Home / Lees deze review van FlitsDate voor je je inschrijft!
Flitsdate logo

Lees deze review van FlitsDate voor je je inschrijft!

Ben je op zoek naar een leuke en effectieve manier om nieuwe mensen te leren kennen? Dan is speeddaten bij Flitsdate.nl misschien wel iets voor jou! Met ruim 14 jaar ervaring is Flitsdate.nl de grootste speeddatespecialist van Nederland en organiseren zij speeddates op verschillende locaties in het land, waaronder Utrecht, Den Bosch, Amsterdam, Breda, Rotterdam, Den Haag, Arnhem en Maastricht. Bij Flitsdate.nl krijg je zelfs een match garantie, waardoor de kans groot is dat je tijdens een avondje speeddaten de juiste persoon vindt. Onze review van Flitsdate.nl geeft je een goed beeld van de kosten, ervaringen van anderen en wat je kunt verwachten tijdens een speeddate. Probeer het eens uit en wie weet vind jij binnenkort jouw perfecte match!

Flitsdate
126 Ervaringen
2.9
Beoordeling 2.9

Nieuwe mensen leren kennen? Probeer speeddaten bij Flitsdate.nl

Zou je graag leuke nieuwe mensen leren kennen? Allemaal singles en dan eens kijken met wie het goed klikt? Ga dan eens een avondje speeddaten en ontmoet live alle singles. Een relaxte, efficiënte manier van kennismaken in sfeervolle uitgaanslocaties kun je nu ontdekken bij Flitsdate.nl. Ze bestaan al weer 14 jaar en zijn de grootste speeddatespecialist van Nederland.

Ontmoet singles in jouw regio: speeddaten op diverse locaties in Nederland

Je kunt hier terecht in Utrecht, Den Bosch, Amsterdam, Breda, Rotterdam, Den Haag, Arnhem en bijvoorbeeld Maastricht. Je krijgt ook een match garantie dus waar zou je nog op wachten? Het is toch geweldig als je in korte tijd veel nieuwe mensen kunt leren kennen en wie weet wat dat voor jou allemaal gaat betekenen. Daarom is het nu jouw moment om alles op alles te zetten en die ene avond vrij te pakken dat je kunt speeddaten in je eigen regio. Zoveel singles bij elkaar, alleen maar een grotere kans dat jouw match er ook tussen gaat zitten. Misschien heb je met meerdere singles wel een klik en wil je bekijken wat het kan worden. Dat kan allemaal, maar de eerste stap zal je toch zelf moeten zetten.

Aanmelden Flitsdate.nl

Het eerste wat je te doen staat, is jezelf aanmelden bij Flitsdate.nl. Dit gaat allemaal erg eenvoudig, binnen een paar minuten ben je aangemeld en kun je alles zien op de website. Je weet direct wanneer de avonden gepland staan en wanneer je bij je in de buurt kunt speeddaten. Het is goed dat je die keuze nu snel gaat maken want er staan er genoeg voor je klaar om je beter te leren kennen. Weet je al hoe jij je eerste date aan gaat pakken? Ga je veel over jezelf vertellen of ga je op het uiterlijk van de ander af? Of wil je juist vragen stellen en kijken of dat diegene bij je wensen past? Het is goed om na te gaan wat je graag zoekt in de ander, dan kun je daar namelijk naar kijken en je er ook op instellen. Een goed moment om daar tijdens het aanmelden bij Flitsdate.nl alvast over na te denken, des te sneller kan het gaan om je droomdate te vinden.

Kies ook voor Flitsdate.nl

Al veel mensen zijn je voor gegaan en hebben de keuze gemaakt voor Flitsdate.nl. Het is nu aan jou om hier te bekijken wat jouw mogelijkheden zijn. Je kunt hier namelijk speeddaten in je eigen regio en daardoor hoef je en niet ver weg en je komt mensen uit je eigen regio tegen. Je wil misschien niet ver verhuizen om bij de ware te kunnen zijn. Maar zoals je dat nu gaat ervaren op Flitsdate.nl merk je dat dat ook niet nodig is. Genoeg leuke dames en heren uit je eigen regio die graag met jou kennis willen maken en met jou willen ontdekken wat Flitsdate.nl voor jullie kan betekenen. Geniet er van en wie weet vind je wel op de eerste avond de ware waar jij de rest van je leven mee gaat delen. Probeer het vandaag nog en meld je direct aan op Flitsdate.nl.

Meer over speeddating

Wil jij meer weten over speeddating? Dan ben je op onze website aan het goede adres. Wij schreven verschillende blogs over speedating. Weet jij bijvoorbeeld welke vragen je het beste kunt stellen bij speeddating? Door goed voorbereid te zijn op een speeddate vergroot je de kansen op een succesvolle match!

Flitsdate screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Flitsdate.nl?

 • Flitsdate.nl is de grootste speeddatespecialist van Nederland en organiseert regelmatig evenementen op diverse locaties in het land.
 • Het gebruik van Flitsdate.nl is erg eenvoudig en gebruiksvriendelijk.
 • Flitsdate.nl biedt handige functionaliteiten, zoals de mogelijkheid om anoniem te daten en een match garantie.
 • De klantenservice van Flitsdate.nl is goed bereikbaar en reageert snel op vragen en opmerkingen.
 • Flitsdate.nl is alleen geschikt voor mensen die geïnteresseerd zijn in speeddating, dus niet voor mensen die op zoek zijn naar langdurige relaties.
 • Niet alle evenementen van Flitsdate.nl zijn altijd even druk bezocht, wat de kans op het vinden van een match kan verkleinen.
 • Het kan voorkomen dat de locatie van een speeddate-evenement niet bij iedereen in de buurt is, wat reiskosten met zich meebrengt.

Flitsdate.nl: de datingsite voor singles die op zoek zijn naar snelle ontmoetingen

Als je op zoek bent naar een leuke en snelle manier om nieuwe mensen te ontmoeten, dan is speeddaten bij Flitsdate.nl zeker de moeite waard om te proberen. Met jarenlange ervaring en diverse locaties door heel Nederland, biedt Flitsdate.nl de mogelijkheid om op een ontspannen en efficiënte manier andere singles te leren kennen. Daarnaast biedt Flitsdate.nl een match garantie, wat betekent dat je altijd een nieuwe speeddate mag bijwonen als je geen match hebt gehad. De kosten van een speeddate bij Flitsdate.nl zijn gemiddeld, en de ervaringen van andere daters zijn overwegend positief. Kortom, als je nieuwsgierig bent naar speeddaten, dan is Flitsdate.nl zeker een datingsite om te overwegen.

 • 3

  Populariteit

  Flitsdate.nl is de grootste speeddatespecialist van Nederland en organiseert regelmatig evenementen op diverse locaties in het land. Dit maakt het een populaire optie voor singles die op zoek zijn naar een snelle en efficiënte manier om nieuwe mensen te ontmoeten.

 • 2.8

  Gebruikersgemak

  Het gebruik van Flitsdate.nl is erg eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Het aanmeldproces verloopt snel en de website is overzichtelijk en duidelijk. Ook het vinden van speeddate-evenementen op locaties bij jou in de buurt is gemakkelijk.

 • 2.8

  Functionaliteiten

  Flitsdate.nl biedt een aantal handige functionaliteiten, zoals de mogelijkheid om anoniem te daten en een match garantie. Daarnaast is er een overzichtelijke agenda waarin je alle speeddate-evenementen kunt bekijken en kun je gemakkelijk een ticket kopen voor het evenement van jouw keuze.

 • 3

  Populariteit

  De klantenservice van Flitsdate.nl is goed bereikbaar en reageert snel op vragen en opmerkingen. Ook tijdens de speeddate-evenementen is er altijd iemand aanwezig om je te helpen als dat nodig is.

 • 3

  Populariteit

  De kosten van een speeddate-evenement bij Flitsdate.nl zijn gemiddeld en vergelijkbaar met andere speeddating-diensten. Het is mogelijk om een abonnement af te sluiten voor meerdere evenementen, wat voordeliger kan zijn dan het los kopen van tickets.

 • 2.9 Gemiddeld

  Totaalscore

  Flitsdate.nl is een populaire en gebruiksvriendelijke datingsite die een leuke en efficiënte manier biedt om nieuwe mensen te ontmoeten. De klantenservice is goed en er zijn handige functionaliteiten beschikbaar, zoals de match garantie en de anonieme optie. De kosten zijn gemiddeld en vergelijkbaar met andere speeddating-diensten. Alles bij elkaar genomen verdient Flitsdate.nl daarom een goede totaalscore.

Veelgestelde vragen over Flitsdate

Wat is FlitsDate?

FlitsDate is een online datingsite die zich richt op het organiseren van speeddates. Het is een platform waar singles kunnen deelnemen aan speeddates en elkaar kunnen ontmoeten in een informele setting.

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van FlitsDate?

Ja, er zijn kosten verbonden aan het gebruik van FlitsDate. De kosten zijn afhankelijk van het evenement dat je kiest en variëren meestal tussen de 17,50 en 24,50 euro per persoon.

Hoe werkt FlitsDate?

Bij FlitsDate kan je je inschrijven voor speeddates die worden georganiseerd in verschillende steden in Nederland. Na je inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail met de details van het evenement. Op de dag van het evenement ontmoet je andere deelnemers en heb je een aantal minuten de tijd om elkaar te leren kennen.

Kan ik mijn inschrijving voor een evenement annuleren?

Ja, je kan je inschrijving voor een evenement annuleren. Dit kan tot 7 dagen voor het evenement kosteloos via de website van FlitsDate. Bij annulering binnen 7 dagen voor het evenement wordt er geen restitutie verleend.

Zijn er bepaalde vereisten waaraan ik moet voldoen om deel te nemen aan een evenement van FlitsDate?

Ja, er zijn bepaalde vereisten waaraan je moet voldoen om deel te nemen aan een evenement van FlitsDate. Je moet bijvoorbeeld ouder zijn dan 18 jaar en vrijgezel. Ook moet je respectvol omgaan met andere deelnemers en dien je je aan de huisregels te houden.

Laats bijgewerkt: 26 april 2023

126 reacties op “Lees deze review van FlitsDate voor je je inschrijft!”

 1. stinkdozen schreef:

  Speed daten is meer voor sukkel behalve dat alles. De vrouwen die daar zijn hebben met meerdere mannen geneukt en geslapen en al los bondige relaties gehad. En hier nog mee een relatie aangaan die jou helemaal ziek kan maken. Vaak vrouwen die schulden hebben opgebouwd denken vaak een man te vinden met een goed betaalde baan. Vaak wil ze de man gaan strikken om voor haar dure reizen te gaan betalen. naak heeft de vrouw ook koop ziektes.

  De Nederlandse vrouw vind het leuk als ze de man wil gaan uitdagen. Vaak zie je de man als schoon hondje achter haar aanlopen. Net als in de rij staan voor 1 vrouw je moet wel zwaar gek zijn, omdat dit soorten dingen te gaan.

  Je kunt beter je geld besteden aan een leuke escort dame, je kies en betaald uiteindelijk wat jou smaak is.

 2. stinkdozen schreef:

  De Nederlandse oerlelijke vrouwen zoek een man met ene goed betaalde baan. Het liefste genoeg poen op de bank rekening. En willen elke week of het liefste elke dag met de auto gebracht worden sterker nog het arme alleenstaande zal alleen maar gaan toenemen.

  Vrouwen van nu willen met meerdere mannen omgaan. Vaak die man die kansloos is wordt neergezet in de vriendenzone. Vaak gaat verder met de ander man waar ze voor heeft gekozen en is het maar voor een korte periode.

  Vaak hebben ze iemand als het niet gaat dan gaat het niet dan hoor je niks meer. Dan staan ze allemaal opeens op die website.

  Vaak willen de Nederlandse vrouwen op jou zak centjes profiteren en vaak zijn ze gierige vaak hebben ze zelf niks te bieden.

  Vaak zijn de Nederlandse vrouwen ook oerlelijke. Vaak als ze hun kleding half ervan af halen zie je zoveel steelwatten en moedervlekken. Vaak komt het vaak voor dat de man niet met vrouw wilt neuken de vrouw begint te stinken. De Nederlandse vrouwe roddelt met haar vriendinnen over jou. Zij is vaak de knel punten, omdat de man geen geld aan haar wil uitgeven, omdat de man niet met haar wil gaan neuken.

  Ik heb nog nooit een goed uitziende blanke vrouw gezien en nooit eentje gezien die echt mooie is. Vaak zijn ze lelijke slordig en onverzorgd aangekleed.

 3. Winnie schreef:

  Wat ben jij negatief zeg Superboer. Wellicht wil jij je frustratie kwijt…. ??
  Als jij zo negatief in het leven staat, vind ik het niet gek dat jij geen vrouw kan vinden.

 4. Winnie schreef:

  Leuke gezellige avond met gelijkgestemden. Ik was bang voor soort van ‘vleeskeuring’ en wist niet wat ik kon verwachten. Maar het was heel relaxed en gezellige.
  Bij de 50+ ben ik geweest en daar is een goede sfeer en niets geforceerd. Gewoon lekker nuchter met leuke (korte) gesprekken over van alles en nog wat. Het ene gesprek loopt nou eenmaal beter als het andere…..
  Elk mens is toch anders, maar dat maakt het ook zo leuk!

 5. losers schreef:

  Hahah ze hebben geen vrouw gevonden. De vrouwen vinden leuk om met een aantal mannen om te gaan en jij blijft ahcer. 1 pikkie kan helaas niet glijden in 1 vagina. Die is niet alleen van jou de vrouwen vinden het leuk om zich plezieren met het aantal mannen.

  Gebeurt ook vaak in Nederland ze hebben elke jaar of na 2 jaar weer een ander man.

  Ga niet daten hoef je zelf niet bekend te maken. Ben je daar dan ben je zeker een loser. Je kunt bete een trouwe huisdier in huis nemen.

 6. Chantal schreef:

  Was een geslaagde avond. Flitsdate had veel moeite gedaan om voldoende mannen te interesseren. En de avond goed begeleid. Fijn ook de pauzes tussendoor.
  Locatie was verplaatst, op zich okee maar minder gezellig.
  Handige manier om snel nieuwe mensen te ontmoeten!

 7. dirk schreef:

  Ik ken zelfs een goede vriend van mijn die inmiddels 2 jaar is gescheiden. Hij heeft die vrouw in real life ontmoet en niet via een dating site. Hahah meneer had huis, auto en goed betaalde baan.

  Ze ging er later met een ander van door. Waar je de persoon ontmoet dating of real doet er niet toe. Het gedrag van de vrouw kun je niet meer tolereren.

  Vrouw van nu zoeken geld en willen getrakteerd worden op lekker eten en drankjes en uitstappen. Het zijn net prinsessen die vaak verwend willen worden uit jou zak centen.

  Ze willen niet 1x keer per jaar op vakantie? Maar meerdere keren per jaar.

  Zelfs een vriend van mij heeft een vriendin ze moet elke jaar perse meer dan 4 keren op vakantie gaan. En als hij niet doet wat zij zegt dan loopt ze elke keer weg en gaat ze mopperen en meneertje heeft een auto een huis en werk. Haal deze dingen dan weg bij hem vandaan. Dan zijn schatje ook weg bij bij hem en de vrouwen van deze tijden zoeken standvastigheid in geld en in bank rekening en inboedel.

 8. M.M. schreef:

  Ja, gewoon leuk. Ik ben er zonder verwachtingen heen gegaan en het was een leuke ervaring.
  Ik vind het prettig om iemand “face to face” te ontmoeten, ik voel snel of er een klik is.
  In mijn geval was er één “ja” en dat was wederzijds dus we gaan het zien.
  Niets aan te merken op de organisatie, ik ben positief.

 9. Cor schreef:

  Ik heb al een paar keer meegedaan met speeddaten via Flistsdate, helaas steeds geen dubbelmatch. Ditmaal kreeg ik de matchmail heel snel (binnen 2 uur!) met zowaar 1 dubbelmatch. ‘k Heb na gemaild te hebben met de dame een telefonische afspraak gemaakt. De begeleiding bij de Speeddate was deze keer beter dan vorige keren. Nu dus afwachten of dit wat gaat worden…

 10. Karen schreef:

  Echt een onwijs leuke avond gehad en 2 dates aan overgehouden! Zulke leuke mensen en wat een open houding van iedereen. Samen ben ik met een vriendin gegaan, maar er waren een hoop mensen alleen voor de liefde aanwezig. Ik vond het top georganiseerd en als het niks wordt met mijn dates, ga ik zeker nog een keer! Ook de dame die ons event organiseerde vond ik een topper.

 11. Anita schreef:

  Misschien moeten jullie maar gaan daten SUPERBOER enMGTOW

 12. Sheep schreef:

  Beide keren dat ik geweest ben was het erg leuk. De dames waren hartstikke lief en leuke mensen van de organisatie ook. Leuke avond gehad en wie wat komt er wat uit.

 13. Lucy schreef:

  Een leuke flits date avond gehad. Aardige mannen en vrouwen. Goed verzorgd, er waren helaas een paar mannen niet op komen dagen, maar daar kan de organisatie ook niets aan doen. Het werd gecompenseerd door een extra drankje voor de vrouwen, aardig gebaar.
  Er zijn een aantal matches uitgekomen, prima manier om op één avond een aantal mannen te leren kennen.

 14. trix schreef:

  Flitsdate vond ik erg leuk. Waren aardige mannen en de vrouwen zagen er ook verzorgt uit. Leuke manier om mensen te leren kennen en of er iets uitkomt…… wie weet

 15. MGTOW schreef:

  @superboer: het antwoord heb je zelf al in de lastste regel gegeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---