Home / HongKongCupid.com – Kosten, Review en Ervaringen
HongKongCupid.com logo

HongKongCupid.com - Kosten, Review en Ervaringen

Word je nooit verliefd op iemand uit Nederland en kan zelfs de mooiste Europeaanse je hart niet stelen? Dan zou het wel eens kunnen zijn dat je interesses bij een geheel andere nationaliteit liggen. Meer bepaald in Azië en om heel specifiek te zijn in Hong Kong. Het speciale aan Hong Kong is dat dit een speciale administratieve regio is dat deel uitmaakt van de Volksrepubliek China. Met andere woorden: je bent niet op zoek naar iemand China, maar specifiek naar iemand van Hong Kong. En voor jou bestaat er dan een speciale datingsite genaamd Hong Kong Cupid. Cupido brengt je dus richting de liefde in Hong Kong en dat via enkele klikken op het internet.

HongKongCupid.com
3
Beoordeling 3

Gratis aanmelden

Net zoals bij de meeste datingsites, kun je je volledig gratis aanmelden bij Hong Kong Cupid. Dit doe je in drie zeer eenvoudige stappen. Je maakt een profiel aan en vertelt daarin wat meer over jouw interesses. Natuurlijk voorzie je je profiel ook van een leuke foto van jezelf. Als dat teveel moeite kost, kun je er ook voor kiezen om je profiel aan te maken via je profiel op Facebook. Op die manier heeft Hong Kong Cupid meteen alle nodige informatie voorhanden. Het is vanzelfsprekend dat je hierdoor geen toestemming geeft aan de datingsite om informatie op je persoonlijke pagina op Facebook te delen. Eenmaal je een profiel hebt aangemaakt, kun je een kijkje nemen in de profielpagina’s van andere vrijgezellen. Vind je iemand leuk? Dan kun je via een berichtje contact opnemen.

Betalen voor features

Natuurlijk blijft de gehele rit niet gratis. Dat staat ook te lezen in de Algemene Voorwaarden van Hong Kong Cupid. Lees deze eerst aandachtig door alvorens je de box aanvinkt waarin je bevestigd dat je deze hebt gelezen. Zo weet je precies aan wat je begint en hoef je achteraf niet onaangenaam verrast te worden als je moet betalen voor een extra functie op de website. En dat zal sowieso het geval zijn, want dat is hoe de meeste datingsites werken. Het is wel vervelend dat Hong Kong Cupid niet laat zien voor welke extra features je moet betalen. Dit kun je enkel zien als je lid wordt van de datingsite. Heel transparant zijn ze dus niet over de kosten, maar in vergelijking met andere datingsites, is dit ongeveer hetzelfde.

Verantwoordelijk online daten

Gelukkig kun je zelf online reviews opzoeken van mensen die al eerder met deze website hebben gewerkt. Ook kun je op de site zelf enkele succesverhalen lezen. Hierin lees je hoe mensen elkaar hebben leren kennen via Hong Kong Cupid en hoelang ze ondertussen al samen zijn. Je leest ook vaak hoe mensen ondertussen al getrouwd zijn. Natuurlijk mogen datingsites hier niet over liegen en niet zelf verhaaltjes opmaken. Je kunt dus wel vertrouwen in de echtheid van deze verhalen. Ook maakt Hong Kong Cupid deel uit van het grote concern Cupid Media. Dit bedrijf werd in 2000 opgericht en spitst zich enkel toe op niche datingsites.

HongKongCupid.com screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij HongKongCupid.com?

Het goedkoopste HongKongCupid abonnement kost €10,33 per maand bij een lidmaatschap van 12 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van HongKongCupid?

  • Voor als je opzoek bent naar een partner uit Hong Kong
  • Internationale datingsite
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  HongKongCupid.com FAQ

  Hoe kan ik HongKongCupid.com opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite HongKongCupid.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw HongKongCupid account.

  hongkongcupid opzeggen

  HongKongCupid account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van HongKongCupid en log in met je email en wachtwoord op je account. De login button bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de grijze “Login” button. Een nieuwe pagina waar je kunt inloggen wordt geopend nadat je op deze button klikt.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik op het tandwiel icoontje ( ⚙ ) naast je profielnaam aan de rechter bovenzijde van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op “profielinstellingen”.

  Stap 3: klik nu op de tekstlink “klik hier” in de zin: “Om uw profiel uit te schakelen op HongKongCupid aub Klik Hier”.

  Stap4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Selecteer een “kwestie” en “reden” voor het opzeggen van jouw account. Klik vervolgens op de button met de tekst: “indienen”.

  Stap5: Een nieuwe pagina is geopend. Geef toelichting waarom je wilt opzeggen. Het is verplicht om hier iets in te vullen. Doe je dit niet, dan lukt het uitschrijven niet. en klik dan op de button “indienen”.

  Stap 6: Een nieuwe pagina is geopend. Voer 2 maal je wachtwoord in en klik op de button met de tekst: “Zet Membership uit”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op HongKongCupid.com!

  Laats bijgewerkt: 23 mei 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *