Home / Flitsdate – Kosten, Review en Ervaringen
Flitsdate logo

Flitsdate - Kosten, Review en Ervaringen

Zou je graag leuke nieuwe mensen leren kennen? Allemaal singles en dan eens kijken met wie het goed klikt? Ga dan eens een avondje speeddaten en ontmoet live alle singles. Een relaxte, efficiënte manier van kennismaken in sfeervolle uitgaanslocaties kun je nu ontdekken bij Flitsdate.nl. Ze bestaan al weer 14 jaar en zijn de grootste speeddatespecialist van Nederland.

Flitsdate
125 Ervaringen
2.9
Beoordeling 2.9

Je kunt hier terecht in Utrecht, Den Bosch, Amsterdam, Breda, Rotterdam, Den Haag, Arnhem en bijvoorbeeld Maastricht. Je krijgt ook een match garantie dus waar zou je nog op wachten? Het is toch geweldig als je in korte tijd veel nieuwe mensen kunt leren kennen en wie weet wat dat voor jou allemaal gaat betekenen. Daarom is het nu jouw moment om alles op alles te zetten en die ene avond vrij te pakken dat je kunt speeddaten in je eigen regio. Zoveel singles bij elkaar, alleen maar een grotere kans dat jouw match er ook tussen gaat zitten. Misschien heb je met meerdere singles wel een klik en wil je bekijken wat het kan worden. Dat kan allemaal, maar de eerste stap zal je toch zelf moeten zetten.

Aanmelden Flitsdate.nl

Het eerste wat je te doen staat, is jezelf aanmelden bij Flitsdate.nl. Dit gaat allemaal erg eenvoudig, binnen een paar minuten ben je aangemeld en kun je alles zien op de website. Je weet direct wanneer de avonden gepland staan en wanneer je bij je in de buurt kunt speeddaten. Het is goed dat je die keuze nu snel gaat maken want er staan er genoeg voor je klaar om je beter te leren kennen. Weet je al hoe jij je eerste date aan gaat pakken? Ga je veel over jezelf vertellen of ga je op het uiterlijk van de ander af? Of wil je juist vragen stellen en kijken of dat diegene bij je wensen past? Het is goed om na te gaan wat je graag zoekt in de ander, dan kun je daar namelijk naar kijken en je er ook op instellen. Een goed moment om daar tijdens het aanmelden bij Flitsdate.nl alvast over na te denken, des te sneller kan het gaan om je droomdate te vinden.

Kies ook voor Flitsdate.nl

Al veel mensen zijn je voor gegaan en hebben de keuze gemaakt voor Flitsdate.nl. Het is nu aan jou om hier te bekijken wat jouw mogelijkheden zijn. Je kunt hier namelijk speeddaten in je eigen regio en daardoor hoef je en niet ver weg en je komt mensen uit je eigen regio tegen. Je wil misschien niet ver verhuizen om bij de ware te kunnen zijn. Maar zoals je dat nu gaat ervaren op Flitsdate.nl merk je dat dat ook niet nodig is. Genoeg leuke dames en heren uit je eigen regio die graag met jou kennis willen maken en met jou willen ontdekken wat Flitsdate.nl voor jullie kan betekenen. Geniet er van en wie weet vind je wel op de eerste avond de ware waar jij de rest van je leven mee gaat delen. Probeer het vandaag nog en meld je direct aan op Flitsdate.nl.

Meer over speeddating

Wil jij meer weten over speeddating? Dan ben je op onze website aan het goede adres. Wij schreven verschillende blogs over speedating. Weet jij bijvoorbeeld welke vragen je het beste kunt stellen bij speeddating? Door goed voorbereid te zijn op een speeddate vergroot je de kansen op een succesvolle match!

Flitsdate screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Flitsdate.nl?

 • Speeddating specialist
 • Avonden zijn niet in heel Nederland
 • 3
  Populariteit
 • 2.8
  Gebruikersgemak
 • 2.8
  Functionaliteiten
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Populariteit
 • 2.9 Gemiddeld
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 17 juni 2021

125 reacties op “Flitsdate – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Helene Helene schreef:

  Fijne gemoedelijke sfeer tijdens Flitsdate in Eindhoven. 5 minuten soms wat te kort.

 2. Avatar for Margo Margo schreef:

  Doeltreffend, snelle en ontspannende manier een mogelijke partner te vinden. Wbt de 5 min. gelegenheid voor gesprek is kort, maar vlgs wetenschappers wordt na 1 – 2 minuten al vastgesteld wat je van de persoon vind, vooral met “juiste” opening om tot een gezamenlijk gesprek te komen. Kan zelfs zijn dat je helaas na 3 min al hebt vastgesteld dat deze persoon geen match is!

 3. Avatar for wilma wilma schreef:

  Voor mij de eerste keer dat ik me aangemeld, het was je reuze goed bevallen , er komen verschillende soorten mannen op af , het is wel veel info je moet verwerken en onthouden van iedereen, maar heb een super leuke avond gehad en een aantal wederzijdse matches zijn ontstaan . Ik had gevraagd om een jage tafel met stoel ipv een bar kruk met hoge tafel waar ik bij was ingedeeld , dit was geen probleem en werd fijn geregeld , ik kreeg last van m’n rug op de kruk

 4. Avatar for Erik Frank Erik Frank schreef:

  Ja ach… de ene avond bruist meer dan de andere, maar deze avond verliep smooth and easy! Relaxte sfeer, goede ambiance. De hosts waren correct en representatief, maar mochten wat mij betreft nog wel wat losser zijn en gerust wat meer aan het feestje meedoen.

 5. Avatar for Nellie de Zwart Nellie de Zwart schreef:

  Leuke ervaring, wel voor herhaling vatbaar. Vijf minuten per gesprek wel erg kort, 10 minuten zou prettiger zijn. Wel een match over gehouden.

 6. Avatar for Thessa Thessa schreef:

  Zeer de moeite waard. 5 minuten per gesprek is wel aan de korte kant. 10 minuten zou ik prettiger vinden.

 7. Avatar for Thessa Thijs Thessa Thijs schreef:

  Zeer de moeite waard. 5 minuten per gesprek is wel aan de korte kant. 10 minuten zou ik prettiger vinden.

 8. Avatar for Marchel Marchel schreef:

  Ik vond het spannend op voorhand, maar het was allemaal erg relaxed, heb een leuke avond gehad in Arnhem,, en had 2 matches die avond, hopelijk komt er een vervolg , om een leuke avond te hebben met elkaar, groeten marchel

 9. Avatar for Bernhard Bernhard schreef:

  Als ik het mij goed herinner nog, … 17-01-2008. Via Flitsdate in Groningen mijn huidige vrouw ontmoet. Intussen meer dan 14 jaar bij elkaar, 3 zoons rijker waarvan de oudste 10 wordt volgend jaar.

  Ik vind het nog steeds een positieve ervaring welke ik toen heb gehad, ben zeker blij dat ik toen ben gegaan.

  Plaats deze review omdat ik ineens weer een mail met uitnodigingen van Flitsdate kreeg laatst. Helaas, ik ben niet meer in de markt

 10. Avatar for Ruud Bergenhenegouwen Ruud Bergenhenegouwen schreef:

  Ik heb helaas niet gescoord maar t was super gezellig en ik heb me al aangemeld voor volgend weekend.

  Is perfect georganiseerd en toch heel ontspannen.

  Zeker een aanrader, je spreekt echt met 20 vrouwen en maakt dus een goeie kans op een leuke date.

  Zeker doen….

 11. Avatar for Lisa Lisa schreef:

  Erg leuke avond gehad en daarna nog een paar succesvolle dates. Nu ben ik alweer 3 jaar met hem samen dankzij flitsdate.

  Groetjes van een tevreden klant 🙂

 12. Avatar for Anthony Anthony schreef:

  Ik moest eerst een hobbel over om mijzelf aan te melden voor een speeddate 40-55 in Breda maar ik heb er absoluut geen spijt van! Ik heb een hele leuke, gezellige avond gehad en heb er nog een leuk contact aan over gehouden. Dit smaakt naar méér en dus ga ik binnenkort weer op speeddate! Heel veel zin in. Prima organisatie en ze reageren vlot op vragen.

 13. Avatar for Jolanda Jolanda schreef:

  Met toch wat spanning in mijn lijf ben ik naar binnen gegaan. Eerste minuutjes wat onwennig maar de gezelligheid sloeg al snel toe. Leuk gekletst met de mannen maar ook met enkele vrouwen, ik ben trots op mezelf dat ik over deze drempel heen ben gestapt. Het heeft me 3 matches opgeleverd én een leuke avond.

 14. Avatar for Frank Frank schreef:

  Prima geregeld, goede begeleiding.

 15. Avatar for Anke Anke schreef:

  Ik heb een leuke avond gehad en veel contacten kunnen leggen :-). Véél handiger dan daten via een website waar je een 1-dimensioneel beeld krijgt…

 16. Avatar for Erik Erik schreef:

  Ik vond het een geweldige avond! Hele goede locatie met professionele betrokken, ontspannen en humorvolle barmensen die echt contact met je maken!
  Leuke dames, maar ook toffe heren waar ik zo een biertje mee zou kunnen gaan happen…. 😉 Last but not least….., wat een goede en betrokken host!! Ze meent het echt en geniet zelf zichtbaar van de avond + een mega goede presentatie waar de ervaring van af spat. Ik ben heel kritisch hoor, maar ga op deze weg vooral zo door! 🙂

 17. Avatar for Adri Adri schreef:

  Goede en leuke lokatie. Leuke dames gesproken, maar die ‘ene’ zat er (helaas) niet bij.

 18. Avatar for Annemiek Annemiek schreef:

  Meestal een gezellige middag of avond met gelijk gestemden. Helaas niet altijd een match maar er is altijd een leuke goede sfeer.
  De organisatie is ook prima en goed geregeld op leuke lokaties.
  Een leuke manier om leuke mensen te ontmoeten en hopelijk dan ook juist die ene ‘speciale’.

 19. Avatar for Monique Monique schreef:

  In een gezellige omgeving veel leuke en lieve mensen ontmoet en gesproken. Genoten van de humor en het contact. Dat er dan geen match is, so be it! 🙂

 20. Avatar for Gosse Gosse schreef:

  Vond het voornamelijk erg gezellig avondje uit. Heb als mensen mens een hoop nieuwe en lieve mensen ontmoet en van hun verhalen genoten maar of ik in deze setting de vrouw uit mijn dromen ga tegenkomen acht ik niet erg groot maar kan met natuurlijk net als overal ook daar overkomen. Ga voornamelijk voor de gezelligheid het nog een keer doen.

 21. Avatar for Fred Fred schreef:

  Flitsdate is een erg leuke en ook wel spannende manier om mensen te ontmoeten. Het gaat heel erg snel, maar toch krijg je een veel beter beeld van iemand in vergelijk met alternatieven zoals app of email. Kan het van harte aanraden.

 22. Avatar for roeland roeland schreef:

  Gezellige avond gehad met leuke speeddates. Zeker de moeite waard.

 23. Avatar for Brenda Brenda schreef:

  Goede ontvangst door een erg leuke gastvrouw, alles netjes geregeld, prachtige locatie en heerlijke hapjes. Leuke avond gehad!

 24. Avatar for Wim Wim schreef:

  Erg leuke avond met 11 mannen en 13 dames op een mooie locatie, compleet met gratis consumptie en snack garnituren, leuke gesprekken over en weer, aanrader op dating gebied

 25. Avatar for Anneke Anneke schreef:

  Leuke manier om ‘live’ meerdere nieuwe mensen te ontmoeten. Ongedwongen sfeer. Je weet in korte tijd met wie je mogelijk matcht en met wie niet. Ook zonder match toch interessante gesprekken, dus een aanrader voor een avondje kletsen 😉

 26. Avatar for Frans Frans schreef:

  Heel leuke avond gehad met veel leuke gesprekken. De tijd vloog met de meeste dames om en je weet meestal meteen met wie je een klik voelt en met wie niet. Het is wel intensief. Een uurtje na afloop kregen we al de (eventuele) matches te zien en het aantal “likes” dat je hebt gekregen. Ik kan dit zeker aanraden.

 27. Avatar for Ipek Ipek schreef:

  Leuk om te doen. Veel diverse singles ontmoet op een avond. Ben benieuwd naar het vervolg.

 28. Avatar for Hans Hans schreef:

  Was een gezellige en inspannende middag. 14 Gesprekken van 5 minuten in hoog tempo achter elkaar. Notities maken zorgen ervoor dat de info van/ over 14 dames niet door elkaar gaat lopen. De organisatie doet er goed aan om de notitieruimte op het formulier te vergroten. Voor het overige: prima georganiseerd en op een prettige manier gepresenteerd.

 29. Avatar for Cor Cor schreef:

  Was weer een leuke ervaring. Ben benieuwd naar het vervolg als ik degene mail waarmee een match is…

 30. Avatar for Rob66 Rob66 schreef:

  Het duurt even voordat deze leeftijdsgroep compleet is voor deelname, maar dan is het ook zeker de moeite waard en goed geregeld!

 31. Avatar for Henk Henk schreef:

  Een aangename middag gehad.
  Variety is the spice of life is ook hier van toepassing.
  Je moet het meemaken.

 32. Avatar for Marian Marian schreef:

  Leuke en ongedwongen middag gehad! Dit is een hele leuke en goede manier nieuwe mensen te ontmoeten en daarmee de mogelijkheid te hebben een verdere date-afspraak te kunnen maken. De methode werkt beter dan de meeste datingsites! Jammer dat het mannenaanbod altijd minder is dan het vrouwenaantal.

 33. Avatar for Wim Wim schreef:

  Wat een gezellige avond, zoveel leuke gesprekken met leuke dames,
  Onverwacht, mooi om mee te mogen maken
  Ga zo door, gr Wim

 34. Avatar for Jeroen van Winden Jeroen van Winden schreef:

  Echt een hele leuke avond gehad
  Erg gezellig , ga zeker nog een keer!

 35. Avatar for Lukes Lukes schreef:

  Leuke avond uit. Laagdrempelig en gezellig. Mensen die in de kroeg zaten wilden ook meedoen. Lijkt me een goed teken.

 36. Avatar for Wim Wim schreef:

  Erg leuke avond. Gewoon vlot kennismaken met 14 super aardige dames. Erg gezellig! Wim

 37. Avatar for Toine Toine schreef:

  hele leuke middag. Gewwon snel kennismaken met 18 aardige dames. Erg gezellig

 38. Avatar for Bets Bets schreef:

  Het is leuk om een gezellige datingmiddag of avond te hebben. Verwacht er niet teveel van, dan blijft het leuk. De tijd is te kort, of er een match is, kom je in 3 min. niet achter.. Ik heb nu 2 x ervaring, zonder matching met de wederhelft, tenminste ze hebben mij niet aangekruist., waarschijnlijk om de te grote afstand.!

 39. Avatar for Evelaine Burger Evelaine Burger schreef:

  Prettig in binnen korte tijd veel gesprekjes te kunnen voeren en te kunnen voelen hoe dat gesprekje verloopt.
  Nadeel 5 minuten zou ik liever 10 van maken.
  : Je moet toch eerst ” even op stoom komen”

 40. Avatar for Henriette Henriette schreef:

  Perfect concept. Even zien, horen en ‘voelen’ ipv gedateerde foto’s en prachtige teksten op een datingsite.
  Overigens vliegen die 5 min voorbij. Soms wat te kort.

 41. Avatar for p.renssen p.renssen schreef:

  Het goede aan flitsdaten dat je iemand in de ogen kan kijken en voelen of je iemand leuk vind in plaats van een mooi verhaal op een website

 42. Avatar for T T schreef:

  Vier jaar geleden met FlitsDate meegedaan aan een avond speeddaten in de Millers. Ik had er geen hoge verwachtingen van en had me ingesteld op gewoon een gezellige avond. Het was leuker van ik van tevoren had gedacht, wel heel intensief zoveel gesprekjes van 5 min. Maar het mooiste is dat ik tegen alle verwachtingen in mijn huidige vriend hier heb ontmoet, en wij fast forward onlangs ouders zijn geworden van een dochtertje. Voor ons was het speeddaten met FlitsDate dus een groot succes! 🙂

 43. Avatar for Marga Marga schreef:

  Was een hele gezellige avond.
  Zeker een aanrader.
  Ik had helaas geen match van mijn kant.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *