Home / Etnische datingsites: jouw weg naar de ideale partner! / JapanCupid.com Kosten & Review: Onze Ervaringen!
JapanCupid.com logo

JapanCupid.com Kosten & Review: Onze Ervaringen!

Japancupid.com is dé datingsite voor Nederlanders die geïnteresseerd zijn in Japanse mannen en vrouwen. Op deze website kom je gemakkelijk in contact met Japanse singles wereldwijd, of ze nu in Japan of Nederland wonen. Zoek je alleen binnen Nederland? Ook dat kan op Japancupid.com. Het platform biedt verschillende functies, waaronder het zoeken naar en communiceren met andere leden, het maken van een profiel en het uploaden van foto’s. In deze review lees je alles over de kosten, functies en onze persoonlijke ervaringen met Japancupid.com. Benieuwd of deze datingsite bij jou past? Lees dan snel verder!

JapanCupid.com
2.7
Beoordeling 2.7

Japancupid: dé datingsite voor Nederlanders die geïnteresseerd zijn in Japanse mannen en vrouwen!

Japanse mannen en vrouwen die hebben een heel herkenbaar uiterlijk en er zijn ook zeer veel Nederlanders die dit interessante mensen vinden. Voor deze personen is er Japancupid. Dit is een datingsite waar je op een makkelijke manier in contact kunt komen met mensen uit Japan. Het hoeft dan niet zo te zijn dat deze personen echt in Japan wonen. Ook uit Nederland zijn er veel Japanse mensen die zich hier hebben ingeschreven. Wel is het zo dat dit een datingsite is die verder kijkt dan de landsgrenzen. Je zal dus personen uit de hele wereld te zien krijgen en dit kan in het begin best wel een beetje raar zijn.

YouTube player

Zoek je Japanse liefde binnen Nederland of wereldwijd?

Wanneer je ingeschreven hebt gestaan bij een andere datingsite dan weet je dat je meestal alleen binnen Nederland zoekt. Dit is dus nu niet het geval. Wereldwijd zie je nu personen staan en dit maakt het een stuk makkelijker om mensen te vinden die echt je interesse hebben. Wil je toch graag alleen in contact komen met Japanse personen die in ons land wonen dan is dit ook geen enkel probleem en dan kun je dit aangeven. Wij willen je wel aanraden om eens te kijken welke mensen er in de rest van de wereld nog te vinden zijn. Op deze manier weet je zeker dat jij de liefde van je leven niet mis loopt.

Overzichtelijke website

Dit is een overzichtelijke website en het zal dan ook niet lang duren voor je precies weet hoe de website werkt. Ook als je niet zo goed bent met computers dan zal je nog makkelijk op zoek kunnen naar leuke leden. Je begint met het aanmaken van een profiel en meteen daarna kun je dan op zoek naar de leden die bij je passen. We willen je wel aanraden om je profiel zo compleet mogelijk in te vullen zodat ook de andere leden een goed beeld van je krijgen. Dit maakt de kans op een snelle reactie groter.

Al snel leuke nieuwe mensen leren kennen

Het grote pluspunt aan de datingsite is dat je al snel leuke nieuwe mensen zal leren kennen. Na het inschrijven is het goed om direct van de zoekfunctie gebruik te maken. Wanneer je dit doet dan kun je op de meest eenvoudige manier leuke leden vinden. Natuurlijk is het ook mogelijk om met deze zoekfunctie op locatie te zoeken. Toch is de zoekfunctie uitgebreider en is het ook mogelijk om op interesses te zoeken. Dit is dan een manier om personen te vinden die dezelfde interesses hebben als jij. Naast interesses is het dan ook nog eens mogelijk om op personen met een bepaalde levensstijl te zoeken. Genoeg mogelijkheden dus om snel mensen te vinden die bij je passen.

Japancupid voor een relatie

Japancupid is een website die we gerust een must mogen noemen als je valt op personen met een Japans uiterlijk. Al vele Nederlanders hebben hier een leuke relatie weten te vinden en de kans is groot dat jij hier ook een persoon kunt vinden waar jij iets mee op kunt gaan bouwen.

JapanCupid.com screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij JapanCupid?

Het goedkoopste JapanCupid.com abonnement kost €10,33 per maand bij een lidmaatschap van 12 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van JapanCupid.com?

  • Japancupid heeft een grote community van leden, zowel binnen Nederland als wereldwijd.
  • Het platform is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te navigeren.
  • Japancupid biedt verschillende functies, waaronder geavanceerde zoekfuncties en de mogelijkheid om te communiceren met andere leden.
  • Het platform heeft een uitgebreide klantenservice die klaarstaat om te helpen bij eventuele problemen of vragen.
  • Met een betaald abonnement krijg je toegang tot meer functies en kun je meer communiceren met andere leden.
  • Hoewel Japancupid gericht is op Japanse liefde, zijn er ook leden van over de hele wereld te vinden, wat in het begin wat verwarrend kan zijn.
  • De kosten van betaalde abonnementen kunnen hoog zijn, vooral als je voor een langere periode wilt abonneren.
  • Sommige gebruikers klagen over neppe profielen en oplichters op het platform, dus het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het communiceren met andere leden.
  • JapanCupid.com biedt een beperkt aantal functies aan voor gratis gebruikers, waardoor je mogelijk een betaald lidmaatschap nodig hebt om ten volle van de site te kunnen profiteren.
  • Aangezien JapanCupid.com gericht is op internationale gebruikers die geïnteresseerd zijn in het ontmoeten van Japanners, kan er een taalbarrière ontstaan als je de Japanse taal niet beheerst. Dit kan de communicatie bemoeilijken.

  Japancupid.com: veelzijdige datingsite voor iedereen die op zoek is naar Japanse liefde!

  Al met al is Japancupid.com een veelzijdige datingsite die zowel in Nederland als wereldwijd interessante mogelijkheden biedt voor het vinden van Japanse liefde. Het platform is gemakkelijk te gebruiken en biedt verschillende functies, zoals het zoeken naar en communiceren met andere leden, het maken van een profiel en het uploaden van foto’s. Met een betaald abonnement krijg je toegang tot geavanceerde functies en kun je meer communiceren met andere leden. Japancupid heeft ook verschillende veiligheidsmaatregelen getroffen om de veiligheid van haar leden te waarborgen. Of je nu op zoek bent naar liefde binnen Nederland of wereldwijd, Japancupid.com biedt mogelijkheden voor iedereen die geïnteresseerd is in het vinden van Japanse liefde.

  • 2.2

   Populariteit

   Japancupid is een populaire datingsite voor mensen die geïnteresseerd zijn in het vinden van Japanse liefde. Het platform heeft een grote community van leden, zowel binnen Nederland als wereldwijd.

  • 2.9

   Gebruikersgemak

   Het platform van Japancupid is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te navigeren. Het maken van een profiel en het communiceren met andere leden is eenvoudig en intuïtief.

  • 3

   Functionaliteiten

   Japancupid biedt verschillende functies, zoals het zoeken naar en communiceren met andere leden, het maken van een profiel en het uploaden van foto’s. Met een betaald abonnement krijg je toegang tot geavanceerde functies en kun je meer communiceren met andere leden.

  • 3

   Klantenservice

   Japancupid heeft een uitgebreide klantenservice die klaarstaat om te helpen bij eventuele problemen of vragen. De klantenservice is bereikbaar via e-mail en telefoon.

  • 2.6

   Kosten

   Japancupid biedt verschillende abonnementsopties, waaronder een gratis abonnement en betaalde abonnementen. De kosten van betaalde abonnementen variëren afhankelijk van de duur van het abonnement.

  • 2.7 Gemiddeld

   Totaalscore

   Al met al biedt Japancupid interessante mogelijkheden voor het vinden van Japanse liefde, zowel binnen Nederland als wereldwijd. Het platform is gemakkelijk te gebruiken en biedt verschillende functies, en heeft een uitgebreide klantenservice. Wel zijn er kosten verbonden aan het gebruik van de betaalde abonnementen. Op basis van deze factoren krijgt Japancupid een goede totaalscore.

  JapanCupid.com FAQ

  Hoe kan ik JapanCupid.com opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite japancupid.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw JapanCupid account.

  JapanCupid.com opzeggen

  JapanCupid account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van JapanCupid.com en log in met je email en wachtwoord op je account. De login button bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de grijze “Login” button. Een nieuwe pagina waar je kunt inloggen wordt geopend nadat je op deze button klikt.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik op het tandwiel icoontje ( ⚙ ) naast je profielnaam aan de rechter bovenzijde van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op “profielinstellingen”.

  Stap 3: klik nu op de tekstlink “klik hier” in de zin: “Om uw profiel uit te schakelen op JapanCupid.com aub Klik Hier”.

  Stap4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Selecteer een “kwestie” en “reden” voor het opzeggen van jouw account. Klik vervolgens op de button met de tekst: “indienen”.

  Stap5: Een nieuwe pagina is geopend. Geef toelichting waarom je wilt opzeggen. Het is verlplicht om hier iets in te vullen. Doe je dit niet, dan lukt het uitschrijven niet. en klik dan op de button “indienen”.

  Stap 6: Een nieuwe pagina is geopend. Voer 2 maal je wachtwoord in en klik op de button met de tekst: “Zet Membership uit”.

  Je hebt nu je account verwijderd op JapanCupid.com!

  Wat is JapanCupid.com?

  JapanCupid.com is een online datingwebsite gericht op het helpen van singles om hun perfecte match te vinden in Japan. Het biedt verschillende functies en tools om de communicatie tussen gebruikers te vergemakkelijken.

  Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van JapanCupid.com?

  Ja, om toegang te krijgen tot alle functies van JapanCupid.com moeten gebruikers een abonnement afsluiten. Er zijn verschillende lidmaatschapsopties beschikbaar, afhankelijk van de duur van het abonnement en de gewenste functies.

  Hoe kan ik me registreren bij JapanCupid.com?

  Om u te registreren bij JapanCupid.com moet u een geldig e-mailadres hebben en een wachtwoord aanmaken. U kunt ook inloggen via uw Facebook-account. Na het invoeren van uw basisgegevens wordt u gevraagd om uw profiel te voltooien en foto’s te uploaden.

  Kan ik mijn JapanCupid.com-lidmaatschap opzeggen?

  Ja, u kunt op elk gewenst moment uw lidmaatschap opzeggen. Dit kan worden gedaan door naar de instellingen van uw account te gaan en de optie ‘Mijn lidmaatschap beheren’ te selecteren. Let op, er zijn geen restituties voor de resterende periode van het lopende abonnement.

  Is JapanCupid.com veilig en betrouwbaar?

  Ja, JapanCupid.com implementeert verschillende veiligheidsmaatregelen om de privacy en beveiliging van haar gebruikers te waarborgen. Er is een strikt verificatieproces voor nieuwe profielen en er is een rapportagefunctie beschikbaar voor gebruikers om verdachte activiteiten te melden. Het is echter belangrijk om altijd voorzichtig te zijn bij het communiceren met nieuwe mensen online en om persoonlijke informatie niet te delen voordat u iemand beter kent.

  Laats bijgewerkt: 22 juni 2023

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---