toevoegen of je profiel highlighten zodat je altijd als een van de eerste vrijgezellen wordt gezien.

Veilig online daten

Kenyan Cupid maakt deel uit van een groter concern genaamd Cupid Media. Wereldwijd is dit bedrijf gekend voor z’n datingsites die zich richten op een specifieke doelgroep. Veelal gaat het hier dan over nationaliteiten zoals Kenyan Cupid. Het bedrijf werd opgericht in 2000 en telt momenteel 35 van deze gespecialiseerde datingsites. Cupid Media heeft een hoofdkantoor in Australië en is wereldwijd actief. Let wel dat bepaalde voorwaarden gelden voor specifieke landen. Lees de gebruiksvoorwaarden altijd aandachtig door alvorens je een profiel aanmaakt. Zo weet je precies aan welk avontuur je begint. Neem ook eens een kijkje in de succesverhalen en laat je inspireren door mensen die het geluk bij elkaar vonden via Kenyan Cupid. Wie weet, ben jij wel de volgende die zijn of haar soulmate online vindt.

KenyanCupid.com screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij KenyanCupid.com?

Het goedkoopste KenyanCupid abonnement kost €10,33 per maand bij een lidmaatschap van 12 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van KenyanCupid.com?

  • Speciaal voor het vinden van een Keniaanse Partner
  • Internationaal gerichte datingsite
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  KenyanCupid.com FAQ

  Hoe kan ikj KenyanCupid.com opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite KenyanCupid.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw KenyanCupid account.

  KenyanCupid.com opzeggen

  KenyanCupid.com account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van KenyanCupid en log in met je email en wachtwoord op je account. De login button bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de grijze “Login” button. Een nieuwe pagina waar je kunt inloggen wordt geopend nadat je op deze button klikt.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik op het tandwiel icoontje ( ⚙ ) naast je profielnaam aan de rechter bovenzijde van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op “profielinstellingen”.

  Stap 3: klik nu op de tekstlink “klik hier” in de zin: “Om uw profiel uit te schakelen op KenyanCupid aub Klik Hier”.

  Stap4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Selecteer een “kwestie” en “reden” voor het opzeggen van jouw account. Klik vervolgens op de button met de tekst: “indienen”.

  Stap5: Een nieuwe pagina is geopend. Geef toelichting waarom je wilt opzeggen. Het is verplicht om hier iets in te vullen. Doe je dit niet, dan lukt het uitschrijven niet. en klik dan op de button “indienen”.

  Stap 6: Een nieuwe pagina is geopend. Voer 2 maal je wachtwoord in en klik op de button met de tekst: “Zet Membership uit”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op KenyanCupid.com!

  Laats bijgewerkt: 21 mei 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *