Home / Elena’s Models – Kosten, Review en Ervaringen
Elena's Models logo

Elena's Models - Kosten, Review en Ervaringen

Elena’s Models is een datingsite waar dames uit Rusland en de Oekraïne zich voorstellen. Zij zijn o p zoek naar een man in het westen omdat ze niet gelukkig zijn in hun vaderland en daar niet de juiste partner kunnen vinden. Dit soort sites heeft altijd een zeker risico in zich, omdat profielen vaak niet echt zijn en de dames zich anders of beter voordoen dan ze in werkelijkheid zijn. Als je op zoek bent naar een Oost-Europese bruid kun je je gerust inschrijven bij Elena’s Models, want je bepaalt altijd zelf wat er wel en niet gebeurt. De klacht van sommige mannen dat ze uitsluitend “golddiggers” tegenkomen kan natuurlijk ook liggen aan het feit dat deze mannen zich voordoen als weldoeners.

Elena's Models
3
Beoordeling 3

Is het vinden van een partner op deze manier realistisch?

Een partner uit het buitenland heeft altijd wat haken en ogen. Je kunt een vrouw uit Rusland niet zomaar naar Nederland halen, ze mag hier niet zomaar komen wonen, daar zijn strenge regels voor. Ze moet een inburgeringscursus doen en ze mag de eerste jaren dat ze in Nederland woont niet werken. Dit betekent dat jij als haar partner moet kunnen aantonen dat je genoeg verdient om haar financieel te kunnen onderhouden. Ook kan heimwee een rol gaan spelen. Een vrouw die in een land woont waar ze niemand kent en waarvan ze de taal niet goed spreekt kan zich erg ongelukkig gaan voelen. Dit soort relaties loopt om deze reden relatief vaak op de klippen. Je zult dus stevig in je schoenen moeten staan wil je een relatie met een dame die je op deze manier hebt leren kennen laten slagen.

Inschrijven bij Elena’s Models

Wil je via Elena’s Models op zoek gaan naar een partner uit Oekraïne of Rusland dan kun je een profiel aanmaken op de website. Je kunt een account en een gratis profiel aanmaken om je voor te stellen aan de andere members. Om contact te leggen met een dame is een betaald lidmaatschap vereist. Je kunt een goedkoop lidmaatschap aanschaffen waarmee je met slechts één dame in contact kunt komen. Her risico bestaat natuurlijk dat dit contact op niets uitdraait. Als je een gold of platinum lidmaatschap afsluit dan kun je onbeperkt met dames in contact komen en zo je kansen op een succesvolle date vergroten.

Veilig daten met vrouwen uit Rusland en Oekraïne

Als je besluit om je in te schrijven bij Elena’s Models houd dan voor ogen dat jij bepaalt of je al dan niet met een vrouw verder contact wilt hebben. Probeer zo veel mogelijk over haar te weten te komen. Als een dame al na 2 berichtjes verhalen begint te vertellen over een ziek kind of een zieke moeder waarvoor geld nodig is dan is het zaak om op je hoede te zijn. Natuurlijk staat het je vrij om geld te sturen, maar de kans dat je bedrogen wordt is vrij groot. Stuur dus bij voorkeur geen geld totdat je een vrouw persoonlijk hebt ontmoet en eventueel de situatie waarin zij woont en verkeert met eigen ogen hebt gezien. Of je in contact komt met een “golddigger” heb je deels zelf in de hand. Wees niet te gretig met het willen betalen van allerlei zaken, leer de dame in kwestie eerst beter kennen voordat je cadeaus gaat sturen en maak zeker niet zomaar grote sommen geld over.

Andere bekende datingsites voor het daten met vrouwen uit het voormalig oostblok zijn RussianCupid en Ukrainedate.

Elena's Models screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van ElenasModels.com?

 • Gratis inschrijven en profielen bekijken
 • Verschillende betaalde lidmaatschappen mogelijk
 • Direct in contact komen met vrouwen uit Rusland en Oekraïne
 • Risico op fake profielen
 • Risico op “golddiggers”
 • De website en voorwaarden zijn alleen in het Engels beschikbaar
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore

Elena’s Models FAQ

Hoe kan ik Elena's Models opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over website Elena’s Models? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw ElenasModels.com account.

Elena's Models opzeggen

ElenasModels.com account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Elena’s Models en log in met je E-mail / Username en password of gebruik hiervoor je Facebook login.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu op: “settings”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Selecteer een reden van uitschrijving en klik dan op de rode button met de tekst: “Delete Profile” Bevestig dit door op “OK” te klikken in de pop-up window.

 

Je hebt nu je account verwijderd van Elena’s Models!

 

Laats bijgewerkt: 22 december 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *