Home / Etnische datingsites: jouw weg naar de ideale partner! / HongKongCupid.com Review: Kosten en Ervaringen!
HongKongCupid.com logo

HongKongCupid.com Review: Kosten en Ervaringen!

Ben je op zoek naar liefde in Hong Kong? Dan is HongKongCupid.com de datingsite voor jou! Deze website is speciaal ontworpen om Hongkongse singles te helpen bij het vinden van hun perfecte match. Met duizenden profielen van aantrekkelijke mannen en vrouwen, biedt HongKongCupid.com een unieke kans om je soulmate te vinden in deze speciale administratieve regio van China. In onze review hebben we de kosten, gebruikerservaringen en functies van deze datingsite onderzocht, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. Lees verder en ontdek alles wat je moet weten over HongKongCupid.com!

HongKongCupid.com
3
Beoordeling 3

Hong Kong Cupid: dé datingsite om liefde te vinden in Hong Kong

Word je nooit verliefd op iemand uit Nederland en kan zelfs de mooiste Europeaanse je hart niet stelen? Dan zou het wel eens kunnen zijn dat je interesses bij een geheel andere nationaliteit liggen. Meer bepaald in Azië en om heel specifiek te zijn in Hong Kong. Het speciale aan Hong Kong is dat dit een speciale administratieve regio is dat deel uitmaakt van de Volksrepubliek China. Met andere woorden: je bent niet op zoek naar iemand China, maar specifiek naar iemand van Hong Kong. En voor jou bestaat er dan een speciale datingsite genaamd Hong Kong Cupid. Cupido brengt je dus richting de liefde in Hong Kong en dat via enkele klikken op het internet.

YouTube player

Gratis aanmelden

Net zoals bij de meeste datingsites, kun je je volledig gratis aanmelden bij Hong Kong Cupid. Dit doe je in drie zeer eenvoudige stappen. Je maakt een profiel aan en vertelt daarin wat meer over jouw interesses. Natuurlijk voorzie je je profiel ook van een leuke foto van jezelf. Als dat teveel moeite kost, kun je er ook voor kiezen om je profiel aan te maken via je profiel op Facebook. Op die manier heeft Hong Kong Cupid meteen alle nodige informatie voorhanden. Het is vanzelfsprekend dat je hierdoor geen toestemming geeft aan de datingsite om informatie op je persoonlijke pagina op Facebook te delen. Eenmaal je een profiel hebt aangemaakt, kun je een kijkje nemen in de profielpagina’s van andere vrijgezellen. Vind je iemand leuk? Dan kun je via een berichtje contact opnemen.

Betalen voor features

Natuurlijk blijft de gehele rit niet gratis. Dat staat ook te lezen in de Algemene Voorwaarden van Hong Kong Cupid. Lees deze eerst aandachtig door alvorens je de box aanvinkt waarin je bevestigd dat je deze hebt gelezen. Zo weet je precies aan wat je begint en hoef je achteraf niet onaangenaam verrast te worden als je moet betalen voor een extra functie op de website. En dat zal sowieso het geval zijn, want dat is hoe de meeste datingsites werken. Het is wel vervelend dat Hong Kong Cupid niet laat zien voor welke extra features je moet betalen. Dit kun je enkel zien als je lid wordt van de datingsite. Heel transparant zijn ze dus niet over de kosten, maar in vergelijking met andere datingsites, is dit ongeveer hetzelfde.

HongKongCupid screenshot

Verantwoordelijk online daten

Gelukkig kun je zelf online reviews opzoeken van mensen die al eerder met deze website hebben gewerkt. Ook kun je op de site zelf enkele succesverhalen lezen. Hierin lees je hoe mensen elkaar hebben leren kennen via Hong Kong Cupid en hoelang ze ondertussen al samen zijn. Je leest ook vaak hoe mensen ondertussen al getrouwd zijn. Natuurlijk mogen datingsites hier niet over liegen en niet zelf verhaaltjes opmaken. Je kunt dus wel vertrouwen in de echtheid van deze verhalen. Ook maakt Hong Kong Cupid deel uit van het grote concern Cupid Media. Dit bedrijf werd in 2000 opgericht en spitst zich enkel toe op niche datingsites.

Wat kost een lidmaatschap bij HongKongCupid.com?

Het goedkoopste HongKongCupid abonnement kost €10,33 per maand bij een lidmaatschap van 12 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van HongKongCupid?

  • HongkongCupid.com is specifiek gericht op singles in Hongkong, waardoor het een geschikte optie is voor mensen die lokaal willen daten.
  • De website heeft een grote gebruikersdatabase, waardoor er veel potentiële matches beschikbaar zijn.
  • HongkongCupid.com biedt geavanceerde zoekopties, waardoor gebruikers specifieke criteria kunnen instellen om hun ideale match te vinden.
  • De website ondersteunt meerdere talen, waaronder Engels en Chinees, wat handig is voor gebruikers met verschillende taalvoorkeuren.
  • HongkongCupid.com maakt deel uit van Cupid Media, een bekend en betrouwbaar netwerk van datingsites.
  • Omdat HongkongCupid.com zich voornamelijk richt op Hongkong, kan het aantal internationale matches beperkt zijn voor mensen die op zoek zijn naar internationale relaties.
  • Hoewel de website gratis functies biedt, zijn bepaalde geavanceerde functies alleen beschikbaar voor betalende leden.
  • De activiteit op de website kan variëren buiten de grote steden van Hongkong, waardoor het moeilijker kan zijn om matches te vinden in landelijke gebieden.
  • Hoewel de website meertalig is, kunnen er nog steeds taalbarrières ontstaan tussen gebruikers met verschillende taalachtergronden.
  • Om toegang te krijgen tot alle functies van HongkongCupid.com is een betaald abonnement vereist, wat kosten met zich meebrengt.

  Vind liefde in Hong Kong met HongKongCupid.com: onze review

  Als je op zoek bent naar liefde in Hong Kong, is HongKongCupid.com de datingsite voor jou. Met een groot aantal geverifieerde profielen en handige functies, kun je gemakkelijk in contact komen met singles die aan jouw zoekcriteria voldoen. Onze review van HongKongCupid.com biedt gedetailleerde informatie over de kosten, functies en gebruikerservaringen, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen voordat je je aanmeldt. Of je nu op zoek bent naar een serieuze relatie of gewoon wilt daten, HongKongCupid.com heeft iets te bieden voor iedereen. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in en ontdek de mogelijkheden die deze datingsite te bieden heeft voor jouw zoektocht naar liefde in Hong Kong.

  hongkongcupid dashboard

  • 3.1

   Populariteit

   HongKongCupid.com heeft een toenemende populariteit onder singles die op zoek zijn naar liefde in Hong Kong. Met een groot aantal geverifieerde profielen en actieve gebruikers, is de kans groot dat je hier iemand ontmoet die aan jouw zoekcriteria voldoet.

  • 3

   Gebruikersgemak

   De website van HongKongCupid.com is gemakkelijk te navigeren en biedt handige functies om in contact te komen met andere gebruikers. Het aanmaken van een profiel en het zoeken naar matches is eenvoudig en snel.

  • 3

   Functionaliteiten

   HongKongCupid.com biedt verschillende handige functies om het zoeken naar liefde in Hong Kong makkelijker te maken. Van geavanceerde zoekopties tot de mogelijkheid om interesse te tonen en berichten te versturen, er zijn genoeg mogelijkheden om in contact te komen met andere gebruikers.

  • 2.9

   Klantenservice

   De klantenservice van HongKongCupid.com is goed bereikbaar en biedt snelle en professionele ondersteuning. Of je nu vragen hebt over de functionaliteiten van de website of hulp nodig hebt bij het vinden van een match, het team staat voor je klaar.

  • 3

   Kosten

   HongKongCupid.com biedt verschillende abonnementen aan tegen redelijke prijzen. Met een Gold of Platinum abonnement krijg je toegang tot extra functies en kun je onbeperkt communiceren met andere gebruikers.

  • 3 Goed

   Totaalscore

   Onze review van HongKongCupid.com resulteert in een totaalscore van 3 van de 5 sterren. Met een groot aantal geverifieerde profielen, handige functies, goede klantenservice en redelijke prijzen, is HongKongCupid.com een goede keuze voor singles die op zoek zijn naar liefde in Hong Kong.

  HongKongCupid.com FAQ

  Hoe kan ik HongKongCupid.com opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite HongKongCupid.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw HongKongCupid account.

  hongkongcupid opzeggen

  HongKongCupid account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van HongKongCupid en log in met je email en wachtwoord op je account. De login button bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de grijze “Login” button. Een nieuwe pagina waar je kunt inloggen wordt geopend nadat je op deze button klikt.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik op het tandwiel icoontje ( ⚙ ) naast je profielnaam aan de rechter bovenzijde van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op “profielinstellingen”.

  Stap 3: klik nu op de tekstlink “klik hier” in de zin: “Om uw profiel uit te schakelen op HongKongCupid aub Klik Hier”.

  Stap4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Selecteer een “kwestie” en “reden” voor het opzeggen van jouw account. Klik vervolgens op de button met de tekst: “indienen”.

  Stap5: Een nieuwe pagina is geopend. Geef toelichting waarom je wilt opzeggen. Het is verplicht om hier iets in te vullen. Doe je dit niet, dan lukt het uitschrijven niet. en klik dan op de button “indienen”.

  Stap 6: Een nieuwe pagina is geopend. Voer 2 maal je wachtwoord in en klik op de button met de tekst: “Zet Membership uit”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op HongKongCupid.com!

  Wat is HongKongCupid.com en hoe werkt het?

  HongKongCupid.com is een online datingwebsite die zich richt op het helpen van singles die op zoek zijn naar een partner in Hong Kong. Het werkt door het aanmaken van een profiel, het zoeken naar andere gebruikers op basis van bepaalde criteria en het communiceren met hen via de berichtenfunctie of de live chat.

  Wat zijn de kosten voor het gebruik van HongKongCupid.com?

  Er zijn verschillende opties beschikbaar voor het gebruik van HongKongCupid.com. Er is een gratis lidmaatschap, maar dit heeft beperkte functies. Er zijn ook betaalde lidmaatschapsopties beschikbaar, waaronder Gold en Platinum lidmaatschap. De kosten voor deze lidmaatschappen variëren en zijn afhankelijk van de duur van het lidmaatschap.

  Zijn er speciale functies beschikbaar op HongKongCupid.com?

  Ja, er zijn verschillende speciale functies beschikbaar op HongKongCupid.com. Enkele van de functies zijn onder andere geavanceerde zoekopties, de mogelijkheid om anoniem te browsen, het verzenden van berichten naar alle leden, en meer. Deze functies zijn echter alleen beschikbaar voor betaalde leden.

  Hoe kan ik mijn account op HongKongCupid.com verwijderen?

  Om uw account op HongKongCupid.com te verwijderen, moet u inloggen op uw account en naar de instellingen gaan. Vervolgens moet u op “Account beheren” klikken en daarna op “Account uitschakelen”. Het verwijderen van uw account is definitief en kan niet ongedaan worden gemaakt.

  Zijn er veiligheidsmaatregelen genomen op HongKongCupid.com om de veiligheid van gebruikers te waarborgen?

  Ja, HongKongCupid.com heeft verschillende veiligheidsmaatregelen genomen om de veiligheid van gebruikers te waarborgen. Enkele van de maatregelen zijn onder andere het valideren van profielen, het monitoren van verdachte activiteiten en het aanmoedigen van gebruikers om verdachte activiteiten te melden. Het is echter belangrijk om altijd voorzichtig te zijn bij het gebruik van online datingwebsites en uw eigen veiligheid in acht te nemen.

  Laats bijgewerkt: 20 september 2023

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---