Home / JapanCupid.com – Kosten, Review en Ervaringen
JapanCupid.com logo

JapanCupid.com - Kosten, Review en Ervaringen

Japanse mannen en vrouwen die hebben een heel herkenbaar uiterlijk en er zijn ook zeer veel Nederlanders die dit interessante mensen vinden. Voor deze personen is er Japancupid. Dit is een datingsite waar je op een makkelijke manier in contact kunt komen met mensen uit Japan. Het hoeft dan niet zo te zijn dat deze personen echt in Japan wonen. Ook uit Nederland zijn er veel Japanse mensen die zich hier hebben ingeschreven. Wel is het zo dat dit een datingsite is die verder kijkt dan de landsgrenzen. Je zal dus personen uit de hele wereld te zien krijgen en dit kan in het begin best wel een beetje raar zijn. Wanneer je ingeschreven hebt gestaan bij een andere datingsite dan weet je dat je meestal alleen binnen Nederland zoekt. Dit is dus nu niet het geval. Wereldwijd zie je nu personen staan en dit maakt het een stuk makkelijker om mensen te vinden die echt je interesse hebben. Wil je toch graag alleen in contact komen met Japanse personen die in ons land wonen dan is dit ook geen enkel probleem en dan kun je dit aangeven. Wij willen je wel aanraden om eens te kijken welke mensen er in de rest van de wereld nog te vinden zijn. Op deze manier weet je zeker dat jij de liefde van je leven niet mis loopt.

JapanCupid.com
2.7
Beoordeling 2.7

Overzichtelijke website

Dit is een overzichtelijke website en het zal dan ook niet lang duren voor je precies weet hoe de website werkt. Ook als je niet zo goed bent met computers dan zal je nog makkelijk op zoek kunnen naar leuke leden. Je begint met het aanmaken van een profiel en meteen daarna kun je dan op zoek naar de leden die bij je passen. We willen je wel aanraden om je profiel zo compleet mogelijk in te vullen zodat ook de andere leden een goed beeld van je krijgen. Dit maakt de kans op een snelle reactie groter.

Al snel leuke nieuwe mensen leren kennen

Het grote pluspunt aan de datingsite is dat je al snel leuke nieuwe mensen zal leren kennen. Na het inschrijven is het goed om direct van de zoekfunctie gebruik te maken. Wanneer je dit doet dan kun je op de meest eenvoudige manier leuke leden vinden. Natuurlijk is het ook mogelijk om met deze zoekfunctie op locatie te zoeken. Toch is de zoekfunctie uitgebreider en is het ook mogelijk om op interesses te zoeken. Dit is dan een manier om personen te vinden die dezelfde interesses hebben als jij. Naast interesses is het dan ook nog eens mogelijk om op personen met een bepaalde levensstijl te zoeken. Genoeg mogelijkheden dus om snel mensen te vinden die bij je passen.

Japancupid voor een relatie

Japancupid is een website die we gerust een must mogen noemen als je valt op personen met een Japans uiterlijk. Al vele Nederlanders hebben hier een leuke relatie weten te vinden en de kans is groot dat jij hier ook een persoon kunt vinden waar jij iets mee op kunt gaan bouwen.

JapanCupid.com screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij JapanCupid?

Het goedkoopste JapanCupid.com abonnement kost €10,33 per maand bij een lidmaatschap van 12 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van JapanCupid.com?

  • Speciaal voor als je opzoek bent naar Japanse dames of mannen
  • Internationale datingsite
  • 2.2
   Populariteit
  • 2.9
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 2.6
   Kosten
  • Populariteit

  JapanCupid.com FAQ

  Hoe kan ik JapanCupid.com opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite japancupid.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw JapanCupid account.

  JapanCupid.com opzeggen

  JapanCupid account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van JapanCupid.com en log in met je email en wachtwoord op je account. De login button bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de grijze “Login” button. Een nieuwe pagina waar je kunt inloggen wordt geopend nadat je op deze button klikt.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik op het tandwiel icoontje ( ⚙ ) naast je profielnaam aan de rechter bovenzijde van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op “profielinstellingen”.

  Stap 3: klik nu op de tekstlink “klik hier” in de zin: “Om uw profiel uit te schakelen op JapanCupid.com aub Klik Hier”.

  Stap4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Selecteer een “kwestie” en “reden” voor het opzeggen van jouw account. Klik vervolgens op de button met de tekst: “indienen”.

  Stap5: Een nieuwe pagina is geopend. Geef toelichting waarom je wilt opzeggen. Het is verlplicht om hier iets in te vullen. Doe je dit niet, dan lukt het uitschrijven niet. en klik dan op de button “indienen”.

  Stap 6: Een nieuwe pagina is geopend. Voer 2 maal je wachtwoord in en klik op de button met de tekst: “Zet Membership uit”.

  Je hebt nu je account verwijderd op JapanCupid.com!

  Laats bijgewerkt: 16 juli 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *