Home / Hartenliefde.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Hartenliefde.nl logo

Hartenliefde.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Bij hartenliefde kun je op zoek naar de ideale date. Hier kun je terecht als je iemand zoekt om een relatie mee op te bouwen, maar even zo gemakkelijk kun je hier dates vinden voor een snel, spannend treffen. Zolang je duidelijk aangeeft waarnaar je op zoek bent, zul je altijd de personen aantrekken die aansluiten bij je voorkeur. Je ontmoet zo snel potentiële kandidaten om een leuke avond mee door te brengen.

Hartenliefde.nl
13 Ervaringen
2.5
Beoordeling 2.5

Trek de aandacht

Door je aan te melden bij de datingsite Hartenliefde, kun je heel gemakkelijk met veel nieuwe mensen in contact komen. Hiervoor heb je uiteraard wel een interessant profiel nodig. Wanneer je hier goed de tijd voor neemt, wordt het vinden van een leuke date een stuk gemakkelijker. Hoe meer je profiel aanspreekt bij de andere leden, des te sneller zul je leuke reacties hierop ontvangen. Mensen zullen vanzelf berichten naar je sturen om kenbaar te maken dat je profiel bij hen is aangekomen. Door goed te vermelden waarnaar je op zoek bent, kan er ook direct gericht voor je gezocht worden naar interessante matches.

Selecteren in zoekfunctie

Ook kun je zelf heel gemakkelijk selecteren op grond van kenmerken als geslacht, leeftijd, haarkleur om zo de juiste profielen van mensen te vinden die hier het meest bij aansluiten. Zo verdoe je niet onnodig tijd door het doorlopen van profielen van mensen met wie je geen enkele aantrekking zult hebben. Enkel de profielen van leden met je voorkeur kenmerken komen langs en zo wordt het een stuk gemakkelijker om in contact te komen. Je kunt zodra je interesse hebt in een bepaald persoon heel gemakkelijk een gesprek aangaan. Hiervoor hoef je enkel een berichtje te sturen. Doordat iedereen weet waarnaar je op zoek bent, ontmoet je vanzelf personen die hiervoor ook een account hebben aangemaakt. Dit kan een snelle hook up zijn, maar net zo goed voor het vinden van een langdurige relatie.

Voor ieder wat wils

De datingsite Hartenliefde biedt gelegenheid voor iedereen om een ideale date te vinden. Of je nu man of vrouw bent, op zoek naar een liefde voor de langere termijn of juist een eenmalig treffen, alles is mogelijk. Je weet precies waar je aan toe bent en kunt te allen tijde inloggen om met mensen in contact te komen. Je ontvangt zelfs enkele gratis credits, zodat je direct met mensen in contact kunt komen. Dit neemt de eerste drempel gelijk weg en het zal je verbazen hoe gemakkelijk en leuk het online date is. Met bijna 6000 leden kun je erop vertrouwen dat er ongetwijfeld een ideale match tussen zit. Een date is dan ook zo gemaakt. Uiteraard kun je in eigen tempo eerst rustig rondkijken, zonder dat je gelijk de stoute schoenen hoeft aan te trekken.

Hartenliefde.nl screenshot

Meer over deze website

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

Wat kost een lidmaatschap bij Hartenliefde.nl?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Hartenliefde kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van HartenLiefde.nl?

  • Aanmelden is 100% gratis
  • Supportteam is aanwezigDe site is compatible voor pc, laptop,
  • smartphones en tablets
  • Bij inschrijven on tvang je gratis credits
  • Profielen van de chatdienst zijn deels fictief, waardoor afspreken niet mogelijk is
  • Betaalde diensten voor het versturen van berichten
  • 2.5
   Populariteit
  • 2.5
   Gebruikersgemak
  • 2.5
   Functionaliteiten
  • 2.5
   Klantenservice
  • 2.5
   Kosten
  • 2.5 Gemiddeld
   Totaalscore
  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  13 reacties op “Hartenliefde.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Wim(W.H.T.) Wim(W.H.T.) schreef:

   Door van Harteliefde de naam te wijzigen in Flirthonk geeft duidelijk weer dat iedereen op harteliefde bedonderd is en dat er massa’s geld verdiend is aan mensen die serieus naar een date op zoek waren.Men moest zich schamen.Het enig positieve van Flirthonk is dat men nu duidelijk aangeeft alleen met fictieve personen te werken waar geen afspraak mee mogelijk is
   mvg wim

  2. Avatar for bjorn bjorn schreef:

   is niks anders dan fictieve profielen , of ze willen niet afspreken , of ze veranderen steeds van gegevens , op mijn account stond op niet boven 35jaar en had meer berichten van omas dan wat anders

  3. Avatar for Audia6 Audia6 schreef:

   Ja zo heb je veel kroonjuweel en ZktEenMan die zijn ook niet te vertrouwen!zodra er geen provincie bij staat!is het fictief!mooie oplichters!vind dat ze aan gepakt moeten worden en de site gewoon het geld moet terug betalen ze kunnen alles na kijken via e-mail dus laat ze de kosten terug betalen!!!ongelooflijk dat zo’n bedrijf door mag gaan!ze zullen alles terug moeten betalen!

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items