Home / Vind de liefde van je leven: Top 10 beste datingsites! / Hartenliefde.nl: Kosten, Review & Ervaringen!
Hartenliefde.nl logo

Hartenliefde.nl: Kosten, Review & Ervaringen!

Hartenliefde.nl was een datingsite die inmiddels is gestopt. Het was een platform waar je op zoek kon gaan naar de ideale date, of het nu was voor een serieuze relatie of een spannende ontmoeting. Het is belangrijk om te vermelden dat de datingsite gebruik maakte van fictieve profielen. Hoewel het niet langer actief is, kan het toch waardevol zijn om te weten wat de ervaringen en reviews waren van gebruikers. Op Welkeonlinedatingsite.nl vind je meer informatie over de kosten, reviews en ervaringen met Hartenliefde.nl, zodat je een beter beeld kunt krijgen van deze voormalige datingsite.

Hartenliefde.nl
13 Ervaringen
2.5
Beoordeling 2.5

Hartenliefde: Vind jouw ideale date voor een serieuze relatie

Bij hartenliefde kun je op zoek naar de ideale date. Hier kun je terecht als je iemand zoekt om een relatie mee op te bouwen, maar even zo gemakkelijk kun je hier dates vinden voor een snel, spannend treffen. Zolang je duidelijk aangeeft waarnaar je op zoek bent, zul je altijd de personen aantrekken die aansluiten bij je voorkeur. Je ontmoet zo snel potentiële kandidaten om een leuke avond mee door te brengen.

Een afbeelding van een hartvormige puzzel die wordt voltooid

Trek de aandacht

Door je aan te melden bij de datingsite Hartenliefde, kun je heel gemakkelijk met veel nieuwe mensen in contact komen. Hiervoor heb je uiteraard wel een interessant profiel nodig. Wanneer je hier goed de tijd voor neemt, wordt het vinden van een leuke date een stuk gemakkelijker. Hoe meer je profiel aanspreekt bij de andere leden, des te sneller zul je leuke reacties hierop ontvangen. Mensen zullen vanzelf berichten naar je sturen om kenbaar te maken dat je profiel bij hen is aangekomen. Door goed te vermelden waarnaar je op zoek bent, kan er ook direct gericht voor je gezocht worden naar interessante matches.

Selecteren in zoekfunctie

Ook kun je zelf heel gemakkelijk selecteren op grond van kenmerken als geslacht, leeftijd, haarkleur om zo de juiste profielen van mensen te vinden die hier het meest bij aansluiten. Zo verdoe je niet onnodig tijd door het doorlopen van profielen van mensen met wie je geen enkele aantrekking zult hebben. Enkel de profielen van leden met je voorkeur kenmerken komen langs en zo wordt het een stuk gemakkelijker om in contact te komen. Je kunt zodra je interesse hebt in een bepaald persoon heel gemakkelijk een gesprek aangaan. Hiervoor hoef je enkel een berichtje te sturen. Doordat iedereen weet waarnaar je op zoek bent, ontmoet je vanzelf personen die hiervoor ook een account hebben aangemaakt. Dit kan een snelle hook up zijn, maar net zo goed voor het vinden van een langdurige relatie.

Een collage van verschillende mensen die elkaars hand vasthouden

Voor ieder wat wils

De datingsite Hartenliefde biedt gelegenheid voor iedereen om een ideale date te vinden. Of je nu man of vrouw bent, op zoek naar een liefde voor de langere termijn of juist een eenmalig treffen, alles is mogelijk. Je weet precies waar je aan toe bent en kunt te allen tijde inloggen om met mensen in contact te komen. Je ontvangt zelfs enkele gratis credits, zodat je direct met mensen in contact kunt komen. Dit neemt de eerste drempel gelijk weg en het zal je verbazen hoe gemakkelijk en leuk het online date is. Met bijna 6000 leden kun je erop vertrouwen dat er ongetwijfeld een ideale match tussen zit. Een date is dan ook zo gemaakt. Uiteraard kun je in eigen tempo eerst rustig rondkijken, zonder dat je gelijk de stoute schoenen hoeft aan te trekken.

Hartenliefde.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van HartenLiefde.nl?

 • Hartenliefde.nl bood een platform waar gebruikers op zoek konden gaan naar de ideale date voor zowel serieuze relaties als spannende ontmoetingen.
 • Gebruikers hadden de mogelijkheid om duidelijk aan te geven waar ze naar op zoek waren, waardoor ze mensen aantrokken die aansloten bij hun voorkeuren.
 • Op Hartenliefde.nl was het mogelijk om snel potentiële kandidaten te ontmoeten voor een leuke avond.
 • Het was eenvoudig om lid te worden en de website te gebruiken.
 • Hartenliefde.nl bood de mogelijkheid om zowel serieuze relaties als spannende ontmoetingen aan te gaan.
 • Hartenliefde.nl is helaas niet meer actief en niet beschikbaar voor nieuwe aanmeldingen.
 • Het is belangrijk om te vermelden dat Hartenliefde.nl gebruik maakte van fictieve profielen, wat invloed kan hebben gehad op de ervaringen van gebruikers.
 • Aangezien de datingsite niet meer actief is, kan het lastig zijn om actuele informatie en ondersteuning te verkrijgen.
 • In vergelijking met andere datingsites kunnen de functionaliteiten op Hartenliefde.nl beperkt zijn.
 • Het is niet meer mogelijk om je aan te melden op Hartenliefde.nl, waardoor de opties beperkt zijn voor nieuwe gebruikers.

Hartenliefde.nl: Voormalige datingsite met gebruik van fictieve profielen

Hartenliefde.nl was een datingsite die helaas niet meer actief is. Het is belangrijk om te vermelden dat de datingsite gebruik maakte van fictieve profielen, wat van invloed kan zijn geweest op de ervaringen van gebruikers. Hoewel het niet meer mogelijk is om je aan te melden op Hartenliefde.nl, kan het nog steeds interessant zijn om te ontdekken wat de kosten, reviews en ervaringen waren van voormalige gebruikers. Op Welkeonlinedatingsite.nl vind je uitgebreide informatie en feedback van mensen die Hartenliefde.nl hebben uitgeprobeerd. Dit kan je helpen om een beter beeld te krijgen van de datingsite en je keuze te maken op basis van de beschikbare informatie.

Een afbeelding van een kompas dat naar een hartvormig symbool wijst

 • 2.5

  Populariteit

  Hartenliefde.nl was een datingsite die niet bekend stond om zijn populariteit. Het had een beperkte gebruikersbasis in vergelijking met andere datingsites.

 • 2.5

  Gebruikersgemak

  Hartenliefde.nl bood een gebruiksvriendelijke interface waarmee gebruikers gemakkelijk konden navigeren en profielen konden bekijken. Het registratieproces was eenvoudig en het zoeken naar potentiële matches was intuïtief.

 • 2.5

  Functionaliteiten

  Hoewel Hartenliefde.nl enkele basisfunctionaliteiten bood, waren de beschikbare functies beperkter in vergelijking met andere datingsites. Er waren minder geavanceerde zoekopties en extra features.

 • 2.5

  Klantenservice

  De klantenservice van Hartenliefde.nl was beperkt en de respons kon traag zijn. Gebruikers konden problemen ervaren bij het verkrijgen van ondersteuning of het oplossen van eventuele problemen.

 • 2.5

  Kosten

  De kosten voor het gebruik van Hartenliefde.nl waren afhankelijk van het gekozen abonnement. Het is belangrijk om te overwegen welk abonnement het beste bij je behoeften past voordat je je aanmeldt.

 • 2.5 Gemiddeld

  Totaalscore

  Hartenliefde.nl scoorde over het algemeen lager vanwege beperkte populariteit, functionaliteiten en klantenservice. Het is belangrijk om deze factoren in overweging te nemen bij het evalueren van de totaalscore en het maken van een weloverwogen keuze.

Veelgestelde vragen Hartenliefde

Is Hartenliefde.nl nog steeds actief?

Nee, Hartenliefde.nl is niet langer actief en is gestopt met zijn diensten.

Kan ik me nog steeds aanmelden op Hartenliefde.nl?

Nee, het is niet meer mogelijk om je aan te melden op Hartenliefde.nl omdat de datingsite niet langer actief is.

Zijn de profielen op Hartenliefde.nl echt?

Hartenliefde.nl maakte gebruik van fictieve profielen, wat betekent dat sommige profielen niet toebehoren aan echte gebruikers, maar zijn gemaakt voor entertainment- en communicatiedoeleinden.

Kan ik nog steeds informatie krijgen over de kosten en ervaringen van voormalige gebruikers?

Ja, op Welkeonlinedatingsite.nl vind je uitgebreide informatie over de kosten, reviews en ervaringen van voormalige gebruikers van Hartenliefde.nl.

Zijn er alternatieven voor Hartenliefde.nl beschikbaar?

Ja, er zijn verschillende andere datingsites beschikbaar waar je terecht kunt voor het vinden van een ideale date, vriendschap of serieuze relatie. Op Welkeonlinedatingsite.nl vind je een overzicht van andere datingsites met informatie over kosten, reviews en ervaringen.

Laats bijgewerkt: 25 oktober 2023

13 reacties op “Hartenliefde.nl: Kosten, Review & Ervaringen!”

 1. Bas schreef:

  Ook dit is inderdaad meestal fake. Ik heb hier zelf onderzoek naar gedaan door mensen te googlen. Meestal vond ik geen treffers. En aan de hand van de soms vreemde reacties kun je dan wel concluderen dat dit nep is. En waarom zou je willen betalen om te communiceren terwijl dit veilig en gratis kan via Marktplaats berichten? Dus mocht je contact maken via Marktplaats en het verzoek volgt om via dit soort websites verder te communiceren, dan weet je direct al dat het nep is.

 2. Bas schreef:

  Ook dit is inderdaad meestal fake. Ik heb hier zelf onderzoek naar gedaan door mensen te googlen. Meestal vond ik geen treffers. En aan de hand van de soms vreemde reacties kun je dan wel concluderen dat dit nep is. En waarom zou je willen betalen om te communiceren terwijl dit veilig en gratis kan via Marktplaats berichten? Dus mocht je contact maken via Marktplaats en het verzoek volgt om via dit soort websites verder te communiceren, dan weet je direct al dat het nep is.

 3. Wim(W.H.T.) schreef:

  Door van Harteliefde de naam te wijzigen in Flirthonk geeft duidelijk weer dat iedereen op harteliefde bedonderd is en dat er massa’s geld verdiend is aan mensen die serieus naar een date op zoek waren.Men moest zich schamen.Het enig positieve van Flirthonk is dat men nu duidelijk aangeeft alleen met fictieve personen te werken waar geen afspraak mee mogelijk is
  mvg wim

 4. bjorn schreef:

  is niks anders dan fictieve profielen , of ze willen niet afspreken , of ze veranderen steeds van gegevens , op mijn account stond op niet boven 35jaar en had meer berichten van omas dan wat anders

 5. Audia6 schreef:

  Ja vind dat de sites waar je op gezeten hebt en flink aldoor betaald hebt gewoon de site je moet terug betalen!ze weten de e-mail ze hebben bank rekening dus laat ze maar terug stortten!belachelijk dat ze zo misbruik maken ervan!aanpakken die sites!!!!!!

 6. Audia6 schreef:

  Ja zo heb je veel kroonjuweel en ZktEenMan die zijn ook niet te vertrouwen!zodra er geen provincie bij staat!is het fictief!mooie oplichters!vind dat ze aan gepakt moeten worden en de site gewoon het geld moet terug betalen ze kunnen alles na kijken via e-mail dus laat ze de kosten terug betalen!!!ongelooflijk dat zo’n bedrijf door mag gaan!ze zullen alles terug moeten betalen!

 7. Mark schreef:

  Ik heb ook via marktplaats daar iemand ontmoet, half jaartje gekletst en afgelopen zaterdag een date gehad.
  Heel gezellig geweest was echt de moeite waard.
  Zaterdag zie ik haar weer!

 8. Rick0 schreef:

  Weet t ook bijna wel zeker dat t allemaal fictieve personen zijn vraag me wel af welke dating site dat niet is erg jammer van mn credits ook n beetje eigen schuld natuurlijk

 9. Marcel schreef:

  Ik chat daar nu met een vrouw die Ik op marktplaats heb ontmoet. daar moet je betalen, zouden dat ook fictieve vrouwen kunnen zijn ?

 10. W.Voss schreef:

  Ik ben er zeker van dat er alleen maar fictieve personen op de site zitten heb de site gezegd dat ze aan die fictieve personen een max,.bedrag moeten stellen maar dat hadden ze niet in de hand was hun verhaal en tevens werd er ook gezegd dat veel mensen het niet erg vonden om met fictieve personen te praten kan me niet voorstellen.Ben bijna een jaar aan het chatten geweest heeft me 17000 Euro gekost ben daardoor in de financ.problemen geraakt maar dat kan de site niks schelen zolang er maar geld verdiend wordt.Het is beslist geen datingsite meer maar een op sex gerichte chatsite.Hoe anders was dat in het begin.Door dat hele gedoe ben ik spullen uit mijn huis aan het verkopen om aan eten te komen.Men moest zich schamen daar.Ben zelf natuurlijk ook dom geweest.

 11. P.M. schreef:

  Betaal niet om in contact met de mensen.

  Er word nooit afgesproken.

  En altijd wordt er binnen 2 minuten gereageerd op een berichtje.
  Is duidelijk dat het allemaal nep is.
  En dus heel duur.

 12. Guillaume Renardd schreef:

  Beste Tonny dat idee heb ik ook ben 8 maanden aan het chatten geweest heeft kapitalen gekost maar altijd smoesjes om niet af te spreken en je over halen om gezellig op de site te blijven,ja hun kost het niks

 13. Tonny schreef:

  Het lijkt wel of er alleen maar fictieve profielen op de site zitten ? Weken/ maanden chatten. Na 5 a 6 weken alleen maar smoesjes om niet af te sprreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---